2012 Ekim Anneleri

bu da benm paşam
geçen perşembe günü hastanedeydik 25+5 halimiz 900 gr dedi doktor teyzemz kasık ağrılarım için magnezyum verdi bide idrar yollarımda iltihaplanma varmş onn için ilaç kullnyrm hala hamile
kaldığım kilodayım bi sorunumz oğlum hareket ederken baskı oluyordu onn için günde 10 kereden az hareket ederse acil hastaneye gel dedi ama maşallah çok hareketliyiz.birde yazın hamilelik çok zor Allah hepimize kolaylık ve sabır versin inşallah..

selam kızlar nasılsınızz gerçi beni merak eden pek olmamaış ama ben yazayım yinede dr a gittik bugün nst normal çıktı sanc falan yok bebek ii dedi tahlilimde normal çıktı çok şükür bebek aşağı baskı yapıyo e ben 5dk bir wc deyim((

evet canım ben böyle bişey yediğimi hatırlıyorum niğdeli komşularda sanırım buydu yapayım bari sağol cnm

birsey degil canim benim.... simdiden afiyet olsun. aklinda bulunsun ben kavanozu acinca yogurt kabina falan dokup dondurucuya koyuyorum. yoksa cabuk bozuluyor. sabahlari yiyecegim zamanda 1 yemek kasigi su ilave ederek tavada ceviriyorum....

Canim askolsun ben yazmistim,haber var mi siye,iyi olmaniza cok svindim,5dk da wc bende de var artik cok gelmese bile ben cok sikisiyorum:)))

Herkese gunaydin,yoldayim arabadayim coookkkk midem bulaniyooooo(((

iyi akşamlar arkadaşlar.bebişlerimize kavuşmamıza artık az kaldı.şehir plakalarını sayabiliriz.benelse arkadaşımızın 81 olmuş bile.yani düzce........

günaydın güzeller

şafak sayabilirz artık işyerinde benim işten ayrılmam için şafak sayıyoruz zaten bi yandan

günaydın arkadaşlar bu gün yine çok sıcak klimalar bile nafile... gazete haberlerine baktımda daha bunlar ii günlerimiz miş çalışınca ayrı bi zor, neyseki izinlere az kaldı sayılır.

ben de sordum doktoruma normalmiş,sorun yok dedi..sık wc ihtiyacı başladı. izmirde olduğum için sıcaklardan uyuyamıyorum.döne döne sabahı ediyorum.her uyandığımda ensem boynum şıpır şıpır..dönmek te zor geliyor artık.. bir de soluma yatamıyorum,çarpıntı gibi oluyor,çoğunluk bacaklarımı yüksek bir yere dayayıp sırtüstü yatıyorum.. bu arada izmir bugün 37 dereceymiş pazartesiye kadar artarak 43 dereceyi bulacakmış.. allah yardımcımız olsun. ağustosu düşünemiyorm..

bende sürekli meteorolojiye bakıyorum yandık valla

gece uyunmuyor zaten dediğin gibi ter içinde kalkıyorum sabah bende. kuzeye mi taşınsak napsak izmir çekilmiyo hamilelikte

seneye bu zamanlar bebişler 8-9 aylık olcaklar inşallah. yazlık cicileri giydircez ne tatlı olcaklar kuzular

oğluşuma denizci kıyafeti alcam, çok hoşuma gidiyor

kuzum benim ya, insan karnındaki bebeğini özleyebiliyomuş ne garip bir duygu di mi

evet garip ki ne garip bende kızımı çok özledim günü gelsede doğursak bi an evvel kucağımıza alsak ohh seneye yaza tam ele avuca gelcek kuzular. acaba 1 yaşında falan konuşmaya başlıyorlar mı anne baba vs.. gibi :) bilemedim

aynen öyle.daha önce hayatımızda olmayan,şimdiye kadar hiç görmediğimiz ama bize bizden yakın olan bir varlık.. ve hayatımızın ortasında...
bende sürekli meteorolojiye bakıyorum yandık valla

gece uyunmuyor zaten dediğin gibi ter içinde kalkıyorum sabah bende. kuzeye mi taşınsak napsak izmir çekilmiyo hamilelikte

valla yaylaya çıkmak gerek.. kula iyiydi ya,evimi özledim...vantilatörle idare ediyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…