2012 Ekim Anneleri

benimde yeşermiş yatak odam 2 gündür ne varsa yıkadım dünde buzdolabı temzledim eşimde kızıyo iş çıkarıyorm diye kim yapacak biz yapmasak acaba??????
bende koyayım iyi akıl ettin kızlar benim dolbım arçelik nofrost bezelye haşlayıp koyuyorum kışın çıkarıyorum ne tat var kapkara oluuyo ne yapsam korlkuyorum çiğden damates koymaya yada denemek için koyayım bari birde patlıcan kızartıp koymuştum geçen sene oda kötü oldu attık oyüzden şişelere koymak garanti geliyor

denicem bunuda sağolun

kızlar benim arkadaş şişelere konanları 70 de bulaşık makinesine atıyımmuş

tatlım bende senin tam aksinim sürekli deli gibi iş yapıyorum durduramıyorum kendimi. ya Allah korusun erken bişey olursa,ya birisi oturmaya gelirse,ya öyle olursa ya böyle olursa kendime bulduğum bahanelerim.ama annem ve ananem çokk kızıyorlar bana uzanmak ve ani hareketler göbek bağının çıkmasına neden olabiliyomuş hatta emzik çıkması olarak biliniyor bazı yerlerde, çok eğilip kalkmakta kordon dolanmasına neden olur dediler artık bende korkuyorum her gün değil ama 2 güne yapıyorum işleri yaparsanda dikkat et eşin süpürge yapsın sende vilada ile siliver gitsin

benimde yeşermiş yatak odam 2 gündür ne varsa yıkadım dünde buzdolabı temzledim eşimde kızıyo iş çıkarıyorm diye kim yapacak biz yapmasak acaba??????
yıkasanmda yeşillniyolar..
bende havalandırıyorum artık..çoğu çeyizim zaten hurçlarda yıkayamam onları sürekli

kızlar 50lik şeker yüklemesinde açlık 80, tokluk 150 doktor yüksek dedi, burdada takip edememiştim..genele göre nasılım acaba...

bende aynıyım sabah kalk eşime bir gömlek ütüleyiver şeklinde devam ediyorum

hatta dün sabah ütü masasını salonda bıraktım akşam ütü yapayım toplu diye, veee hala orda bekliyolar

sabah yine eşime gömlek ,kendime bir badi ütüledim tamamdır

ne vicdansız, ne egolu insanlarmış onlar kendi çayını kendi alsa çıktısını kendi alsa neyi eksilecekmiş, hele o kadına sinir oldum insan derki bu gün bardakları ben yıkarım çayıda demlerim, arkadaşlar herkes kendi çayını da kendisi alsın der dimi ama sende kadınsınAllah vicdan versin insanlara yaaa ben erkek olsam bi hamile bayandan çay istemeye utanırım koca karnıyla banamı hizmet edecek derimm.Çok büyük şirketlerde çalıştım çaycı ablamız izin alınca bayanlar olarak iş paylaşımı yapardık ki hepimiz müdür,sorumlu bilmemne pozisyondayız birimiz çayı demler,birimiz bardakları makineye doldurur,biri boşaltır, herkes gelir çayını alır bardağını sudan geçirir lavabonun içine bırakırdı.akşamda çaydanlıkları ve ocağı temizler,parlatır öyle çıkardık.sen şikayetçi olmazsan bu böyle devam eder git patronunla konuş özel durumumdan dolayı çok yoruluyorum çayı demlerim bulaşıkta amenna ama herkes kendi çayını kendi alsın dee o kadar sinir oldum ki anlatamam.onlar sekreterinde insan olduğunu unutmuş terbiyesizler.

