2012 Ekim Anneleri

aramıza hoşgeldin canım..gözün aydın,hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah..bence erteleme doktoru ben 6 da duydum kalbini..çoğunlukta böyle oldu. en geç 7 de duyuluyor zaten..kızlaaaaar 7de gidip duymayan oldu mu? yanlış olmasın...bugün gitsen de duyarsın yani..siteyi ben sık kullanılanlara ekliyorum en son okuduğum sayfayı.. sonra ordan devam ediyorum okumaya...sonra son kaldığım sayfayı ekliyorum tekrar işte böyle..

ayyyy ne güzel,o zaman az kalmış cinsiyetine,tabi ki sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyeti ama insan merak ediyor doğal olarak...bu arada Allah bağışlasın yeğenini...

tabi ki canım ilk bebek olunca cinsiyet farketmiyor..
gerçi 2. de olsa farketmez cinsiyet sorunum yok allah verirse kabulüz yeter ki dediğin gibi sağlıklı olsunlar..

ama ben erkek hissediyorum canımm...sen ne hissediyorsunn??

ama şöyle birşey var kız çocukları nazlı cilveli oluyor kıyafetleri de harika bayılıyorum kız olsa hayır demem yani

tşk ederim canım minişimiz 6 aylık oldu..sadece 1 kere görebildim daha şimdiden çok özledim minnoşumu

maşallah ya cnm walla. ne güzel allahım sağlıkla elimize almayı nasip etsin..Ben en iisi ertelemeyim bu dr a gitme işini :)

canım sadece sabah olsa iyi ben sürekli acabalarla vakit geçiriyorum ve dr randevumda 20 mart da nasıl geçecek bu vakıt bilmiyorum

Bende de ayni sorun var. Suanda 75 mg kullaniyorum. Daha once 50 mg di hamile kalinca arttirdi dr.Bu carsamba kontrole gidecegim troid icin de 2 hafta sonra. İlk bebegimi troid nrdeniyle kaybettim. Herkese tavsiyem mutlaka kontrol ettirin.

geçmiş olsun canım..Allah sana tekrarını yaşatmasın inşallah..Allah herkese kucağına sapasağlam almayı nasip etsin...benim 5.haftada kontrol edildi,cuma gidince tekrar bakılır..burada şu an çok kar var..yarın kar olmazsa yarın da gidebilirim bilmiyorum..sende de hashimoto var mı? ben h.içi 50lik hafta sonu 75lik alıyordum.aynen devam dedi... tsh 3 çıktı,zaten ilk teşhisten sonra hiç normal değerlerin dışına çıkmadı..bakalım duruma göre doz ayarlaması yapılır...sen diğer gebeliğinde almıyor muydun ilaç?kaç haftalıktı?* ayyyyy ne soru sordum yaaaa:)

Tşkr ederim h.buldum cnm saol sıcak karşılaman için.amin amin.. evt evet ertelemeim ben en iisi gideim dr.a yani adamlar dr sonçta biliolardr.vermiş olduğun bilgiler için sağol cnm bende yawaştan çözmeye başladım heralde siteyim :) cwp flan yazdığıma göre

benim de içime hep erkek doğuyor neden bilmiyorum...dediğin gibi kız cicileri çok güzel oluyor.. eşimin de hissettiği erkek.. bir de ben mide bulantısı az olanlarda veya hiç olmayanlarda diye duydum,herhalde onun etkisindeyim,bilinçaltımda.. çok güzel bir karikatür bakmadan geçmeyin...işte link

Karikatür Delisi: amaan... sağlıklı olsunlar da!...

maşallah ya cnm walla. ne güzel allahım sağlıkla elimize almayı nasip etsin..Ben en iisi ertelemeyim bu dr a gitme işini :)

tşk ederim canımm
bence de erteleme..drunun dediği tarihte git..
inş göreceksin bebeişinin kalp atışlarını

canım ilk zamanlar benimde yoktu bende düşünüyordum ama sonra baktım ve okuduğum yerlerde alakası yok diyorlar..
erkek bebeği olanda da mide bulantısı olmuş yani..o yüzden onu sildim aklımdan..
en başında benim ki ikizdi hiç cinsiyet yorumlayamadım sonra biri kaybolunca aklıma ilk erkek geldi nedense..
eşimde erkek hissediyor..bakalım sonuç ne olacak..ama genelde anneler hissediyormuş canımm..

daha öncede görmüştüm bunu çok güzel gerçekten

kızlar..herkese günaydın..güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için..ağrısız sızısız bulantısız

sağol canımmm...
ayyy ne güzel seviniyordum 6 hafta oldu daha başlamaz diyordum çat kapı geldi valla..
inş seninkiler başlamaz..hiç birşeyden tat alamaz oldum 10 gündür..

canım bende işte belki diyorum çat kapı yakalamaz beni ama bakalım..5.haftada da başlayanlar oluo 8.haftada da..kişiden kişiye göre değişio işte. ama çok zor ben en çok kasık ağrısından şikayetçiyim yaa sizdede çok sık batmalar oluo mu? gerçi dr baktı muayene etti tahlil vs yaptı. kötü bişi yok muhtemelen gaz sancısı dedi ama insan korkuo yinede ? ya başka bişiye yol açarsa bu ağrılar diye:26: allah korusun..

