Bugün, bu hafta, bu ay hiç bitmeyecek sanırım.
Allah'ım şu vakti zor ettim. Evde yatmak istiyorum. Sabahın 6.30 da kalkmak ne demek hamileyken daha iyi anladım.
Bu hafta sonu belim ağrımaya başladı. Daha doğrusu fazla dayanmıyor artık, ne oturmaya ne ayakta durmaya. Son 3 aya girmemele start aldı:)
Bu arada hanımlar 1 hafta içinde 2 kez sanki regli ağrısı gibi ağrım oldu. Sancı gibi değil, daha çok ağrı gibi. Tırstım hatta, 2-3 saat sürdü. Sonra geçti. Doktoruma da telefon açmadım, p.tesi giderim diye sabah gittim doktorum izinliymiş.
Bir daha olursa, ağrıyorken doktora gitmek en iyi sanırım.
inşallah canım yaa...evet 4 haftada bir çağırıyor doktorumuz bakalım nasıl miniğim
canım şişlik konusunu doktorun ne dedi? arkadaşların çoğu şikayetçi bu şişliklerden, bende henüz olmadı ama bakalım doğuma kadar ne olur bilemeyiz :44: aslında doktorum bana 21.haftamda bol bol yeşillik tüket bundan sonra demişti bu şişlikleri yaşamamak için...sanırım onunda faydası oluyor...
göbek konusunda bende senin gibiyim tırnaklarımı kesmek ne mümkün benden önde gidiyor karpuzum
Birde artık acıtıyor tekmeler hareketler sende de oluyor mu? :26:
Bu konu hakkında doktorun ne dediğini yazarsan sevinirim. İnşallah tekrarlamaz. İnsan işte, can taşıyınca en ufak şeyde telaş yapıyor.Bende de oldu 2 gün önce regl sancısı fazla önemsemedim ama yinede korktum,yarın doktora sorcam..
maşallah cnmmm
32+0 da alacağız tam.çalışan anneler 32. haftada gidip doktordan rapor alıcaz di mi çalışmaya devam etmek için?
brck canım sat 28 aralık benim, ona göre 3 ekim doğum ama doktor 29 eylül demişti bende ona göre değiştirmiştim
valla bilmiyorum ki,sormadım da.. ama internette 32.haftada başlar diyor. risk gruplarında 28.haftada da başlanabilir diyor..ben gidince 29-30 olacağım..risk grubunda görmüş olabilir beni,,hem kilodan hem de tiroid rahatsızlığımdan dolayı..canım neden sen den erken istedi nts yi doktor ???
maşallah
Gecen gun esimle arabada giderken ondeki arabada on koltukta bir kadin oturmus,kucaginda bebek!ve o bebek bir de pencereden sarkiyor,guya yola baktiriyorlar!!!
Bu Kadar cahillik olur mu
Daha bir hafta once gazetede okuduk,anne baba bebek yolda giderlerken araba ondeki araca carpiyor,anaya babaya hic bisey olmazken bebecik ondeki kamyonun Tekerinin altinda kalip oluyor.Simdi bunun vebalini kim odeyebilir?Bas bas bagiriyorlar cocuklarinizi one oturtmayin,oto koltuguna oturtun arkada diye.Bu kadin hem one oturtmus hem camdan sarkitmis!
Ne olur buna dikkat edelim bebekler oto koltuguna otursun öne falan degil.Bazi basliklarda oto koltugu cok fuzuli denmis de,cocugunuzun hayati da o kadar fuzuli mi!!!cok sinirleniyorum kizlar,elimde degil.
Gecen gun esimle arabada giderken ondeki arabada on koltukta bir kadin oturmus,kucaginda bebek!ve o bebek bir de pencereden sarkiyor,guya yola baktiriyorlar!!!
Bu Kadar cahillik olur mu
Daha bir hafta once gazetede okuduk,anne baba bebek yolda giderlerken araba ondeki araca carpiyor,anaya babaya hic bisey olmazken bebecik ondeki kamyonun Tekerinin altinda kalip oluyor.Simdi bunun vebalini kim odeyebilir?Bas bas bagiriyorlar cocuklarinizi one oturtmayin,oto koltuguna oturtun arkada diye.Bu kadin hem one oturtmus hem camdan sarkitmis!
Ne olur buna dikkat edelim bebekler oto koltuguna otursun öne falan degil.Bazi basliklarda oto koltugu cok fuzuli denmis de,cocugunuzun hayati da o kadar fuzuli mi!!!cok sinirleniyorum kizlar,elimde degil.
midem yanıyoooo
kızlar şeker sonuçlarımı üşengeçlikten bugün aldım, açlık 69, tokluk 79 çıktı, normalde de düşüktür şekerim ama gebelik de yükseltemedi.
kızlar nefes darlığı nabız yüksekliği olmaya başladı 3.döneme girdik ondanmı aacaba.mide bulantısı hazımsızlıkta olmaya başladı yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?