2012 Ekim Anneleri

Doğurana kadar böyle telaşlar yaşayacağız anlaşılan aman bişey çıkmasında sağ sağlim doğuralım evlatlarımızı
Sana da geçmiş olsun canım

yok tatlım benim ssk var çok şükür...öyle olsa çalışmam zaten.
ama çaycı kadın izine çıkıyosa benim suçum ne bu hamile halimle

öpücüklerimizi gönderiyoruz size oğluşumla beraber

evimize gidelim

midem çok fena oldu bugün, 1 dilim börek yedim sabah mahvetti beni

sigortasız çalışan kimdi ben onun için söyledim canım,biliyorum senin ssk olduğunu.valla vicdansızlık sana da yaptıkları.. zaten türkiyede bu sekreterliğin ne olduğunu ,görevini bilen yok.. bazen yedek eleman yerine koyuyorlar..neyse son 4 gün kalmış..ama patron dışındakilere ağır ağır davran,öyle koşuşturma çok..dediğim gibi ağır hareket et ki anlasınlar,sıkıntın sancın olduğunu,yorulduğunu..elleri kırılmaz ya onlar da yapsa...

kızlar ben bu hamileliği pek sevdim ya.. o hareketler yok mu,insan hep böyle içimde dursun diyor..bir kere dışarıdan tekme görmüştüm geçen haftalarda..bende pek dalgalanma olmuyordu veya karnımda sallanma falan yoktu..youtuba a girdim dün 27 weeks baby moving veya beby kicking falan yazarak arattım izledim şaşırmıştım dün.bugün onlar da başladı.bi sağa bi sola gidiyor karnım..kıyamam ben onaaaa,ne yapıyor kimbilir yavrum içerlerde sıkılmıyordur di mi

Ya kiyamam bak aglarim simdi,herseye aglayasim var bu ara,,,bende her tekme atisinda etrafimdakilere bagirmak istiyorum bakin bakin diye,herkes heyecanlansin istiyorum benle ama,olmuyo:))))

Kesinlikle katiliyorum onlemi en bastan aldik mi,alisirlar diye dusunuyorum...
Masumiyet masallah kizina,annesi gibi guzel olacak belli

selam annişler okadar sıcakki sıcaktan doktora gidemedim yani şekerim 50 gr da 145 cıktı normalin biraz üzerindeymiş şimdi 100 grlıgı yüklices uffff inşallah onda yüksek cıkmaz

selam annişlerr cok sıcak sıcaktan doktora gidemedim ya şekerim 50 gr da 145 cıktı sınırın biraz üzerindeymiş şimdi 100 gr yükleme yapıcas inşallah bunda yüksek cıkmaz yaa

selam annişlerr cok sıcak sıcaktan doktora gidemedim ya şekerim 50 gr da 145 cıktı sınırın biraz üzerindeymiş şimdi 100 gr yükleme yapıcas inşallah bunda yüksek cıkmaz yaa

benimde 50 likde 151 çıkmıştı sonra 100 lük yapıldı normal çıktı çok şükür seninde normal çıkar inşallah.100 lük çok zor geldi bana yanlız aç karınla 4 kez aldılar kan bayılcak gibi oldum zor tuttum kendımı kusma faln olursa bıdaha yapolar dikkat et sende

selam kızlar doktordan geldık bızde 1 saat fln oldu.kızım gayet ıyı 830 gr ve 31.5 cm olmus.doktor haftasına gore ıyı dedı.ama tansıyonum yuksek cıktı.2 hafta sureklı olcucem tansıyonumu sonra doktora gıdıcem.o gun karar verıcez eger yuksekse bebegı etkılıyorsa 1 ay sonra dogum yapıcam.yoksa hem anneye hemde bebek olumlerıne yol acabılıyormus ınsallah duzelır.

canım benim de tansiyonum 14-9 çıktı tansiyon ilacı verdi hemen ben de tereddüt ettim kullanıp kullanmamakta:26: senin kaç çıktı?

Canım çok geçmiş olsun umarım geçici bir durumdur tansiyon olayın az biraz daha sıkalım kendimizi çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla bir kucaklarımıza alsak

kızlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırmış oldunuz. bu hafta randevumuz var acaba yapılır mı bilemedim. 24. haftadayız.

ayrıca açlık kan şekerim şu çıktı tokluk bu çıktı diyenler olmuş. aç gidip şeker yüklemesi mi yapılıyor? sonra bişeyler atıştırıp bi daha mı yapıyorlar tam anlayamadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…