2012 Ekim Anneleri

canım hala çıkmadımı senin marjinal plasentamı benimde aşağıdaya marjinal plasenta dikkat etmeye çalışıyorum sen neler yapıyosn bu konuda :18::18::18:
doktoruma sorduğumda bebek aşağıdamı die tabi biraz aşağıda ama şuan sorun yok dedi.yine soracağım gittiğimde bakalım ne durumda
ama ben kendimi çok yoruyorum bebeğim insede haklı yani:)Allah korusun tabi.Bu konuda bişi yapamıyorum cnm çünkü çalışan biriyim
Başlarda korkup dikkat ediyodumda şimdi her işi yapıyorum

Laracım geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun çıplak yatıyorum yazmıştınya sonra bende hep gecelik giydim yattım popo açıkta bende üşüttüm hep karnım ağrıdı acil şifalar
yaaaaaa işte çıplak yattık totoyu üşüttük sonunda canım
sağol canım o jiletten bulim bakim ozaman...

çok çok geçmiş olsun canım Allah bidaha sıkıntı yaşatmasın inşallah...
aminnnnn canım hiçbirimize yaşatmasın
sağol canım

aman kızlar hepimiz için diyorum daha dikkatli olalım bünyemiz dayanıksız ufak bişeye bile gelmiyor

Gece rüya görüyorum sandım meğerse gerçekmiymiş çözemedimde
rüyamda çocuğun yada kendi üstümü çıkarıyorum sonra eşime vurdum 1-2 kere üstümdeki tişörtle
tekrar sızmışım
sabah bi uyandım atletleyim diom noldu nerde bu tişörtüm
baktım yatağın içinde...sonra bi an gözümün önüne geldi eşimi tişörtle dövdüğüm
ama oda hatırlamıo:)

valla ben kestirdim canim kac kere hemde, annemlerde kestirme diyordu da ben inanmiyorum öyle seylere benim saclarimla bebegimin ne alakasi var dedim, tabi inanc meselesi ama sahsen bana iyi geldi degisiklik kendimi daha iyi hissettim

İyi akşamlar hanımlar umarım keyifler yerindedir geceleri uyuyamiyorum bende su icinde kalıyorum hiç esmiyor kapılar pencereler açık ama nafile su icinde kalıyoruz daha Ağustos var Allah yardımcımız olsun

canımcım çok geçmiş olsun...Sana ve bebişlere acil şifalar

İyi akşamlar hanımlar umarım keyifler yerindedir geceleri uyuyamiyorum bende su icinde kalıyorum hiç esmiyor kapılar pencereler açık ama nafile su icinde kalıyoruz daha Ağustos var Allah yardımcımız olsun

tatlım sorma valla aynı durumdayız sıcaklar çok zorluyor, birde bol su ve karpuzdan olsa gerek sürekli wc ihtiyacı oluyor ve 3 -4 kez kalkıyorum geceleri tabi durum böyle olunca uyku falan kalmıyor dön dur yatağın içinde :97:

huu huuu bız geldık gecmışı okuyordum bende
kızlar vakıt çabucak gecıyormu yoksa banamı öyle gelıyor eylule ne kaldı ya daha dun temmuza gırcez dıyordum şimdi temmuzun ortasına geldık
en azz uyuyan benım galıba gece 3 te anca yatıyorum 9 dada dımdık herkesten önce ayaktayım bebek olunca çokk arıcam farkındayım ama eşimle konuşmaya dalıyorum bı bakıyoruz saat 3 olmuş gunduz ogluş pek konuşturtmuyor bızde gece romantık yapıyoruz:)))

ayy evet kulakları çınlasın hepimizi yazardı bide boncukları kondururdu inş. bebeğide kendide iyidir...
evt yaa inşallah ikisidee iyidirrrrr

cnm bana geçmek bilmiyor ne diyeyimmm pehhhh

oo geceleriiiii özlem gideriyorsun teldeee demekkii RABBİM dez vakitte kavuştursun cnm hamileyken özlem daha zor bencee

hoşgeldiniz :)) bende uyumayanlardanım. gece aynı sohbete dalıoruz, 08:30 da işe gelmek için kalkıyorum. izin günlerimde farklı değil. kızımın hareketleriyle uyanıyorum
zaman geriye dönüp bakınca evet geçiyorda, anı yaşarken geçmiyor sanki... şu an geçmio mesela :97:

tatlım baksana iki rakamlı sayılara düştük..hele haziran bana çok çabuk geçti gibi geldi sanki :44:

canım eşine inş. en yakın zamanda kavuşursun sanırım bu yakın zamanda doğuma yakın zamanlardı değilmi ? öyle hatırlıyorum :) ne güzel işte hem eşine hemde kızına kavuşacaksın

kıslarrr bizdeee bugün akşam tatilee gitmek için yola çıkıyoruz 1 hafta yokuz inşallah sag salim gider hbelirizzz

Geceleri bende çok sık kalkıyorum tuvalete
Ağustos'un ilk haftası Allah izin verirse tatile cikicaz kayınvalidelere gidicez altinoluga Ağustos'un yarısı biter diye düşünüyorum su tahlillerDe temiz çıkarsa rahat rahat gideriz

huu huuu bız geldık gecmışı okuyordum bende
kızlar vakıt çabucak gecıyormu yoksa banamı öyle gelıyor eylule ne kaldı ya daha dun temmuza gırcez dıyordum şimdi temmuzun ortasına geldık
en azz uyuyan benım galıba gece 3 te anca yatıyorum 9 dada dımdık herkesten önce ayaktayım bebek olunca çokk arıcam farkındayım ama eşimle konuşmaya dalıyorum bı bakıyoruz saat 3 olmuş gunduz ogluş pek konuşturtmuyor bızde gece romantık yapıyoruz:)))

evt yaa inşallah ikisidee iyidirrrrr

cnm bana geçmek bilmiyor ne diyeyimmm pehhhh

oo geceleriiiii özlem gideriyorsun teldeee demekkii RABBİM dez vakitte kavuştursun cnm hamileyken özlem daha zor bencee

ayy yok cnm skpede göruşuyoruz göruntulu bıde bu gece ruyamda esımı ölmuş gördum bıdaha senı göremıcemmı dıye nasıl aglıyordum bırden karsıma cıkıyordu bırbırımızı sevıp okşuyorduk ve beraber aglıyorduk severken yılan oldu ve tekrar esım oldu sen dokunma bana dıyordu bı uyandım bebegı kasmışım nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…