kızlar en son buraya karın ağrım var diye yazmıştım. geçmeyince doktora gittim erken doğum ağrılarıymış(( size de bahsedeyim ki başınıza gelirse önemsememezlik yapmayın (
çok şiddetli değildi sanki ayaklarımı üşütmüşüm de karnı ağrımış gibiydi. o yüzden pek önemsemedim sonra bizim iş yerinden bi abla bu şekilde erken doğum yaptığını söyleyince hemen hastaneye gittik.
nst ye bağladılar ardından işte kas gevşeticiler, serumlar, ilaçlar verdiler tekrar bağladılar nst ye ama ağrılar kesilmedi(
o gece hastanede tuttular ve sürekli ilaç verip ağrıyı kesmeye çalıştılar. şükür ki sabaha karşı ağrı kesildi. son kontrollerden sonra taburcu ettiler. Allah tan ağrılar rahimde açılmaya sebep olmadı.
10 günlük rapor verdiler evde yatıyorum. dün kontrole gittim nst ye yine az da olsa ağrı çıktı o yüzden pazartesiye kadar işe gitmiycem. cumartesi tekrar kontrolüm var duruma göre raporu uzatacaklar.
siz siz olun ağrılarınızı önemsemezlik yapmayın. biz sonuçta hangisi doğum ağrısı hangisi karın ağrısı ayırt edemeyebiliyoruz.
inşallah hepimiz sağlıcakla vaktinde bebeğimizi kucağımıza alalım.
sağolun kızlar yorumlar için evet korkuyorum 2,5 yıl olsun diye bekledik dış gebelik oldu şimdi hamd olsun hamileyim bu seferde plasentam aşağıda ne bileyim kestirmesem daha iyi galiba niye sordun madem diye kızmayın acaba herkes benim gibi korkuyormu dedim ne bileyim sordum işte çok uzadı ve saçımıda yeni kapattımya bunalıyoırum eşarbın altında kesilse çok iyi olacakta en iyisi bekleyeyim sağolun
kızlar en son buraya karın ağrım var diye yazmıştım. geçmeyince doktora gittim erken doğum ağrılarıymış(( size de bahsedeyim ki başınıza gelirse önemsememezlik yapmayın (
çok şiddetli değildi sanki ayaklarımı üşütmüşüm de karnı ağrımış gibiydi. o yüzden pek önemsemedim sonra bizim iş yerinden bi abla bu şekilde erken doğum yaptığını söyleyince hemen hastaneye gittik.
nst ye bağladılar ardından işte kas gevşeticiler, serumlar, ilaçlar verdiler tekrar bağladılar nst ye ama ağrılar kesilmedi(
o gece hastanede tuttular ve sürekli ilaç verip ağrıyı kesmeye çalıştılar. şükür ki sabaha karşı ağrı kesildi. son kontrollerden sonra taburcu ettiler. Allah tan ağrılar rahimde açılmaya sebep olmadı.
10 günlük rapor verdiler evde yatıyorum. dün kontrole gittim nst ye yine az da olsa ağrı çıktı o yüzden pazartesiye kadar işe gitmiycem. cumartesi tekrar kontrolüm var duruma göre raporu uzatacaklar.
siz siz olun ağrılarınızı önemsemezlik yapmayın. biz sonuçta hangisi doğum ağrısı hangisi karın ağrısı ayırt edemeyebiliyoruz.
gecem cnm çok geçmiş olsun..
benimde erken doğum riskim var korkuyorum hiç diilse 32 yi görebilsem diyorum:18:
kızlar aranızda saç kestiren varmı şuan çocuklar duymasın meltem varya atv de saçımı aynı öyle yapmak istiyorum allah nasip ederse doğumdan sonraya bırakmalıyım sanırım ne olur ne olmaz diye nette alakası yok yazıyor ama korkuyorum 2 ay daha dişimi sıkıcam inşallah
kızzz ben sana ne dedimmm benden önce doğurma demedim mi
ayy merak ediyorum acaba önce hangimiz doğum yapacaz:)
Ben haberde veremem netim yok evde:)4 ay sonra anca hehe:)
gecem cnm çok geçmiş olsun..
