2012 Ekim Anneleri

nerde oturuyo kayınvaliden ,gidelim hemen

Karadeniz de:)
Ben evlendiğim yıl Ağustos'un ilk haftası gitmiştim. Acemilik işte, eşimin son dakika uyarmasıyla bir kaç şey koymama rağmen resmen bavulumdaki kıyafetleri üst üste giyip sobanın başında oturmuştum:). Zaten devamlı yağmur yağar. Denizden uzak olduğu içinde nem oranı daha düşük kıyılara göre.
Haftasonuda İstanbul 36 dereceyi görecekmiş, nemle artık kaç hissederiz kim bilir.
Allah'tan yatak odam sıcak olmuyor. Gece bunalmıyorum. Ama artık belim ağrımaya başladı yavaş yavaş. Yatakta dönmekte zorlaşıyor.
Allah kolaylık versin cümlemize.

Kızlarrr şimdi benim dr 28 hafta randevuya çağırdı haftaya gidicem ama ağdalık bi durumum yok ama tabi minik mink tüğlerim çıkmayada başladı ne yapacam bilmiyom yaaa gerçi beni hiç vajinal ultrason yapmıyo ama yinede ne olu ne olmaz diye ben hazırlıklı gidiyorum

Günaydın Kızlar, uzun süredir giremedim foruma misafirlerimiz vardı. Geçmişi okuyamadım pek. Umarım herkesin keyfi yerinde, bebişleri sağlıklıdır. Benim dün doktor kontrolüm vardı. Sinir oldum doktoruma. Tatilden yeni döndüğü için hastaları birikmişti hep. Beni de randevu saatimde içeri aldılar ama o an içeride başka bir kadın muayene oluyordu. Doktorum beni görür görmez "aaa çok kilo almışsın" dedi. Kilo benim çok takık olduğum bir konu, hemen moralim altüst oldu. Son zamanlarda biraz fazla kaçırdım, 9 kilo aldım toplam. Biliyorum fazla olduğunu. Ama beni öğleden sonra tok karnıma tartınca 11 kilo fazlam çıktı. Bebeğimi de 5 dakika ya gösterdi ya da göstermedi. Peşi sıra sıraladı. Çok şükür iyiymiş bebeğim. 980 gr ve 35 cm olmuş. Ama öyle hızlı ve baştan savma baktı ki anlatamam. Ben zaten 5 hafta görmemişim bebeğimi ama o hasta yetiştirme derdinde. Kilo meselesine canım sıkıldığı için bişey de sormadım Çok canım sıkkındı dün. Oğlum iyi ya ona şükür.
Ama bu kilo meselesi nolcak? Ben her sabah tartıldığım kiloma mı güveneyim doktorumun tarttığına mı?:26: Nette okuyorum tok karna tartılan kilolar yanıltıcı olabilir diye. Sabah kalktığımızda tartıldığımız kilomuz esas kilomuzmuş. Ben bu bir ay içinde 1 kilo vermeye çalışıcam. Bir daha ki kontrole de sabah gidicem ki o doktor görsün gününü

işte akşama kadar klima, eve gider gitmez de hemen klima. başka çare yok valla

geçen yıl iznimizde gittik karadeniz turuna, ilk gece yaylaya otele bi çıktık aman Allah'ım donmuştuk izmir yanıyodu o sırada sıcaktan, hayal edememiştik hiç o kadar soğuğu

Keyifleri gelince belli belirsiz anne baba dede diyorlar genelde

Bende cok ozluyorum oglusumu,bi de hayal ediyorum gozumun onune hep ayni bebek geliyo,sanki oglum gercekten oymus gibi,bi de bugun bi ark im cinarlar cok uslu,guleryuzlu oluyor dedi bakalim insallah benim kuzumda oyle olur

keyiflerini yerim onların yaa ne harika bi dugu allahım bu
evet bende çınarlar hakkında öyle düşünüyorum oğlum olsaydı adı çınar olcaktı kesin kararlıydık babamızla. ama kızımız olcak inşallah adı da elif minicik bi elif kuzu yaa çok duygulandım...

