2012 Ekim Anneleri

benimde eşim aşağıda canım ya seninki total mi yanı tamamen kapatıomu rahmi? benımkı rahımı tam kapatmıo 2cm den daha yakınmıs ama.doktorun dedıgıne gore 5 cm daha yukselmesi lasım.senin doktorun ne zmana kadar yükselir dedi?

cok gecmıs olsun canım benım..bende ıkızlere hamıleyım benm hamılelıgımın basındadaha rahım agzıyetmezlıgımdendolayı kanamam oldu ve serklaj yapıldı sanırım 12.haftadaydım.10 gun yattım sonrasında hala calısma hayatım devam edıyor.hatta doktorum bana 20. haftadan sonra yuruyus yap yuz dedı bende yuzdum yurudum..sımdı karnım sıstı bayabı artık eskısı gıbı yuruyemıyorum ama rahatım cok sukur..cokta guzel sorunsuz gectı hamılelıgım..sızler nasıl hep yatıs yapıcaksınız sasırdım valla belkıde sızın bebekler asagıda olabılır mı o yuzden mı oyle dıyor doktorunuz yada sansa bırakmamak ıcın mı

melek benim bebeğim aşağıdaydı eşi kanamam olmuştu hastanede yatmıştım bi gece hatta.ama hala aşağıda dikkat etmem gerek o yüzden.
Ama bayanlar ne kadar dikkat edebiliyoki her işe bakıyoruz:)

kızlarcım sağolun doktorum tehlike yok dedi aşılarımı iyiki olmuşum

saç kestirenlere hayranım valla hep annemin yüzünden serpil çakmaklı modeli oldum resmen, kestirme dedi onu dinleyeceğim tuttu bu sefer. o kadar da hızlı uzarlar ki maşallah belimi geçtik dip boya diye birşey kalmadı boyam artık uçlara yaklaştı.örüp çıkıyorum dışarı ama iide oldu iice güçlendiler.ama yaaa şu ünlüler hamileliklerinde de hep boyatıyolar anlamadım :44:

erken doğum riski olan arkadaşlar tedbirinizi alın ama içinizide rahat tutun, gerginlikte tetikleyici oluyo hayırlısıyla hepimiz tam vaktinde doğum yapacağız inşallah.

hava alanında uçağa almak istemediler önce doktor raporu olmasına rağmen sonra belki bi yerime bişe saklamışımdır diye resmen soyundurdulşar CANIM ÜLKEMİN GÖZÜNÜ SEVEYİM YAAAAAAAA ÜLKEYE GİRİŞ YAPINCA RAHATLADIM.3,5 SATT UÇAK YOLCULUĞU YAPTIÖ ARDINDANDA 12 SAAAT OTOBÜS YOLCULUĞU NORMALDE 6 SAAATTİ Ama malesef istanbulun azizliğine uğradım(ama iyiyiz bu arada 28 haftaya girer girmez çok ağırlaştım yaaa 2 gün bu kadar farkedermi resmen karnım burnuma dayandı

canım ben ağdaya gidiyorum ayda bir defa kuaförümde sezeryanla doğurdu süreklide ağda oluyodu çok şükür bebeişde kendide çok sağlıklı kendim halledemiyorum mecbur yaptırıyorum rahatımda bakalım bi gideyim alabilirse aldırayım birde benimkisi zaten sezeryan olcakk başkada alternatifim yok

merhaba kızlar.. sabahın 8 buçuğundan beri hastanadeydim. şeker yüklemesi yapıldı 4 kere saatte bir kan alındı. 2. kana kadar normal çıktı diğerleri biraz yüksek ama doktorum diyet yapılacak bi durumun yok dedi sadece çok şekerli şeyler ve hamur işi yeme dedi. en son 20 gün önce gittiğimizde 730 gramdı bebeğim şimdi 1200 olmuş şaşırdım zaten 500 gr almışım o da bebeğime gitmiş çok sevindim ben zayıf diyodum ama kafası bile normalden önde gidiyomuş. bu arada herşeyin normal dedi normal doğum yapabilirsin dedi bakalım kısmet.. bir sonraki randevu 1 ay sonraya zor dayanıcam ama bakalım.. bende şimdilik bu kadar....

hayır cnm vermedi magnezyum verdi..
progestanı hamileliğimin başında kullanıyordum ben okadar.
heralde gerek duymadı

cnm magnezyum kasılmalarımı engelliyormuş.banada verdi bacaklarım ağrıyor demiştim.ama hergün içmiyorum önemsemiyorum.içeyim bari bundan sonra

geçmiş olsun cnm.şeker yüklemesi değerlerini yazabilirmisin merak ettimde:)

bende kestirdim saçımı dayanamadım çok uzadı ve daha kısmetse doğuma 2 aydan fazla var.yazın çok bunaltıyo.o kadar hafifledimki banyo yapmak bile artık daha kolay:) bende duydum bebeğin ömrünü kısaltır felan die ama
bebişlerin ömrünü veren Allah saçla alakası oldugunu sanmıyorum.Allaha emanet minikler.