benimde erken doğum riskim var korkuyorum hiç diilse 32 yi görebilsem diyorum:18:
geçen haftalarda bendede oldu canım aynı ağrı 3 gün falan sürdü şimdi iyiyim ama ben üşüttüm sanıyorum çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım...güzelce dinlen evinde inşallah daha da iyi olursun
kızzz ben sana ne dedimmm benden önce doğurma demedim mi
ben hemen yazarım doğurduğum gibi hatta ameliyathaneden yazayım en iyisi şu an beni kestiler, oğlumu çıkardılar, ayy beni dikiyorlar
kızlar selam uzun zamandır uğrayamıyorum buraya
benimde herşey güzel giderken şans eseri görülen ayrıntılı ultrasonda rahimde kısalma görüldü 17mm e düşmüştü çok riskliydi serklaj yapıldı neyseki ne suyum nede ağrılarım olmadığı için şanslıydım.şimdi 20 gün oldu devamlı yatıyorum iş hayatım zaten bitti bende sizler gibi 32. haftayı iple çekiyorumm rabbim yardımcımız olsun.bende 6 yıllık hasretten sonra tüp bebekle bu güzellikleri yaşadım gerçekten zor bu süreçler.
bu arada artık birdaha hamile kalırsam 12.HAFTADA DİKİŞ ATILACAK VE İSTİRAHAT BAŞLICAKrahim ağzı yetmezliğinden
heheh inşallah cnm o günleri görelimdee
sevginehri benimde rahim kanalım kısa cnm...17 mm benimde..ama serklaj demedi doktorum henüz...gerek görürse yapar sanırım.geçmiş olsun cnm
sana da çok geçmiş olsun canım. bana da rahimde kısalma var gibi dediler ama alttan muayne ettiklerinde normal dediler şükür. inşallah bundan sonra sorun yaşamazsın.
başka doktora gittinmi peki doktorların görüşü çok değişiyo. ben güvenmeyip tüp bebek doktorumu aramıştım 23. haftadaydım doktor ileriki haftalarda olsan yapma derim ama çok erken başka yapılacak bişey yok en uygunu bu demişti. senin ne zamandır böle bide yatıyomusun ne durumdasın
hayır cnm gitmedim başka bir doktora..
sadece rahim kanalın kısa biraz dedi her gittiğimde karnımdan bakıyor ultrasonla alttan hiç bakmadı..başka doktorada gitmedim açıkçası ne bileyim güveniyorum doktoruma..
benim yapısal olarak kısaymış cnm rahim kanalım
normal bi bayanın rahminden daha kısa dedi bana dikkat et kendine dedi sadece.
amcamın kızınada aynı şeyi söylemişti dikiş atıcaktı sonra vazgeçti atmamıştı.çok şükür o son güne kadar götürdü hamileliğini çalışarak..
bende çalışıyorum cnm.hatta hiç dikkat bile edemiyorum maalesef hareketli biriyim çok çünkü..ama şuan sorun yoktu henüz.
anladım inşaallah sorunsuz sende sonuna kadar hamileliğini geçirirsin ama dikkat et lütfen
amin cnm inşallah...doğuma yakın o dikişleri alacakmı nasıl olacak?
normal doğum dahamı kolay yapılır acaba bizim durumumuzda?
ben hiç alttan muayene olmadım cnm..
sanırım kasıklarımdan görebiliyor doktorum.cihazı çünkü gayet güzel
kısalma çok olduğundan üsttende görülüyor ama alttan muayene daha netlik kazandırıyor
ben çıkıyorum kontrolüm var artık her hafta kontroldeyim bide kasılmaların olmasın diye iğne falan verdilermi yada progestan kullanıyomusun merak ettim
artık gelince okurum cevabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?