sağolun kızlar yorumlar için evet korkuyorum 2,5 yıl olsun diye bekledik dış gebelik oldu şimdi hamd olsun hamileyim bu seferde plasentam aşağıda ne bileyim kestirmesem daha iyi galiba niye sordun madem diye kızmayın acaba herkes benim gibi korkuyormu dedim ne bileyim sordum işte çok uzadı ve saçımıda yeni kapattımya bunalıyoırum eşarbın altında kesilse çok iyi olacakta en iyisi bekleyeyim sağolun
kızlar selam uzun zamandır uğrayamıyorum buraya
benimde herşey güzel giderken şans eseri görülen ayrıntılı ultrasonda rahimde kısalma görüldü 17mm e düşmüştü çok riskliydi serklaj yapıldı neyseki ne suyum nede ağrılarım olmadığı için şanslıydım.şimdi 20 gün oldu devamlı yatıyorum iş hayatım zaten bitti bende sizler gibi 32. haftayı iple çekiyorumm rabbim yardımcımız olsun.bende 6 yıllık hasretten sonra tüp bebekle bu güzellikleri yaşadım gerçekten zor bu süreçler.
bu arada artık birdaha hamile kalırsam 12.HAFTADA DİKİŞ ATILACAK VE İSTİRAHAT BAŞLICAKrahim ağzı yetmezliğinden
Carmentta, bazen doktorlarında günü gününe tutmuyor. Senin doktora birde yoğunluk eklenmiş. Ben bu konuda şanslıyım. Gittiğim hastaneye yeni geçmiş doktorda başladım muayene, pek hastası yoktu. Daha şimdi yeni yeni özellikle gebe hastaları olmaya başladı. Uzun uzun rahat rahat bakıyor.
Bebeğin iyi, maaşallah. en azından bununla mutlu ol:)
Ne gibi sorunlar yaşadın havaalanında arkadaşım ve kaç saatlik uçak yolculuğu idi?
İstanbul da köprü trafiği çok kötü, yakalanana Allah kolaylık versin.
canım ağda yapma artık zaten ne olur ne olmaz sezaryen ihtimali olabilir..malum ağda ile kıl kökleri çekiliyor mikrop falan kapma olmasın...hatta daha önce felisle konuşmuştuk burda bu konuyu o da söylemişti yanılmıyorsam :44:
hayır cnm vermedi magnezyum verdi..
progestanı hamileliğimin başında kullanıyordum ben okadar.
heralde gerek duymadı
merhaba kızlar.. sabahın 8 buçuğundan beri hastanadeydim. şeker yüklemesi yapıldı 4 kere saatte bir kan alındı. 2. kana kadar normal çıktı diğerleri biraz yüksek ama doktorum diyet yapılacak bi durumun yok dedi sadece çok şekerli şeyler ve hamur işi yeme dedi. en son 20 gün önce gittiğimizde 730 gramdı bebeğim şimdi 1200 olmuş şaşırdım zaten 500 gr almışım o da bebeğime gitmiş çok sevindimben zayıf diyodum ama kafası bile normalden önde gidiyomuş. bu arada herşeyin normal dedi normal doğum yapabilirsin dedi bakalım kısmet.. bir sonraki randevu 1 ay sonraya zor dayanıcam ama bakalım.. bende şimdilik bu kadar....
Zor tabi, yine bir göbek engeli var. Bunun için sıradan jilet yerine Gillette'nin pembe poşetlerde kadınlara özel banyo jileti var. Onu al muhakkak alacaksan. Görmeden alırsan bir kazaya maruz kalman imkansız bu jiletle:).buzamana kadar hiç yabancı birine ağda yaptırmadım düzenli gittiğim bi kuaförde yokki , birini bulmam lazım sanırım... geçen hafta yine kendim yaptım ama artık zorlanıyorum , bi sonraki ay hiç yapam heralde , artık jilete mahkum olcaz ama onuda yapmak zor değilmi?
geçmiş olsun cnm.şeker yüklemesi değerlerini yazabilirmisin merak ettimde:)
geçmiş olsun cnm.şeker yüklemesi değerlerini yazabilirmisin merak ettimde:)
Zor tabi, yine bir göbek engeli var. Bunun için sıradan jilet yerine Gillette'nin pembe poşetlerde kadınlara özel banyo jileti var. Onu al muhakkak alacaksan. Görmeden alırsan bir kazaya maruz kalman imkansız bu jiletle:).
