doktoruma sorduğumda bebek aşağıdamı die tabi biraz aşağıda ama şuan sorun yok dedi.yine soracağım gittiğimde bakalım ne durumdacanım hala çıkmadımı senin marjinal plasentamı benimde aşağıdaya marjinal plasenta dikkat etmeye çalışıyorum sen neler yapıyosn bu konuda :18::18::18:
yaaaaaa işte çıplak yattık totoyu üşüttük sonunda canımcanım geçmiş olsun çıplak yatıyorum yazmıştınya sonra bende hep gecelik giydim yattım popo açıkta bende üşüttüm hep karnım ağrıdı acil şifalar
aminnnnn canım hiçbirimize yaşatmasınsağol canım o jiletten bulim bakim ozaman...
çok çok geçmiş olsun canım Allah bidaha sıkıntı yaşatmasın inşallah...
sağol canımdoktoruma sorduğumda bebek aşağıdamı die tabi biraz aşağıda ama şuan sorun yok dedi.yine soracağım gittiğimde bakalım ne durumda
ama ben kendimi çok yoruyorum bebeğim insede haklı yani:)Allah korusun tabi.Bu konuda bişi yapamıyorum cnm çünkü çalışan biriyim
Başlarda korkup dikkat ediyodumda şimdi her işi yapıyorum
Laracım geçmiş olsun cnm
kızlar aranızda saç kestiren varmı şuan çocuklar duymasın meltem varya atv de saçımı aynı öyle yapmak istiyorum allah nasip ederse doğumdan sonraya bırakmalıyım sanırım ne olur ne olmaz diye nette alakası yok yazıyor ama korkuyorum 2 ay daha dişimi sıkıcam inşallah
selammmmmm hepinizeeeeeeee
nabersiniz kızlar biz 1 haftadır yoktuk çünkü üşüttük ve 4 gün hastanede yattık2 günde kayınvalidemlerde kaldım dün akşam geldim evime
hastanede 8 şişe serum yedim onların faydasımı olur zararımı olur bilemiyorum herkes iyi olur diyo ama bakacaz
serumlar beslenemediğim için kusmaktan ve ishalden vitanimsiz-susuz kaldığımızdan verildi şimdilik çok iyiyiz çok şükür
bu arada nst ye bağlandım hastanede kasılma sancı bişey çıkmadı onuda yaşayıp görmüş oldum erken doğum eyleminiz yok dedi doktor çok şükür
sizler nasılsınızzzzz
İyi akşamlar hanımlar umarım keyifler yerindedir geceleri uyuyamiyorum bende su icinde kalıyorum hiç esmiyor kapılar pencereler açık ama nafile su icinde kalıyoruz daha Ağustos var Allah yardımcımız olsun
kıslarrr yaa az önce aklımaaa edammm geldiii beyadır yok haberiniz varmı?
canım en son istanbula tayinleri çıktı ve taşındı diye hatırlıyorum..galiba henüz net bağlatmadı evine :44:
hımm evt istanbula tayinleri çıkmıştı unutmuşum nazar boncuklarımız eksik kaldı yaa
evt yaa inşallah ikisidee iyidirrrrrayy evet kulakları çınlasın hepimizi yazardı bide boncukları kondururdu inş. bebeğide kendide iyidir...
huu huuu bız geldık gecmışı okuyordum bende
kızlar vakıt çabucak gecıyormu yoksa banamı öyle gelıyor eylule ne kaldı ya daha dun temmuza gırcez dıyordum şimdi temmuzun ortasına geldık
en azz uyuyan benım galıba gece 3 te anca yatıyorum 9 dada dımdık herkesten önce ayaktayım bebek olunca çokk arıcam farkındayım ama eşimle konuşmaya dalıyorum bı bakıyoruz saat 3 olmuş gunduz ogluş pek konuşturtmuyor bızde gece romantık yapıyoruz:)))
kızlar vakıt çabucak gecıyormu yoksa banamı öyle gelıyor eylule ne kaldı ya daha dun temmuza gırcez dıyordum şimdi temmuzun ortasına geldık
en azz uyuyan benım galıba gece 3 te anca yatıyorum 9 dada dımdık herkesten önce ayaktayım bebek olunca çokk arıcam farkındayım ama eşimle konuşmaya dalıyorum bı bakıyoruz saat 3 olmuş gunduz ogluş pek konuşturtmuyor bızde gece romantık yapıyoruz:)))
canımcım çok geçmiş olsun...Sana ve bebişlere acil şifalar
tatlım sorma valla aynı durumdayız sıcaklar çok zorluyor, birde bol su ve karpuzdan olsa gerek sürekli wc ihtiyacı oluyor ve 3 -4 kez kalkıyorum geceleri tabi durum böyle olunca uyku falan kalmıyor dön dur yatağın içinde :97:
kıslarrr bizdeee bugün akşam tatilee gitmek için yola çıkıyoruz 1 hafta yokuz inşallah sag salim gider hbelirizzz
evt yaa inşallah ikisidee iyidirrrrr
cnm bana geçmek bilmiyor ne diyeyimmm pehhhh
oo geceleriiiii özlem gideriyorsun teldeee demekkii RABBİM dez vakitte kavuştursun cnm hamileyken özlem daha zor bencee
hayırlı yolculuklar canım...kendinede bebeğine de dikkat et..Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?