2012 Ekim Anneleri

ayy maşallah ya allah nazarlardan saklasın çok tatlı çıkmış guzel oğlun allah hepımıze böyle guzel haberlı kontroller nasıp etsın

bübchen bende dusunuyorum çok ii seyler duydum marka ıçın yanlız şu gecelık işi bıraz karışık gıbı gelıyo bana ya elbısemı alsak pıjamalı takımmı alsak hangısı rahat olur doğumdan sonra acaba :26:

cnm bence ikisindende al duruma göre giyersin sezeryan felan olursan gecelik daha mantıklı bide alttan kontrolmü ne oluyomuş gecelik daha rahat olurmuş bana ilk hamile kaldığımda geldi lohusa pijama takımı 1 tane gecelik alıcam bide duruma göre ne olur olmaz diye annemin çeyizinden kalan geceliği var çok güzel hiç kullanılmamış onu götürücem yanımda

kızlar nasıl oluyo 15 20 gün erken doğum sezeryan olmadıkça ultrason ölçümlerine göremi bnm kağıtta 3 çeşit hafta yazıyo hangiisi anlayamadım

canım benim zaten sezaryen olacak ayrıca baş ve karın çevresi ölçümü 30. haftasında benim bebeğimin..bu durum için minyon bi bebek değil olabilir ayrıca 3 haftaya kadar önde olabilir bunu normal kabul ediyoruz diyor...

ayy maşallah ya allah nazarlardan saklasın çok tatlı çıkmış guzel oğlun allah hepımıze böyle guzel haberlı kontroller nasıp etsın

sağolasın canım...Amin inşallah Rabbim hepimize doğuma kadar hep hayırlı haberler almayı nasip etsin

Bebeğimizi gördük geldik bir oh çektik yine çok şükür diyerek bu kontrolde de.. kuzumuz sağlıklı ve 1kg 100gr olmuş, benden idrar ve kan tahlili istedi Toxoplazma için bakalım sonucunu 4 de alcaz inşallah bir problem yoktur. Herkese böyle güzel haberler almak nasip etsin Rabbim

hımm anladım cnm keşke benimde 1 hafta önce felan olsa tam kurban bayramına denk geliyor umarım aksilik yaşamam

hımm anladım cnm keşke benimde 1 hafta önce felan olsa tam kurban bayramına denk geliyor umarım aksilik yaşamam

Aklına getirme canım benim inşallah aksilik falan olmadan hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına...hem doktorun muhakkak bu durumu göz önünde bulundurur

slm guzel annisler nasilsiniz?ben bugunden beri visne receli yapiyorum ya ocakta pisiyorlar 3 tencere dolusu:):)gozum doymadi

3 tenceremi hayırdır cnm dağıtcakmısın napıcaksın o kadar reçeli bende çilek reçeli yaptım geçen gün ilk denememdi beğendiler ben kendim yemem reçel normalde eşim için 1 kavanoz yaptım o çok sever

kis icin depo yaptim:)biz ingilteredeyiz dun arkadaslarla esimle parka gitttik bol bol visne vardi topladik valla:)burda guzel recel bulamiyoruzesim yap bol bol ye sana sut olur diyor:)cilek sipariside verdim:)

ben gecelık alıyım o zmn cnm en ıyısı sezeryan olucam çunku olmazsa dedıgın gıbı bı tanede pıjama takımı alırım zaten mevlut ıçınde almak gerek guzel bişey bebek esyaları bıttı sıra bıze geldı artık :)) bırde çok guzel loğusa tacları gördum lınkını bulıyım atıcam burayada ama bır resımlerıne bakın hanımlar çok değişik şeyler :))

Son düzenleme:
bende cilek receli yaptim gecenlerde tadi kokusu mukemmel oldu ama hazir aldiklarimizdan biraz daha sivi oldu,yani ekmege surunce akiyor seninki nasil oldu?

mamamızı da yedik geldik. acıkınca birilerine dövesim geliyor çok fena oluyorum

çilek reçeli bende yaptım geçen gün 1 kavanozcuk , pek reçel sevmememe rağmen bayılarak yedim

ben bir pijama takım ,bir gecelik takım aldım ikisi de sabahlıklı. bir tane de tek gecelik alsam yeter heralde diyorum

kızlar ben çanakkaleliyim biliyorsunuz bizde kışa girerken cam kavanozlara taze fasulye patlıcan melemen konur reçeller yapılır birde dün annemler anlatıyor eskiden yaptıklarını ama bana hiç öğretmiyorlar acaba sizde bunların dışında neler yaapılır mesela ben kahvaltılıkları çok severim ama bizimkiler meraksız bişey yapmazlar varmı tavsiye edebileceğiniz ve evde kendim yapabileceğim yiyecekler

bende cilek receli yaptim gecenlerde tadi kokusu mukemmel oldu ama hazir aldiklarimizdan biraz daha sivi oldu,yani ekmege surunce akiyor seninki nasil oldu?

bnmde sıvı oldu cnm aacaba güneştemi az beklettik ben zaten yemiyorum eşimde suyunu ekmeğe banıp yemeyi seviyor sorun olmadı bozulmadığı sürece sorun yok :))) ilk denememdi napim şekerini felanda göz kararı koydumm ölçüsüz tadı süper oldu

yeter heralde cnm 3 takım götürdü benm arkadaşım 1 gece kaldı birini giymiiş sadece biz tedbir olaraktan 1 2 yedek daha alalaım nolur olmaz mısır koyuyomusun dolaba kış için cnm

selam kızlar ben bu ara pek giremiyorum foruma , alışverişlere daldım son günlerde , heryeri gezdim ama sonunda gönlüme göre 2 takım buldum biri sabahlıklı lohusa takımı onu 120 ye indirttim diğeride uzun kullu lohusa takımı , onu yarı fiyatına aldım zaten geçen kışın ürünü olduğundan çünkü doğurunca 2-3 ay sonra havalar soğumaya başlicak , ikiside rahat emzirmek için özel yapılmış , onun dışında herşey yolunda , ha birde mustelanın ürünlerini baya bi inceledim , meme ucu kremi , pişik kremi hepsi çok güzel , onlardan almayı düşünüyorum , şimdilik bizde durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…