2012 Ekim Anneleri

çalışan anneler 32. haftada gidip doktordan rapor alıcaz di mi çalışmaya devam etmek için?

brck canım sat 28 aralık benim, ona göre 3 ekim doğum ama doktor 29 eylül demişti bende ona göre değiştirmiştim

Tekrar gittigimde bende istiyim bari bakalim goruruz belki:)))

Evet bende oyle aman aman yemiyorum,oncesinde nasilsa simdi de oyle,arada surekli atistirayim gibi bi huyum yok hic aklima gelmez zaten,ama derlerdi hep az yesen bile aliyosun hamilelik baska bisey diye dogruymua diyorummm

Evet rapor almamiz lazim,benim bir daha kontrol 9 agustos sorarim o zaman yine.

canım neden sen den erken istedi nts yi doktor ???

kızlar selam herkese..
nasılsınız bakalım? güzel bir hafta olsun inşallah..benim pek keyfim yok:44:
başım bu şişliklerle dertte elim ayağım çok fena. ne yapıcağımı şaşırdım. tuzlu da yemiyorum ama farkeden bişi yok..başak ne yapmak lazım acaba? bildiğiniz bişi var mı ii gelen??
sırt ağrılarımda başladı..sanırım son 3 ay biraz sıkıntılı geçicek belli oldu:26:allah yardımcımız olsun..bende 9 kilo almışım. yediğim içtiğim aynı ama almışım işte? daha kaç kilo alıcam allah bilir? kontrole gittiğimde doktora bi sorayım, belki diyetisyene filan yönlendirir. daha da alırsam normal doğumu yapamıycam zorlaşıcak herşey off of

aynı dertten muzdaribim bende elim ayağım sürekli şiş tuza dikkat ediyorum yemeklerin içine az ekiyorum yine faydasız ayaklarım balon gibi dün sabah yatakta parmaklarımı oynatamadım şişlikten doktoruma sormayıda unutmuşum napayım diye 4 kilo aldım şimdiye kadar yediklerime çok dikkat ediyorum aburcubur yemiyorum kesinlikle

canım benimde ayaklarım aynı şekilde dr tuzla alakalı bişi demedi bana ama eğer ellerde ve yüzlerde bu şekilde olursa dikkat et dedi sürekli tansiyonu ölçtür dedi 14-9 çıkarsa hemen haberim olsun dedi aynı benim ayaklarda şirek gibi

Günaydın Hanımlar

Yarın kontrolümüz var kuzumuzu göreceğiz hayırlı haberlerle döneriz inşallah...
Cimekacım boncuk bebeğin ne güzel olmuş maşallah ona

Kontrolü olan diğer arkadaşlarda inş. güzel haberlerle dönerler...

Sabahtan beri bende oğlumun kalan yastıklarını diktim artık bitirmeye başladım dikilecek ,hazırlanacak olan cicilerini
Sıcaklar maalesef benide çok zorluyor ayrıca hava çok sıcak diye gezmeyede çıkamıyorum korkuyorum bişey olur diye canım çok sıkıldı evde

Canım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah oğluşun kocaman olmuştur 1 aydır mı görmüyordun?

Bu arada benim de ayaklarım çok fena şiştiler 1 numara büyük terlik aldım süslü bağcıkla falan hiç uğraşamıyorum ayak tırnaklarımı bile kesemiyorum göbekten Allahtan evime yakın kuaför var hallediyorum işlerimi

bende tam şirek modundayım aynen:) ayaklarımın üstü o kadar balon oldu ki dokununca acıo artık bi kaç gündür buz koyuyorum o biraz rahatlatıo gibi. ama tam fayda sağlamıo. allah yardım etsin yemeklerde tuz yemiorum bende, abur cuburumda yok ama nasıl aldım o 9 kiloyu ben anlamadım? inşallah daha fazla almam ama sanmıorum bu gidişle kapılardan sığmıycam

sizdede uyku sorunları basladımı kızlar ben geceleri hep bölük pörçük uyuorum mafoluorum hem sıcak hem göbişle sıgamıorum sanki yataga gibi :)

sizdede uyku sorunları basladımı kızlar ben geceleri hep bölük pörçük uyuorum mafoluorum hem sıcak hem göbişle sıgamıorum sanki yataga gibi :)

canım aynen benim evim serin oluyo ama yinede uykum bölük pörçük sürekli uyanıyorum ama sebebini bilmiyorumm az kaldı sabradeceğiz artık

Kızlar tamam kandırdınız beni sadece süpürge falan açıcam ama doğumlar bitsin sırayla evlere gidelim temizliğe ancak başa çıkarız valla kaç ayın pisliği zor çıkar bu arada anlatmayı unuttum geçen hafta bende merdivenden kaydım 2-3 basamak eşime demedim desem laflarla yerdi başımın etini neyse bir sorun yok şurda 2,5 ay kaldı hayırlısıyla bir atlatsak bu 32. hafta raporunu 33. haftanın ilk günü mü alcaz gerçi haftaya dr a gidicem sorarım ama belki bilgisi olan vardır şaka maka 29. haftama girdimde burda ki çizelge hala 28 gösteriyor birde dr oğluşun bir hafta erken gelir gelir eylül 26 dedi ama bakalım inşallah çok az kaldı bir de ben 10 kilo aldım zaten topluydum şimdi balina gibi oldum aman oğlum sağlıklı doğsun da kilolar verilir sıkıntı yapmayın

inşallah canım yaa...evet 4 haftada bir çağırıyor doktorumuz bakalım nasıl miniğim

canım şişlik konusunu doktorun ne dedi? arkadaşların çoğu şikayetçi bu şişliklerden, bende henüz olmadı ama bakalım doğuma kadar ne olur bilemeyiz :44: aslında doktorum bana 21.haftamda bol bol yeşillik tüket bundan sonra demişti bu şişlikleri yaşamamak için...sanırım onunda faydası oluyor...

göbek konusunda bende senin gibiyim tırnaklarımı kesmek ne mümkün benden önde gidiyor karpuzum

Birde artık acıtıyor tekmeler hareketler sende de oluyor mu? :26:

Bugün, bu hafta, bu ay hiç bitmeyecek sanırım.
Allah'ım şu vakti zor ettim. Evde yatmak istiyorum. Sabahın 6.30 da kalkmak ne demek hamileyken daha iyi anladım.

Bu hafta sonu belim ağrımaya başladı. Daha doğrusu fazla dayanmıyor artık, ne oturmaya ne ayakta durmaya. Son 3 aya girmemele start aldı:)
Bu arada hanımlar 1 hafta içinde 2 kez sanki regli ağrısı gibi ağrım oldu. Sancı gibi değil, daha çok ağrı gibi. Tırstım hatta, 2-3 saat sürdü. Sonra geçti. Doktoruma da telefon açmadım, p.tesi giderim diye sabah gittim doktorum izinliymiş.
Bir daha olursa, ağrıyorken doktora gitmek en iyi sanırım.

tansiyonla alakalı olabilirmiymiş bana her gidişimde tansiyon sınırda diyodu doktor düşükte çıkıyodu yüksekte bu gidişimdeiyi çıktı 12 7 ydi normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…