Günaydın Hanımlar :119:
Bugün kontrolümüz vardı az önce geldik evimize, dışarısı çoookkkk sıcak başım döndü sıcaktan :111:
Güzel haberler getirdik hamdolsun sizlere yavrumuz iyiymiş29+2 olmuşuz kilomuzda iyiymiş maşallah kuzuma
Bana gelince benim kilomda iyiymiş önümüzdeki ay içinde yine bu şekilde 1 kilo al dedi doktorum...şişliklerim yok diye ayrıca memnun oldu doktorumuz
3 ağustos a randevu verdi tekrar doktorumuz... şayet o güne kadar 5 dak. aralıklarla yavaş yavaş artan sancı yada oturduğum yeri, yattığım yeri ıslatacak kadar bir ıslaklık olursa hemen gelin dedi...Bunun haricinde sıcakta gezme sıcak erken doğumu tetikler dedi
Bizde sıcakta gezmeden hemen evimize geldik ama yine dayanamadık oyuncak aldık minik oğluma
Rabbime hamdolsun hayırlı haberle getirdik hanımlar sizlere...İnşallah bütün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelirler...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
İşte benim minik oğlum
Eki Görüntüle 461215
kızlar merhaba,
bu cumartesi doktora gittik, oğluşum 670gr olmuş boyu da 33cm :) 4boyutlu ultrasonda baya tipini gördük hatta doktorum babasının fotokopisi olcak bu çocuk dedi:) bu 4.muayenemdi ve totalde 7 muayene olacakmış, sizde durum ne toplamda kaç kez muayeneye gideceğinizi biliyormusunuz? bundan sonraki 3 tane gereklimidir sizce yoksa biraz para tuzağımı? bir de kiloma taktı, 9 kilo almışım çok fazla dedi doktorumçok da normal besleniyorum ama neden alıyorum bilmiyorum
Bugün kontrolümüz vardı az önce geldik evimize, dışarısı çoookkkk sıcak başım döndü sıcaktan :111:
Güzel haberler getirdik hamdolsun sizlere yavrumuz iyiymiş29+2 olmuşuz kilomuzda iyiymiş maşallah kuzuma
Bana gelince benim kilomda iyiymiş önümüzdeki ay içinde yine bu şekilde 1 kilo al dedi doktorum...şişliklerim yok diye ayrıca memnun oldu doktorumuz
3 ağustos a randevu verdi tekrar doktorumuz... şayet o güne kadar 5 dak. aralıklarla yavaş yavaş artan sancı yada oturduğum yeri, yattığım yeri ıslatacak kadar bir ıslaklık olursa hemen gelin dedi...Bunun haricinde sıcakta gezme sıcak erken doğumu tetikler dedi
Bizde sıcakta gezmeden hemen evimize geldik ama yine dayanamadık oyuncak aldık minik oğluma
Rabbime hamdolsun hayırlı haberle getirdik hanımlar sizlere...İnşallah bütün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelirler...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
İşte benim minik oğlum
Eki Görüntüle 461215
maşallah cnm güzel oğluna bizde yatıp kalkıp doktorun verdiği cdyi izliyoruz her izleyişte eşim aynı ben aynı ben diyip havalara giriyor haksızda değil yani annemde kayınvalidemde aynı babası dediler alnıyla burnu benziyomuş ben benzetemedim 4 boyutluda sinirli sinirli bakıyodu bizimki sıcaklarda dolaşma cnm hamile olmayana bile kötü bu havalar alışveriş işini bu ay tamamlamayı düşnüyorum 1 2 eksik kaldı onlarıda alırsak rahatız arada aklıma gelen 1 2 şeyi alırım sonradan
asudeD hadi gözun aydin canim, ne guzel haberler almissin oglusunuda görmussun. oglusuna da masallahcok tatli cikmis annesi
sağolasın canım...sorma bizde aynı şekilde her ay cd yi izliyoruz büyüdüğünü daha net farkedebiliyoruzbizde aynı şekilde babaya benzetiyoruz ama hayırlısı bakalım...sıcakta gezemiyorum zaten canım dayanılmaz oluyor neyseki eksiklerimiz bitti çok şükür...ama yine bişeyler gelirse aklıma bende senin gibi düşünüyorum sonra alırım diyorum
"Dünya Sağlık Örgütü gebelik takibinde muayenelerin sıklığı konusunda öneri; İlk yedi ay ayda bir kez, sekizinci ayda iki kez ve dokuzuncu ayda haftada bir kez muayeneyi öneriyor. "
Bazı ülkelerde ultrasonda sınır oluyor. Sen normal muayeneden bahsediyorsun sanırım. Toplamda 7 az bile demiş. Neticede son aylarda daha sık gideceğiz. Gitmemiz gerekiyor. Para tuzağı falan değil, beni hastane 15 günde bir çağırıyor ama ben ayda bir gidiyorum. Benim gittiğim hastane para tuzağı:)
Herkese selam.