Eşlerimizden yardım alacağız artık. Yani ben öyle düşünüyorum. Son aylarda zaten ağda yapmayın diyorlar.
ilk açlkık kan şekerim 85 sonraki o iğrenç şekerli sudan sonraki ilk saat 94 çıktı diğerleri 170 çıktı ama kandaki şeker oranı var bi tane 4.9 o da tam ortada olunca doktorum diyet gerektiricek bi durumun yok dedi..
canım ben son 2 haftadır ayak bacak ağrısından sabaha kadar 2 yastık elimde oda oda geziyorum acaba bu magnezyum benim ayak bacak ağrılarıma iyi gelirmi yarın gidince söyleyeyim:26::26::26:cnm magnezyum kasılmalarımı engelliyormuş.banada verdi bacaklarım ağrıyor demiştim.ama hergün içmiyorum önemsemiyorum.içeyim bari bundan sonra
gözün aydın canımmerhaba kızlar.. sabahın 8 buçuğundan beri hastanadeydim. şeker yüklemesi yapıldı 4 kere saatte bir kan alındı. 2. kana kadar normal çıktı diğerleri biraz yüksek ama doktorum diyet yapılacak bi durumun yok dedi sadece çok şekerli şeyler ve hamur işi yeme dedi. en son 20 gün önce gittiğimizde 730 gramdı bebeğim şimdi 1200 olmuş şaşırdım zaten 500 gr almışım o da bebeğime gitmiş çok sevindimben zayıf diyodum ama kafası bile normalden önde gidiyomuş. bu arada herşeyin normal dedi normal doğum yapabilirsin dedi bakalım kısmet.. bir sonraki randevu 1 ay sonraya zor dayanıcam ama bakalım.. bende şimdilik bu kadar....
canım hala çıkmadımı senin marjinal plasentamı benimde aşağıdaya marjinal plasenta dikkat etmeye çalışıyorum sen neler yapıyosn bu konuda :18::18::18:melek benim bebeğim aşağıdaydı eşi kanamam olmuştu hastanede yatmıştım bi gece hatta.ama hala aşağıda dikkat etmem gerek o yüzden.
Ama bayanlar ne kadar dikkat edebiliyoki her işe bakıyoruz:)
selammmmmm hepinizeeeeeeee
nabersiniz kızlar biz 1 haftadır yoktuk çünkü üşüttük ve 4 gün hastanede yattık2 günde kayınvalidemlerde kaldım dün akşam geldim evime
hastanede 8 şişe serum yedim onların faydasımı olur zararımı olur bilemiyorum herkes iyi olur diyo ama bakacaz
serumlar beslenemediğim için kusmaktan ve ishalden vitanimsiz-susuz kaldığımızdan verildi şimdilik çok iyiyiz çok şükür
bu arada nst ye bağlandım hastanede kasılma sancı bişey çıkmadı onuda yaşayıp görmüş oldum erken doğum eyleminiz yok dedi doktor çok şükür
sizler nasılsınızzzzz
Zor tabi, yine bir göbek engeli var. Bunun için sıradan jilet yerine Gillette'nin pembe poşetlerde kadınlara özel banyo jileti var. Onu al muhakkak alacaksan. Görmeden alırsan bir kazaya maruz kalman imkansız bu jiletle:).
Eşlerimizden yardım alacağız artık. Yani ben öyle düşünüyorum. Son aylarda zaten ağda yapmayın diyorlar.
selammmmmm hepinizeeeeeeee
nabersiniz kızlar biz 1 haftadır yoktuk çünkü üşüttük ve 4 gün hastanede yattık2 günde kayınvalidemlerde kaldım dün akşam geldim evime
hastanede 8 şişe serum yedim onların faydasımı olur zararımı olur bilemiyorum herkes iyi olur diyo ama bakacaz
serumlar beslenemediğim için kusmaktan ve ishalden vitanimsiz-susuz kaldığımızdan verildi şimdilik çok iyiyiz çok şükür
bu arada nst ye bağlandım hastanede kasılma sancı bişey çıkmadı onuda yaşayıp görmüş oldum erken doğum eyleminiz yok dedi doktor çok şükür
sizler nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?