eşimin safagını saymaktan kızıma fırsat gelmıyor hıççtatlım baksana iki rakamlı sayılara düştük..hele haziran bana çok çabuk geçti gibi geldi sanki :44:
canım eşine inş. en yakın zamanda kavuşursun sanırım bu yakın zamanda doğuma yakın zamanlardı değilmi ? öyle hatırlıyorum :) ne güzel işte hem eşine hemde kızına kavuşacaksın
Geceleri bende çok sık kalkıyorum tuvalete
Ağustos'un ilk haftası Allah izin verirse tatile cikicaz kayınvalidelere gidicez altinoluga Ağustos'un yarısı biter diye düşünüyorum su tahlillerDe temiz çıkarsa rahat rahat gideriz
ayy yok cnm skpede göruşuyoruz göruntulu bıde bu gece ruyamda esımı ölmuş gördum bıdaha senı göremıcemmı dıye nasıl aglıyordum bırden karsıma cıkıyordu bırbırımızı sevıp okşuyorduk ve beraber aglıyorduk severken yılan oldu ve tekrar esım oldu sen dokunma bana dıyordu bı uyandım bebegı kasmışım nasıl
ay cnm karmaşık rüyaa korkutmuşlarrr seniii eşinide ölü görmüşsün ona ömür vermişsin derler bizdee
insallah cnm ya bugun o ruyadan sonra kk da bırı konu açmış eşim 6 aylıgına afganıstana göreve gıttı salı gunu bıtırıp gelıcek ama ben gelmesının hıç ıstemıyorum demış neymış sıgaraya baslamış vs çok sınır oldum ve uzuldum
canım ben son 2 haftadır ayak bacak ağrısından sabaha kadar 2 yastık elimde oda oda geziyorum acaba bu magnezyum benim ayak bacak ağrılarıma iyi gelirmi yarın gidince söyleyeyim:26::26::26:
32+0 da alacağız tam.
valla bilmiyorum ki,sormadım da.. ama internette 32.haftada başlar diyor. risk gruplarında 28.haftada da başlanabilir diyor..ben gidince 29-30 olacağım..risk grubunda görmüş olabilir beni,,hem kilodan hem de tiroid rahatsızlığımdan dolayı..
maşallah
.
tunaydın annelerrr bızzz kızımızla kahvaltımızı yaptık sızı zıyarete geldıkkk
kızlar bugun benım mıdemın ust kısmı , göguslerımın altı.. yani tarıf ettıgım bu aralıklarda kalp atısı gıbı pıt pıt pıt lar oldu çok ritmik ve 2-3 dakıka falan surdu oncelerı cok hosuma gıttı biraz surunce noluyo yaaa dedım ...burada bı arkadastada olmustu doktoru hıckırık o cevabı vermıstı , hemen aklıma o geldı.eşime msj attım bebeğim hıckırıyor dedım ne dese begenırsınız ,"hemen su iç,hıckırıga iyi gelir rahatlasın çoçuk" dedı. o an koptum .
yok canım troıd le bır alakası yoktur....tedbır amaclı cagırmıs olabılır !!! bu gıdısınde sor bır ıstersen arkadaslar merak ettı de
balım göbişler topiğinde fotonu gördum masallah sana ve kızınaistanbulda yaşıyorsan karyolasını nerden aldın onu soracaktım tatlım ..
canım tesekkur ederım ınstanbulda degılım ankaradayım ama markası meltem mobilya
yok canım troıd le bır alakası yoktur....tedbır amaclı cagırmıs olabılır !!! bu gıdısınde sor bır ıstersen arkadaslar merak ettı de
balım göbişler topiğinde fotonu gördum masallah sana ve kızınaistanbulda yaşıyorsan karyolasını nerden aldın onu soracaktım tatlım ..
balım bendee sizin duvarları merak ettim duvar kagıdımı yoksa desnli boyamı
puanlı simli duvar kagıdı canısı
kızlar bugun benım mıdemın ust kısmı , göguslerımın altı.. yani tarıf ettıgım bu aralıklarda kalp atısı gıbı pıt pıt pıt lar oldu çok ritmik ve 2-3 dakıka falan surdu oncelerı cok hosuma gıttı biraz surunce noluyo yaaa dedım ...burada bı arkadastada olmustu doktoru hıckırık o cevabı vermıstı , hemen aklıma o geldı.eşime msj attım bebeğim hıckırıyor dedım ne dese begenırsınız ,"hemen su iç,hıckırıga iyi gelir rahatlasın çoçuk" dedı. o an koptum .
Bence o tahlillerin sonucu çoktan belli...kendi kendine bitti gitti o sıvı hamdolsun ve minik kızın gayet iyi Allahın izniyle yüreğini ferah tut annesi
herkes iyidir inşallah..hava çok sıcak yaa.yatamıyorum,uyuyamıyorumdaha da artacakmış sıcaklıklar napcaz böyle yaa?
herkese merhaba. umarım iyisinizdir. 10 gündür giremedim. tatildeyim. balıkesir ısparta konya antalya derken baya yoruldum. pazartesi gün hafif lekeler geldi. 25 haftalığım daha. korkutu beni biraz. dağa falan tırmanmıştım 2 gün üst üste abarttım sanırım. allahtan lekeler durdu şimdi. benim gibi leke gelen varmı başka. fazla hareketli geçirdim ondanmı oldu acaba.
canım bilgilendirdiğin için teşekkürler işte bendede kasık ağrısı olunca çok korkttum hemen dr uma sordum ihmal gelmez böle şeyler ama sen yazınca içim rahatladı şimdi:)))Kızlar dün kontrole gitmiştim ya idrarımda enfeksiyon çıktı 1 kullanımlık antibiyotik verdi yatmadan önce içtim, 1 bardak suda eritip içiyosun sabaha kadar tuvalete çıkmamak için akşam 7 den sonra kestim su içmeyi doktor öyle söyledi tuvalete çıkmamak lazımmış ve sabah gittim sadece bu kadar çok şükür başka bir sorun yok..
bir dahaki randevumuz da 30 temmuzda 20 gün sonra 31 hafta içinde olcaz inşallahnst ye bağlanacakmışım kontraksiyonum varmı diye bakcakmış.. birde regl sancısı nı sordum o artık çok normal korkma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?