izinde canım, benim akıntılar ve aşagıdaki tekmeler artıp, bacaklar da ayrılınca doguruyorum galiba diyerek acile gittik. Nur Hanım baktı. Nst, usg, bebegin suyu hersey yolundaymiş, bir fitil verdi ama haftaya Ali Bey geldiginde ona sorup kullanirim.8gün önden gidiyormuş kuşum, ablası gibi tepiyor mesanemi.
Askolsun brck burda herseyimizi paylasiyoruz
ozelde hic tecrubem yok ama gercekten de is ayrimi olmali.sekreter ayakci mi ki angaryalari da yapsin..tuhaf geldi.bir de sigortasiz calistirmak yadal degil.bunu kabul eden de bence en az isveren kadar sucludur.ben olsam sigortasiz calismazdim.ihbar ederdim onlari.hangi devirdeyiz? Resmen kacak isci durumu.
Askolsun brck burda herseyimizi paylasiyoruz
ozelde hic tecrubem yok ama gercekten de is ayrimi olmali.sekreter ayakci mi ki angaryalari da yapsin..tuhaf geldi.bir de sigortasiz calistirmak yadal degil.bunu kabul eden de bence en az isveren kadar sucludur.ben olsam sigortasiz calismazdim.ihbar ederdim onlari.hangi devirdeyiz? Resmen kacak isci durumu.
yok tatlım benim ssk var çok şükür...öyle olsa çalışmam zaten.
ama çaycı kadın izine çıkıyosa benim suçum ne bu hamile halimle
yok tatlım benim ssk var çok şükür...öyle olsa çalışmam zaten.
ama çaycı kadın izine çıkıyosa benim suçum ne bu hamile halimle
sigortasız çalışan kimdi ben onun için söyledim canım,biliyorum senin ssk olduğunu.valla vicdansızlık sana da yaptıkları.. zaten türkiyede bu sekreterliğin ne olduğunu ,görevini bilen yok.. bazen yedek eleman yerine koyuyorlar..neyse son 4 gün kalmış..ama patron dışındakilere ağır ağır davran,öyle koşuşturma çok..dediğim gibi ağır hareket et ki anlasınlar,sıkıntın sancın olduğunu,yorulduğunu..elleri kırılmaz ya onlar da yapsa...
kızlar ben bu hamileliği pek sevdim ya.. o hareketler yok mu,insan hep böyle içimde dursun diyor..bir kere dışarıdan tekme görmüştüm geçen haftalarda..bende pek dalgalanma olmuyordu veya karnımda sallanma falan yoktu..youtuba a girdim dün 27 weeks baby moving veya beby kicking falan yazarak arattım izledim şaşırmıştım dün.bugün onlar da başladı.bi sağa bi sola gidiyor karnım..kıyamam ben onaaaa,ne yapıyor kimbilir yavrum içerlerdesıkılmıyordur di mi
Kesinlikle katiliyorum onlemi en bastan aldik mi,alisirlar diye dusunuyorum...Gecen gun esimle arabada giderken ondeki arabada on koltukta bir kadin oturmus,kucaginda bebek!ve o bebek bir de pencereden sarkiyor,guya yola baktiriyorlar!!!
Bu Kadar cahillik olur mu
Daha bir hafta once gazetede okuduk,anne baba bebek yolda giderlerken araba ondeki araca carpiyor,anaya babaya hic bisey olmazken bebecik ondeki kamyonun Tekerinin altinda kalip oluyor.Simdi bunun vebalini kim odeyebilir?Bas bas bagiriyorlar cocuklarinizi one oturtmayin,oto koltuguna oturtun arkada diye.Bu kadin hem one oturtmus hem camdan sarkitmis!
Ne olur buna dikkat edelim bebekler oto koltuguna otursun öne falan degil.Bazi basliklarda oto koltugu cok fuzuli denmis de,cocugunuzun hayati da o kadar fuzuli mi!!!cok sinirleniyorum kizlar,elimde degil.
Masumiyet masallah kizina,annesi gibi guzel olacak belli
selam annişlerr cok sıcak sıcaktan doktora gidemedim ya şekerim 50 gr da 145 cıktı sınırın biraz üzerindeymiş şimdi 100 gr yükleme yapıcas inşallah bunda yüksek cıkmaz yaa
ne dıyetı yapıyorsun cnm sen ?
selam kızlar doktordan geldık bızde 1 saat fln oldu.kızım gayet ıyı 830 gr ve 31.5 cm olmus.doktor haftasına gore ıyı dedı.ama tansıyonum yuksek cıktı.2 hafta sureklı olcucem tansıyonumu sonra doktora gıdıcem.o gun karar verıcez eger yuksekse bebegı etkılıyorsa 1 ay sonra dogum yapıcam.yoksa hem anneye hemde bebek olumlerıne yol acabılıyormus ınsallah duzelır.
canım benim de tansiyonum 14-9 çıktı tansiyon ilacı verdi hemen ben de tereddüt ettim kullanıp kullanmamakta:26: senin kaç çıktı?
selam kızlar doktordan geldık bızde 1 saat fln oldu.kızım gayet ıyı 830 gr ve 31.5 cm olmus.doktor haftasına gore ıyı dedı.ama tansıyonum yuksek cıktı.2 hafta sureklı olcucem tansıyonumu sonra doktora gıdıcem.o gun karar verıcez eger yuksekse bebegı etkılıyorsa 1 ay sonra dogum yapıcam.yoksa hem anneye hemde bebek olumlerıne yol acabılıyormus ınsallah duzelır.
Canım çok geçmiş olsun umarım geçici bir durumdur tansiyon olayın az biraz daha sıkalım kendimizi çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla bir kucaklarımıza alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?