2012 Ekim Anneleri

,

cimeka kızını yeni gördüm maşallah pek tatlı çıkmış bende oğluşumu haftaya gitsemde bi görsemm

Bela okuyacağım hamile halimle olmayacak...
Ama böyle zihniyetteki insanların Allah belasını versin..
Çaycımız izine çıktı.
Bütün işler bana kaldı herkes benden bekliyor..
Mutfak alt katta..
2 patron 2 erkek 1 bayana özel hizmet ediyorum...
alt kattakilerde içip içip atıyolar bardaklarını lavaboya..10 kişinin bulaşığı bana bakıyor..
kimseden yardım yok karşımda oturan bayanda hiç bi iş yapmıyor.bu halimle elimde tepsi merdiven çıkıp iniyorum sürekli..
az önce karşımdaki çocuk bi kahve yapta içelim dedi.Vicdan yok..Allah mecbur etmesin kimseyi..Bebeğe bişi olacak die korkuyorum..

Canım Ali Paşa izne çıkacaktı çıkmamış mı daha? Bende Cuma gittim muayene oldum

izinde canım, benim akıntılar ve aşagıdaki tekmeler artıp, bacaklar da ayrılınca doguruyorum galiba diyerek acile gittik. Nur Hanım baktı. Nst, usg, bebegin suyu hersey yolundaymiş, bir fitil verdi ama haftaya Ali Bey geldiginde ona sorup kullanirim.8gün önden gidiyormuş kuşum, ablası gibi tepiyor mesanemi.

,

cimeka kızını yeni gördüm maşallah pek tatlı çıkmış bende oğluşumu haftaya gitsemde bi görsemm
teşekkür ederim teyzesi,baka baka doyamıyorum 2 gündür...
canım anlamadığım şey,çaycı izne çıkınca neden iş sana kalıyor?? senin pozisyonun ne ki şirkette?yapmak zorunda mısın??hiçbirşey anlamadım...

önden gitmesi doğum tarihini etkiliyor mu merak ediyorum.. benimki yaklaşık 2 hafta önde..

cnm sakin ol değmez üzme kendinide bebeğinide neden tek sen yapıyosun bu işi sekretermisin kimseden anlayış bekleme inan insanlar çok gaddar sende biraz sert olucaksın napalım özel sektör bu patronlarınla konuş bi en azından kadın yardım etsin

canım anlamadığım şey,çaycı izne çıkınca neden iş sana kalıyor?? senin pozisyonun ne ki şirkette?yapmak zorunda mısın??hiçbirşey anlamadım...

evet sekreterim kızlar...
kız tuvalete indiğinde çayını alıyor çay eskidiyse çay demliyor okadar...
okadar kadınki işte bu öğlen yediği çatal bıçağı dahi lavaboya bırakmış..
isteseler hepsi inip alabilirler çaylarını.Sadece patronlara verebilirim oda sorun olmaz zaten.oğlumda hiç oynamadı bugün..yorgunluktan hissetmemiş olabilirmiyim?
konuşmama gerek yokki.kimseden yardım yok.in çık rahmim ağrıdı dedim

Son düzenleme:
geçmiş olsun ne diyeyim inşallah hafif bir diyetin olurda zorluk çekmezsin.ben 50 lik içerken dünyam karardı 100 lük gerçekten bayıltıcı olsa gerek acil şifalar

çok tşk ederım ya dıyet sorun degılde hamılelık işte ınsanın canı herseyı ıstıyo yıyemıosun allahım kımseye vermesın sorunsuz 9 aylar gecsın herkesın inşallah

yorgunluktandır cnm akşam eve git uzan bak nasıl tepişiyo bebişin bence patronlarınla konuş kadın kaç gün izinli birsürü insana çayda yetişmezki arkadaş bide hamilesin ordaki erkeklerin eşleri olsa bu durumda naparlardı acaba allah herkese acıma duyguusu versin umarım kadının izni azdır yoksa in çık çok yorulucaksın

1 hafta cnm 4 gün kaldı bide cumartesi yarım gün var
yemin ederim varya borç harç olmasa alır çantamı giderim okadar moralim bozulduki böyle bugün anlayışsızlıklara...
ben yine yaparım ama biraz yardımcı olun biraz insan olsunlar..

