2012 Ekim Anneleri

eşimin safagını saymaktan kızıma fırsat gelmıyor hıçç

Bence o tahlillerin sonucu çoktan belli...kendi kendine bitti gitti o sıvı hamdolsun ve minik kızın gayet iyi Allahın izniyle yüreğini ferah tut annesi

ay cnm karmaşık rüyaa korkutmuşlarrr seniii eşinide ölü görmüşsün ona ömür vermişsin derler bizdee

ay cnm karmaşık rüyaa korkutmuşlarrr seniii eşinide ölü görmüşsün ona ömür vermişsin derler bizdee

insallah cnm ya bugun o ruyadan sonra kk da bırı konu açmış eşim 6 aylıgına afganıstana göreve gıttı salı gunu bıtırıp gelıcek ama ben gelmesının hıç ıstemıyorum demış neymış sıgaraya baslamış vs çok sınır oldum ve uzuldum

allah akıl verirken bu millet nerdeydi bilmiyorumm

canım ben son 2 haftadır ayak bacak ağrısından sabaha kadar 2 yastık elimde oda oda geziyorum acaba bu magnezyum benim ayak bacak ağrılarıma iyi gelirmi yarın gidince söyleyeyim:26::26::26:

gelir cnm zaten banada ağrılar için verdi işe yaradı sonrada içmedim ağrıdıkça içiorum aslında düzenli içmem lazım.

Son düzenleme:

yok canım troıd le bır alakası yoktur....tedbır amaclı cagırmıs olabılır !!! bu gıdısınde sor bır ıstersen arkadaslar merak ettı de

tunaydın annelerrr bızzz kızımızla kahvaltımızı yaptık sızı zıyarete geldıkkk

balım göbişler topiğinde fotonu gördum masallah sana ve kızına istanbulda yaşıyorsan karyolasını nerden aldın onu soracaktım tatlım ..

kızlar bugun benım mıdemın ust kısmı , göguslerımın altı.. yani tarıf ettıgım bu aralıklarda kalp atısı gıbı pıt pıt pıt lar oldu çok ritmik ve 2-3 dakıka falan surdu oncelerı cok hosuma gıttı biraz surunce noluyo yaaa dedım ...burada bı arkadastada olmustu doktoru hıckırık o cevabı vermıstı , hemen aklıma o geldı.eşime msj attım bebeğim hıckırıyor dedım ne dese begenırsınız ,"hemen su iç,hıckırıga iyi gelir rahatlasın çoçuk" dedı. o an koptum .

hahaha cnm eşinin cvbı süpermişşşşdemek hıçkırdıı maşallah

canım tesekkur ederım ınstanbulda degılım ankaradayım ama markası meltem mobilya

balım bendee sizin duvarları merak ettim duvar kagıdımı yoksa desnli boyamı

puanlı simli duvar kagıdı canısı

cnmm evet aynı o dedıgın bende oldu ve benım dr hıçkırık o dıyıp gulmuştu :)))

Bence o tahlillerin sonucu çoktan belli...kendi kendine bitti gitti o sıvı hamdolsun ve minik kızın gayet iyi Allahın izniyle yüreğini ferah tut annesi

Sagol canım inşallah öyle olacak bende biraz rahatladım aslında sıvı azalinca ama tabi yine test sonuclarını alınca iyice rahatlayacaz

herkese merhaba. umarım iyisinizdir. 10 gündür giremedim. tatildeyim. balıkesir ısparta konya antalya derken baya yoruldum. pazartesi gün hafif lekeler geldi. 25 haftalığım daha. korkutu beni biraz. dağa falan tırmanmıştım 2 gün üst üste abarttım sanırım. allahtan lekeler durdu şimdi. benim gibi leke gelen varmı başka. fazla hareketli geçirdim ondanmı oldu acaba.

valla bende cok hareketlıyım ama allaha sukur hıcbırsey olmadı.bence doktoruna gıt.

canım bilgilendirdiğin için teşekkürler işte bendede kasık ağrısı olunca çok korkttum hemen dr uma sordum ihmal gelmez böle şeyler ama sen yazınca içim rahatladı şimdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…