[/FONT][/COLOR]
evet canım nasipse eylül 15 20 arası olabilir diyor doktor
Günaydın Hanımlar :119:
Bugün kontrolümüz vardı az önce geldik evimize, dışarısı çoookkkk sıcak başım döndü sıcaktan :111:
Güzel haberler getirdik hamdolsun sizlere yavrumuz iyiymiş29+2 olmuşuz kilomuzda iyiymiş maşallah kuzuma
Bana gelince benim kilomda iyiymiş önümüzdeki ay içinde yine bu şekilde 1 kilo al dedi doktorum...şişliklerim yok diye ayrıca memnun oldu doktorumuz
3 ağustos a randevu verdi tekrar doktorumuz... şayet o güne kadar 5 dak. aralıklarla yavaş yavaş artan sancı yada oturduğum yeri, yattığım yeri ıslatacak kadar bir ıslaklık olursa hemen gelin dedi...Bunun haricinde sıcakta gezme sıcak erken doğumu tetikler dedi
Bizde sıcakta gezmeden hemen evimize geldik ama yine dayanamadık oyuncak aldık minik oğluma
Rabbime hamdolsun hayırlı haberle getirdik hanımlar sizlere...İnşallah bütün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelirler...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
İşte benim minik oğlum
Eki Görüntüle 461215
büyük çoğunluğu bitirdiysen sorun yok cnm tek tük kalanlarıda alırsın akşam serinliğinde felan ben öyle yapıcam şahsen bu ay banyo eşyalarınıda alıp bırakıcam dışarı çıktığımda aklıma bişey gelirse alırım zaten çarşıda çalışıyorum 2 adım heryer işi bırakmadan hallederim hepsini şampuan takımını bübchen düşünüyorum set halinde 60 tlydi çok uygun geldi bana ama çantası kullanışlı olurmu bilemedim kendime geceliği felanda 1 1.5 ay sonraya bırakayım diyorum kilo alışıma göre alırım
bübchen bende dusunuyorum çok ii seyler duydum marka ıçın yanlız şu gecelık işi bıraz karışık gıbı gelıyo bana ya elbısemı alsak pıjamalı takımmı alsak hangısı rahat olur doğumdan sonra acaba :26:
kızlar nasıl oluyo 15 20 gün erken doğum sezeryan olmadıkça ultrason ölçümlerine göremi bnm kağıtta 3 çeşit hafta yazıyo hangiisi anlayamadım
ayy maşallah ya allah nazarlardan saklasın çok tatlı çıkmış guzel oğlunallah hepımıze böyle guzel haberlı kontroller nasıp etsın
canım benim zaten sezaryen olacak ayrıca baş ve karın çevresi ölçümü 30. haftasında benim bebeğimin..bu durum için minyon bi bebek değil olabilir ayrıca 3 haftaya kadar önde olabilir bunu normal kabul ediyoruz diyor...
hımm anladım cnm keşke benimde 1 hafta önce felan olsa tam kurban bayramına denk geliyor umarım aksilik yaşamam
slm guzel annisler nasilsiniz?ben bugunden beri visne receli yapiyorum ya ocakta pisiyorlar 3 tencere dolusu:):)gozum doymadi
3 tenceremi hayırdır cnm dağıtcakmısın napıcaksın o kadar reçeli bende çilek reçeli yaptım geçen gün ilk denememdi beğendiler ben kendim yemem reçel normalde eşim için 1 kavanoz yaptım o çok sever
bende cilek receli yaptim gecenlerde tadi kokusu mukemmel oldu ama hazir aldiklarimizdan biraz daha sivi oldu,yani ekmege surunce akiyor3 tenceremi hayırdır cnm dağıtcakmısın napıcaksın o kadar reçeli bende çilek reçeli yaptım geçen gün ilk denememdi beğendiler ben kendim yemem reçel normalde eşim için 1 kavanoz yaptım o çok sever
hımm anladım cnm keşke benimde 1 hafta önce felan olsa tam kurban bayramına denk geliyor umarım aksilik yaşamam
bende cilek receli yaptim gecenlerde tadi kokusu mukemmel oldu ama hazir aldiklarimizdan biraz daha sivi oldu,yani ekmege surunce akiyorseninki nasil oldu?
mamamızı da yedik geldik. acıkınca birilerine dövesim geliyorçok fena oluyorum
çilek reçeli bende yaptım geçen gün 1 kavanozcuk , pek reçel sevmememe rağmen bayılarak yedim
ben bir pijama takım ,bir gecelik takım aldım ikisi de sabahlıklı. bir tane de tek gecelik alsam yeter heralde diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?