2012 Ekim Anneleri

Inside pregnancy Weeks 28*37 - YouTube

videoda bebeğin ciltinde beyaz beyaz yağ gibi birşeyler var ya o bebeği koruyor ve onlar zamanla dökülüyor suyla karışık onu yutuyormuş,o yağlı katman ilk kakasını oluşturuyormuş.bir de artık bizi duyuyor özellikle anne sesini algılıyor,ne olursa olsun konuşun şarkı söyleyin hikaye okuyun ki tanısın sizin sesinizi diyor..yavaş yavaş gözlerini açacak o zaman direk güneş ışığından göbekleri saklayın kızlar..

çok gecmıs olsun kolayca atlatın inşallah sıcaklarda zor...

canım benım esimde aynı,cunku facebook a guvenmıyor bende ona hak verıyorum ,bende faceye guvenmıyorum ıstedıgın fotoyu cok rahatlıkla kopyalayabılıyorsun,hıc guvenli değil ...

bende şöyle bır temmuz annelerıne baktımda hamılellık takvımleri 38.hafta,39.hafta hatta 40 ta olanlar var bızde ogunlerı goruruz inşallah,bır an hayal kurdum bızım topıktende sırayla yazmaya başladıgımızı da gözlerım doldu valla bıraz daha devam etsem hayal kurmaya ağlayacaktım :2:

evet ya ben de bakıyorum arada.bir de haziran annelerinin doğum hikayeleri diye var orda sadece doğum anları anlatılmış..biz de açarız öyle başlık,burdan da bebeklerimizin büyürkenki hallerini paylaşırız,Allah izin verirse hayırlısıyla..

ayaklarım ve ayak bıleklerım davul gıbı oldu kızlar ne yapacagımı bılmıyorum tuzla aram zaten yok ama 1 haftadır ev aldık onunla ugrasırken ayakta kaldım ondan oldu heralde cok kotu durumda ayaklarım

ahh ahh canımızın hiç kıymeti yok hayırlı olsun güle güle oturun inşallah ama ayakta kalmaktan onca yükü ayaklara bindirmekten oluyor bunlar hep banada doktorum kızdı kılcal damarlarım çatlamış küme halinde sen hiç mi oturup dinlenmiyorsun dedi hep iş yaparım bende hep ayakta olurum ama olmuyor değilmi kendi işini kendin görmelisin

Merhaba hamişler ben de Ekim annesi olucam inşallah:)burda sizlerle aynı zamanlarda anne olucaz bunu görmek çok heyecanlı :)bende siteye yeni üye oldum ve yeni yeni adapte olmaya başladım.. bende böyle bi forum açtım fakat buralarda çömez olunca sizleri yeni gördüm ve çok sevindim aramızda bilgi paylaşımı,hamilelikte yaşadığımız sorunlar,doktor seçimi,bebişimi<e koyucağımız isimler,bebek alışverişi gibi bir çok konuda bilgi alışverişinde bulunalım :)herkeze sağlıklı hamilelikler diliyorum:)

Hosgeldin canim hayirli olsun....Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...

merhaba güzel anneler.. biz geldik tatil bitti yuvaya döndük. korka korka gittim ama denize de girdim bi kaç yere yolculuk da yaptım çok şükür bi sorunum olmadı. şimdi diyetimizin 1. günü 4. gün yükleme yapılacak bakalım sonuç nasıl çıkıcak.. bebeğimin hareketlerini izlemek o kadar güzel ki doğumdan sonra özlicem gibi geliyo:) artık kızımı hayal ederek uyuyorum geceleri.. çok merak ediyorum nasıl olduğunu
şimdi akşam yemeğimi yapmaya gidiyorum.. hepinize iyi akşamlar bol tepikler..

valla aynen katılıyorum, 28.haftaya girdim +15,5 kg.ile. Bunu söylediğim hiç kimse inanmadığı gibi, ortak kanı tartımın bozuk olduğu yönünde:) Doktorun tartısıyla aynı gittiğinden tartımdan şüphem yok. Hamilelik öncesindeki çamaşırlarım da düşük bel olduğundan aynen oluyor. Yani ben bu kadar kiloyu göbüş ve memişlere mi aldım, çok tuhaf? İlk seferimde aldığım 17 kg.yu o kadar kolay verdim ki, hatta ilkine 55kgile kalmışken bu sefer 51kg ile kaldım. Demem o ki, bu gebelik dediğin başka türlü birşey, insan niye alıyor niye veriyor, sadece yemekle açıklanamaz bence.

aminnnnn inşallah açarız buradan bebişlerimiz topiğini,anlatırız yaptıklarını çok ilginç yaa hemen hemen aynı zamanlarda anne rahmıne dustuler,farklı illerden ekım annelerı bu topıkte toplandık sevıncımızı ,endısemızı,heyecanlarımızı paylaştık ,tahlıl sonuclarını bekledık,cınsıyetını ogrendık, ılk tepıklerı hıssettık ,aynı zaman diliminde aynı heyecanları yasadık hepimizin yürekleri yavrularımız için attı...,bebeklerımız buyurken ki hallerınıde paylaşırız ınsallah ,oğluma gostermek ısterım buyudugunde şahsen

valla dogru diyosun gebelik ne farkli seymis, bende göbisle memise aldim heralde kiloyu bide zayifiz ya biz cok fazla aliyoruz ama belli de olmuyor, avantajimizda belli olmamasi ama kilo geldikce geliyo, masallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…