2012 Ekim Anneleri

kızlarrr gobusler bolumune kızımla bızde resmımızı koyduk haberınız olsunn bakın da gozunuz gonlunuz acılsın kucuk fill yavrusu gorunnnn

Son düzenleme:
ASUDE

Canım doktor kontrolunden güzel haberlerle gelmişsin oğlunu da gördüm kocaman maaşallah ona
İnşallah hep böyle devam eder sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Son düzenleme:
ASUDE

Canım doktor kontrolunden güzel haberlerle gelmişsin oğlunu da gördüm kocaman maaşallah ona
İnşallah hep böyle devam eder sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

inşallah canım yaa inşallah...hayırlısıyla o günlerde gelecek birbirimize doğum hikayelerimizi anlatacağız

merhaba arkadaşlar dün akşamdan beri karnım çok sık sertleşmeye başladı ve alt tarafa ağrı yapıyo karnımda ağrıyo doktora gitmeye cesaret edemiyorum korkuyorum daha doğrusu oğlumdada aynı şeyleri yaşamıştım napcamı bilemedim yardımcı olun lütfen

aynısı bendede 1 haftadır oluyor.dun doktoruma sordum normalmıs olurmus.korkmaya gerek yok dedı..

canim kahvaltiya keci bacagi diye bir hamur isi var. onu yapabilirsin... yagsiz yogurtla yapilan bir hamur. yagda kizartiliyor ama hic cekmiyor gercekten de. hatta suan canim cekti :)

birde arkadasim gocmen biberi diye bildigim birsey var. carliston biberler orta kalinlikta dograyip yagda ceviriyorsun pismeye yakin cesitli eriyen peynirleri icine atiyorsun. bizim favorimiz tuzsuz tulum peyniri az olmakla beraber tuzlu beyaz peyniri acine atmak.... peynirlerde eriyince kirmizi biber atiyorsun icine. yalniz sofrayi hazirladiktan sonra yap ki sicak servis olsun. yoksa tadi cikmiyor... ekmegi de isitip salca surersen on numara olur. aklima gelen olursa yazarim daha. nasilsa hepimizin yapabilecegi seyler oldugu icin yaziyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…