bende buralardayım pek rastamıyorum sanada o yuzden sordum.ben bırazda bakar kor oldum ondanda olabılır
yeter heralde cnm 3 takım götürdü benm arkadaşım 1 gece kaldı birini giymiiş sadece biz tedbir olaraktan 1 2 yedek daha alalaım nolur olmaz mısır koyuyomusun dolaba kış için cnm
kızlar ben çanakkaleliyim biliyorsunuz bizde kışa girerken cam kavanozlara taze fasulye patlıcan melemen konur reçeller yapılır birde dün annemler anlatıyor eskiden yaptıklarını ama bana hiç öğretmiyorlar acaba sizde bunların dışında neler yaapılır mesela ben kahvaltılıkları çok severim ama bizimkiler meraksız bişey yapmazlar varmı tavsiye edebileceğiniz ve evde kendim yapabileceğim yiyecekler
yeter heralde cnm 3 takım götürdü benm arkadaşım 1 gece kaldı birini giymiiş sadece biz tedbir olaraktan 1 2 yedek daha alalaım nolur olmaz mısır koyuyomusun dolaba kış için cnm
kızlar ben çanakkaleliyim biliyorsunuz bizde kışa girerken cam kavanozlara taze fasulye patlıcan melemen konur reçeller yapılır birde dün annemler anlatıyor eskiden yaptıklarını ama bana hiç öğretmiyorlar acaba sizde bunların dışında neler yaapılır mesela ben kahvaltılıkları çok severim ama bizimkiler meraksız bişey yapmazlar varmı tavsiye edebileceğiniz ve evde kendim yapabileceğim yiyecekler
mısırı ben koyuyorum canım dondurucuya kışın güzel oluyor kaynatıp yemek:125: bezelye kayısı vişne koydum bende şimdiye kadar yaprakla mısırı kayınvalidem yollayacak bide yeşil fasulye koydum haftasonu, patlıcan henüz kızartmadım közlemedim... birde domates rendesi yapmadım henüz...valla yazın ne yaparsak kışın onu yeriz..iyi oluyor elimizin altında hazır olması...
cnm bence ikisindende al duruma göre giyersin sezeryan felan olursan gecelik daha mantıklı bide alttan kontrolmü ne oluyomuş gecelik daha rahat olurmuş bana ilk hamile kaldığımda geldi lohusa pijama takımı 1 tane gecelik alıcam bide duruma göre ne olur olmaz diye annemin çeyizinden kalan geceliği var çok güzel hiç kullanılmamış onu götürücem yanımda
benim eşim kışın barbunya çok sever mesela. toplu almam ama 1 kg alırım yarısın pişirir, yarısını dolaba atarım her hafta.
taze fasulye ,yaprak, dolmalık biber koyarım bir de.
her sene domates rendesi yapmaya uğraşırdım. geçen sene arkadaşımın tavsiyesiyle domatesleri bütün attım buzluğa, çıkar biraz sıcak suda beklet doğra öyle güzel oldular ki. yine aynı yaparım inş.
eşim reçel hastasıdır reçel illaki yapılır. hep internetten tariflerine baka baka yaptım bugüne kadar mesela
evet hazır yemek oluyor ben bolca fasulye barbunya börülce bamya sarartıyorum bide börülceyi haşlıyorum turşusunu yapmak için bezelye hiç koymadım eşim pek aramıyo canımız çekerse annemlerden alır gelirim 1 torba kayısıyla vişneyi nasıl koydun cnm yaprak olayı beni aşar sarma saramam annem sararsa deli gibi yerim ama bu sene fasulyeyla patlıcan kurutucam yemeği güzel oluyor kışın kokulu kokulu ohoooo çok iş var çokkkk bizim sebzeler çıktı ben başlayayım bari yapmaya
Evet özellikle sezaryen olacaklar için önden çıtçıtlı gecelikler hastane için daha kullanışlı oluyormuş. Ben şimdilik internetten bakıyorum ama denk gelmedi, şöyle şık ve önden çıtçıtlı bir şeyler arıyorum.
