benimde yeşermiş yatak odam 2 gündür ne varsa yıkadım dünde buzdolabı temzledim eşimde kızıyo iş çıkarıyorm diye kim yapacak biz yapmasak acaba??????akşam olsun artık sıkıldımmmm
öğlen baya bi kötü oldum acaip uykum gelmişti şimdi daha iyiyim yaaa..
akşama beyazlar var onlar katlanacak bi posta çamaşır yıkanacak offf offf.bazamın altı yeşil olmuş hafif havasızlıktan onu kaldırdım camları açıp çıkmıştım evden..heryer tozdur..ütüde varr ama ütü yapasım hiç gelmiyor benim kızlar yaaa sizinde öylemi
ıspanak yapmam lazım ama uğraşamam bu akşammm yemek falan yok:)
annem memlekete gitmişti pırasa sapları göndermiş çıtır çıtır pazarda satılanlar gibi değil...
canım pırasalı omlet çekti bol karabiberli ımmm
kocişkoda uydursun bişiler kendine
bende koyayım iyi akıl ettin kızlar benim dolbım arçelik nofrost bezelye haşlayıp koyuyorum kışın çıkarıyorum ne tat var kapkara oluuyo ne yapsam korlkuyorum çiğden damates koymaya yada denemek için koyayım bari birde patlıcan kızartıp koymuştum geçen sene oda kötü oldu attık oyüzden şişelere koymak garanti geliyormısırı ben koyuyorum canım dondurucuya kışın güzel oluyor kaynatıp yemek:125: bezelye kayısı vişne koydum bende şimdiye kadar yaprakla mısırı kayınvalidem yollayacak bide yeşil fasulye koydum haftasonu, patlıcan henüz kızartmadım közlemedim... birde domates rendesi yapmadım henüz...valla yazın ne yaparsak kışın onu yeriz..iyi oluyor elimizin altında hazır olması...
barbunyayı benim eşimde çok sever o yüzden koymaya başladım bende..bezelyenin hem yemeğini hem de amerikan salata şeklinde yapıyorum eşim çok sevince dolaba atmak kaçınılmaz oluyor :) canımcım vişneleri yıkadım sonrada poşetleyip dondurucuya attım...kayısıyıda aynı şekilde çekirdeklerini çıkarıp poşetleyip attım...kışın kompostosu çok güzel oluyor birde şeftali biraz daha bollaşınca büyüyünce kabuklarını soyup diliple öyle atarsan o da güzel oluyor...kayısı ve şeftaliyi buzu çözülmeden tencereye at sapsarı kalıyor kompostoda mis gibi kokuyor birazda karanfil atarsan ohh mis mis
Kızlar tamam kandırdınız benisadece süpürge falan açıcam ama doğumlar bitsin sırayla evlere gidelim temizliğe ancak başa çıkarız valla kaç ayın pisliği zor çıkar bu arada anlatmayı unuttum geçen hafta bende merdivenden kaydım 2-3 basamak eşime demedim desem laflarla yerdi başımın etini neyse bir sorun yok şurda 2,5 ay kaldı hayırlısıyla bir atlatsak bu 32. hafta raporunu 33. haftanın ilk günü mü alcaz gerçi haftaya dr a gidicem sorarım ama belki bilgisi olan vardır şaka maka 29. haftama girdimde burda ki çizelge hala 28 gösteriyor birde dr oğluşun bir hafta erken gelir gelir eylül 26 dedi ama bakalım inşallah çok az kaldı bir de ben 10 kilo aldım zaten topluydum şimdi balina gibi oldum aman oğlum sağlıklı doğsun da kilolar verilir sıkıntı yapmayın
yıkasanmda yeşillniyolar..benimde yeşermiş yatak odam 2 gündür ne varsa yıkadım dünde buzdolabı temzledim eşimde kızıyo iş çıkarıyorm diye kim yapacak biz yapmasak acaba??????
Ütü yapmayı kim sever ki!
Birde sıcak hava ekle üstüne, birde hamilelik... hiç çekilmiyor. Benim boş oda da ütü masası açık, üstü ütülenecek ıvır zıvırla dolu. Artık eşime tek tek ütülüyorum gömlekleri. Onuda sabah yetiştiriyorum, akşam uyuyup kaldığım için:)
Sıcaklarda yemek yemem iyice zor olmaya başladı. Zaten işyerinde öğlen yemek yiyiyorum. Akşam en güzeli kahvaltılık ya da salata türleri yemek. Yemeğe dönüp bakasım gelmiyor. Arada bende melemen yapıyorum, karpuz peynir. Güzel oluyor:)
Bela okuyacağım hamile halimle olmayacak...
Ama böyle zihniyetteki insanların Allah belasını versin..
Çaycımız izine çıktı.
Bütün işler bana kaldı herkes benden bekliyor..
Mutfak alt katta..