herkese merhaba,
türkiyeye giriş yapabildim sonunda 28. haftamada ama çok zor oldu hava alanında problemler çıktı,otobüste istanbul köprü trafiğine yakalandım 6 saate istanbuldan çıkamadım aman allahım kabus gibiydi bide bu sıcaklarda davul gibi şiştim,siz siz olun evinizden dışarı çıkmayın seyahatlerinizi erteleyin helak oldum valla,kalçamı incitmişim oturmaktan,neyseki atlattık allah hayırlı kolay doğumlar versin .kısmet olursa karabükte yapıcam doğumu,hiç bir doktoru tanımıyorum bu saatten sonra yeni doktor bulmakta zor olucak Allah yardımcımız olsun hepimizin.Sanırım sorunsuz hiçbirşey olmuyor.

canım benim kayınvalidemde trabzon uzungölde oturuyor geçen cuma akşamı konuştuğumuzda soba yaktık demişti gebelikte bu ayları geçirmek için bizim oralar ideal

minik adaşım geliyo ne güzel

canım ağda yapma artık zaten ne olur ne olmaz sezaryen ihtimali olabilir..malum ağda ile kıl kökleri çekiliyor mikrop falan kapma olmasın...hatta daha önce felisle konuşmuştuk burda bu konuyu o da söylemişti yanılmıyorsam :44:

Carmentta, bazen doktorlarında günü gününe tutmuyor. Senin doktora birde yoğunluk eklenmiş. Ben bu konuda şanslıyım. Gittiğim hastaneye yeni geçmiş doktorda başladım muayene, pek hastası yoktu. Daha şimdi yeni yeni özellikle gebe hastaları olmaya başladı. Uzun uzun rahat rahat bakıyor.
Bebeğin iyi, maaşallah. en azından bununla mutlu ol:)

Ne gibi sorunlar yaşadın havaalanında arkadaşım ve kaç saatlik uçak yolculuğu idi?
İstanbul da köprü trafiği çok kötü, yakalanana Allah kolaylık versin.

minik adaşım geliyo ne güzel

aa ne güzel sana karşı bi sempatim oluştu... :) kızımı anımsatan herşeyi çok seviyorum mesela kocama aşığımm
özellikle hamileliğimden itibaren daha çok aşık oldum :119: elifim'in varlığının sebebi o

Kızlar dün kontrole gitmiştim ya idrarımda enfeksiyon çıktı 1 kullanımlık antibiyotik verdi yatmadan önce içtim, 1 bardak suda eritip içiyosun sabaha kadar tuvalete çıkmamak için akşam 7 den sonra kestim su içmeyi doktor öyle söyledi tuvalete çıkmamak lazımmış ve sabah gittim sadece bu kadar çok şükür başka bir sorun yok..
bir dahaki randevumuz da 30 temmuzda 20 gün sonra 31 hafta içinde olcaz inşallah nst ye bağlanacakmışım kontraksiyonum varmı diye bakcakmış.. birde regl sancısı nı sordum o artık çok normal korkma dedi

Kızlarcım az önce bahçeye çıkmıştım ayağıma çivi battı allahtan terliğin altı kalındıda ucu azıcık battı birazcıkta kanadı tetanoz aşımın 2.sinide olmuştum korkmama gerek yok değil mi??? sağlık ocağını aradım yemekteler galiba ulaşamadım kimseye.:18:

tunaydın annelerrr bızzz kızımızla kahvaltımızı yaptık sızı zıyarete geldıkkk

gecmıs olsun canısııı sanmıyorum bırsey olsunnn ama sen yınede tedbırı elden bırakma

yok canım aşını olmuşsun hiç bişicik olmaz allahın izniyle. kanaması ii derler mikrop varsa kanla çıkarmış. biraz pansuman yapmanda sakınca olmaz diye düşünüyorum.

Merhabalar kızlarr...

mertuğ cnm geçmiş olsun istersen bi ara doktorunu sor yada sağlık ocağınla konuş

Ben geçen hafta gittim ağdaya.Bekle bekle olmuyor napalım herkes geliyo dedi kuaförüm.Önümü göremiyorumki artık alamam yani.

canım benim kayınvalidemde trabzon uzungölde oturuyor geçen cuma akşamı konuştuğumuzda soba yaktık demişti gebelikte bu ayları geçirmek için bizim oralar ideal

aaa:)
Bizimkiler bayağı komşu o zaman:). Biz yer yıl gideriz Trabzon'a. Bu yılda gideceğiz galiba ama ben korkuyorum dönüşte uçak raporu ya vermezlerse diye, sonra kalırım oralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…