canım sen facede varmıydın ekim annelerinde:26::26::26:
‎3. trimester dönemine girmiş bulunmaktayım son 90 gün =)) güzel ekim anneleriii mutlu pazarlar hepinizeee
Seninle gunlerimiz ayniymis canim bende aynisini yazdim 90 gunum kaldi hayirlisiyla tamamlariz insallah
evime yakın canım yeni açıldı teslimatı sormadım ama en geç 1 hafta olur heralde bayram dönüşü 29 ağustos kızımın doğum günü kısmetse kayınvalidemin bahçede yapıcaz sonra halıları yıkamaya vericem storları kardeşimle annem tüller falan evimde 165 metre kare akşama kadar toparlamakla geçiyo günüm büyük olduğuna bakmayın çok plansız saçma sapan bir oturma odam var mecbur beşik oturma odasında bi köşede duracak yatak odası için arkadaşım küçük bir beşik verdi çok güzel onu oraya koydum şimdiden gündüz içerde olucamdan ve açık mutfak iyi olacak gardıropta kızımın odasınabaya toparladım kafamı artık plasenta falan takmıyorum allahın dediği olur elbet zaten düşünmeye fırsatımda yok eşim anal fisür ameliyatı oldu şuan uyududa bende dinleniyorum sabahtan beri krizlere girdi tuvalete çıkamıyor diye çok zor yani çok üzülüyorum akşama kadar su kaynatıyorum banyoda duruyor adam 10 gün olacak nezaman geçecek bilmem patladı evde oda bende
sagolun kızlar haklısınız sanırım sebep soruyorum koyma dıyorsam koymucaksın dıyor baskada bışı demıyor acıkta degıl resımlerım buraya koymuştum dun o resımlerı koydum.neyse sıleyım özelınden yollayım
yok ben oraya katılmadım,orası burayı bozacak diye düşünüyordum..
bende şöyle bır temmuz annelerıne baktımda hamılellık takvımleri 38.hafta,39.hafta hatta 40 ta olanlar var bızde ogunlerı goruruz inşallah,bır an hayal kurdum bızım topıktende sırayla yazmaya başladıgımızı da gözlerım doldu valla bıraz daha devam etsem hayal kurmaya ağlayacaktım :2:
ayaklarım ve ayak bıleklerım davul gıbı oldu kızlar ne yapacagımı bılmıyorum tuzla aram zaten yok ama 1 haftadır ev aldık onunla ugrasırken ayakta kaldım ondan oldu heralde cok kotu durumda ayaklarım
Merhaba hamişler ben de Ekim annesi olucam inşallah:)burda sizlerle aynı zamanlarda anne olucaz bunu görmek çok heyecanlı :)bende siteye yeni üye oldum ve yeni yeni adapte olmaya başladım.. bende böyle bi forum açtım fakat buralarda çömez olunca sizleri yeni gördüm ve çok sevindim aramızda bilgi paylaşımı,hamilelikte yaşadığımız sorunlar,doktor seçimi,bebişimi<e koyucağımız isimler,bebek alışverişi gibi bir çok konuda bilgi alışverişinde bulunalım :)herkeze sağlıklı hamilelikler diliyorum:)
sekerinin iyi cikmasina sevindim canim, oglusuna da masallah, bizim oglanlar ayni gun gelecekler sanirim tahmini dogum tarihleri
kimsenin dedigini takma canim, bana da kilo almamissin sismissin diyolar o nedemeksene guzel sen 3 bucuk kilo almissin ben suan 59 um 12 kilo aldim desem görunurde sadece göbek var ama nasil aldiysam o 13 kiloyu, daha 3 ayim var sanirim ben 70 leri görcem
evet ya ben de bakıyorum arada.bir de haziran annelerinin doğum hikayeleri diye var orda sadece doğum anları anlatılmış..biz de açarız öyle başlık,burdan da bebeklerimizin büyürkenki hallerini paylaşırız,Allah izin verirse hayırlısıyla..
valla aynen katılıyorum, 28.haftaya girdim +15,5 kg.ile. Bunu söylediğim hiç kimse inanmadığı gibi, ortak kanı tartımın bozuk olduğu yönünde:) Doktorun tartısıyla aynı gittiğinden tartımdan şüphem yok. Hamilelik öncesindeki çamaşırlarım da düşük bel olduğundan aynen oluyor. Yani ben bu kadar kiloyu göbüş ve memişlere mi aldım, çok tuhaf? İlk seferimde aldığım 17 kg.yu o kadar kolay verdim ki, hatta ilkine 55kgile kalmışken bu sefer 51kg ile kaldım. Demem o ki, bu gebelik dediğin başka türlü birşey, insan niye alıyor niye veriyor, sadece yemekle açıklanamaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?