2012 Ekim Anneleri

Günaydın Hanımlar :119:

Bugün kontrolümüz vardı az önce geldik evimize, dışarısı çoookkkk sıcak başım döndü sıcaktan :111:
Güzel haberler getirdik hamdolsun sizlere yavrumuz iyiymiş 29+2 olmuşuz kilomuzda iyiymiş maşallah kuzuma

Bana gelince benim kilomda iyiymiş önümüzdeki ay içinde yine bu şekilde 1 kilo al dedi doktorum...şişliklerim yok diye ayrıca memnun oldu doktorumuz
3 ağustos a randevu verdi tekrar doktorumuz... şayet o güne kadar 5 dak. aralıklarla yavaş yavaş artan sancı yada oturduğum yeri, yattığım yeri ıslatacak kadar bir ıslaklık olursa hemen gelin dedi...Bunun haricinde sıcakta gezme sıcak erken doğumu tetikler dedi

Bizde sıcakta gezmeden hemen evimize geldik ama yine dayanamadık oyuncak aldık minik oğluma
Rabbime hamdolsun hayırlı haberle getirdik hanımlar sizlere...İnşallah bütün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelirler...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

İşte benim minik oğlum

Son düzenleme:

maşallah cnm güzel oğluna bizde yatıp kalkıp doktorun verdiği cdyi izliyoruz her izleyişte eşim aynı ben aynı ben diyip havalara giriyor haksızda değil yani annemde kayınvalidemde aynı babası dediler alnıyla burnu benziyomuş ben benzetemedim 4 boyutluda sinirli sinirli bakıyodu bizimki sıcaklarda dolaşma cnm hamile olmayana bile kötü bu havalar alışveriş işini bu ay tamamlamayı düşnüyorum 1 2 eksik kaldı onlarıda alırsak rahatız arada aklıma gelen 1 2 şeyi alırım sonradan

asudeD hadi gözun aydin canim, ne guzel haberler almissin oglusunuda görmussun. oglusuna da masallah cok tatli cikmis annesi

"Dünya Sağlık Örgütü gebelik takibinde muayenelerin sıklığı konusunda öneri; İlk yedi ay ayda bir kez, sekizinci ayda iki kez ve dokuzuncu ayda haftada bir kez muayeneyi öneriyor. "

Bazı ülkelerde ultrasonda sınır oluyor. Sen normal muayeneden bahsediyorsun sanırım. Toplamda 7 az bile demiş. Neticede son aylarda daha sık gideceğiz. Gitmemiz gerekiyor. Para tuzağı falan değil, beni hastane 15 günde bir çağırıyor ama ben ayda bir gidiyorum. Benim gittiğim hastane para tuzağı:)

Herkese selam.
Bu arada, Asude 29. hafta, benden 3 hafta öndesin. Sen o zaman Eylül sonu doğum yapabilirsin herhalde.

çok tatlı maşallah cnm:) sen kaç kilo aldın toplamda? ilk aylarda nasıldı şimdi nasıl kilo alımın? bi de oğluşunun adı ne olcak:)? benim de oğluşum var da :)

sağolasın canım...sorma bizde aynı şekilde her ay cd yi izliyoruz büyüdüğünü daha net farkedebiliyoruz bizde aynı şekilde babaya benzetiyoruz ama hayırlısı bakalım...sıcakta gezemiyorum zaten canım dayanılmaz oluyor neyseki eksiklerimiz bitti çok şükür...ama yine bişeyler gelirse aklıma bende senin gibi düşünüyorum sonra alırım diyorum

Bir de bu sıcaklarda dolaşma konusu beni tedirgin etti 2 gün sonra tatile çıkıyorum da ister istemez sıcak ve klimasız olacak inşallah bi sorun olmaz

süper bilgi olmuş canım ama malesef ultrason muayenesinden bahsediyorum ben, daha 6 yeni bitti şimdiden 5 kez falan ultrasona girdim inşallah bebeklere zararlı değildir ultrason.. zaten doktor her muayenede ultrasona alıyor bebeğin durumunu takip etmek için.. bir de özel muayenehaneye gidince ister istemez parayı da düşünmek zorunda kalıyo insan

büyük çoğunluğu bitirdiysen sorun yok cnm tek tük kalanlarıda alırsın akşam serinliğinde felan ben öyle yapıcam şahsen bu ay banyo eşyalarınıda alıp bırakıcam dışarı çıktığımda aklıma bişey gelirse alırım zaten çarşıda çalışıyorum 2 adım heryer işi bırakmadan hallederim hepsini şampuan takımını bübchen düşünüyorum set halinde 60 tlydi çok uygun geldi bana ama çantası kullanışlı olurmu bilemedim kendime geceliği felanda 1 1.5 ay sonraya bırakayım diyorum kilo alışıma göre alırım

çok tatlı maşallah cnm:) sen kaç kilo aldın toplamda? ilk aylarda nasıldı şimdi nasıl kilo alımın? bi de oğluşunun adı ne olcak:)? benim de oğluşum var da :)

canım 73 ile hamile kaldım ama ilk 3 ayda 68 kiloya düştüm...daha sonra 4. ve 5. ayda tekrar 74 kilo oldum geçen ay yine 2 kilo almıştım doktorum biraz yavaş git dedi ama bu ay 1 kilo almışım 76 olmuşum doktorum böyle git dedi neyseki...isim konusunda karar vermedik henüz canım...

AYYY CANIM BENİM 40 BİNKERE MAŞALLAH OĞLUŞUNAAAAA

özel bi diyet falan yapıyomusun ya da pasta börek tarzı şeyleri bıraktınmı diyeyim:) süper o zaman maşallah ne güzel :) bn ilk aylarda da hiç mide bulantısı yaşamadım aldım da aldım o yüzden doktor baya sinirli:/ kaldıki ben de hiç fast food ya da abur cubur yemiorum ama anlamıyorum nedendir..

Eki Görüntüle 461241 inş yükleyebilmişimdir buda benim oğlum

BEBİŞLERİNİZE KOCAMAN MAŞALLAH KIZLARDARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH BİZDE HAYIRLI HABERLE GELİRİZ BENDE TOPLAM 4 KİLO ALDIM AMA SABAHLARI AÇLIKTAN BAYILARAK UYANIYORUM DOKTORA GÖRE 73 LE KADIM 77 KİLOYUM 80 E KADAR YOLU VAR NAPALIM VERİRİZ SONRA

inş yükleyebilmişimdir buda benim oğlum

Maşallah kızlar yaaa oğluşumun arkadaşlarııınaaaa yerim ben onlarıııı
alıntı etmiyim dedim

Son düzenleme:

Ultrason bazı ülkelerde sınırlı, evet. Ama normal ultrasonun zararı yok, doppler ultrasona şüpheci yaklaşıyorlar diye biliyorum. Benim doktorumda 12. hafta falandı yanlış hatırlamıyorsam sadece kısacık kalp atışını dinletti. Organ gelişimi tamamlanasıya kadar da doppler bakmadı. Şimdi iki seferdir doppler bakıyor, ama onlarıda çok kısa tutuyor.

http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr...gim/haberdetay/31.05.2011/1396825/default.htm

yok canım diyetim falan yok ama doktorum biraz titiz beslenme konusunda ayrıca aşırı disiplinli gata çıkışlı emekli tabip albay bundan olsa gerek yediğime içtiğime giydiğim ayakkabıya bile karışır ama şikayetim yok çok memnunum..fastfood bende yemiyorum ama kebap vs şeylere dayanamıyorum arada kaçamak oluyor valla

evet canım nasipse eylül 15 20 arası olabilir diyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…