Son düzenleme:

canım sen gidip oranın yetkilileriyle bi konuşsanaa bu nasıl bi zihniyet yaaaa o bebeğe günah kendini kasma üzmede fazla ama bu nedir yaaa bugun de bana oda arkadaşlarım dedi dosyalarımızı toplayalım diye bende dedim bana bakmayın 7 aylık hamileyim eğilip doğrulamam baktım bi tanesi bıdı bıdı ediyo dedim defol git müdürünle konuş hamileyim diye dosyalara yardım etmıyo de dedim sesini soluğunu çıkaramadı ama ben müdürümden destek alıyorum birazz sende yokmu böyle destek verecek birisi ama allah bu zihniyetteki kişilerede vicdan versin

Brck sen hiç üzülme,milletin bulaşığını yıkamak zorunda değilsin,patronlara hizmet edersiin çayı kahvesi anladık tamam ama diğerleri olmaz..eğer anlamıyorlarsa ayyy belim sırtım gibi hareketler çek belli et yorulduğunu anlasınlar..yorgun olduğun için hissetmemişsindir,eve gidince hissedersin

patronlarda aynı onlarda istiyolar cnm..bulaşığı aşağıda yıkamasam dağ gibi birikiyor çay içmeye bardak kalmıyor.deliricem yagörüyolar bide onu geçtim 5 adım karşımdalar yazıcılar bende çıktı gönderiyolar çıktıyı getir bilmem ne onlara imzalat tekrar otur..sürekli bu haldeyimkarşı gelsem kendini müdür sanan bi herif var patronların yalakası..müdür gibi bişi burda..bütün gün burnumdan getirir..allah bebeğimede banada yardım etsin..
özür dilerim kızlar anlatmak istemesdim sıkıntılarımı ama moralim bozuldu çok

cnm dua etki azmış 4 gün kalmış geçer gider napalım niye çalışıyoruz ki hepimiz bazen bende aynı şeyi düşünüyorum bırakıp gidesim geliyoda malesef katlanıyoruz benim patronum çok iyi sesi soluğu çıkmaz yan gözle bakmaz asla insan bende ondan katlanıyorum ne sigortam var ne bişeyim bekliyorum sabırla ekimde 2. yılımı doldurcam doğum iznine çıkmadan istiycem sigorta bakalım napıcak

bebeğim benimde mesaneme baskı yapıyor bazen resmen hissedyorum normal olduğunu düşünüyorum nasılki üstlerde tepiniyosa oralarda da dolanabilir ama doktoruma sorucam gittiğimde

canım tabiki anlatacaksın ki rahatlayacaksın allah özel sektörün eline düşürmesinn

cnm bu dediğin olmuyo malesef özelde bulaşığıda yıkıcaksın hizmette etceksin hamilelğin felan umurlarında olmaz kendisi dışardan gelir oturur oturmaz beni sigara almaya yolla izin istersin binbir suratla verirler

pardon ama sigarasını neden siz alıyosunuz bana çok garip geli bende özel sektörde sekreterlik ve ön muhasebe yaptım 2 yıl hiç böyle şeylere maruz kalmadım iş ayrımı yapılmalı sigara almak bulaşık yıkamakta ne demek oluyo Allah yardımcını olsun ama hakkınızı savunun arkadaşlar sigortasız çalışmayı kabul etmeyin herşeyden önce zaten yasalda değil bu durum.

Askolsun brck burda herseyimizi paylasiyoruz
ozelde hic tecrubem yok ama gercekten de is ayrimi olmali.sekreter ayakci mi ki angaryalari da yapsin..tuhaf geldi.bir de sigortasiz calistirmak yadal degil.bunu kabul eden de bence en az isveren kadar sucludur.ben olsam sigortasiz calismazdim.ihbar ederdim onlari.hangi devirdeyiz? Resmen kacak isci durumu.

ne dıyetı yapıyorsun cnm sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…