2 patron 2 erkek 1 bayana özel hizmet ediyorum...
alt kattakilerde içip içip atıyolar bardaklarını lavaboya..10 kişinin bulaşığı bana bakıyor..
kimseden yardım yok karşımda oturan bayanda hiç bi iş yapmıyor.bu halimle elimde tepsi merdiven çıkıp iniyorum sürekli..
az önce karşımdaki çocuk bi kahve yapta içelim dedi.Vicdan yok..Allah mecbur etmesin kimseyi..Bebeğe bişi olacak die korkuyorum..
yıkasanmda yeşillniyolar..
bende havalandırıyorum artık..çoğu çeyizim zaten hurçlarda yıkayamam onları sürekli
benimde yeşermiş yatak odam 2 gündür ne varsa yıkadım dünde buzdolabı temzledim eşimde kızıyo iş çıkarıyorm diye kim yapacak biz yapmasak acaba??????
bende koyayım iyi akıl ettin kızlar benim dolbım arçelik nofrost bezelye haşlayıp koyuyorum kışın çıkarıyorum ne tat var kapkara oluuyo ne yapsam korlkuyorum çiğden damates koymaya yada denemek için koyayım bari birde patlıcan kızartıp koymuştum geçen sene oda kötü oldu attık oyüzden şişelere koymak garanti geliyor
denicem bunuda sağolun
kızlar benim arkadaş şişelere konanları 70 de bulaşık makinesine atıyımmuş
kızlar 50lik şeker yüklemesinde açlık 80, tokluk 150 doktor yüksek dedi, burdada takip edememiştim..genele göre nasılım acaba...
ne vicdansız, ne egolu insanlarmış onlar kendi çayını kendi alsa çıktısını kendi alsa neyi eksilecekmiş, hele o kadına sinir oldum insan derki bu gün bardakları ben yıkarım çayıda demlerim, arkadaşlar herkes kendi çayını da kendisi alsın der dimi ama sende kadınsınAllah vicdan versin insanlara yaaa ben erkek olsam bi hamile bayandan çay istemeye utanırım koca karnıyla banamı hizmet edecek derimm.Çok büyük şirketlerde çalıştım çaycı ablamız izin alınca bayanlar olarak iş paylaşımı yapardık ki hepimiz müdür,sorumlu bilmemne pozisyondayız birimiz çayı demler,birimiz bardakları makineye doldurur,biri boşaltır, herkes gelir çayını alır bardağını sudan geçirir lavabonun içine bırakırdı.akşamda çaydanlıkları ve ocağı temizler,parlatır öyle çıkardık.sen şikayetçi olmazsan bu böyle devam eder git patronunla konuş özel durumumdan dolayı çok yoruluyorum çayı demlerim bulaşıkta amenna ama herkes kendi çayını kendi alsın dee o kadar sinir oldum ki anlatamam. onlar sekreterinde insan olduğunu unutmuş terbiyesizler.
canım benim arkadaş domates suyu menemen kırmızı közlenmiş biber koyup şişelere kapakları tutsun diye ertesi gün makinada kaynar suda yıkıyormuş bende denicem bu sene işallah çok hoşuma gidiyor böyle şeylerle uğraşmak doğumu düşüneceğime neşem yerine gelsin
dün söyledim kıza suratın neden asık senin dio dedim bu halimle koşturuyorum sabah beri kimseden yardım yok dedim.aşağıdaki çocuklar yukarıda bayan var o yapsınlar dio dedim.kim dio isim var bana dio saf..ben kimseye hizmet etmek zorunda değilim dior..sanki ben zorundayım..
az önce bi mşteri geldi çay istedi dedim getireyim ben adam hamile old gördü kaç kere özür diledi helallik istedi benden..
ama diğerleri insan değil işte..Allah görsün bişi demiyorum hiç
Konserve Biber Közleme « süper yemiştim deneyelim kızlar denedinizmi hiç?
günaydın... bilenler belki bilir özel sektörde çalışıyodum ve artık takatım kalmamıştı ama kpssden bi gün önce yerleştirme sonuçları açıklandı ve memurluk oldu çok şükür... bebeğimin şansına oldu bu.. yalnız 15-20 gün çalışıp daha işi öğrenemeden doğum iznine ayrılıcam sanırım
hayırlı olsun başarıların daim olsun inşallah bebeğin kimbilir daha ne bereketler getirecek .o yazıyı görmeyi bende çok istiyorum inan.daha doğrusu şu kadroya yerleştirildiniz yazısı nasıl birşey çokkk merak ediyorum
canım bende senin gibi yapıyordum fakat bu yöntemle olanı yesen o hiç bişey kesinlikle denecnm ben bu şekilde değilde 3 5 tane poşetleyerek buzluğa atıyorum közlenmiş biberleri çok güzel oluyor
cnm ben bu şekilde değilde 3 5 tane poşetleyerek buzluğa atıyorum közlenmiş biberleri çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?