Bir de ben beyazı çok yakıştırıyorum bebeğe ve anneye, özellikle hastane için. Bebek erkek de olsa, kız da olsa, en çok beyaz yakışıyor yeni doğduğunda meleklere...
netteki tariflerle tam tuttumu bari ben çileği kaseyle ölçüp yaptım 1 kase çileğe1 kase şeker koydum tam oldu vişneye daha çok konuyo bildiğim kadarıyla domatesi ben kavanozda yapmıştım hiç kullanmadım anneme verdim ama buzluğa koyduğum domates biber kavurmasını kullandım bulgur pilavında ve menemende
barbunyayı sarartıyomusun direk yıkayıp kurutuptamı koyuysun sarartmak daha kolay geldi bana çıkart çöz tencereye koy bol domatesli süper olur vişneyle şeftaliyi bende atayım köyden getirmiştim çürümeden halledeyim bari kış hazırlıklarını çok seviyorum doldurucam buzluğu herşey bol allaha şükür ucuzda
barbunyayı benim eşimde çok sever o yüzden koymaya başladım bende..bezelyenin hem yemeğini hem de amerikan salata şeklinde yapıyorum eşim çok sevince dolaba atmak kaçınılmaz oluyor :) canımcım vişneleri yıkadım sonrada poşetleyip dondurucuya attım...kayısıyıda aynı şekilde çekirdeklerini çıkarıp poşetleyip attım...kışın kompostosu çok güzel oluyor birde şeftali biraz daha bollaşınca büyüyünce kabuklarını soyup diliple öyle atarsan o da güzel oluyor...kayısı ve şeftaliyi buzu çözülmeden tencereye at sapsarı kalıyor kompostoda mis gibi kokuyor birazda karanfil atarsan ohh mis mis
domates nasil oluyor kizlar nasil yapiyorsunuz kavanozda, valla böyle seyler yapmaya baslamak istiyorum kis icin, malum bebisler gelicek elimizin altinda hazir biseyler bulunsun, benim kimsede yok yanimda o yuzden muhakkak bisiler yapmam lazimnetteki tariflerle tam tuttumu bari ben çileği kaseyle ölçüp yaptım 1 kase çileğe1 kase şeker koydum tam oldu vişneye daha çok konuyo bildiğim kadarıyla domatesi ben kavanozda yapmıştım hiç kullanmadım anneme verdim ama buzluğa koyduğum domates biber kavurmasını kullandım bulgur pilavında ve menemende
Evet özellikle sezaryen olacaklar için önden çıtçıtlı gecelikler hastane için daha kullanışlı oluyormuş. Ben şimdilik internetten bakıyorum ama denk gelmedi, şöyle şık ve önden çıtçıtlı bir şeyler arıyorum.
Bir de ben beyazı çok yakıştırıyorum bebeğe ve anneye, özellikle hastane için. Bebek erkek de olsa, kız da olsa, en çok beyaz yakışıyor yeni doğduğunda meleklere...
barbunyayı sarartıyomusun direk yıkayıp kurutuptamı koyuysun sarartmak daha kolay geldi bana çıkart çöz tencereye koy bol domatesli süper olur vişneyle şeftaliyi bende atayım köyden getirmiştim çürümeden halledeyim bari kış hazırlıklarını çok seviyorum doldurucam buzluğu herşey bol allaha şükür ucuzda
domates nasil oluyor kizlar nasil yapiyorsunuz kavanozda, valla böyle seyler yapmaya baslamak istiyorum kis icin, malum bebisler gelicek elimizin altinda hazir biseyler bulunsun, benim kimsede yok yanimda o yuzden muhakkak bisiler yapmam lazim
ben direk yıkayıp kurutup atıyorum buzluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?