2012 Ekim Anneleri

kızlar ben bebeğimin gerekli olanlarını aldım sayılır çok detaylara girmeden ama beşikhenüz almadım ana kucağı falanda alamadım merak ediyorum ama pahalı geliyor bana 300 lira bakalım hayırlısıyla kurtulalımda belki alırım herşeyimi tasını taranı ben aldım kimseden fayda yok yani oyüzden dahada alamıyorum sadece beşik ve gardırop alıcam beyaz 2 kapaklı beğendim onuda 600 tl dedi beşikçi 2 sine sizce eylül başı temizlikten sonramı alayım öyle düşünüyorum ama

bence de temizlikten sonra al canim onlari daha iyi olur, temizligini yapar kurarsin.

ne kadar surede teslım edıyorlar orda ben burda bırkac yere sordum teslımat 1 ayı buluyor o yuzden bende 15 agustos gıbı alırım dıye dusunuyorum 15 eylulde gelse anca işte.....

kizlar temmuz annelerine bakiyorum hergun bir dogum hikayesi ve ilk anlar neler yasadiklari, ben bakiyorum arada neler yasanmis benim gibi böyle seylerden etkilenmeyen arkadaslar bi göz atabilirler.

ne kadar surede teslım edıyorlar orda ben burda bırkac yere sordum teslımat 1 ayı buluyor o yuzden bende 15 agustos gıbı alırım dıye dusunuyorum 15 eylulde gelse anca işte.....

evime yakın canım yeni açıldı teslimatı sormadım ama en geç 1 hafta olur heralde bayram dönüşü 29 ağustos kızımın doğum günü kısmetse kayınvalidemin bahçede yapıcaz sonra halıları yıkamaya vericem storları kardeşimle annem tüller falan evimde 165 metre kare akşama kadar toparlamakla geçiyo günüm büyük olduğuna bakmayın çok plansız saçma sapan bir oturma odam var mecbur beşik oturma odasında bi köşede duracak yatak odası için arkadaşım küçük bir beşik verdi çok güzel onu oraya koydum şimdiden gündüz içerde olucamdan ve açık mutfak iyi olacak gardıropta kızımın odasına baya toparladım kafamı artık plasenta falan takmıyorum allahın dediği olur elbet zaten düşünmeye fırsatımda yok eşim anal fisür ameliyatı oldu şuan uyududa bende dinleniyorum sabahtan beri krizlere girdi tuvalete çıkamıyor diye çok zor yani çok üzülüyorum akşama kadar su kaynatıyorum banyoda duruyor adam 10 gün olacak nezaman geçecek bilmem patladı evde oda bende

kizlar temmuz annelerine bakiyorum hergun bir dogum hikayesi ve ilk anlar neler yasadiklari, ben bakiyorum arada neler yasanmis benim gibi böyle seylerden etkilenmeyen arkadaslar bi göz atabilirler.

dogum hıkayelerını ve vıdeoları ızleyerek doguma gıren bırı olarak bu hıkayelerı okumak bana destek oluyor kendımı daha rahat hıssedıyorum nedense.bende sızın gıbı okuyanlardanım sureklı

canim annem gelicek demissin sen nerdesin hangi ulkede
bende annem gelsin istiyorum ama annem calisiyor 2 de kardesim var kiz kardesim buyuk ama idare edemez uzun sure birde pasaport vize ucak bileti derken baya masrafli annem 20 gun gelirim derse 20 gun icin cok yuklu oluyor masraflar.

canım benım çok gecmış olsun

dogum hıkayelerını ve vıdeoları ızleyerek doguma gıren bırı olarak bu hıkayelerı okumak bana destek oluyor kendımı daha rahat hıssedıyorum nedense.bende sızın gıbı okuyanlardanım sureklı
bende öyle okuyorum herseyden bilgim oluyor etkilenmiyorumda sonucta herkesin dogum tecrubesi ve yasayacaklari farkli, ben okuyorum hosuma gidiyor ve neler yasandigini iyisiyle kötusuyle bilgi ediniyorum.

ben isvecteyim, biletini önceden aldi annem vize isi kaldi bitek eylulun son haftasi gelicek araligin ilk haftasi dönecek, benimde kardesim var babam falan idare edecekler artik. evet canimj 20 gun icin masraf daha da zor gelir. bizimki gidis dönus uygun bir bilet buldu, bide pass ve vize masrafi olacak, napalim olsun o kadar cunku benim burda kimsem yok.

bende cezayirdeyim canim zaten benim annemde gelse bende gidis donus bilet alicam ama suan kesinlesmedigi cin annemin gelecegi alamadik biz benim burda eltim var farkli bir sehirde onun gelmesini hic istemiyorum cunku cocuklar anlasamiyor eltimde cocuk bisey olmaz demiyor sinirleniyor birde benim evim studyo evlerden simdi o curcunayi gozum yemiyor esime diyorum iznini kullanirsin diye zaten isyeride yakin gunluk bikac saat islerini halledip gelebilir.

herkese iyi akşamlar kızlarcım.İnşallah herkes melekleriyle birlikte iyidirler.Geçen hafta bu gün şeker ölçümümüz yapıldı.sonucumuz normal çıktı çok şükür.Oğluşum büyümüş 725 gr olmuş, boyumuzda 31,5 cm.tetanoz aşımızın 2.sini de olduk.çok şükür herşey yolunda.toplamda 3,5 kilo aldım ama gelin görün hala aaa kilo almışsın diyenler varr eee yanii pess 6.ayımı bitiridim ayolll hiçbişeyi takmıyor, duymuyor görmüyorumyeni cicilerimizi ekledik.Sağlıkla,huzurla kalın kızlarcım.

en iyisi canim esinin izin almasi, elti melti cocuklaar oldu mu kafayi yersin valla zaten psikolojimiz farkli olucak kendi bebegimizle ugrasicaz emzirme uyutma vs. baya bi yorucu olucak o yuzden baska coluk cocuk sesini kaldiramayabilirsin bu yuzden bizler icin zor olcak ama en iyisi eslerimizden destek alip bi kac ay bu duruma alisip hayatimizi duzene sokmak, yani bence gelmesin eltin falan.

sekerinin iyi cikmasina sevindim canim, oglusuna da masallah, bizim oglanlar ayni gun gelecekler sanirim tahmini dogum tarihleri
kimsenin dedigini takma canim, bana da kilo almamissin sismissin diyolar o nedemekse ne guzel sen 3 bucuk kilo almissin ben suan 59 um 12 kilo aldim desem görunurde sadece göbek var ama nasil aldiysam o 13 kiloyu, daha 3 ayim var sanirim ben 70 leri görcem

slm kizlar naslsiniz?ben 24.haftamdayim dunden beri kizimin hareketlerini cok az hissediyorum bugun hissedebildimmi emin degildim.iki gun once cok hareketliydi.uzuluyorumya..

slm kizlar naslsiniz?ben 24.haftamdayim dunden beri kizimin hareketlerini cok az hissediyorum bugun hissedebildimmi emin degildim.iki gun once cok hareketliydi.uzuluyorumya..

Hemen endişelenme ya, şekerle sorunun yoksa şekerli bir şey içip sol tarafına uzan çok geçmeden hissedersin bence.

uzulme canim, o hareket ediyordur ama bazen bizler cok hareket ettigimiz zaman hissedemiyoruz, felisimin dedigi gibi tatli biseyler ye ve uzan muhakkak hissedersin, yada bir iki bardak su ic yada sivi herhangi bisey ben öyle daha rahat hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…