2012 Ekim Anneleri

aaa:)
Bizimkiler bayağı komşu o zaman:). Biz yer yıl gideriz Trabzon'a. Bu yılda gideceğiz galiba ama ben korkuyorum dönüşte uçak raporu ya vermezlerse diye, sonra kalırım oralarda.

canım bizde gitmeyi istiyorduk benim kendi annemlerde orada... doktorumda gidebilirsin dedi ama ne bileyim uzaklaşmak istemiyorum hem doktorumdan hemde hasteneden ne olur ne olmaz diye

bencede olmamıştır bişey ama yinede sor cnm geçmiş olsun allah korumuş
tunaydın annelerrr bızzz kızımızla kahvaltımızı yaptık sızı zıyarete geldıkkk
sanada canım
hoşgeldn canım allah rast getirsin

boşver sen doktoru canım bebeğin sağlıklı olsunda bende bana göre 71.5 la başladım şuan 76.5 kiloyum öğlen sonra 78 geliyorum sende sabah git görsün yani 5 kilo aldım toplam doktora göre 73 le kalmışım 77 kiloyum 4 kilo almışım ama çok iştahım açıldım şekerde çıkmıştı diyet yaptım düştü 1 haftadır dikkatte etmiyorum 80 i geçmesem diyorum mide yanmaları hazımsızlık özellikle sabah kavaltısından sonra midem yanııyor sanırım domatesten:26::26::26:

sağolun kızlarcım sağlık ocağındakiler yemekten dönsünlerde gidip geleyim en iyisi sabunlu suyla yıkadım aşımda tamam ama yinede olsun

canım geçmiş olsun korkma bişey olmaz ama yine de doktoruna söyle istersen...evde varsa oraya biraz battıcon sürebilirsin

canım bizde gitmeyi istiyorduk benim kendi annemlerde orada... doktorumda gidebilirsin dedi ama ne bileyim uzaklaşmak istemiyorum hem doktorumdan hemde hasteneden ne olur ne olmaz diye

Bizde araba ile bu halde çekilmez diye uçakla gitmeyi düşünüyoruz. 30. haftam olacak, doktor sancına bakarız yoksa gidersin dedi. ee dönüşüm 33. hafta falan olacak, dönüşümden korkuyorum. 28. haftaya kadar gidip gelmek en iyisi idi. Hem uçak raporu gerekmiyordu hemde en rahat dönemim olacaktı. Şimdiden bel ağrılarım başladı, insanın kendi yatağı gibisi yok. Orada rahat edemeyeceğim çok iyi biliyorum. Ama bütün yıl çalışınca insan tatil istiyor, bir buralardan uzaklaşmak istiyor. Kendimden çok eşimide düşünüyorum.

Mertug, sağlık ocağına gitmek iyi fikir, pansuman yaparlar. Seninde için rahat eder.

günaydın kızlar benim moralim çok bozuk...2 gün öncesine kadar çok hareketli olan bebeğim2 gündür beni çok üzüyor normalde tekmeleri canımı yakar dışardan çok net belli olurdu şimdi yani 2 gündür tekme falan kesinlikle yok sadece çok ama çok derinden hafif bir tık geliyor onuda sadce ben içten hissediyorumsanki belime kaçmış gibi karnım yumuşacık oldu eskiden sert olurdu bebeğimi ellerdim bile şimdi boş gibi yumuşacık off ya pozisyomndan kaynaklımı acaba çıldırcam yaa...doktorum 4 saat uzaklıkta (

Ben başından ağdayı bırakmak zorunda kaldım. Yataktan kalkamıyordum zaten ki ağdaya gitmek kalsın! Sonrada ağdacım değişti falan başka salon falan arayamadım. Zaten üşengeçlik had safhada. Birde daha çok acıyacak diye de korktum.
Ama maalesef artık önümü bende göremiyorum, artık yardımsız olmayacak sanırım.

Yakında bir doktor varsa, bir seferlik gidebilirsin, içinde rahat eder. Ya da sağlık ocaklarından sanırım kalp atışını dinletiyorlar. İçin rahat eder en azından.
Benim oğlumunda hareketleri belli olmuyor, bazı günler rahat bırakmıyor bazı günler daha sakin oluyor. Ama hep göbeğim sert.