slm arkadaşlar erken doğum riski olanlara yardim etsin Rabbim tabi bi sorunu olmayanlarada etsinn :) inşallah hayırlısıyla zamanında doğuralım bebişlerimizi...

saç kestirme olayına bende takmış durumdayım geçen seneki hamileliğimde batıl dır dedim dua okuyarak uçlarını kendim kestim 2 gün sonra bebeğimi kaybettim aslında ömrü yoktu demekki ,belki de hasta bi bebekti ki yaşamadı ama yinede aklıma geldi keşke kesmeseydim diye

şimdide saçlarım çok feci durumda belimi geçti uçları iyce yıprandı , ama bu sefer beklicem doğumdan sonra mevlüt hazırlığında kestiririm artık....

buzamana kadar hiç yabancı birine ağda yaptırmadım düzenli gittiğim bi kuaförde yokki , birini bulmam lazım sanırım... geçen hafta yine kendim yaptım ama artık zorlanıyorum , bi sonraki ay hiç yapam heralde , artık jilete mahkum olcaz ama onuda yapmak zor değilmi?

Zor tabi, yine bir göbek engeli var. Bunun için sıradan jilet yerine Gillette'nin pembe poşetlerde kadınlara özel banyo jileti var. Onu al muhakkak alacaksan. Görmeden alırsan bir kazaya maruz kalman imkansız bu jiletle:).
Eşlerimizden yardım alacağız artık. Yani ben öyle düşünüyorum. Son aylarda zaten ağda yapmayın diyorlar.

ilk açlkık kan şekerim 85 sonraki o iğrenç şekerli sudan sonraki ilk saat 94 çıktı diğerleri 170 çıktı ama kandaki şeker oranı var bi tane 4.9 o da tam ortada olunca doktorum diyet gerektiricek bi durumun yok dedi..

ilk açlkık kan şekerim 85 sonraki o iğrenç şekerli sudan sonraki ilk saat 94 çıktı diğerleri 170 çıktı ama kandaki şeker oranı var bi tane 4.9 o da tam ortada olunca doktorum diyet gerektiricek bi durumun yok dedi..

cnm o jilet eczanelerde de varmı.bizim burası küçük biyer burdaki marketlerde yok.

anladım cnm geçmiş olsun.benimde açlık 86 diğerleri 150 - 175 - 150 çıkmıştı.banada diyet vermedi.

selammmmmm hepinizeeeeeeee

nabersiniz kızlar biz 1 haftadır yoktuk çünkü üşüttük ve 4 gün hastanede yattık2 günde kayınvalidemlerde kaldım dün akşam geldim evime

hastanede 8 şişe serum yedim onların faydasımı olur zararımı olur bilemiyorum herkes iyi olur diyo ama bakacaz

serumlar beslenemediğim için kusmaktan ve ishalden vitanimsiz-susuz kaldığımızdan verildi şimdilik çok iyiyiz çok şükür

bu arada nst ye bağlandım hastanede kasılma sancı bişey çıkmadı onuda yaşayıp görmüş oldum erken doğum eyleminiz yok dedi doktor çok şükür

sizler nasılsınızzzzz

cnm magnezyum kasılmalarımı engelliyormuş.banada verdi bacaklarım ağrıyor demiştim.ama hergün içmiyorum önemsemiyorum.içeyim bari bundan sonra
canım ben son 2 haftadır ayak bacak ağrısından sabaha kadar 2 yastık elimde oda oda geziyorum acaba bu magnezyum benim ayak bacak ağrılarıma iyi gelirmi yarın gidince söyleyeyim:26::26::26:
gözün aydın canım
melek benim bebeğim aşağıdaydı eşi kanamam olmuştu hastanede yatmıştım bi gece hatta.ama hala aşağıda dikkat etmem gerek o yüzden.
Ama bayanlar ne kadar dikkat edebiliyoki her işe bakıyoruz:)
canım hala çıkmadımı senin marjinal plasentamı benimde aşağıdaya marjinal plasenta dikkat etmeye çalışıyorum sen neler yapıyosn bu konuda :18::18::18:

canım geçmiş olsun çıplak yatıyorum yazmıştınya sonra bende hep gecelik giydim yattım popo açıkta bende üşüttüm hep karnım ağrıdı acil şifalar

sağol canım o jiletten bulim bakim ozaman...

çok çok geçmiş olsun canım Allah bidaha sıkıntı yaşatmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…