mrb arkadaslar gecen cuma 50 lık seker yuklemı yaptırmıştım aclık 102 dıgerı 180 çıktı doktorum derhal dahılıyeye gıdıyorsun dedı o gece çok yemek yemıştım dıye tekrar yaptırdım dıger gun 50 lık aclık 87 dıgerı 174 çıktı bu sefer mecbur gıttım dahılıyeye ordakı doktor 100 luk seker yuklemesı deneyıp ona göre bakıcaz dedı fakat bu sabah 100 luk ıctıkten sonra fenalasıp bayıldım sonrada butun glukozu çıkardım test ıptal oldu doktorda kaldıramıcaksın deyıp dırek dıyetısyene yolladı yarın dıyetısyene gıdıcem çok telaslandım ya benım gıbı olanlar varmı yada sızlerınkı kac çıktı( yemek yıyemıorum artık korkudan (
selam kızlar nasılsınız sizlere sorum olucak 2gün önce nisa yada meyra isimlerini sormuştum sizlere pek beğenilmemişti...bugün alya ismini düşündüm sizce nasıl???
cnm çok hoş kızımıza adaş olur benımde kızçem alya
benimki de ...:))) cnm sana geçen gün de yazmıştım ben görmedin heralde.nette alyanın anlamı gökyüzü yüksek yer yükseklik yazıyor..doğru mu cnm..
evet cnm dogru esımıme arapça kursu veren bır hoca var çogu yerde kuranda gecmıyor yazılsada gecıyor dedı ve suresını söyledı
daha cıkar bence cnm alya ısmı çok moda oldu :))
günaydın... bana pek gün aymadı ama gece hiç uyumadım desem yeri bütün camlar açık nefes alamıyorum sıcaktan yaprak kımıldamıyor yandım bu gidişle ben yaaa:18::18:
bu arada kızlar dün arkadaşım doğum yaptı normal doğumla oğlunu kucağına aldı akşam vakitlerinde allah bizede göstersin öyle kolay doğumlar
geçmiş olsun ne diyeyim inşallah hafif bir diyetin olurda zorluk çekmezsin.ben 50 lik içerken dünyam karardı 100 lük gerçekten bayıltıcı olsa gerek acil şifalar
ne güzel cnm güle güle büyütsün bebeğini..normal doğum yapanlara çok imreniyorum.allahım sağlıkla hepimize nasip etsin.çok istiyorum ben normal.inşallah herşey yolunda gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?