2012 Ekim Anneleri

Bende de oldu 2 gün önce regl sancısı fazla önemsemedim ama yinede korktum,yarın doktora sorcam..

KIZLAR BİZİM BU HAZIRLIKLARIMIZ TMM AMA BELKİ SİZİN İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ,
YADA ARAŞTIRIYORSANIZ KOLAYLIK OLUR DİYE EKLİYORUM...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebeli...lari-tecrubeli
http://www.kadinlarkulubu.com/hamile...retleri-4.html (2012 yazının anne adayları, hastanede muayene,tekik,tahlil ve doğum ücretleri...)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekl...z-olanlar.html (Bebeklerimize alınması mutlak gerekli olanlar ve kesinlikle gereksiz olanlar....)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ekli-olanlar-kesinlikle-gereksiz-olanlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-adaylari-tecrubeli-anneleri-bekliyoruz.html

Tunaydin anneler moralim cok bozuk. Bu ay tam 3kilo aldım ekmek yemiyorum günde sadece tatlı ihtiyacı için top
Kek yiyorum
1tane ama anlamıyorum ben bu kadar kiloyu nasıl aldım 52idim 65 oldum galiba ben doguma 25kilo ile giricem gibi ne yesem kilo aldırıyor ara Ogün sadece meyve yoğurt dondurma ile geciriyorum

Valla ayaklardaki şişlik için normal olabilir dedi el ve yüz önemliymiş tansiyona bakıyorlar hep 10 a 5,5 çıkıyor yemeklerde ekstra tuz kullanmıyorum gün içinde de hep ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum ki Hele ki o günü çok yürüdüysem daha çok şişyorlar bi de acıyor su da 2 lt içiyorum her gün habire tuvalete taşınıyorum hele geceleri uyuyamıyorum öyle deliksiz bi de huzursuz bacak sendromum var o da uyutmuyor eeeee bebek doğunca da uyuyamayacaz hanımlar

Bebek beni de bazen acayip tekmeliyor güçlendi sıpa epey geçiriyor valla annesine bi de bazen eşim kulağını karnıma dayıyor dinlemek için kızım bi tekmeliyor tam eşimin kulağına o da ahhhh diyor öyle hoşuma gidiyor ki cimcime bize tepki veriyor

kızlar slm,

biz de iyice büyüdük. tekmeler ve hareketler çoğaldı. özellikle yorulup sırtüstü yattığımda bebeişim daha çok hareketleniyor. bu da çok hoşuma gidiyor :)
babasına da dinletiyorum hareketlendiğinde o da şaşırıyor. hatta geçen gün geceliğimin üstünde telefonuma kaydettim videosunu. dışardan öyle komik oluyorki hareketlerini izleyebilmek.
şu ana kadar ben de 7 kg aldım. diyetisyene gidiyorum düzenli olarak ama maalesef yine canım çekince dayanamıyorum :))

64 kg ile başladım şimdi 71 kiloyum. dr um 80 i geçmeyelim dedi umarım geçmeyiz ama 6. yadan sonra daha çok kilo alınıyormuş diye duydum dikkat edelim kızlarr!

bu hafta çarşamba kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz. şaka maka 3,5 ay kaldı. ha gayret kızlar çoğu gitti azı kaldı sabredelim biraz daha güzel bebişlerimiz için.

şişlik konusunda ben de çok ayakta kalınca aynı şeyleri yaşıyorum. tuzlu şeylerden ve tuzdan uzak durmaya çalışıyorum sizin gibi. ama ayakta kalmak da aynı şişliğe neden oluyor. dr otururken bile ayaklarını uzat dedi.

biz de öyle yapıyoruz :))

sevgiyle kalın kızlarr

Bende de oldu 2 gün önce regl sancısı fazla önemsemedim ama yinede korktum,yarın doktora sorcam..
Bu konu hakkında doktorun ne dediğini yazarsan sevinirim. İnşallah tekrarlamaz. İnsan işte, can taşıyınca en ufak şeyde telaş yapıyor.

