Hemen endişelenme ya, şekerle sorunun yoksa şekerli bir şey içip sol tarafına uzan çok geçmeden hissedersin bence.
tesekkurler kizlar dondurma falan yedim ama pek hissedemedim yada cok az bilmiyorum iki gun once oyle hareketliydiki sasirdim ne oldu diye umarim sorun yoktur.uzandim onun hareket etmesini bekliyorum.
ne kadar surede teslım edıyorlar orda ben burda bırkac yere sordum teslımat 1 ayı buluyor o yuzden bende 15 agustos gıbı alırım dıye dusunuyorum 15 eylulde gelse anca işte.....
sekerinin iyi cikmasina sevindim canim, oglusuna da masallah, bizim oglanlar ayni gun gelecekler sanirim tahmini dogum tarihleri
kimsenin dedigini takma canim, bana da kilo almamissin sismissin diyolar o nedemeksene guzel sen 3 bucuk kilo almissin ben suan 59 um 12 kilo aldim desem görunurde sadece göbek var ama nasil aldiysam o 13 kiloyu, daha 3 ayim var sanirim ben 70 leri görcem
Canim cok mutlu oldum ,gozumuz aydin...Allah baska kaygi vermesin insallah.buyumus de cimcime masallah...Merhabalar
Biz doktorumuzdan geldık cok sukur guzel haberlerle geldık asıt bıtmıs gıbı dedı doktorum cok cok az kalmıs bellı belırsız dedı galıba kayboluyor Allahıma sukurler olsun o kadar rahatladım kı anlatamam su ıkı haftada omrumden ıkı sene gıtmıstır tahlıl sonuclarında da buyuk ıhtımal bısey cıkmayacak bence dedı bu sozler bıle benı rahatlattı kızımın yuzunu bugun gorebıldım cok sukur hatta resmını de aldık bır ara sızlerle de paylasırım kılosu tahmını 1150 gr dedı boyunu sormadım bır daha kı kontrolum 1 ay sonra zaten o ara tahlıl sonucları bellı olucak hem tatıle cıkıcaz kısmet olursa bır kontrol ıyı olur
Bugun lohusa gecelık sabahlık takımı da aldım bı de pıjamalı takım aldım pembelı hep kızım gıymeyecek yaa annesı de pembelı aldı :) markası Pelın ıyı bır markaymıs bır ara paylasırım ısteyen olursa sımdılık bu kadar annemdeyım hala bugun doktora anneannesıyle gıttık zaten annemın cok hosuna gıttı ultrason goruntusu cepten gırıyorum herkeslere ıyı haftasonları dılıyorum :)
kızlarr gunaydın.sıze bışı sormak ıstıyorum face olan arkadaslar eslerınız resım yukleyınce kızıyormu.kaç yıldır face adresım var resım yuklerım hep ama nedense dun hamılelık resmımı koydum çok köpurdu bende ne var ılkkez mı koyuyorum dıye uzatınca emır vakı konuştu koyma dıyorsam koymucaksın koyulmucak o resımlerıde sılıyorsun dedı alt tarafı 2 tane resım.sılmıcem dedım bugune kadar muddet verdı halbukı hıç kızmazdı resım yukleyınce
kızlarr gunaydın.sıze bışı sormak ıstıyorum face olan arkadaslar eslerınız resım yukleyınce kızıyormu.kaç yıldır face adresım var resım yuklerım hep ama nedense dun hamılelık resmımı koydum çok köpurdu bende ne var ılkkez mı koyuyorum dıye uzatınca emır vakı konuştu koyma dıyorsam koymucaksın koyulmucak o resımlerıde sılıyorsun dedı alt tarafı 2 tane resım.sılmıcem dedım bugune kadar muddet verdı halbukı hıç kızmazdı resım yukleyınce
benim eşim de pek sevmez,ben de çok yüklemem zaten..kendi faceinde daha çok var.. belki hamilelik konusunda ayıp gibi gelmiştir,nazardan da korkmuş olabilir..bir de seni sadece nette görebiliyor ya sadece kendi görsün istiyordur..siliver gitsin bence..
bu arada herkese iyi pazarlar..kolum çok şükür kaşınmıyor artık..
ayaklarım ve ayak bıleklerım davul gıbı oldu kızlar ne yapacagımı bılmıyorum tuzla aram zaten yok ama 1 haftadır ev aldık onunla ugrasırken ayakta kaldım ondan oldu heralde cok kotu durumda ayaklarım
canım sen facede varmıydın ekim annelerinde:26::26::26:benim eşim de pek sevmez,ben de çok yüklemem zaten..kendi faceinde daha çok var.. belki hamilelik konusunda ayıp gibi gelmiştir,nazardan da korkmuş olabilir..bir de seni sadece nette görebiliyor ya sadece kendi görsün istiyordur..siliver gitsin bence..
bu arada herkese iyi pazarlar..kolum çok şükür kaşınmıyor artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?