2012 Ekim Anneleri

hayırlı uğurlu olsun cnm bende tercih yapmıştım fakat benm olmadı bidaha giricem ama öylesine 70 i geçip katipliğe basvurmak için inşallah olur yaşadığım şehirde çalışırım

canım benım kasılma gibi değil de sızlamalarım oluyo arada ama kendimi dinlememeye çalışıyorum.. bence kendi doktoruna danış başından savmışa benziyo bu doktor seni

canım benım kasılma gibi değil de sızlamalarım oluyo arada ama kendimi dinlememeye çalışıyorum.. bence kendi doktoruna danış başından savmışa benziyo bu doktor seni

aynen öyle yaptı zatenbide tam mesai saati bitimene yakın gitmiştik bilirsiniz bazı doktorlar dakkasını geçirmez .her beyaz önlük giyen doktor sanıyor kendini..Allahtan kendi doktorumdan menunum çok ilgili sağolsun
benim sızlama değil canım sertleşiyor özellikle ayağa kaltığımda 5 saniye kadar iki büklüm kalıyorum sonra yavaş yavaş geçiyor

hadi gözün aydın kzıın şimdiden bebişin şimdiden şasn getirdi sana hayırlı uğurlu olsun

Günaydınlar kızlar...

leylicim tebrik ederim cnmm çok sevindim...

kızlar 2 gündür bebeğimi çk hissedemiyorum yani çok sert diil hareketleri neden acaba..duruldu biraz...ama bişi olsa hiç oynamaz dimi?

CANIM BENCEDE KULLANMA KENDİ DR UNA GİT KİMSEYE GÜVENME AYRICA KASILMALAR OLABİLİRMİŞ ARTIK DR UM UYARMIŞTI FAZLA OLURDA GEL DEMİŞTİ

Günaydınlar kızlar...

kızlar 2 gündür bebeğimi çk hissedemiyorum yani çok sert diil hareketleri neden acaba..duruldu biraz...ama bişi olsa hiç oynamaz dimi?

CANIM BENDE DÜN FAZLA HİSSETMEDİM SADECE YER DEĞİŞTİRİRKEN TEKME FELAN ATMADI BABASIYLA DÜN ÇOK UĞRAŞTIK AMA NAFİLE BUGUN SABAH BİRAZ HAREKETLİYDİ KORKMA İNAN YORGUNLUK OLUNCA ANNEDE BEBEĞEDE YANSIYO HAFTA SONU 2 DÜĞÜNE GİTTTİM PAZARTESİ İŞ BAŞI YAPTIM BEBEĞİMİ ETKİLEDİ BİDE ÇOK DÜŞÜNÜNCE HAREKET ETMİYO SANIYORUZ ALLAH KORUSUN BİŞİ OLSA HİÇ HİSSEDEMEYİZ NEYSE KÖTÜ ŞEYLER BUNLARRR KONUŞMAYALIM AKLIMIZA GETİRMEYELİM

haklısın cnm böyle şeyler düşünmeyelim en iyisi

tebrikler canım

kasılmalar bende de oluyor bazen ama normalmiş

Günaydınlar kızlar...

bişey olsa oynamaz canım, bende sen gibiyim azaldı sanki hareketler gibi geliyor bazen. sonra bir bakıyorum tekme geliyor ,kıpırtı geliyor ohh diyorum

kuzucuklar büyüdükçe endişe çoğalıyor

günaydın minik melekler ve gusel anneler. kıslar bogazıma dogru yanma hıssi war bende 2 haftadır yedıgımden mı dıe denıorum yok dewamlı war mıdedenmı dıorum süt içiorum yok hiç etkilemio sanki bogazıma asit dökmüşssün yanıo gibi bi his.sizde de warmı böle bişi ?