Son düzenleme:

günaydın canım hoşgeldinnn...

benim ilk hamileliğimde adet günüm gelmeden mide bulantısı şikayetiyle gittim hamile olduğumu öğrendimm..
ve 11. haftaya kadar hiç kesilmeden sürdü..
herkes şaşırıyordu..çok erken başladı diyee..ama birden bıçak gibi kesildi 11. haftada kalbi durduğu için..
allahtan bu biraz daha geç başladı..ilk hamileliğime görede daha rahatım..
inş sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur..
sen hiç bulantıyı düşünmee..gelir diye de bekleme..bırak gelmesin hamileliğin keyfini çıkar
ayrıca kasık ağrısı bende de oluyor bazen canımı yakıyor ama geçiyor hemen..
benim belim daha çok baskın ağrıdaa..

kasık ağırısı zamn zamn oluor bende de.Bazen güldüğümde flan.bende çok tırsıyorum bu ağrıdan ama dr a sorduğumda hap yazdı kullan dedi ağrın oldugunda bende kullanmadım açıkcası.Baya üşüttüğümde gece uyutmuyor.onu gördüm bende.umarım geçer bu ağrılarımız bulantılarımız

Kızlar şimdi lavabodan kendimi zor topladım bi mide bulantısı ilk defa bu sabah oldu resmen zehir çıktı içimden ilk defa bu kadar hissettim midesi bulanan arkadaşlar allah yardımcınız olsun sanıyorum sabah aç karna bır bardak süt içmiştim ondan oldu

allah yardımcın olsunnn...
ben 10 gündür su bile içsem zor yetişiyorumm..
artık midede birşey kalmayınca daha zor oluyor..
inş çabuk atlatırızz...

ay canım ya..inşallah hiç gelmez bulantılarda dediğin gibi tadına varırız.. benim işte ağrılar zorluyo dediğin gibi bel ağrısıda oluyo. bide bel fıtığı var bende. zaman geçtikçe muhtemelen daha da zorlayacak..kasık ağrısı devam etmio, girio çıkıo girio çıkıo:) bi süre olcak heralde bunlar. zaten ilk üç ay regl günlerimiz yaklaştıkça ağrılar yaşıycakmışız..allah yardım etsin..

canım tebrikler bu arada:)
banada parol verdi al günde üç tane dedi ama ben sadece çok şiddetli olduğu gün bi tane içtim. o kadar. kendiliğinden geçmesini bekliorum. kıyamıyorum yine ilaç almayayım diyorum. inşallah geçer canım dediğin gibi..

geçmiş olsun canım..süt hem gaz yapıo hemde bulantı. bende gün içinde içmiyorum artık. yatmadan önce içiyorum bi ılık süt. yatıyorum. gün içinde yoğurt ve meyve tüketiyorum. aç karnına direk kusturuyo süt canım..dikkat et kendine..:44:

Son düzenleme:
bende de bulantı hali oluor. Birde çalışan bayanların durumu daha zor die düşünüorum.Ben geçen hafta raporluydum evde çok rahattım.ama dün başlayınca işe yine başladı bu pis bulantılar geçmemiz gereken bir süreç bu die düşünüorum.şuanda bile çubuk krakerle içimi bastırmaya çalışıorum

geçmiş olsun canım..süt hem gaz yapıo hemde bulantı. bende gün içinde içmiyorum artık. yatmadan önce içiyorum bi ılık süt. yatıyorum. gün içinde yoğurt ve meyve tüketiyorum. aç karnına direk kusturuyo süt canım..dikkat et kendine..:44:[/QUOTE]

CANIM ÇOK SAOL BENDE Bİ DAHA ÖYLE YAPACAM KARNIMA KRAMPLAR GİRDİ VALLA BÖĞÜRECEM DİYE BU BANA DERS OLSUN

aynen cnm benim kasık ağrımda arada oluyor..
mesela dünle bugün oldu sanırım adetim yaklaştığı için..
ama belim çok zorluyor beni..
gece çok uyandım resmen sızlıyor..
ufacık şey bize nasıl hüküm veriyor görüyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…