ınsallah erken dogum yapmam ya.cok korkuyorum kızım ıcın kendım ıcın azıcık bır endısem yok.
günaydınlar..bugün sinirlerim çok bozuldu.Kontrole gittim.sabahın 8.30unda aç karna gittim,seker tahlili için.daha doktor gelmemişti.hemşire tahlil kağıdını verdi ve doktor beyi bekleyin dedi.doktor geldi baktık başka hastaları alıyor.saat 9.30 oldu hala çağırmıyor.sonra hemşire yanımıza gelip siz tahlil yaptırdınız mı dedi.biz de doktoru bekleyin demiştiniz dedik.neyse kantahlili yaptırdık.dönüşte alcaz sizi dedi.baktık yine bizden önce 2-3 hasta aldılar.Artık eşim sinirlendi.bagırmaya basladı.ben de ağlamaya..aç karnına 2-3 saat beklettiler beni.bir de tansiyonum fırladı tabi.14-9 çıktı.sonra doktor demesin mi sende tansiyon da var bebeğinde cesitli hastalıklar olabilir diye..ve bana tansiyon ilacı yazdı.günde 3 kez kullan dedi.ben de hocam sinirlendim ondan cıktı benim tansiyon biliyorum deyince 2ye düşürdü ilacı.muayene etti baktı bebeğim saglıklı çok şükür günde 1kez iç dedi.önlem amaçlı.ayy kızlar o kadar sinirlendim ki anlatamam..ilacı kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim..1 saat sonra seker için tekrar ölçüme gitcem dua edin bana..
ayrıca açlık kan şekerim şu çıktı tokluk bu çıktı diyenler olmuş. aç gidip şeker yüklemesi mi yapılıyor? sonra bişeyler atıştırıp bi daha mı yapıyorlar tam anlayamadım :))
ayrıca açlık kan şekerim şu çıktı tokluk bu çıktı diyenler olmuş. aç gidip şeker yüklemesi mi yapılıyor? sonra bişeyler atıştırıp bi daha mı yapıyorlar tam anlayamadım :))
İnşallah hepimiz zamanında doğurucaz canım Allaha emanet meleklerimiz
selam kızlar doktordan geldık bızde 1 saat fln oldu.kızım gayet ıyı 830 gr ve 31.5 cm olmus.doktor haftasına gore ıyı dedı.ama tansıyonum yuksek cıktı.2 hafta sureklı olcucem tansıyonumu sonra doktora gıdıcem.o gun karar verıcez eger yuksekse bebegı etkılıyorsa 1 ay sonra dogum yapıcam.yoksa hem anneye hemde bebek olumlerıne yol acabılıyormus ınsallah duzelır.
canım maşallah kızına
inşallah tansiyon sorununu atlatırsın canım
selam kızlar doktordan geldık bızde 1 saat fln oldu.kızım gayet ıyı 830 gr ve 31.5 cm olmus.doktor haftasına gore ıyı dedı.ama tansıyonum yuksek cıktı.2 hafta sureklı olcucem tansıyonumu sonra doktora gıdıcem.o gun karar verıcez eger yuksekse bebegı etkılıyorsa 1 ay sonra dogum yapıcam.yoksa hem anneye hemde bebek olumlerıne yol acabılıyormus ınsallah duzelır.
ınsallah cnm ya.oturdum netden arastırıyorum.
geçmiş olsun canım benimde yüksek çıkmıştı normalde 10*6 ogün çok sinirlenmiştim 12*9 çıktı tuzu şekeri kes dedi ve zeytine falanda limon sık çayına ıhlamuruna salatana düzelir meliscim sende dene benim düştü
Canim insallah zamaninda dogum yaparsin,canini sikma cok dusunmemye calis ve lutfen internetten cok arastirma,gercekten cok kafa karistiriyor,ben 13.haftada biraktim simdi bazen girmek istesemde kendimi frenliyorum,bebisin icin dua et bizim icin faydali olacak tek sey bu
fuchsie kız nerelerdesın?
Burdayımmm :) Sen nerelerdesin?
Canim 24-28 haftalar arasi ac karnina gidip kan veriyosun,sonra sana sekerli su icirip 1saat sonra tekrar olcuyorlar, hem aclik hemde tokluk sekerine bakmis oluyorlar.
Garanti olsun diye aç gitmemi söylediler, açken kan verdim, ardından şekerli limonata içirttiler (50mg. şeker varmış içinde) ve birşey yiyip içmem süre dolana kadar hala yasaktı, tam 1 saat sonra yeniden kan verdim. Açlık ve tokluk değerleri de buna göre belirlendi. Eğer 50lik yüklemede yüksek çıksaydı, o zaman aynı testin 3 saat süren 100lük yüklemesi yapılacaktı.
bazı ınsanlarda doktor tansıyonu olabılıyomus.doktora gıderken heycan yapıyorum ya ondan sanırım.eve geldıgımden berı 3 defa olctum 2 sı normal 1 yuksek cıktı.
ınsallah desteklerınız ıcın hepınıze tesekurler.kızım erken dogusun ıstemıyorum gercı sadece 1 ay erken dogucak ama olsun.eger hersey ters gıderse 6 hafta sonra dogum yapıcam.bakalım 2 hfta sonra hayırlı haberlerle gelırız ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?