kış hazırlıkları başlamış ne güzel bende nane kurutmaktan başladım,yaprağımıda yaptırdım,ananem köyden kayısı yollamış bir kısmını dolaba koydum bir kısmını kurutuyorum.buzluğada sebzeleri fasulye ve bezelyeleri buhar makinesinde sarartıp koyuyorum makinesi olmayanda fasülyeyi temizleyip kırıp, 3-4 dometes rendesiyle ağır ateşte yağsız sararana kadar pişirip soğutup koysunlar çokkk güzel oluyor.ayy bide o bulaşık makinesinde konserve yapma işini çok merak ediyorum bilen birisi yazsında deneyelim kızlarcım.malum kışa daha çok sebze yememiz gerekecek

canım benim arkadaş domates suyu menemen kırmızı közlenmiş biber koyup şişelere kapakları tutsun diye ertesi gün makinada kaynar suda yıkıyormuş bende denicem bu sene işallah çok hoşuma gidiyor böyle şeylerle uğraşmak doğumu düşüneceğime neşem yerine gelsin

kızlar 50lik şeker yüklemesinde açlık 80, tokluk 150 doktor yüksek dedi, burdada takip edememiştim..genele göre nasılım acaba...

cnm genelde 140 ve üstünü riskli diyolar bide 100lük yaptır bakalım bnmde 50lik yüksek çıktı 100lükte normal dedi doktor bnm 50liği aile hekimi 100lüğü doktorum yapmıştı yani aynı yerde yapılmadı doktorum şüphelendi 100lük istedi

dün söyledim kıza suratın neden asık senin dio dedim bu halimle koşturuyorum sabah beri kimseden yardım yok dedim.aşağıdaki çocuklar yukarıda bayan var o yapsınlar dio dedim.kim dio isim var bana dio saf..ben kimseye hizmet etmek zorunda değilim dior..sanki ben zorundayım..
az önce bi mşteri geldi çay istedi dedim getireyim ben adam hamile old gördü kaç kere özür diledi helallik istedi benden..
ama diğerleri insan değil işte..Allah görsün bişi demiyorum hiç

Son düzenleme:

bende denemeliyim sağolasın.aynen canım boş boş durmak insana vesvese getiriyor yok hastamıyım,yok şöylemi yok böylemi hayat devam etmeli dimi doğumu daha hiç düşünmedim sadece dua ediyorum Rabbim yardımcımız olsun annem beni nasıl doğurduysa bende oğlumu öyle doğuracağım inşallah.doğuma kadar iş güç kış hazırlıkları ramazan bayram derken zaman çabucak geçiverecek inşallah

iyi o kimseye hizmet etmesin,insanlığada hizmet etmesin otursun öylece.bakalım ilahi adalet onu hamileliğinde nelerle karşılaştıracak.Allah görüyor güzelim merak etme ödülüde inan ki çok büyük olur beklede gör.

slmmm bızde carsıdan geldık ve alyam için alışveriş yaptım bebek çantası hastane çıkışı alt açmalıgı bır adette tulum aldım bıde ıncık çıncık
bebek bezı kremımı sampuanı ıslak mendılı havlusu kaldı kzımın

hayırlı olsun başarıların daim olsun inşallah bebeğin kimbilir daha ne bereketler getirecek .o yazıyı görmeyi bende çok istiyorum inan.daha doğrusu şu kadroya yerleştirildiniz yazısı nasıl birşey çokkk merak ediyorum

sanırım o yazıyı göremeden ölücem ben gördüğüm tek yaz herhangi bir kadroya yerleşemediniz o kadar alıştımki artık bu görüntüye gördüğümde eskisi kadar üzülmüyorum herşeyin hayırılısını dileyelim belkide bizim için hayırlı olan budur

cnm ben bu şekilde değilde 3 5 tane poşetleyerek buzluğa atıyorum közlenmiş biberleri çok güzel oluyor

canım bende aynen dediğin gibi yapıyorum hatta patlıcanıda közlüyorum aynı şekilde temizleyip derin dondurucuya atıyorum...buzdolabının haricinde derin dondurucum var o yüzden yer sorunu olmuyor domates rendesi haricinde kavanoza bişey yapmıyorum..birde şu ince uzun sivri biberler oluyor ya hani tatlısıda oluyor acısıda oluyor istanbul sivrisi deniliyor galiba :44: onlarıda bi güzel yıkayıp tepelerini hafif kesip o şekilde buzluğa koyuyorum kışın köftenin yanında falan çıkarıp direk teflon tavaya atıp biraz çevirince donukluğu hemen gidiyor çokta güzel kızarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…