2012 Ekim Anneleri

Evet sanki her an tuvaletim varmis gibi:)))5 dk da bir gitmek istiyorum....
Bana sanki boyle igne btmis gibi sizliyor baya,sonra geciyor hemen gun icinde bircok kez oluyor ama

bendede oluyor ve bende idrar yolları enfeksiyonu var geçmek bilmiyor hoş ilaçlarıda çok düzenli kullanıyorum sayılmaz bide ben sanki altıma yapıcakmış gibi sıkışıyorum koşa koşa wcye gidiyorum 1 damla geliyo sinir oluyorum resmen hamilelikte wcyle akraba oldum bende bide vajinal enfeksiyonda var yoldan geçen bana geliyo sanırım

Kizlar gunaydin,
Benim bir sorum var sizlere,hamile mayosu nereden alinabilir ya da bikini?bir fikri olan var mi?

Canim hamile bikinisi oldugunu sanmiyorum,ben 40 beden aldim birkac tane onlari giydim,mayo icin pentiye bak istersen biz anneme aldik(gobeklidir kendisi hamile gibi))gobek kismi boyle pileli hamile tshirtleri gibi,rahat geldi bana...

diyorum acaba yalancı doğum sancılarımıdır nedir acaip can yakıyor dimi?
evet mesaneme baskı yapıyor artık sanırım...korkuyorum heran artık,bebeğim geldi geelcek die panik oluyorum:)
evet baya can yakıyor.. benim sol tarafta yumurtalığa yakın bir yer sanırım aşağıda yani..bir de aynı yerde hep..acıyınca ayaktaysam karnımı tutma gereği duyuyorum alttan..gelmez daha annesi,dur şimdi çağırma onu,biz de eşimle karnımı severken kızım seni çok özledik ama gelmeeee,sakın daha değil diye seviyoruz
Canim hamile bikinisi oldugunu sanmiyorum,ben 40 beden aldim birkac tane onlari giydim,mayo icin pentiye bak istersen biz anneme aldik(gobeklidir kendisi hamile gibi))gobek kismi boyle pileli hamile tshirtleri gibi,rahat geldi bana...

hmmmm,penti,elde var bir..bu hafta mayo alacağım ben de.

evet cnm kalktığım gibi gene varmış gibi unutmayımda doktora bi söyleyim evet haftasonu gidicem pazar günü cnm.
su baya bi içiyorum işyerinde...evde bu kadar içmiyrum ama.
Evet sanki her an tuvaletim varmis gibi:)))5 dk da bir gitmek istiyorum....
Bana sanki boyle igne btmis gibi sizliyor baya,sonra geciyor hemen gun icinde bircok kez oluyor ama
ben hamileliğimin başında böle çişe çıkmamıştım ya:)
ay ben biraz şubat,mart annelerimi var sırada şuanda onlara bi bakayım yeni yeni hamilelik heyecanlarına,kese görme telaşlarına hehe:)

Son düzenleme:
eşim birde kulağını koyuyor ne duyacaksa
guruk guruk sesler geliyor dio:)
bizi hissediyo oğlum tepki veriyo hemen dio:)

kızlarr herkes iyidir umarım..

benim ayaklarım çok şişiyor,dün akşam davul gibi olmuşlardı.
bir de çok fazla nefes darlığı şyaşıyorumm..
hava çok sıcak dayanamıyorum ben artık (
13 ağustosta doğum iznim başlıyor ama ben 1 eylülde çıkmayı düşünüyordum.
sanırım dayanamıycam,hatta 13 ağustosu bile bekleyemiycem gibi geliyor.
yıllık iznimden mi kullansam acaba ??

canım o ayak şişmesini çok iyi bilirim insanı çok rahatsız ediyoo benimde geçen haftaya kadar öyleydi sana tavsiyem akşamları hava serinleyince git 1 saat yürü sonra ayaklarını soğuk suyla yıka ayaklar havada kalacak şekilde uzan benim şişlerim ciddi anlamda indi çok fenaydım gören şaşırıyodu ayaklarıma

heheheh benim esimde aynisini yapiyo kulagini koyuyor ne duyacaksa artik gecende arkadasimin kizi var ufak, karnimi seviyor sonra bakti dikkatlice dedi ama ben bebegi göremiyorum diye göbegimin deligine bakiyor dikkatlice bebegi görmek icin, arkadasla basladik gulmeye, ah bu cocuklar bi alem....

kızlar günaydın heyecan dorukta çıkıyorum doktara gidicem tam 3 haftadır bebeğimi görmedim inşallah hayırlı haberle gelicez:18::18::18::18::18:

frhnrfhn,
SadSad,
asudeD,
ilaydakorucu,
felisimfelis,
Mermaid,
evimicin,
melekangel,
serranur,
esr_esr
14112006,
evimicin,
aazzrraa
herkese gunaydiiiin bugun kalabaligiz, göremedigim ziyaretci arkadaslara da masallah hepimize bir gun daha yaklastik kuzularimiza.

Son düzenleme:

banada dün ebe buzlu suda beklet biraz dedi iyi geliyomuş şişliğe benimde ayaklarım davul gibi resmen herşeyi tuzsuz yicekmişiz zeytini peyniri bile ben geçen gün ayaklarımın acısından yürüyemiyodum bile elledikçe sızlıyodu ayaklarım

kızlar günaydın heyecan dorukta çıkıyorum doktara gidicem tam 3 haftadır bebeğimi görmedim inşallah hayırlı haberle gelicez:18::18::18::18::18:

hadi bakalim hayirlisi olsun, guzel haberlerle seni bekliyoruz canim, bebise de teyzelerinden kucak dolusu sevgiler

Herkese gunaydin kizlar!!! Mutlu gunler olsun. Benim kuzumun bareketleri artik oldurecek beni :) Karnim calkalaniyor resmen dondugunde. Guluyorum hep :) Esimde dalgalanmalari gorunce soruyor aciyor mu diye....

arkadasim esin artik bebeginin kalp atislarini duyabilir. tabi kulagini uygun yere koyarsa yani kalbine yakin biryer yakalarsa. benimki dinliyor. ultrasound aletinde dinledigimize benziyor diyor. birde hareket ederken suyunu dalgalandiriyor ya ozaman da hafif sesler cikiyor diyor :)

Günaydın arkadaslar hepinize bu sıcaklardan doğru düzgün uyuyamiyoruz anlaşılan bende çok sık kalkıyorum tuvalete maalesef ki deliksiz uykuya hasretim zaten bebek olunca da uyuyamayacaz o yüzden bu duruma alışmaya bakalım

Kizlar gunaydin,
Benim bir sorum var sizlere,hamile mayosu nereden alinabilir ya da bikini?bir fikri olan var mi?

canım bende sana tankini tavsiye edeyim iki parça göbeğini ister tamamen kapatırsın istersen de guneslenirken acarsın çok güzel kullanışlı bir model mayodan daha iyi bence onda göbek kısmı hemen kurumuyor ıslak kalması iyi değil
Ben c&A dan almıştım ama orası kapandı ama komda falanda var tankini diye sorarsan gösterirler

cnm ama normalde hamile değilkende ben eşimin göbeğine doğru kafamı koyduğumda ondanda geliyor gurul gurul mideden sesler amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…