2012 Ekim Anneleri

allah yardımcınız olsun kızlar...

günaydın herkeseee

sabahın 5 inde dikildim ayağa sağolsun mide bulantım peşimi bırakmıyor..

sizler nasılsınız??

günaydın,ben dinlenmek istiyorum yorgunuuuuuuuuuuuum diye basmıştım çığlığı ya rapor aldım dün. gerçekten belim sırtım çok ağrıyor,karnım da ağrıyınca zor geldi okul..yatayım azıcık..aslında içim rahat değildi öğrenciler geride kalacak diye.. aman benden bizden önemli mi ya,canımın kıymetini bilmeliyim dedim.. evdeyim bu hafta sıkılırsam perşembeye doğru giderim yine..sabah kalkınca kahvaltı yapana kadar midem mızmızlık yapıyor ama kahvaltıyla o da geçiyor.. ya siz de acaba hala kalbi atıyor mu diye düşünüyor muzunuz bazen???hani hareketlerini dyuyor olsak günde bir kere tekme atsa yeter..ama böyle anlayabilecek bişey yok...

günaydın cnm zaman zaman düşünmek istemesekte aklımıza takılıyor bu durum sanırım =)) Allah korusun atıyor tabi =) birde tekmelerini hisset nasıl olcak acaba bu seferde tekme atmadıgı zaman aman bişeymi oldu niye vurmuyor diyip daha çok vesvese yapacaz =)))

günaydınnn canımm çok iyi yapmışsın bencee dinlen 1 hafta size çok iyi gelecektir...

aynı korku bende de var..dr bana 11-12. haftada 2li teste gel dedi ama ben 10. haftada muayneye gidip 2li teste 13-14. haftada gitmeyi düşünüyorum..hem belki cinsiyetini de öğreniriz o dönem daha iyi olur..

bu arada ben dr umu değiştiricem hem de bana bir ön bilgi olurr..

aslında normalde rahat bir insanım ama,işte gebelikte bi değiştim..9 ayı zor geçireceğim sanırım.. aslında her anın tadını çıkarmak gerek.. insan hayatında kaç kere 8 haftalık hamile olacak ki:)

yalnız değilim demek ki..bu arada cinsiyet için bence baya erken.. 15. 16dan önce çok öğrenen yok gibi..tabi belli de olmaz...erkekse olabilir...ben tam 8de gitmiş olacağım snra yüksek ihtimal 11.hafta diyecek.. Allahım sana emanetiz hep birlikte anneler ve yavruları olarak...

SLM BEKLENTİ AYNI GEBELİKLERİMİZ BENDE 5+6 DAYIM KESEMİZİ GÖRDÜK CUMARTESİ ÇARŞAMBADA KALP ATIŞINI DUYMAYA GİDİCEM ALLAH HEPİMİZE BEBEKLERİMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN CANIM

Canım inşallah sağlıcakla gidiyordur gebeliğimiz...hadi hayırlısıyla duy bakalım çarşamba...Burada paylaşalım gidişatımızı...sen hangi ildesin canım..Kaçıncı bebeğin?

hg canım tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.

canım benim sat 17 ocak keseyi gördüm 21 şubatta giitim doktora 10 gün sonra kalp atışı için gidicem inş. güzel haberler alırız:))))[/QUOTE]

Aminnn inşallah canımmm...Hepimiz sağlıcakla alırız inşallah...5. haftada doktor keseyi gördü ama dedi ki yeri biraz aşağıda...yani tutunması gereken yerde değil. Düşük tehlikesi olabilir dedi...Allah korusun...Dedim neden böle oluşmuş.yapısal dedi...İnşallah tutunur bebeğim...inşallah beni bırakmazz...Burada bilgilerimizi paylaşalım olur mu...
Sen hangi ildesin canımm?
Ben İstanbul dayım...2006 da evlendik.16 ay önce bebek istedik anca oldu...Bu ilk gebeliğim....Rabbim bana 16 ay sonra verdi hediyemi inşallah onu benden geri almazz..[/QUOTE]

ben mersinin ilçesi anamurdayım canım allahım hakkımızda hayırllısını versin 2008 de evlendim bende geçen sene bi düşük yaşadım benimde ilk bebeğim olacak allah kısmet ederse hayırlısıyla karnım ağrıyor benim bu ara bide hafif bulantılar başladı bu arada çalışıyormusun bilmiyorum ama tehliken varsa yatman gerek biliyondur heralde sakın hiçbişey yapma kendine dikkat et canım

yok cnm erken değil genelde 14. haftada tahmin ediyorlar..
16-17. haftalarda kesinleştiriyorlar...
benim abimin bebişine geçen sene 13. haftada kız dediler bebişimiz kız oldu :))

allah yardımcımız olsun inş canımm...

Günaydın arkadaşlar ben dün üye oldum hemen yazdım ama bu siteyi doğru nası kullanırım bilmiorum :S yani yazdığımda bana gelen bildirimler olcak mı gelen cwpları nası okucam ws.. bu konuda yardım ederseniz sevinirim..bende 7+0 haftalık hamileyim.konyadayım.yaşım 26. umarım bütün anneler bebeklerini kucaklarına sağlıklı olarak alırlar.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.bu hafta sonu dr kalp atışları için çağırdı ama ben 1 hafta daha erteleyim mi ki kesin olsn diorum karar veremedim.Sizler ne diorsunuz? dr a gidiceğim gün 7 hafta biter.duyulur mu ki_?

Bende de ayni sorun var. Suanda 75 mg kullaniyorum. Daha once 50 mg di hamile kalinca arttirdi dr.Bu carsamba kontrole gidecegim troid icin de 2 hafta sonra. İlk bebegimi troid nrdeniyle kaybettim. Herkese tavsiyem mutlaka kontrol ettirin.

çok haklısın cimekacımm ben de senın gibi acaba atıyo mu diye düşünüp duruyorum. ve en az 4 -4.5 aylık olana dek hissedemezmişiz...

8. Haftada duuyuluyor diye biliyorum ama dr cagirdiysa gitmekte fayda var

tebrik ederimmm

ben bebeğimin kalp atışlarını 7+0 duydumm kontrolüm o zamana denk geldi..
ama burda daha erken duyan arkadaşlar oldu canımm..
seninki de şu sıralar duyulması lazım..

tebrik ederimmm

ben bebeğimin kalp atışlarını 7+0 duydumm kontrolüm o zamana denk geldi..
ama burda daha erken duyan arkadaşlar oldu canımm..
seninki de şu sıralar duyulması lazım..

Anladım cnm.yani dr un elbette bildiği vardır da öle çağırmıştır.ilk bebek olunca işte biraz garip davranıorum.o zamn ben drun dediği tarih de gidiyim kontrole.tşk ederim bilgin için.seninki ne kdarlık cnm ?

ayyyy ne güzel,o zaman az kalmış cinsiyetine,tabi ki sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyeti ama insan merak ediyor doğal olarak...bu arada Allah bağışlasın yeğenini...

tabi cnm dr un ne zaman çağırdıysa o zaman git..
muhakkak hesaplayıp çağırmıştır..çünkü bazı bebekler bir kaç gün geriden gelebiliyor o zaman duyamayabilirsin..
benim 7+5 haftalık canımm 2 gün sonra 8. haftamı bitiricem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…