2012 Ekim Anneleri

Günaydınlar güzellerrrr

benelse takvimimiz aynı ilerliyoo yaşananlar falan:)

satın neydi senin

Son düzenleme:

canım senın şeker kaçtı ilkinde?

Günaydın güzel anneler ve bebişleri bugün iznimin ilk günü evdeyim çok sıcak hanımlar valla evimi pislik götürüyor ama kocacım yaparsan senle hesaplaşırız dedi telde korkuyor bu kadar geldik sonunda rahat dur diyor ama içim rahat etmiyor sizce napıyım onun çalıştığı yerde birinin karısı 6 aylık hamileymiş kadın çamaşır sepetini almış asmış ertesi gün kanamayla hastaneye kaldırmıuşlar erken doğum yapmış kadın bebek yaşamamış sabah sabah canınızı sıktım ama dikkatli olalım diye yazdım işte bilmiyorum ne yapacam neyse inşallah mutlu ve serin bir hafta geçiririz

cnm bencede ağır iş yapmasan iyi olur.bir anlık birşey sonuçta.geriye getiremezsin sonrası da pişmanlık.ne gerek var boşver evi temizliyosun da noluyo sanki haftasına bakmışsın aynı.az kaldı şurda bekleyelim biraz daha sonra bol bol yaparız temizliğimizi.ben de çok zor tutuyorum kendimi zaten.benimde arkadşım erken doğum yaptı allahtan bebek yaşıyor ama neler çektiler ben de korktum ellemiyorum artık.

Günaydın melekler....
Biz de çok heyecanlıyız bir aydır bebeğimizi görmüyoruz yarın Allahın izniyle sabah 10 da kontrolumuz var inşallah herşey iyidir, gün gün yaklaşıyoruz artık bebeğimizi kucağımıza alacağımız güne çok özledik ama zamanında gelsin diye dua ediyoruz.. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

günaydınlar..bugün sinirlerim çok bozuldu.Kontrole gittim.sabahın 8.30unda aç karna gittim,seker tahlili için.daha doktor gelmemişti.hemşire tahlil kağıdını verdi ve doktor beyi bekleyin dedi.doktor geldi baktık başka hastaları alıyor.saat 9.30 oldu hala çağırmıyor.sonra hemşire yanımıza gelip siz tahlil yaptırdınız mı dedi.biz de doktoru bekleyin demiştiniz dedik.neyse kantahlili yaptırdık.dönüşte alcaz sizi dedi.baktık yine bizden önce 2-3 hasta aldılar.Artık eşim sinirlendi.bagırmaya basladı.ben de ağlamaya..aç karnına 2-3 saat beklettiler beni.bir de tansiyonum fırladı tabi.14-9 çıktı.sonra doktor demesin mi sende tansiyon da var bebeğinde cesitli hastalıklar olabilir diye..ve bana tansiyon ilacı yazdı.günde 3 kez kullan dedi.ben de hocam sinirlendim ondan cıktı benim tansiyon biliyorum deyince 2ye düşürdü ilacı.muayene etti baktı bebeğim saglıklı çok şükür günde 1kez iç dedi.önlem amaçlı.ayy kızlar o kadar sinirlendim ki anlatamam..ilacı kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim..1 saat sonra seker için tekrar ölçüme gitcem dua edin bana..

Canım baenim kayıvalidem de 6 aylık hamileyken perde asarken düşmüş galiba sonra tabi bebeğini kaybetmiş Bana da ağır işler yapma der eğilip yükseğe uzanmak falan hala tehlikeli az daha sıkalım dişimizi bebecikler sağ sağlim doğsunlarda sonra yaparız işlerimizi

gecen gunde oglum benı duşurdu hemde ayaklarım nasıl ayrıldı varya çok şukur bışı olmadı allahım korudu.ben çok hareketlı hıperaktıfım bazen hareketlerıme farkıında olmadan engel olamıyorum

Canim sabret surda 2 3 ay kaldi,bende birkac kere yaptim sonra pisman oldum,Allah korusun bisey olsa deger mi diye

Dr dan ciktim,sekerim sukur 119 cikti iyiymis,ama tammmmmm 12 kilo almis bulunuyorum,hamurisi,pilav,makarna yasak dedi,dikkat etmem lazim en fazla 5 kilo daha dedi;((

Oglusum 1060 gr olmus,kuzumda iyiymis,eleviti biraktirdi,bi de ablam 4sene once dogumunda preeklamsi olup 32 haftada dogurmustu,onun icin dikkat et dedi,saglik ocagi icinde albumin testi mi ne yazdi...

Ayyy ne cok yazdim,benden bu kadar,iznimde bitti simdi ise dogru gidiyorum

günaydın kızlar,güzel bir hafta olsun inşallah..

benim annem de yere çömelmiş kalkmış kanamayla kaybetmiş bebeğini malesef..çok dikkat edelim herşeye,geri dönüşü yok..Allah korusun..

bu da benim minişimin yüzü.telefonla çektim usg kağıdını,pek net olamadı

Canim icine sinmiyosa baska bir dr a gorun derim,sonucta bosu bosuna ilac icmis olma,birkac gunde takip et tansiyonunu,icin rahat etsin,ne biliyim sonucta dr bosuna yazmaz ilaci ama insanin icinin rahat olmasi onemli

Ay kiyamam massallah masallah kuzuna,cok tatli ne kadar net yakalamissiniz,bize dr bacaginin resmini cikarmis:)))

Kizlar bu arada baska test falan bisi kaldi mi????

Maaşallah canım güzel haberlerle gelmene sevindim Bende 9 kilo almışım nasıl alıyorum bu kadar kiloyu anlamış değilim hamile kalmadan öncede bu kadar yiyiyordum aslında :44::44::44:

Maaşallah canım senin meleğine de

Ay kiyamam massallah masallah kuzuna,cok tatli ne kadar net yakalamissiniz,bize dr bacaginin resmini cikarmis:)))

Kizlar bu arada baska test falan bisi kaldi mi????

teşekkür ederim.. biz detaylıda görememiştik tam..c.tesi doktora gittiğimde biz hep kafa kol el ayak bacak görüyoruz yüzünü daha göremedik dedim..göstermeye çalışayım dedi,çıktı kızım ortaya.. usg kağıdında daha net görünüyor..

bundan sonra test yok.32.haftadan itibaren nst ler başlayacak. ama benim dr. 3 hafta sonra gidince nst ye gireceksin dedi..bir de ben artı olarak 3 boyutlu renkli istedim,elimde güzel bi fotosu olsun kızımın..

masumiyet teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…