Arkadaşlar ben de 5+6 günlük hamlileyimmm..Kısmet olursa Rabbim izin verirse 23 Ekim doğum...Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasınn...Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah...:
hepinize iyi akşamlarrrr kızlar allaha emanet olun yarın görüşürüzzzzzzz
yarın bebişlerimin pıt pıt larını dinlicem teyzeleri bize dua edin olurmu
tatlıcıkkkk
iğne vuracak yerim şimdiden kalmadı kendime çıplak aynada bakamıyorum her yerim morardı allah sabır versin bize bide sana bişey sorcam ayak baldırına vurdunmu hiç iğne neresine vurdun doktor iç kısıma vur dedi bana çok morarttım ya kötü oldu ve vururken çok acıyor karnımda yer kalmayınca oraya geçtim biz 5+6 olduk sen kacıncı haftadasın
günaydın,ben dinlenmek istiyorum yorgunuuuuuuuuuuuum diye basmıştım çığlığı ya rapor aldım dün. gerçekten belim sırtım çok ağrıyor,karnım da ağrıyınca zor geldi okul..yatayım azıcık..aslında içim rahat değildi öğrenciler geride kalacak diye.. aman benden bizden önemli mi ya,canımın kıymetini bilmeliyim dedim.. evdeyim bu hafta sıkılırsam perşembeye doğru giderim yine..sabah kalkınca kahvaltı yapana kadar midem mızmızlık yapıyor ama kahvaltıyla o da geçiyor.. ya siz de acaba hala kalbi atıyor mu diye düşünüyor muzunuz bazen???hani hareketlerini dyuyor olsak günde bir kere tekme atsa yeter..ama böyle anlayabilecek bişey yok...
günaydın,ben dinlenmek istiyorum yorgunuuuuuuuuuuuum diye basmıştım çığlığı ya rapor aldım dün. gerçekten belim sırtım çok ağrıyor,karnım da ağrıyınca zor geldi okul..yatayım azıcık..aslında içim rahat değildi öğrenciler geride kalacak diye.. aman benden bizden önemli mi ya,canımın kıymetini bilmeliyim dedim.. evdeyim bu hafta sıkılırsam perşembeye doğru giderim yine..sabah kalkınca kahvaltı yapana kadar midem mızmızlık yapıyor ama kahvaltıyla o da geçiyor.. ya siz de acaba hala kalbi atıyor mu diye düşünüyor muzunuz bazen???hani hareketlerini dyuyor olsak günde bir kere tekme atsa yeter..ama böyle anlayabilecek bişey yok...
günaydın cnm zaman zaman düşünmek istemesekte aklımıza takılıyor bu durum sanırım =)) Allah korusun atıyor tabi =) birde tekmelerini hisset nasıl olcak acaba bu seferde tekme atmadıgı zaman aman bişeymi oldu niye vurmuyor diyip daha çok vesvese yapacaz =)))
günaydınnn canımm çok iyi yapmışsın bencee dinlen 1 hafta size çok iyi gelecektir...
aynı korku bende de var..dr bana 11-12. haftada 2li teste gel dedi ama ben 10. haftada muayneye gidip 2li teste 13-14. haftada gitmeyi düşünüyorum..hem belki cinsiyetini de öğreniriz o dönem daha iyi olur..
bu arada ben dr umu değiştiricem hem de bana bir ön bilgi olurr..
SLM BEKLENTİ AYNI GEBELİKLERİMİZ BENDE 5+6 DAYIM KESEMİZİ GÖRDÜK CUMARTESİ ÇARŞAMBADA KALP ATIŞINI DUYMAYA GİDİCEM ALLAH HEPİMİZE BEBEKLERİMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN CANIM
yalnız değilim demek ki..bu arada cinsiyet için bence baya erken.. 15. 16dan önce çok öğrenen yok gibi..tabi belli de olmaz...erkekse olabilir...ben tam 8de gitmiş olacağım snra yüksek ihtimal 11.hafta diyecek.. Allahım sana emanetiz hep birlikte anneler ve yavruları olarak...
canım ben de kalbini duydum,ama bende hashimoto tiroid var sık sık tsh kontrolü olacak ilaç alıyorum dozu değiştirilebilir. ben 2 3 haftada bir doktorda olacağım muhtemelen..Allah korusun tiroidin etkileri çokkkk.. önlem almak gerek....
Günaydın arkadaşlar ben dün üye oldum hemen yazdım ama bu siteyi doğru nası kullanırım bilmiorum :S yani yazdığımda bana gelen bildirimler olcak mı gelen cwpları nası okucam ws.. bu konuda yardım ederseniz sevinirim..bende 7+0 haftalık hamileyim.konyadayım.yaşım 26. umarım bütün anneler bebeklerini kucaklarına sağlıklı olarak alırlar.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.bu hafta sonu dr kalp atışları için çağırdı ama ben 1 hafta daha erteleyim mi ki kesin olsn diorum karar veremedim.Sizler ne diorsunuz? dr a gidiceğim gün 7 hafta biter.duyulur mu ki_?
8. Haftada duuyuluyor diye biliyorum ama dr cagirdiysa gitmekte fayda var
Günaydın arkadaşlar ben dün üye oldum hemen yazdım ama bu siteyi doğru nası kullanırım bilmiorum :S yani yazdığımda bana gelen bildirimler olcak mı gelen cwpları nası okucam ws.. bu konuda yardım ederseniz sevinirim..bende 7+0 haftalık hamileyim.konyadayım.yaşım 26. umarım bütün anneler bebeklerini kucaklarına sağlıklı olarak alırlar.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.bu hafta sonu dr kalp atışları için çağırdı ama ben 1 hafta daha erteleyim mi ki kesin olsn diorum karar veremedim.Sizler ne diorsunuz? dr a gidiceğim gün 7 hafta biter.duyulur mu ki_?
tebrik ederimmm
ben bebeğimin kalp atışlarını 7+0 duydumm kontrolüm o zamana denk geldi..
ama burda daha erken duyan arkadaşlar oldu canımm..
seninki de şu sıralar duyulması lazım..
yok cnm erken değil genelde 14. haftada tahmin ediyorlar..
16-17. haftalarda kesinleştiriyorlar...
benim abimin bebişine geçen sene 13. haftada kız dediler bebişimiz kız oldu :))
allah yardımcımız olsun inş canımm...
Anladım cnm.yani dr un elbette bildiği vardır da öle çağırmıştır.ilk bebek olunca işte biraz garip davranıorum.o zamn ben drun dediği tarih de gidiyim kontrole.tşk ederim bilgin için.seninki ne kdarlık cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?