Masumiyet, kızına maaşallah.
Yalnız günde 2 litre bu sıcak havalarda az bir miktar. Sen onu en azından 3 litre yapmaya çalış.

hiç işim bitmiyor benim bugünde buzdolabını komple indirdim yıkayıp tekrar yerleştiriyorum off yoruldum dün yatak odasını yorganları düzenledim bugünde bu eşimde sıkıldı yatmaktan hanginle ilgileneceğimi şaşırdım

Gecen gun esimle arabada giderken ondeki arabada on koltukta bir kadin oturmus,kucaginda bebek!ve o bebek bir de pencereden sarkiyor,guya yola baktiriyorlar!!!
Bu Kadar cahillik olur mu
Daha bir hafta once gazetede okuduk,anne baba bebek yolda giderlerken araba ondeki araca carpiyor,anaya babaya hic bisey olmazken bebecik ondeki kamyonun Tekerinin altinda kalip oluyor.Simdi bunun vebalini kim odeyebilir?Bas bas bagiriyorlar cocuklarinizi one oturtmayin,oto koltuguna oturtun arkada diye.Bu kadin hem one oturtmus hem camdan sarkitmis!
Ne olur buna dikkat edelim bebekler oto koltuguna otursun öne falan degil.Bazi basliklarda oto koltugu cok fuzuli denmis de,cocugunuzun hayati da o kadar fuzuli mi!!!cok sinirleniyorum kizlar,elimde degil.

32+0 da alacağız tam.
canım neden sen den erken istedi nts yi doktor ???
valla bilmiyorum ki,sormadım da.. ama internette 32.haftada başlar diyor. risk gruplarında 28.haftada da başlanabilir diyor..ben gidince 29-30 olacağım..risk grubunda görmüş olabilir beni,,hem kilodan hem de tiroid rahatsızlığımdan dolayı..
maşallah

çok haklısın..ben de çok kızıyorum gördüğümde... o haberi okuyunca da çok üzüldüm,ama geri dönüşü yok.. bebeği baştan alıştıracaksın arkaya.. zaten bir müddet biz de onunla beraber arkada takılacağız..hiç tecrübem yok,konuşması kolay diyenler olabilir ama oyunla birşekilde çocuklara herşey öğretilebilir..ben buna inanıyorum...

kızıma yaptığınız yorumlar için teşekkürler...

Son düzenleme:

kesinlikle haklısin, kızım neredeyse 3 yaşinda, hep arkada kendi koltugunda oturur, ben de yanında. Ön koltugu unuttum coktan.

kızlar şeker sonuçlarımı üşengeçlikten bugün aldım, açlık 69, tokluk 79 çıktı, normalde de düşüktür şekerim ama gebelik de yükseltemedi.

kızlar nefes darlığı nabız yüksekliği olmaya başladı 3.döneme girdik ondanmı aacaba.mide bulantısı hazımsızlıkta olmaya başladı yavaş yavaş.

az önce doktordan geldim.çok şükür gebelik şekeri tokluk 82 çıktı.şimdi bende seker var mı yok mu anlayamadım:26:tansiyonumu da orda ölçünce 14-9 yarım saat sonra evde rahatken ölçüyorum 11-7 çıkıyor anlamıyorum valla ..ama tabiki yine de diyete devam.bebeğimin gelişimi normal olduktan sonra.ben 1 kilo vermişim bu sefer diyetin etkisi sanırım

kızlar nefes darlığı nabız yüksekliği olmaya başladı 3.döneme girdik ondanmı aacaba.mide bulantısı hazımsızlıkta olmaya başladı yavaş yavaş.

ben gece yarısı nefes darlıgıyla uyanıyorum ve uykum kacıyor.doktorum sola yat hıc uyuyamazsan cok yavasca evde gezın dedı.dikkatını nefes alıp vermene odaklama dedi

Benimde şekerim 114 ile 73 çıktı çok şükür bir de şeker derdiyle uğraşmayacam ama idrarımda bir sorun vardı antibiotik kullandım bir ay sonra yine yaptırıcam tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…