- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ben 100lük yaptırırken içine bir adet limon sıktılar. daha katlanılabilir oldu. çok şükür ne çıkarttım, ne de bayıldım. ve sonucu da temiz çıktı, diyetten kurtuldum. ama dikkat ediyorum artık. acıkınca tatlı değil, tuzlu şeyler yiyorum ki biranda şekerim yükselmesin. umarım hepimiz sorunsuz alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
Günaydın güzel anneler ve bebişleri bugün iznimin ilk günü evdeyim çok sıcak hanımlar valla evimi pislik götürüyor ama kocacım yaparsan senle hesaplaşırız dedi telde korkuyor bu kadar geldik sonunda rahat dur diyor ama içim rahat etmiyor sizce napıyım onun çalıştığı yerde birinin karısı 6 aylık hamileymiş kadın çamaşır sepetini almış asmış ertesi gün kanamayla hastaneye kaldırmıuşlar erken doğum yapmış kadın bebek yaşamamış sabah sabah canınızı sıktım ama dikkatli olalım diye yazdım işte bilmiyorum ne yapacamneyse inşallah mutlu ve serin bir hafta geçiririz
Günaydın güzel anneler ve bebişleri bugün iznimin ilk günü evdeyim çok sıcak hanımlar valla evimi pislik götürüyor ama kocacım yaparsan senle hesaplaşırız dedi telde korkuyor bu kadar geldik sonunda rahat dur diyor ama içim rahat etmiyor sizce napıyım onun çalıştığı yerde birinin karısı 6 aylık hamileymiş kadın çamaşır sepetini almış asmış ertesi gün kanamayla hastaneye kaldırmıuşlar erken doğum yapmış kadın bebek yaşamamış sabah sabah canınızı sıktım ama dikkatli olalım diye yazdım işte bilmiyorum ne yapacamneyse inşallah mutlu ve serin bir hafta geçiririz
Canım baenim kayıvalidem de 6 aylık hamileyken perde asarken düşmüş galiba sonra tabi bebeğini kaybetmişBana da ağır işler yapma der eğilip yükseğe uzanmak falan hala tehlikeli az daha sıkalım dişimizi bebecikler sağ sağlim doğsunlarda sonra yaparız işlerimizi
Canım baenim kayıvalidem de 6 aylık hamileyken perde asarken düşmüş galiba sonra tabi bebeğini kaybetmişBana da ağır işler yapma der eğilip yükseğe uzanmak falan hala tehlikeli az daha sıkalım dişimizi bebecikler sağ sağlim doğsunlarda sonra yaparız işlerimizi
günaydın kızlarrrrr ve bebişleri
günaydınlar..bugün sinirlerim çok bozuldu.Kontrole gittim.sabahın 8.30unda aç karna gittim,seker tahlili için.daha doktor gelmemişti.hemşire tahlil kağıdını verdi ve doktor beyi bekleyin dedi.doktor geldi baktık başka hastaları alıyor.saat 9.30 oldu hala çağırmıyor.sonra hemşire yanımıza gelip siz tahlil yaptırdınız mı dedi.biz de doktoru bekleyin demiştiniz dedik.neyse kantahlili yaptırdık.dönüşte alcaz sizi dedi.baktık yine bizden önce 2-3 hasta aldılar.Artık eşim sinirlendi.bagırmaya basladı.ben de ağlamaya..aç karnına 2-3 saat beklettiler beni.bir de tansiyonum fırladı tabi.14-9 çıktı.sonra doktor demesin mi sende tansiyon da var bebeğinde cesitli hastalıklar olabilir diye..ve bana tansiyon ilacı yazdı.günde 3 kez kullan dedi.ben de hocam sinirlendim ondan cıktı benim tansiyon biliyorum deyince 2ye düşürdü ilacı.muayene etti baktı bebeğim saglıklı çok şükür günde 1kez iç dedi.önlem amaçlı.ayy kızlar o kadar sinirlendim ki anlatamam..ilacı kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim..1 saat sonra seker için tekrar ölçüme gitcem dua edin bana..
günaydın kızlar,güzel bir hafta olsun inşallah..
benim annem de yere çömelmiş kalkmış kanamayla kaybetmiş bebeğini malesef..çok dikkat edelim herşeye,geri dönüşü yok..Allah korusun..
Eki Görüntüle 460603 Eki Görüntüle 460603
bu da benim minişimin yüzü.telefonla çektim usg kağıdını,pek net olamadı
Canim sabret surda 2 3 ay kaldi,bende birkac kere yaptim sonra pisman oldum,Allah korusun bisey olsa deger mi diye
Dr dan ciktim,sekerim sukur 119 cikti iyiymis,ama tammmmmm 12 kilo almis bulunuyorum,hamurisi,pilav,makarna yasak dedi,dikkat etmem lazim en fazla 5 kilo daha dedi;((
Oglusum 1060 gr olmus,kuzumda iyiymis,eleviti biraktirdi,bi de ablam 4sene once dogumunda preeklamsi olup 32 haftada dogurmustu,onun icin dikkat et dedi,saglik ocagi icinde albumin testi mi ne yazdi...
Ayyy ne cok yazdim,benden bu kadar,iznimde bitti simdi ise dogru gidiyorum
günaydın kızlar,güzel bir hafta olsun inşallah..
benim annem de yere çömelmiş kalkmış kanamayla kaybetmiş bebeğini malesef..çok dikkat edelim herşeye,geri dönüşü yok..Allah korusun..
Eki Görüntüle 460603 Eki Görüntüle 460603
bu da benim minişimin yüzü.telefonla çektim usg kağıdını,pek net olamadı
Ay kiyamam massallah masallah kuzuna,cok tatli ne kadar net yakalamissiniz,bize dr bacaginin resmini cikarmis:)))
Kizlar bu arada baska test falan bisi kaldi mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?