nerde oturuyo kayınvaliden ,gidelim hemen
aynen öyle.daha önce hayatımızda olmayan,şimdiye kadar hiç görmediğimiz ama bize bizden yakın olan bir varlık.. ve hayatımızın ortasında...
valla yaylaya çıkmak gerek.. kula iyiydi ya,evimi özledim...vantilatörle idare ediyoruzzzz
Karadeniz de:)
Ben evlendiğim yıl Ağustos'un ilk haftası gitmiştim. Acemilik işte, eşimin son dakika uyarmasıyla bir kaç şey koymama rağmen resmen bavulumdaki kıyafetleri üst üste giyip sobanın başında oturmuştum:). Zaten devamlı yağmur yağar. Denizden uzak olduğu içinde nem oranı daha düşük kıyılara göre.
Haftasonuda İstanbul 36 dereceyi görecekmiş, nemle artık kaç hissederiz kim bilir.
Allah'tan yatak odam sıcak olmuyor. Gece bunalmıyorum. Ama artık belim ağrımaya başladı yavaş yavaş. Yatakta dönmekte zorlaşıyor.
Allah kolaylık versin cümlemize.
evet garip ki ne garip bende kızımı çok özledim günü gelsede doğursak bi an evvel kucağımıza alsakohh seneye yaza tam ele avuca gelcek kuzular. acaba 1 yaşında falan konuşmaya başlıyorlar mı anne baba vs.. gibi :) bilemedim
Keyifleri gelince belli belirsiz anne baba dede diyorlar genelde
Bende cok ozluyorum oglusumu,bi de hayal ediyorum gozumun onune hep ayni bebek geliyo,sanki oglum gercekten oymus gibi,bi de bugun bi ark im cinarlar cok uslu,guleryuzlu oluyor dedi bakalim insallah benim kuzumda oyle olur
Karadeniz de:)
Ben evlendiğim yıl Ağustos'un ilk haftası gitmiştim. Acemilik işte, eşimin son dakika uyarmasıyla bir kaç şey koymama rağmen resmen bavulumdaki kıyafetleri üst üste giyip sobanın başında oturmuştum:). Zaten devamlı yağmur yağar. Denizden uzak olduğu içinde nem oranı daha düşük kıyılara göre.
Haftasonuda İstanbul 36 dereceyi görecekmiş, nemle artık kaç hissederiz kim bilir.
Allah'tan yatak odam sıcak olmuyor. Gece bunalmıyorum. Ama artık belim ağrımaya başladı yavaş yavaş. Yatakta dönmekte zorlaşıyor.
Allah kolaylık versin cümlemize.
keyiflerini yerim onların yaa ne harika bi dugu allahım bu
evet bende çınarlar hakkında öyle düşünüyorum oğlum olsaydı adı çınar olcaktı kesin kararlıydık babamızla. ama kızımız olcak inşallah adı da elifminicik bi elif kuzu yaa çok duygulandım...
Kızlarrr şimdi benim dr 28 hafta randevuya çağırdı haftaya gidicem ama ağdalık bi durumum yok ama tabi minik mink tüğlerim çıkmayada başladı ne yapacam bilmiyom yaaa gerçi beni hiç vajinal ultrason yapmıyo ama yinede ne olu ne olmaz diye ben hazırlıklı gidiyorum
herkese merhaba,
türkiyeye giriş yapabildim sonunda 28. haftamada ama çok zor oldu hava alanında problemler çıktı,otobüste istanbul köprü trafiğine yakalandım 6 saate istanbuldan çıkamadım aman allahım kabus gibiydi bide bu sıcaklarda davul gibi şiştim,siz siz olun evinizden dışarı çıkmayın seyahatlerinizi erteleyin helak oldum valla,kalçamı incitmişim oturmaktan,neyseki atlattık allah hayırlı kolay doğumlar versin .kısmet olursa karabükte yapıcam doğumu,hiç bir doktoru tanımıyorum bu saatten sonra yeni doktor bulmakta zor olucak Allah yardımcımız olsun hepimizin.Sanırım sorunsuz hiçbirşey olmuyor.
minik adaşım geliyo ne güzel
Kızlarcım az önce bahçeye çıkmıştım ayağıma çivi battı allahtan terliğin altı kalındıda ucu azıcık battı birazcıkta kanadı tetanoz aşımın 2.sinide olmuştum korkmama gerek yok değil mi??? sağlık ocağını aradım yemekteler galiba ulaşamadım kimseye.:18:
Kızlarcım az önce bahçeye çıkmıştım ayağıma çivi battı allahtan terliğin altı kalındıda ucu azıcık battı birazcıkta kanadı tetanoz aşımın 2.sinide olmuştum korkmama gerek yok değil mi??? sağlık ocağını aradım yemekteler galiba ulaşamadım kimseye.:18:
canım benim kayınvalidemde trabzon uzungölde oturuyor geçen cuma akşamı konuştuğumuzda soba yaktık demiştigebelikte bu ayları geçirmek için bizim oralar ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?