sağolun kızlar yorumlar için evet korkuyorum 2,5 yıl olsun diye bekledik dış gebelik oldu şimdi hamd olsun hamileyim bu seferde plasentam aşağıda ne bileyim kestirmesem daha iyi galiba niye sordun madem diye kızmayın acaba herkes benim gibi korkuyormu dedim ne bileyim sordum işte çok uzadı ve saçımıda yeni kapattımya bunalıyoırum eşarbın altında kesilse çok iyi olacakta en iyisi bekleyeyim sağolun
ozellıkle bu hafta itibariyle geceleri cok sık tuvalete kalkıyorum.kalkmısken bır bakıyorum acıkmısım.tekrar kalkıp bıseyler atıstırıyorum.sabaha karsı 5 te nefes darlıgıyla uyanıyorumdık yastıklar oturarak uyumalar hıcbırı yaramıyor.uykusuz geceler basladı bence kızlar:)
herkese merhaba. umarım iyisinizdir. 10 gündür giremedim. tatildeyim. balıkesir ısparta konya antalya derken baya yoruldum. pazartesi gün hafif lekeler geldi. 25 haftalığım daha. korkutu beni biraz. dağa falan tırmanmıştım 2 gün üst üste abarttım sanırım. allahtan lekeler durdu şimdi. benim gibi leke gelen varmı başka. fazla hareketli geçirdim ondanmı oldu acaba.
brck bak ne yazıyor bugün bizde
Bebeğinizin vücudu sizi görmek, sizi duymak, size özgü kokuyu tanımak ve sütünüzü tatmak için hazırlanıyor. Bebeğinizin doğumu artık çok uzak değil.
şafak 79 kilis
amaaaaaan dikkat et canım,çok geçmiş olsun..serum bomba yapıyor insanı,şifa olmuştur işte..selammmmmm hepinizeeeeeeee
nabersiniz kızlar biz 1 haftadır yoktuk çünkü üşüttük ve 4 gün hastanede yattık2 günde kayınvalidemlerde kaldım dün akşam geldim evime
hastanede 8 şişe serum yedim onların faydasımı olur zararımı olur bilemiyorum herkes iyi olur diyo ama bakacaz
serumlar beslenemediğim için kusmaktan ve ishalden vitanimsiz-susuz kaldığımızdan verildi şimdilik çok iyiyiz çok şükür
bu arada nst ye bağlandım hastanede kasılma sancı bişey çıkmadı onuda yaşayıp görmüş oldum erken doğum eyleminiz yok dedi doktor çok şükür
sizler nasılsınızzzzz
Gece rüya görüyorum sandım meğerse gerçekmiymiş çözemedimde
rüyamda çocuğun yada kendi üstümü çıkarıyorum sonra eşime vurdum 1-2 kere üstümdeki tişörtle
tekrar sızmışım
sabah bi uyandım atletleyim diom noldu nerde bu tişörtüm
baktım yatağın içinde...sonra bi an gözümün önüne geldi eşimi tişörtle dövdüğüm
ama oda hatırlamıo:)
iyi tatiller,sen de dikkat et,artık biz eski biz değiliz..kıslarrr bizdeee bugün akşam tatilee gitmek için yola çıkıyoruz 1 hafta yokuz inşallah sag salim gider hbelirizzz
evet o konuyu ben de okudum,şaşırdım,ama izne geldiğinde kötü şeyler olmuş,ondan korkuyor herhalde...bekarlığa da alıştı herhaldeinsallah cnm ya bugun o ruyadan sonra kk da bırı konu açmış eşim 6 aylıgına afganıstana göreve gıttı salı gunu bıtırıp gelıcek ama ben gelmesının hıç ıstemıyorum demış neymış sıgaraya baslamış vs çok sınır oldum ve uzuldum
eşin bir dahikızlar bugun benım mıdemın ust kısmı , göguslerımın altı.. yani tarıf ettıgım bu aralıklarda kalp atısı gıbı pıt pıt pıt lar oldu çok ritmik ve 2-3 dakıka falan surdu oncelerı cok hosuma gıttı biraz surunce noluyo yaaa dedım ...burada bı arkadastada olmustu doktoru hıckırık o cevabı vermıstı , hemen aklıma o geldı.eşime msj attım bebeğim hıckırıyor dedım ne dese begenırsınız ,"hemen su iç,hıckırıga iyi gelir rahatlasın çoçuk" dedı. o an koptum .
canım sen ne yaptın öyle!!! amannnn ha,sonra pişman olursun allah korusun,ne dağı ne tepesi..hem yol da yapmışsın baya.. ben olsam doktora giderdim bi..herkese merhaba. umarım iyisinizdir. 10 gündür giremedim. tatildeyim. balıkesir ısparta konya antalya derken baya yoruldum. pazartesi gün hafif lekeler geldi. 25 haftalığım daha. korkutu beni biraz. dağa falan tırmanmıştım 2 gün üst üste abarttım sanırım. allahtan lekeler durdu şimdi. benim gibi leke gelen varmı başka. fazla hareketli geçirdim ondanmı oldu acaba.
evet bebeişler artık diyaframa ciğerlere basıyor,derin nefees almak ne mümkün! bir de benim baştan beri burnum tıkalı,kuru kuru sürekli..doğuma kadar böyle olcak malesef...sıcak havalar daha da sıcak olacak,biz napıcaz ya????bende bu gece uyuyamadım nefes darlığında bazen derin nefes almaya çalışıyorum başaramıyorum.nolcak böle bundan sonra böylemi devam etcek acabainşallah bebekte havasız kalmıyordur.
Günaydınlarr....
nasılsınız kızlarr
Sizinde wc nizi yapınca kalktığınız gibi tekrar geliyormu bi benimmi böyle acaba:)
Bide arada bir rahmime bıçak saplanmış gibi oluyor aniden ve hemen geçiyor.Sizdede oluyormu?
cnm o jilet eczanelerde de varmı.bizim burası küçük biyer burdaki marketlerde yok.
Kizlar gunaydin,
Benim bir sorum var sizlere,hamile mayosu nereden alinabilir ya da bikini?bir fikri olan var mi?
Günaydınlarr....
nasılsınız kızlarr
Sizinde wc nizi yapınca kalktığınız gibi tekrar geliyormu bi benimmi böyle acaba:)
Bide arada bir rahmime bıçak saplanmış gibi oluyor aniden ve hemen geçiyor.Sizdede oluyormu?
Günaydınlarr....
nasılsınız kızlarr
brck bak ne yazıyor bugün bizde
Bebeğinizin vücudu sizi görmek, sizi duymak, size özgü kokuyu tanımak ve sütünüzü tatmak için hazırlanıyor. Bebeğinizin doğumu artık çok uzak değil.
şafak 79 kilis
ben o gillette ten aldım içinde 4 tane var.ama benimkiler yeşil..çok memnunum,diğer jiletler gibi değil..
diyorum acaba yalancı doğum sancılarımıdır nedir acaip can yakıyor dimi?...
benim de o bıçak sapması oluyor özellikle oturduğum yerden kalkarken veya yatakta dönerken..bu gece baya bi oldu korktum..ama şöyle düşünüyorum yıllardan beri yumruk kadar olan rahim futbol topu büyüklüğüne ulaştı daha da geçecek..o ağrımasın da kimler ağrısıntuvalette o sorun ben de olmuyor..mesaneye baskı yaptığındandır bebiş..
kızlar hamiş bayanlar Rabbim kucağınıza sağlıklı bir şekide almayı emzirmeyi nasip etsin amin
önce
sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?