kızlar aranızda saç kestiren varmı şuan çocuklar duymasın meltem varya atv de saçımı aynı öyle yapmak istiyorum allah nasip ederse doğumdan sonraya bırakmalıyım sanırım ne olur ne olmaz diye nette alakası yok yazıyor ama korkuyorum 2 ay daha dişimi sıkıcam inşallah

cnm aynı sorunu 3 gündür ben yaşıyorum işyerinde çok yoruluyorum 3 gündür eve gidip evdede durmuyorum...bebeğimin tekmelerini hissediyorum ama böle aşırı diil eskisi gibi...ya pozisyon değiştirdi yada benim yorgunluğumdan kaynaklanıyor..eşim oynuyo ama 3 gündür fazla değil diyor..pazar doktora bi gidicem bakalım

ben kestirdim canım 4.ayımda, batıl inanç bence böyle şeyler

gurbetçe bi sağlık ocağına git istersen kalp atışlarını dinle için rahat eder

aynen cnm bende acıyıcak die korktum ama bişi diimmi ağdacımda dedi zaten çok acımaz gerildin artık dedi.gerçektende acımadı pek..

canım hafif te olsa hareket varmış işte.. benim de bebeğimin detaylıya girmeden önce hareketleri azaldı diye hissettim.detaylıda hanımefendinin pozisyonu şu şekildeydi:başı yukarda popo aşağıda yani dimdik oturuyor ve sırt tamamen göbeğime yaslanmış yüzü elleri ayakları içimde yani organlarıma sırtıma doğru,yani o pozisyonda tekmelese hoplasa zıplasa anlamam mümkün değil,ben de o günlerde tedirgin olmuştum ,dediğin gibi dipten pıtır pıtır hareketler vardı sadece..bence merak edilecek bir durum değil,ama içinin rahat etmesi için sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyebilirsin.bi de karnına çok hafif hafif tık tıkla..uyuyorsa uyanır..tatlı ye soluna yat bekle yarım saat kıpırdaman..

bu tamamen inanç meselesi,ve bu da tam bir batıl inanç.. hayatta inanmam.saçımı kestirmedim ihtiyaç duymadım,ama istesem şimdi gider kestiririm..sonuçta mantıklı bilimsel bir açıklaması yok,kimyasal birşey kullanılmıyor,,bebeğe ne yapabilir ki bir saç kesimi.. ama inanıyorsan farklı..

canım ben kestirmiyorum...isteyen hurafe desin, isteyen koca karı masalı desin, isteyen aa ne saçma batıl inanç desin, hiç ama hiç umrumda olmuyor...korkuyorum ve kestirmiyorum

yavrumu bi kucağıma alayım gidip kestiririm hem mevlütümüze hazırlık olur

Bende kestirmedim kızlar..

yani batıl inanç belki ama normaldede sürekli saç kestiren biriside değildim ama kırıldı hafif uçları artık.

kızlar en son buraya karın ağrım var diye yazmıştım. geçmeyince doktora gittim erken doğum ağrılarıymış (( size de bahsedeyim ki başınıza gelirse önemsememezlik yapmayın (

çok şiddetli değildi sanki ayaklarımı üşütmüşüm de karnı ağrımış gibiydi. o yüzden pek önemsemedim sonra bizim iş yerinden bi abla bu şekilde erken doğum yaptığını söyleyince hemen hastaneye gittik.

nst ye bağladılar ardından işte kas gevşeticiler, serumlar, ilaçlar verdiler tekrar bağladılar nst ye ama ağrılar kesilmedi (

o gece hastanede tuttular ve sürekli ilaç verip ağrıyı kesmeye çalıştılar. şükür ki sabaha karşı ağrı kesildi. son kontrollerden sonra taburcu ettiler. Allah tan ağrılar rahimde açılmaya sebep olmadı.

10 günlük rapor verdiler evde yatıyorum. dün kontrole gittim nst ye yine az da olsa ağrı çıktı o yüzden pazartesiye kadar işe gitmiycem. cumartesi tekrar kontrolüm var duruma göre raporu uzatacaklar.

siz siz olun ağrılarınızı önemsemezlik yapmayın. biz sonuçta hangisi doğum ağrısı hangisi karın ağrısı ayırt edemeyebiliyoruz.

inşallah hepimiz sağlıcakla vaktinde bebeğimizi kucağımıza alalım.

gecem cnm çok geçmiş olsun..
benimde erken doğum riskim var korkuyorum hiç diilse 32 yi görebilsem diyorum:18:

sağolun kızlar yorumlar için evet korkuyorum 2,5 yıl olsun diye bekledik dış gebelik oldu şimdi hamd olsun hamileyim bu seferde plasentam aşağıda ne bileyim kestirmesem daha iyi galiba niye sordun madem diye kızmayın acaba herkes benim gibi korkuyormu dedim ne bileyim sordum işte çok uzadı ve saçımıda yeni kapattımya bunalıyoırum eşarbın altında kesilse çok iyi olacakta en iyisi bekleyeyim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…