2012 Ekim Anneleri

Hemen endişelenme ya, şekerle sorunun yoksa şekerli bir şey içip sol tarafına uzan çok geçmeden hissedersin bence.

tesekkurler kizlar dondurma falan yedim ama pek hissedemedim yada cok az bilmiyorum iki gun once oyle hareketliydiki sasirdim ne oldu diye umarim sorun yoktur.uzandim onun hareket etmesini bekliyorum.

kizlar bebegim yan mi duruyor acaba, kipirdamaya baslayinca ayni anda hem sagdan hem soldan kipirtilar ve dalgalanmalar oluyor diyorum hem el hem ayak basladi bbebisim vurmaya sizede oluyor mu ayni sey?

tesekkurler kizlar dondurma falan yedim ama pek hissedemedim yada cok az bilmiyorum iki gun once oyle hareketliydiki sasirdim ne oldu diye umarim sorun yoktur.uzandim onun hareket etmesini bekliyorum.

biz aşırı hareketli olduğumuzda da bebişler duruyor, o yüzden dinlenme modundayken hissedebileceğini düşünüyorum, çok yorma kendini.

ne kadar surede teslım edıyorlar orda ben burda bırkac yere sordum teslımat 1 ayı buluyor o yuzden bende 15 agustos gıbı alırım dıye dusunuyorum 15 eylulde gelse anca işte.....

cnm 15 eylül geç benceee 1 eylülde gelse daha iyi olurrr çünkü çok kötü boya kokuyorlarr 1 ayda anca çıkıyoo kokusuuu yoksa içine yerleştirdigin herşeyy kokacak ben 1 agustos gibi sipariş verecem 1 eylüldede gelmiş olurr

demek biz kurban bayramı kurbanları olacağız birlikte hadi hayırlı doğumlar olsun tek avazda inşallah olsun bak hayatım 3,5 da alsan aynı, 12 de alsan aynı hiçç duyma.teyzem kendisi 2,5 kilo bebek doğurmuş 30 kilo almış üstelik bebek susuz kalmış buruş buruş doğmuş, bütün vücudu çatır çatır çatlamış bana kilo aldın sen diyor tövbeee diyorumm sağlıkla gelsinlerde şu bebeciklerimiz gerisi boş

selam kızlar nasılsınız sıcakalrla boğuşuyoruz allah yardımcımız olsun klimanın altından ayrılamıyorum hiç küçük çocukla hamilelik baya zormuş dinlenmeye fırsat olmuyo malesef((

Selam hanimlar banada ekimin 2 sine tahmini gun verdiler topigi yeni gordum simdiye kadar 10 kilo aldim daha onumde aylar var bakalim nasil bitiricem

Canim cok mutlu oldum ,gozumuz aydin...Allah baska kaygi vermesin insallah.buyumus de cimcime masallah...

gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar

bugun burda hafta basi aksamdan eltimler geldi. simdide konsoloslukda isleri varmis gitdiler bu haftayi bizde gecirecekler

sanirim. banada degikloik oluck biraz belki disari falan cikariz diye dusunduk hem cocuklarda sikilmaz oynarlar evimi falan

toparlayayim ugrarim yine gorusuruz.

kızlarr gunaydın.sıze bışı sormak ıstıyorum face olan arkadaslar eslerınız resım yukleyınce kızıyormu.kaç yıldır face adresım var resım yuklerım hep ama nedense dun hamılelık resmımı koydum çok köpurdu bende ne var ılkkez mı koyuyorum dıye uzatınca emır vakı konuştu koyma dıyorsam koymucaksın koyulmucak o resımlerıde sılıyorsun dedı alt tarafı 2 tane resım.sılmıcem dedım bugune kadar muddet verdı halbukı hıç kızmazdı resım yukleyınce

benim eşim de pek sevmez,ben de çok yüklemem zaten..kendi faceinde daha çok var.. belki hamilelik konusunda ayıp gibi gelmiştir,nazardan da korkmuş olabilir..bir de seni sadece nette görebiliyor ya sadece kendi görsün istiyordur..siliver gitsin bence..

bu arada herkese iyi pazarlar..kolum çok şükür kaşınmıyor artık..

canım benim belki de kendisi göremedi ya şimdi seni tombiş göbişinle o yüzden başkalarıda görsün istemedi...ilk kendisi görmek dokunmak isterdi mutlaka ama uzakta olunca bu özlem artmıştır muhakkak...sende resim koyunca belki ondan kıskanmıştır...hani ben göremedim kimse görmesin kıskançlığı

ohh neyseki geçti canım maşallah

canım bende aynı durumdayım face hiç resmi mi koydurmuyo, bir kere çok kötü tartışmıştık bu yüzden evlenmeden önce, şimdi de öyle değişen bişey yok koyamazsın diyor!! bizi başkalarının görmesini istemiyorlar galiba, kıskançlık mı ne bilmiyorum ama, bazen abartıyor benimki...

tatlim benim esim bisey demez paylasimlarimada hic karismaz.sadece bikere tartismisdik bende duvarina fransizca bisey yazmisdim yazma dedi bizim ozelimiz tartissakda o aramizda dedi bende hakli buldum ondan sonrada yazmadim ama gun icinde surekli biseyler paylasiyorum bisey demiyor.

tatlim ben normalde acigim ama cok fazla kisa falan giymem dun terasa sortla cikdim biraz kisaydi solendi esim bu hafta bikez daha olmusdu bende sasirdim. sanirim dahada sahipleniyorlar kiskaniyolar oyuzden seninde esin kaldir demis olabilir.

sagolun kızlar haklısınız sanırım sebep soruyorum koyma dıyorsam koymucaksın dıyor baskada bışı demıyor acıkta degıl resımlerım buraya koymuştum dun o resımlerı koydum.neyse sıleyım özelınden yollayım

Selam Herkeslere Annelere ve Onların Kuzucuklarına
Güzel bir pazar günü diliyorum. 90 günüm kaldı diyor çizelgede ben bu günleri evleneceğim zamanda hesaplıyordum hiç unutmuyorum eşime 90 gün kaldı daha çok var diyordum evlendim de 2 senesi geçti bile şimdi minik meleğime gün sayıyorum Hayatın cilvesi işte sağlıkla tamamlarız inşallah hep birlikte

ayaklarım ve ayak bıleklerım davul gıbı oldu kızlar ne yapacagımı bılmıyorum tuzla aram zaten yok ama 1 haftadır ev aldık onunla ugrasırken ayakta kaldım ondan oldu heralde cok kotu durumda ayaklarım

ayaklarım ve ayak bıleklerım davul gıbı oldu kızlar ne yapacagımı bılmıyorum tuzla aram zaten yok ama 1 haftadır ev aldık onunla ugrasırken ayakta kaldım ondan oldu heralde cok kotu durumda ayaklarım

herkese günaydın....

artık 3. trimestrdayız kızlar eski rahatlığımızı beklemeyelim daha az iş daha bol dinlenme! sıcaklarda var zaten çok yorulmayalım...

hepinize iyi pazarlar...

canım sen facede varmıydın ekim annelerinde:26::26::26:

bencede kıskanmıştır canım çok hoş çıkmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…