2012 Ekim Anneleri

saç kestirmekten falan bişey olmaz kızlar .hurafe söylenenler. saç kestirdi diye çocuğun ömrü kısalır mı hiç. allah verriyor yaşamını. ben bugün kestirdim. bayada kısaltım saçımı. sıcaklardan dolayı.

bu arada kızlar hem lekeler geldi hamde 2 gündür sağ kasığıminaılmaz ağrıyor. bugün evin dibindekuaför vardı oraya kadar zor yürüdüm kasılmaktan. noluyor anlamadım valla. kendimi çokmu yoruyorum. dktorumuda aramadım il dışındayım. biraz daha bekleyeyimde devam ederse ağrı bulunduğum yerde her hangi bir doktora giderim artık.

allah askina sacla cocugun ne alakasi var yaaaa,??? ozaman kasimizi, biyigimizi da almayalim. onlari kesmek degil kokten aliyoruz. allah muhafaza birsey olur :)

arkadaslar bu yuzyilda hala bunlari konusarak yeni nesil cagdas bireyler yetistiremeyiz. dinimizde de yeri yok bu hurafelerin....!!!!!!

ozellıkle bu hafta itibariyle geceleri cok sık tuvalete kalkıyorum.kalkmısken bır bakıyorum acıkmısım.tekrar kalkıp bıseyler atıstırıyorum.sabaha karsı 5 te nefes darlıgıyla uyanıyorumdık yastıklar oturarak uyumalar hıcbırı yaramıyor.uykusuz geceler basladı bence kızlar:)

bende bu gece uyuyamadım nefes darlığında bazen derin nefes almaya çalışıyorum başaramıyorum.nolcak böle bundan sonra böylemi devam etcek acabainşallah bebekte havasız kalmıyordur.

Canim sen git yine bi gorun,bu kadar da yorma kendini yat dinlen biraz...

Gunaydinnnn

Dun albumin e baktirmak icin idrar testi yaptirdim,Allaha sukur bisey cikmadi ama yine enfeksiyon cikti,tek kullanimlik tozu bu aksam kullanacagim umarim hemen gecer,geceleride 1 haftadir surekli kalkiyorum wc ye dun gece 4 kez saydim,uyuyamiyorum...

Günaydınlarr....

nasılsınız kızlarr

Sizinde wc nizi yapınca kalktığınız gibi tekrar geliyormu bi benimmi böyle acaba:)

Bide arada bir rahmime bıçak saplanmış gibi oluyor aniden ve hemen geçiyor.Sizdede oluyormu?

Son düzenleme:
brck bak ne yazıyor bugün bizde

Bebeğinizin vücudu sizi görmek, sizi duymak, size özgü kokuyu tanımak ve sütünüzü tatmak için hazırlanıyor. Bebeğinizin doğumu artık çok uzak değil.

şafak 79 kilis

oyyy bebeklerimiz bizi görmek için sabırsızlanıyolar sanırım:)

kilistemiyiz bugün:)hamile halimizle baya bi geziyoruz haha:)

amaaaaaan dikkat et canım,çok geçmiş olsun..serum bomba yapıyor insanı,şifa olmuştur işte..

kıslarrr bizdeee bugün akşam tatilee gitmek için yola çıkıyoruz 1 hafta yokuz inşallah sag salim gider hbelirizzz
iyi tatiller,sen de dikkat et,artık biz eski biz değiliz..
evet o konuyu ben de okudum,şaşırdım,ama izne geldiğinde kötü şeyler olmuş,ondan korkuyor herhalde...bekarlığa da alıştı herhalde
eşin bir dahi hani herkes bebeğin hareketlerini bekliyordu ya heyecanla,hareket etti,etmedi,hissetmedim diyordu ya herkes,işte ben o zamanlar bu hıçkırııkları çok merak ediyor onları bekliyordum..arkadaşımda çok oluyordu,ben de heyecanlanıyordum..
canım sen ne yaptın öyle!!! amannnn ha,sonra pişman olursun allah korusun,ne dağı ne tepesi..hem yol da yapmışsın baya.. ben olsam doktora giderdim bi..
bende bu gece uyuyamadım nefes darlığında bazen derin nefes almaya çalışıyorum başaramıyorum.nolcak böle bundan sonra böylemi devam etcek acabainşallah bebekte havasız kalmıyordur.
evet bebeişler artık diyaframa ciğerlere basıyor,derin nefees almak ne mümkün! bir de benim baştan beri burnum tıkalı,kuru kuru sürekli..doğuma kadar böyle olcak malesef...sıcak havalar daha da sıcak olacak,biz napıcaz ya????

benim de o bıçak sapması oluyor özellikle oturduğum yerden kalkarken veya yatakta dönerken..bu gece baya bi oldu korktum..ama şöyle düşünüyorum yıllardan beri yumruk kadar olan rahim futbol topu büyüklüğüne ulaştı daha da geçecek..o ağrımasın da kimler ağrısın tuvalette o sorun ben de olmuyor..mesaneye baskı yaptığındandır bebiş..

kızlar hamiş bayanlar Rabbim kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayı emzirmeyi nasip etsin amin
önce
sonra

cnm o jilet eczanelerde de varmı.bizim burası küçük biyer burdaki marketlerde yok.

Hiç eczanede var mı bilmiyorum, "gilette venüs" galiba adı. 3 tane oluyor içinde, fiiyatını tam hatırlamıyorum ama 10 liraya yakın bi'şeydi galiba. Eczanelerde bu gibi ürünlerde oluyor. En iyisi sorman.

Kizlar gunaydin,
Benim bir sorum var sizlere,hamile mayosu nereden alinabilir ya da bikini?bir fikri olan var mi?

işte soru ya cevaplarınızı bekliyorum..

ben o gillette ten aldım içinde 4 tane var.ama benimkiler yeşil..çok memnunum,diğer jiletler gibi değil..

Eğer tuvaletten kalktığın gibi hemen tekrar idrar yapma ihtiyacı hissediyorsan idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir. Bol su iç. Sanırım bu haftasonu doktora gidecektin, doktoruna da söyle. Basit bi'şeydir, ama ihmal etme.

Evet sanki her an tuvaletim varmis gibi:)))5 dk da bir gitmek istiyorum....
Bana sanki boyle igne btmis gibi sizliyor baya,sonra geciyor hemen gun icinde bircok kez oluyor ama

Size özenmeye mi başladım, ne?:)))
Benden kaç gün öndesiniz.

ben o gillette ten aldım içinde 4 tane var.ama benimkiler yeşil..çok memnunum,diğer jiletler gibi değil..

Yeşili olduğunu bilmiyordum, arayacak olan arkadaşlar o zaman yeşil renkli ambalajlarada baksınlar.

diyorum acaba yalancı doğum sancılarımıdır nedir acaip can yakıyor dimi?
evet mesaneme baskı yapıyor artık sanırım...korkuyorum heran artık,bebeğim geldi geelcek die panik oluyorum:)
kızlar hamiş bayanlar Rabbim kucağınıza sağlıklı bir şekide almayı emzirmeyi nasip etsin amin
önce
sonra

çok teşekkür ederim cnm darısı başına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…