2012 Ekim Anneleri

geçen haftalarda bendede oldu canım aynı ağrı 3 gün falan sürdü şimdi iyiyim ama ben üşüttüm sanıyorum çok geçmiş olsun

aynen canım bende dediğim gibi korkuyorum...bir kayıp ve 3 yıl sonra gelen bebeğim tabi Rabbimin dediği olur ama yinede endişe ediyorum

geçmiş olsun canım...güzelce dinlen evinde inşallah daha da iyi olursun

gecem cnm çok geçmiş olsun..
benimde erken doğum riskim var korkuyorum hiç diilse 32 yi görebilsem diyorum:18:

kızzz ben sana ne dedimmm benden önce doğurma demedim mi

Geçmiş olsun gecem, bende tırstım şu an. İki sefer benimde adet ağrısı gibi ağrım oldu, 3-4 saate geçti.
Allah korusun bebeklerimizi. Bir daha olursa bende doktora gideyim en iyisi.

canım ben hamıle kaldım kalalıı 2 defa saclarımı kestırdımmm batıl ınanc hepsııı

ayy merak ediyorum acaba önce hangimiz doğum yapacaz:)
Ben haberde veremem netim yok evde:)4 ay sonra anca hehe:)

ben hemen yazarım doğurduğum gibi hatta ameliyathaneden yazayım en iyisi şu an beni kestiler, oğlumu çıkardılar, ayy beni dikiyorlar

gecem cnm çok geçmiş olsun..
benimde erken doğum riskim var korkuyorum hiç diilse 32 yi görebilsem diyorum:18:

sağol canım inşallah değil 32 yi 38 i bile görürsün.

geçen haftalarda bendede oldu canım aynı ağrı 3 gün falan sürdü şimdi iyiyim ama ben üşüttüm sanıyorum çok geçmiş olsun

sanada geçmiş olsun canım,sen de dikkat et o ağrılar da doğum ağrılarını tetikliyormuş. bizim herzaman kinden çok daha fazla dikkatli olmamız gerekiyor.

geçmiş olsun canım...güzelce dinlen evinde inşallah daha da iyi olursun

kızzz ben sana ne dedimmm benden önce doğurma demedim mi

valla canım zaten işin iyi olan tek kısmı evde yatma kısmı

kızlar selam uzun zamandır uğrayamıyorum buraya

benimde herşey güzel giderken şans eseri görülen ayrıntılı ultrasonda rahimde kısalma görüldü 17mm e düşmüştü çok riskliydi serklaj yapıldı neyseki ne suyum nede ağrılarım olmadığı için şanslıydım.şimdi 20 gün oldu devamlı yatıyorum iş hayatım zaten bitti bende sizler gibi 32. haftayı iple çekiyorumm rabbim yardımcımız olsun.bende 6 yıllık hasretten sonra tüp bebekle bu güzellikleri yaşadım gerçekten zor bu süreçler.
bu arada artık birdaha hamile kalırsam 12.HAFTADA DİKİŞ ATILACAK VE İSTİRAHAT BAŞLICAK rahim ağzı yetmezliğinden

ben hemen yazarım doğurduğum gibi hatta ameliyathaneden yazayım en iyisi şu an beni kestiler, oğlumu çıkardılar, ayy beni dikiyorlar

heheh inşallah cnm o günleri görelimdee

sevginehri benimde rahim kanalım kısa cnm...17 mm benimde..ama serklaj demedi doktorum henüz...gerek görürse yapar sanırım.geçmiş olsun cnm

sana da çok geçmiş olsun canım. bana da rahimde kısalma var gibi dediler ama alttan muayne ettiklerinde normal dediler şükür. inşallah bundan sonra sorun yaşamazsın.

heheh inşallah cnm o günleri görelimdee

sevginehri benimde rahim kanalım kısa cnm...17 mm benimde..ama serklaj demedi doktorum henüz...gerek görürse yapar sanırım.geçmiş olsun cnm

başka doktora gittinmi peki doktorarın görüşü çok değişiyo. ben güvenmeyip tüp bebek doktorumu aramıştım 23. haftadaydım doktor ileriki haftalarda olsan yapma derim ama çok erken başka yapılacak bişey yok en uygunu bu demişti. senin ne zamandır böle bide yatıyomusun ne durumdasın

sana da çok geçmiş olsun canım. bana da rahimde kısalma var gibi dediler ama alttan muayne ettiklerinde normal dediler şükür. inşallah bundan sonra sorun yaşamazsın.

inşallah gecem. seninde herşey yolunda ilerler sağlıcakla bebişlerimizi alırız.

hayır cnm gitmedim başka bir doktora..
sadece rahim kanalın kısa biraz dedi her gittiğimde karnımdan bakıyor ultrasonla alttan hiç bakmadı..başka doktorada gitmedim açıkçası ne bileyim güveniyorum doktoruma..
benim yapısal olarak kısaymış cnm rahim kanalım
normal bi bayanın rahminden daha kısa dedi bana dikkat et kendine dedi sadece.
amcamın kızınada aynı şeyi söylemişti dikiş atıcaktı sonra vazgeçti atmamıştı.çok şükür o son güne kadar götürdü hamileliğini çalışarak..
bende çalışıyorum cnm.hatta hiç dikkat bile edemiyorum maalesef hareketli biriyim çok çünkü..ama şuan sorun yoktu henüz.

Son düzenleme:

anladım inşaallah sorunsuz sende sonuna kadar hamileliğini geçirirsin ama dikkat et lütfen

amin cnm inşallah...doğuma yakın o dikişleri alacakmı nasıl olacak?
normal doğum dahamı kolay yapılır acaba bizim durumumuzda?

ben sezeryan istiyodum tüp olunca zorlanmak istemiyodum ama yasalar değişti tıbbi gerekmedikçe olmuyo olsada çok pahalı
evet normal doğuma uygunuz zaten açılmış çünkü.
doğumdan önce dikişler alınıyo

ben hiç alttan muayene olmadım cnm..

sanırım kasıklarımdan görebiliyor doktorum.cihazı çünkü gayet güzel

ben hiç alttan muayene olmadım cnm..

sanırım kasıklarımdan görebiliyor doktorum.cihazı çünkü gayet güzel

kısalma çok olduğundan üsttende görülüyor ama alttan muayene daha netlik kazandırıyor
ben çıkıyorum kontrolüm var artık her hafta kontroldeyim bide kasılmaların olmasın diye iğne falan verdilermi yada progestan kullanıyomusun merak ettim
artık gelince okurum cevabını

hayır cnm vermedi magnezyum verdi..
progestanı hamileliğimin başında kullanıyordum ben okadar.
heralde gerek duymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…