- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
teşekkür ederim.. biz detaylıda görememiştik tam..c.tesi doktora gittiğimde biz hep kafa kol el ayak bacak görüyoruz yüzünü daha göremedik dedim..göstermeye çalışayım dedi,çıktı kızım ortaya.. usg kağıdında daha net görünüyor..
bundan sonra test yok.32.haftadan itibaren nst ler başlayacak. ama benim dr. 3 hafta sonra gidince nst ye gireceksin dedi..bir de ben artı olarak 3 boyutlu renkli istedim,elimde güzel bi fotosu olsun kızımın..
masumiyet teşekkür ederim
Maaşallah canım güzel haberlerle gelmene sevindimBende 9 kilo almışım nasıl alıyorum bu kadar kiloyu anlamış değilim hamile kalmadan öncede bu kadar yiyiyordum aslında :44::44::44:
Maaşallah canım senin meleğine de
çalışan anneler 32. haftada gidip doktordan rapor alıcaz di mi çalışmaya devam etmek için?
brck canım sat 28 aralık benim, ona göre 3 ekim doğum ama doktor 29 eylül demişti bende ona göre değiştirmiştim
teşekkür ederim.. biz detaylıda görememiştik tam..c.tesi doktora gittiğimde biz hep kafa kol el ayak bacak görüyoruz yüzünü daha göremedik dedim..göstermeye çalışayım dedi,çıktı kızım ortaya.. usg kağıdında daha net görünüyor..
bundan sonra test yok.32.haftadan itibaren nst ler başlayacak. ama benim dr. 3 hafta sonra gidince nst ye gireceksin dedi..bir de ben artı olarak 3 boyutlu renkli istedim,elimde güzel bi fotosu olsun kızımın..
masumiyet teşekkür ederim
Evet rapor almamiz lazim,benim bir daha kontrol 9 agustos sorarim o zaman yine.
ben önümüzdeki hafta gidicem, o zaman sorucam bakalım
30lu haftalara geliyoruz şaka maka ya
kızlar selam herkese..
nasılsınız bakalım? güzel bir hafta olsun inşallah..benim pek keyfim yok:44:
başım bu şişliklerle dertteelim ayağım çok fena. ne yapıcağımı şaşırdım. tuzlu da yemiyorum ama farkeden bişi yok..başak ne yapmak lazım acaba? bildiğiniz bişi var mı ii gelen??
sırt ağrılarımda başladı..sanırım son 3 ay biraz sıkıntılı geçicek belli oldu:26:allah yardımcımız olsun..bende 9 kilo almışım. yediğim içtiğim aynı ama almışım işte? daha kaç kilo alıcam allah bilir? kontrole gittiğimde doktora bi sorayım, belki diyetisyene filan yönlendirir. daha da alırsam normal doğumu yapamıycam zorlaşıcak herşeyoff of
aynı dertten muzdaribim bende elim ayağım sürekli şiş tuza dikkat ediyorum yemeklerin içine az ekiyorum yine faydasız ayaklarım balon gibi dün sabah yatakta parmaklarımı oynatamadım şişlikten doktoruma sormayıda unutmuşum napayım diye 4 kilo aldım şimdiye kadar yediklerime çok dikkat ediyorum aburcubur yemiyorum kesinlikle
Günaydın Hanımlar
Yarın kontrolümüz var kuzumuzu göreceğizhayırlı haberlerle döneriz inşallah...
Cimekacım boncuk bebeğin ne güzel olmuş maşallah ona
Kontrolü olan diğer arkadaşlarda inş. güzel haberlerle dönerler...
Sabahtan beri bende oğlumun kalan yastıklarını diktim artık bitirmeye başladım dikilecek ,hazırlanacak olan cicilerini
Sıcaklar maalesef benide çok zorluyor ayrıca hava çok sıcak diye gezmeyede çıkamıyorum korkuyorum bişey olur diye canım çok sıkıldı evde
aynı dertten muzdaribim bende elim ayağım sürekli şiş tuza dikkat ediyorum yemeklerin içine az ekiyorum yine faydasız ayaklarım balon gibi dün sabah yatakta parmaklarımı oynatamadım şişlikten doktoruma sormayıda unutmuşum napayım diye 4 kilo aldım şimdiye kadar yediklerime çok dikkat ediyorum aburcubur yemiyorum kesinlikle
canım benimde ayaklarım aynı şekilde dr tuzla alakalı bişi demedi bana ama eğer ellerde ve yüzlerde bu şekilde olursa dikkat et dedi sürekli tansiyonu ölçtür dedi 14-9 çıkarsa hemen haberim olsun dedi aynı benim ayaklarda şirek gibi
sizdede uyku sorunları basladımı kızlar ben geceleri hep bölük pörçük uyuorum mafoluorum hem sıcak hem göbişle sıgamıorum sanki yataga gibi :)
Canım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahoğluşun kocaman olmuştur 1 aydır mı görmüyordun?
Bu arada benim de ayaklarım çok fena şiştiler 1 numara büyük terlik aldım süslü bağcıkla falan hiç uğraşamıyorum ayak tırnaklarımı bile kesemiyorum göbekten Allahtan evime yakın kuaför var hallediyorum işlerimi
canım benimde ayaklarım aynı şekilde dr tuzla alakalı bişi demedi bana ama eğer ellerde ve yüzlerde bu şekilde olursa dikkat et dedi sürekli tansiyonu ölçtür dedi 14-9 çıkarsa hemen haberim olsun dedi aynı benim ayaklarda şirek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?