Bu arada, Asude 29. hafta, benden 3 hafta öndesin. Sen o zaman Eylül sonu doğum yapabilirsin herhalde.
sağolasın canım...sorma bizde aynı şekilde her ay cd yi izliyoruz büyüdüğünü daha net farkedebiliyoruzbizde aynı şekilde babaya benzetiyoruz ama hayırlısı bakalım...sıcakta gezemiyorum zaten canım dayanılmaz oluyor neyseki eksiklerimiz bitti çok şükür...ama yine bişeyler gelirse aklıma bende senin gibi düşünüyorum sonra alırım diyorum
çok tatlı maşallah cnm:) sen kaç kilo aldın toplamda? ilk aylarda nasıldı şimdi nasıl kilo alımın? bi de oğluşunun adı ne olcak:)? benim de oğluşum var da :)
İşte benim minik oğlum
Eki Görüntüle 461215
canım 73 ile hamile kaldım ama ilk 3 ayda 68 kiloya düştüm...daha sonra 4. ve 5. ayda tekrar 74 kilo oldumgeçen ay yine 2 kilo almıştım doktorum biraz yavaş git dedi ama bu ay 1 kilo almışım 76 olmuşum doktorum böyle git dedi neyseki...isim konusunda karar vermedik henüz canım...
İşte benim minik oğlum
Eki Görüntüle 461215
Eki Görüntüle 461241 inş yükleyebilmişimdir buda benim oğlum
İşte benim minik oğlum
inş yükleyebilmişimdir buda benim oğlum
süper bilgi olmuş canım ama malesef ultrason muayenesinden bahsediyorum ben, daha 6 yeni bitti şimdiden 5 kez falan ultrasona girdiminşallah bebeklere zararlı değildir ultrason.. zaten doktor her muayenede ultrasona alıyor bebeğin durumunu takip etmek için.. bir de özel muayenehaneye gidince ister istemez parayı da düşünmek zorunda kalıyo insan
şeker çıkmıştı şeker yüklemesinde.ben de diyetisyene gittim düzenli besleniyorum yani sekerden uzak kalarak
özel bi diyet falan yapıyomusun ya da pasta börek tarzı şeyleri bıraktınmı diyeyim:) süper o zaman maşallah ne güzel :) bn ilk aylarda da hiç mide bulantısı yaşamadım aldım da aldım o yüzden doktor baya sinirli:/ kaldıki ben de hiç fast food ya da abur cubur yemiorum ama anlamıyorum nedendir..
"Dünya Sağlık Örgütü gebelik takibinde muayenelerin sıklığı konusunda öneri; İlk yedi ay ayda bir kez, sekizinci ayda iki kez ve dokuzuncu ayda haftada bir kez muayeneyi öneriyor. "
Bazı ülkelerde ultrasonda sınır oluyor. Sen normal muayeneden bahsediyorsun sanırım. Toplamda 7 az bile demiş. Neticede son aylarda daha sık gideceğiz. Gitmemiz gerekiyor. Para tuzağı falan değil, beni hastane 15 günde bir çağırıyor ama ben ayda bir gidiyorum. Benim gittiğim hastane para tuzağı:)
Herkese selam.
Bu arada, Asude 29. hafta, benden 3 hafta öndesin. Sen o zaman Eylül sonu doğum yapabilirsin herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?