2012 Ekim Anneleri

geçmiş olsun ne diyeyim inşallah hafif bir diyetin olurda zorluk çekmezsin.ben 50 lik içerken dünyam karardı 100 lük gerçekten bayıltıcı olsa gerek acil şifalar

ıyı akşamlar ben bugun çok duygusaldım hormonlarım tuhaftı bugun :))
sunnet arabası gecer aglarım dugun arabası gecer aglarım
allahım benım oglumdamı sunnet olcak dedım boşalttım kendımı dugun arabası gecıncede allahım kızımdamı evlencek veremem onu dedım yıne basladım aglamaya ne garıp duşunceler

selam kızlar nasılsınız sizlere sorum olucak 2gün önce nisa yada meyra isimlerini sormuştum sizlere pek beğenilmemişti...bugün alya ismini düşündüm sizce nasıl???

ay ölemi canım nasip bakalım babamız düşünüyo daha ben bugün söledim ona ama çok hoş bi isim:)))

benimki de ...:))) cnm sana geçen gün de yazmıştım ben görmedin heralde.nette alyanın anlamı gökyüzü yüksek yer yükseklik yazıyor..doğru mu cnm..

evet cnm dogru esımıme arapça kursu veren bır hoca var çogu yerde kuranda gecmıyor yazılsada gecıyor dedı ve suresını söyledı

Gunaydinnnn

Bir saat sonra dr kontrolum var,heyecandan uyuyamadimmmmmm...

Yatakta donuyorum kalkma zamanim gelsin diye:)))

günaydın... bana pek gün aymadı ama gece hiç uyumadım desem yeri bütün camlar açık nefes alamıyorum sıcaktan yaprak kımıldamıyor yandım bu gidişle ben yaaa:18::18:

günaydın... bana pek gün aymadı ama gece hiç uyumadım desem yeri bütün camlar açık nefes alamıyorum sıcaktan yaprak kımıldamıyor yandım bu gidişle ben yaaa:18::18:

allah yardımcımız olsun cnm bende öyleyim yatak odamı terkettim sıcaklar başladığından beri salonda yatıyorum klimanın altında bütün gece çalıştırıyorum eşim arada kalkıp kapatıyodu elektrik çok gelmesin diye :)))) 33 lira gelince ben kapatalım desemde kapatmıyor :)))) serin serin yatıyoruz

bu arada kızlar dün arkadaşım doğum yaptı normal doğumla oğlunu kucağına aldı akşam vakitlerinde allah bizede göstersin öyle kolay doğumlar

KIZLARR VE KUZULARI HEPİNİZE GÜNAYDINLARRR BİZ BÜTÜN HAFTA SONU 2 DÜĞÜN Bİ KINA GECESİ YAPTIK GELDİK OĞLUŞUMLA BUGUNDE İŞ BAŞI YORGUNUZZZ HAFTAYA BENİMDE DR KONTROLÜM VAR KONTROLÜ OLAN ARKADAŞLARRR ALLAH YARDIMCIONIZ OLSUNNN İNŞŞ

günaydın annişler...bugün tatilimin son günü ve cehennem sıcaklarına doğru yol alıcam..allah yardımcımız olsun ya nasıl geçer bu iki ay bilmiyorum...

bu arada kızlar dün arkadaşım doğum yaptı normal doğumla oğlunu kucağına aldı akşam vakitlerinde allah bizede göstersin öyle kolay doğumlar

ne güzel cnm güle güle büyütsün bebeğini..normal doğum yapanlara çok imreniyorum.allahım sağlıkla hepimize nasip etsin.çok istiyorum ben normal.inşallah herşey yolunda gider..

geçmiş olsun ne diyeyim inşallah hafif bir diyetin olurda zorluk çekmezsin.ben 50 lik içerken dünyam karardı 100 lük gerçekten bayıltıcı olsa gerek acil şifalar

ben 100lük yaptırırken içine bir adet limon sıktılar. daha katlanılabilir oldu. çok şükür ne çıkarttım, ne de bayıldım. ve sonucu da temiz çıktı, diyetten kurtuldum. ama dikkat ediyorum artık. acıkınca tatlı değil, tuzlu şeyler yiyorum ki biranda şekerim yükselmesin. umarım hepimiz sorunsuz alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

ne güzel cnm güle güle büyütsün bebeğini..normal doğum yapanlara çok imreniyorum.allahım sağlıkla hepimize nasip etsin.çok istiyorum ben normal.inşallah herşey yolunda gider..

aminn cnm bende öyle normal doğum istiyorum inşallah bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…