2012 Ekim Anneleri

Bence düzenli olarak 1 hafta boyunca tansiyonunu günde birkaç kez ölç, her gün aynı saatlerde, buna göre karar ver, eğer hala yüksekse o zaman alırsın. Hem için rahat olur.

ayrıca açlık kan şekerim şu çıktı tokluk bu çıktı diyenler olmuş. aç gidip şeker yüklemesi mi yapılıyor? sonra bişeyler atıştırıp bi daha mı yapıyorlar tam anlayamadım :))

Canim 24-28 haftalar arasi ac karnina gidip kan veriyosun,sonra sana sekerli su icirip 1saat sonra tekrar olcuyorlar, hem aclik hemde tokluk sekerine bakmis oluyorlar.

ayrıca açlık kan şekerim şu çıktı tokluk bu çıktı diyenler olmuş. aç gidip şeker yüklemesi mi yapılıyor? sonra bişeyler atıştırıp bi daha mı yapıyorlar tam anlayamadım :))

Garanti olsun diye aç gitmemi söylediler, açken kan verdim, ardından şekerli limonata içirttiler (50mg. şeker varmış içinde) ve birşey yiyip içmem süre dolana kadar hala yasaktı, tam 1 saat sonra yeniden kan verdim. Açlık ve tokluk değerleri de buna göre belirlendi. Eğer 50lik yüklemede yüksek çıksaydı, o zaman aynı testin 3 saat süren 100lük yüklemesi yapılacaktı.

canım maşallah kızına

inşallah tansiyon sorununu atlatırsın canım

geçmiş olsun canım benimde yüksek çıkmıştı normalde 10*6 ogün çok sinirlenmiştim 12*9 çıktı tuzu şekeri kes dedi ve zeytine falanda limon sık çayına ıhlamuruna salatana düzelir meliscim sende dene benim düştü

ınsallah cnm ya.oturdum netden arastırıyorum.

Canim insallah zamaninda dogum yaparsin,canini sikma cok dusunmemye calis ve lutfen internetten cok arastirma,gercekten cok kafa karistiriyor,ben 13.haftada biraktim simdi bazen girmek istesemde kendimi frenliyorum,bebisin icin dua et bizim icin faydali olacak tek sey bu

selam kızlar nasılsınız dün gece kasık ve bel ağrım oldu ve bugün bebek aşağıya baskı yapıyo canım ok yanıyo bende dr umu aradım çağırdı hemen ben yokum ama hemşire nst ye bağlasın dedi ve idrar tahlili ver dedi bakalım sabah gidicem bana dua edin kendisi yok bebeğimi göremicem((

bazı ınsanlarda doktor tansıyonu olabılıyomus.doktora gıderken heycan yapıyorum ya ondan sanırım.eve geldıgımden berı 3 defa olctum 2 sı normal 1 yuksek cıktı.
ınsallah desteklerınız ıcın hepınıze tesekurler.kızım erken dogusun ıstemıyorum gercı sadece 1 ay erken dogucak ama olsun.eger hersey ters gıderse 6 hafta sonra dogum yapıcam.bakalım 2 hfta sonra hayırlı haberlerle gelırız ınsallah

Canim 24-28 haftalar arasi ac karnina gidip kan veriyosun,sonra sana sekerli su icirip 1saat sonra tekrar olcuyorlar, hem aclik hemde tokluk sekerine bakmis oluyorlar.

çok teşekkürler

çok teşekkürler

canım sanırım o dediğinden bende var.doktora gittiğimde 14-9 çıkıyor tansiyonum her zaman.eve geldim belirli aralıklarla ölçtüm 11-7;10-6;12-8 çıktı.şimdi tansiyon ilacı alırsam düşünsene bayılır kalırım Allah korusun.Doktor kullan dedi ama ben 1hafta kendim evde ölçecem degerleri gittigimde göstercem doktoruma bakalım ne diyecek.zaten önce 3 kez al ilacı dedi.en son 1e düşürdü.tereddüt etti kendisi de

Kızlar günaydın nasılsınız ben çok yoruldum dün biraz abartmışım temizlik işini her tarafım tutulmuş yataktan zor kalktım topallamaya başladım neyse size bir şey soracam sizin de göğsünüzden göbek deliğinize doğru siyah bir çizgi oluştu mu hamileliktenmiş ama merak ettim sizde de var mı diye

günaydın... bilenler belki bilir özel sektörde çalışıyodum ve artık takatım kalmamıştı ama kpssden bi gün önce yerleştirme sonuçları açıklandı ve memurluk oldu çok şükür... bebeğimin şansına oldu bu.. yalnız 15-20 gün çalışıp daha işi öğrenemeden doğum iznine ayrılıcam sanırım

günaydın kızlar .ben buraya yazmasamda her zman takip ediyorum yazdıklarınızı

dün ve geçen hafta kasılmalarım oldu geçen hafta yorgunluktan oldu diyerekten doktora gitmedim ama dün dayanamayıp gittim kendi doktorumun randevusu dolu olduğu için başka bir doktora gitmek zorunda kaldık ..çok asık suratlı bir doktora denk geldik 2 dakka bile sürmedi ultrasona bakması..bebek iyi dedi idrar ve kan tahlili istedi .kansızlık var kan ilacı ve 4 tanede iğne yazıyorum..bugün ikisini yarında diğer ikisini vuracaksın dedi. ama o iğnelerin neye yaradığını söylemedi .ben sormasam öğrenemiycem meğer erken doğum olursa bebeğin ciğerlerini geliştirmek içinmiş ..şaşırdım ve çok korktum benim erken doğum riskimmi var diye sordum şuan öyle bişey görünmüyor ama önlem almak için yapalım dedi ..iğneleri aldık ama yaptırmadım .. doktora güvenmedim çünkü hem erken doğum riski gözükmüyor diyo hem kalkıp o iğneleri yazıyor kendi doktoruma danışmadan yapmtırmaktan vazgeçtim ..
kızlar sizin oluyormu kasılmalarınız ..henüz çok erken değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…