evimize geldik çok şükür. offf çok sıcak ya dışarısı
evet canım ben böyle bişey yediğimi hatırlıyorum niğdeli komşularda sanırım buydu yapayım bari sağol cnm
selam kızlar nasılsınızz gerçi beni merak eden pek olmamaış ama ben yazayım yinede dr a gittik bugün nst normal çıktı sanc falan yok bebek ii dedi tahlilimde normal çıktı çok şükür bebek aşağı baskı yapıyo e ben 5dk bir wc deyim((
iyi akşamlar arkadaşlar.bebişlerimize kavuşmamıza artık az kaldı.şehir plakalarını sayabiliriz.benelse arkadaşımızın 81 olmuş bile.yani düzce........
günaydın güzeller
şafak sayabilirz artıkişyerinde benim işten ayrılmam için şafak sayıyoruz zaten bi yandan
günaydınlar kızlarrr
benelse cnm bugün seninle osmaniyedeyiz
merhaba arkadaşlar dün akşamdan beri karnım çok sık sertleşmeye başladı ve alt tarafa ağrı yapıyo karnımda ağrıyo doktora gitmeye cesaret edemiyorum korkuyorum daha doğrusu oğlumdada aynı şeyleri yaşamıştım napcamı bilemedim yardımcı olun lütfen
ben de sordum doktoruma normalmiş,sorun yok dedi..sık wc ihtiyacı başladı. izmirde olduğum için sıcaklardan uyuyamıyorum.döne döne sabahı ediyorum.her uyandığımda ensem boynum şıpır şıpır..dönmek te zor geliyor artık.. bir de soluma yatamıyorum,çarpıntı gibi oluyor,çoğunluk bacaklarımı yüksek bir yere dayayıp sırtüstü yatıyorum.. bu arada izmir bugün 37 dereceymiş pazartesiye kadar artarak 43 dereceyi bulacakmış.. allah yardımcımız olsun. ağustosu düşünemiyorm..
bende sürekli meteorolojiye bakıyorumyandık valla
gece uyunmuyor zaten dediğin gibi ter içinde kalkıyorum sabah bende. kuzeye mi taşınsak napsakizmir çekilmiyo hamilelikte
seneye bu zamanlar bebişler 8-9 aylık olcaklar inşallah. yazlık cicileri giydircez ne tatlı olcaklar kuzular
oğluşuma denizci kıyafeti alcam, çok hoşuma gidiyor
kuzum benim ya, insan karnındaki bebeğini özleyebiliyomuş ne garip bir duygu di mi
Ben en son kayınvalidemle konuştuğumda soba yakıyorladı akşamları soğuk oluyor diye:)
Kuzey iyi fikir:)
aynen öyle.daha önce hayatımızda olmayan,şimdiye kadar hiç görmediğimiz ama bize bizden yakın olan bir varlık.. ve hayatımızın ortasında...seneye bu zamanlar bebişler 8-9 aylık olcaklar inşallah. yazlık cicileri giydircez ne tatlı olcaklar kuzular
oğluşuma denizci kıyafeti alcam, çok hoşuma gidiyor
kuzum benim ya, insan karnındaki bebeğini özleyebiliyomuş ne garip bir duygu di mi
bende sürekli meteorolojiye bakıyorumyandık valla
gece uyunmuyor zaten dediğin gibi ter içinde kalkıyorum sabah bende. kuzeye mi taşınsak napsakizmir çekilmiyo hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?