Günaydınlar kızlar...

benımde öyle olmuştu canım neden bilmiyorum 2-3 gün sonra tekrar eskisi gibi olmaya başladı.. zaman zaman oluyo sanırım böyle telaş etme

hayırlı olsun bebekler kısmetıyle gelıyor gercekten bende ogluma 6.5 aylık hamıleyken gırmıstım devlete memurıyet deıl ama 8 hafta calısıp ızne ayrılmıstım fakat ucretsız ızın kullanamadım bunda ıns kullanıcam

a a sahi onu sorucaktım ben doğum iznine ayrıldığımda ücretli izin alabilicek miyim yani maaş verilecek mi? kredim de başladı verilmezse biraz sıkıntı olabiler

Kasiktan ve ustten cizgi bende de var ama belli belirsiz su an icin,yorma kendini ben saldim herseyi:)

Kizlar bisey soracagim;bizim su saatinde kacak varmis degismesi gerekiyormus nasil yapicaz nerden dgisiyor bu saat bilen var mi???

kızlar merhaba,

bu cumartesi doktora gittik, oğluşum 670gr olmuş boyu da 33cm :) 4boyutlu ultrasonda baya tipini gördük hatta doktorum babasının fotokopisi olcak bu çocuk dedi:) bu 4.muayenemdi ve totalde 7 muayene olacakmış, sizde durum ne toplamda kaç kez muayeneye gideceğinizi biliyormusunuz? bundan sonraki 3 tane gereklimidir sizce yoksa biraz para tuzağımı? bir de kiloma taktı, 9 kilo almışım çok fazla dedi doktorum çok da normal besleniyorum ama neden alıyorum bilmiyorum

canım kasılmalar bende de oluyor ama doktorum normal olduğunu söylemişti...kendi doktoruna git en iyisi için rahat eder

canım bebeğin kısmetiyle gelmiş işte hayırlısı olsun hakkınızda...

Günaydınlar kızlar...

tatlım bir günleri bir günlerini pek tutmuyor endişe etme gün içerisinde bi kaç kez de olsa hareket ediyorsa sorun yoktur

o cizgi bende de var canim ama kasiktan göbek deligime kadar ve daha cok belli degil

bende hergun oluyor kasilma derken kasik yerinde sertlesme mi oluyor o, benim gun icinde bi cok kez kasigim tas gibi oluyo 1, 2 dk sonra geciyor, bende korktum doktora sordum normal dedi, rahim kaslari kasilip gevsiyormus.

ayni sorun bende de oluyordu ayni dedigin gibi sanki asit dökmus gibi sadece bogazim yaniyordu ama gecti simdi, yedikten sonra yatma canim, basin dik dursun öyle fazla olmuyor bide ben soda iciyordum iyi geliyodu.

nasılsınız bakalımmm..günler nasıl geçiyooo..benim çok kkötü yaaa daralıyorum sanki nefesimi zor alıorum sizinde oluyomu öle..çok kötü ya(((

geçmiş olsun canım düzelir bence benimde gidince heyecandan yükseliyor
beni 15 günde bir çağırıyor çokta hoşuma gidiyor bebeğimi görmek hiç sayı falan blmiyorum cnm
Kasiktan ve ustten cizgi bende de var ama belli belirsiz su an icin,yorma kendini ben saldim herse

Kizlar bisey soracagim;bizim su saatinde kacak varmis degismesi gerekiyormus nasil yapicaz nerden dgisiyor bu saat bilen var mi???
bendede vAR CANIM
günaydın güzel annişler
GÜNAYDIIIIIIIINN
BENİMDE GEÇEN HAFTA ÇOK SIK OLDU HATTA BİRKERESİNDE ÖKSÜRÜKLE GELDİ SANIRIM BEBEKLER BÜYÜYÜP MİDEE BASKI YAPIYOR
Günaydınlar kızlar...

GÜNAYDINNN BENİMDE BAZEN ÖYLE OLUYOR HEYECANLANIYORUM ÇOK
BU KASILMA NASIL OLUYOR KIZLAR SERTLİKMİ YANİ
HAYIRLI OLSUN CANIM
BENDE ÇOK ABARTIYORUM HERGÜN NE YAPSAM DİYE BAKIYORUM BENDEDE VAR CANIM
BENCE DİKKAT EDERSEK DÜZELİR BENDE GİDİNCE HEYECAN OLUYORUM TUZU KES EKŞİYİ ARTTIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…