Evet sanki her an tuvaletim varmis gibi:)))5 dk da bir gitmek istiyorum....
Bana sanki boyle igne btmis gibi sizliyor baya,sonra geciyor hemen gun icinde bircok kez oluyor ama
Kizlar gunaydin,
Benim bir sorum var sizlere,hamile mayosu nereden alinabilir ya da bikini?bir fikri olan var mi?
Size özenmeye mi başladım, ne?:)))
Benden kaç gün öndesiniz.
.
evet baya can yakıyor.. benim sol tarafta yumurtalığa yakın bir yer sanırım aşağıda yani..bir de aynı yerde hep..acıyınca ayaktaysam karnımı tutma gereği duyuyorum alttan..gelmez daha annesi,dur şimdi çağırma onu,biz de eşimle karnımı severken kızım seni çok özledik ama gelmeeee,sakın daha değil diye seviyoruzdiyorum acaba yalancı doğum sancılarımıdır nedir acaip can yakıyor dimi?
evet mesaneme baskı yapıyor artık sanırım...korkuyorum heran artık,bebeğim geldi geelcek die panik oluyorum:)
Canim hamile bikinisi oldugunu sanmiyorum,ben 40 beden aldim birkac tane onlari giydim,mayo icin pentiye bak istersen biz anneme aldik(gobeklidir kendisi hamile gibi))gobek kismi boyle pileli hamile tshirtleri gibi,rahat geldi bana...
evet cnm kalktığım gibi gene varmış gibi unutmayımda doktora bi söyleyim evet haftasonu gidicem pazar günü cnm.Eğer tuvaletten kalktığın gibi hemen tekrar idrar yapma ihtiyacı hissediyorsan idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir. Bol su iç. Sanırım bu haftasonu doktora gidecektin,doktoruna da söyle. Basit bi'şeydir, ama ihmal etme.
ben hamileliğimin başında böle çişe çıkmamıştım ya:)Evet sanki her an tuvaletim varmis gibi:)))5 dk da bir gitmek istiyorum....
Bana sanki boyle igne btmis gibi sizliyor baya,sonra geciyor hemen gun icinde bircok kez oluyor ama
eşim birde kulağını koyuyor ne duyacaksaevet baya can yakıyor.. benim sol tarafta yumurtalığa yakın bir yer sanırım aşağıda yani..bir de aynı yerde hep..acıyınca ayaktaysam karnımı tutma gereği duyuyorum alttan..gelmez daha annesi,dur şimdi çağırma onu,biz de eşimle karnımı severken kızım seni çok özledik ama gelmeeee,sakın daha değil diye seviyoruz
kızlarr herkes iyidir umarım..
Benim ayaklarım çok şişiyor,dün akşam davul gibi olmuşlardı.
Bir de çok fazla nefes darlığı şyaşıyorumm..
Hava çok sıcak dayanamıyorum ben artık(
13 ağustosta doğum iznim başlıyor ama ben 1 eylülde çıkmayı düşünüyordum.
Sanırım dayanamıycam,hatta 13 ağustosu bile bekleyemiycem gibi geliyor.
Yıllık iznimden mi kullansam acaba ??
eşim birde kulağını koyuyor ne duyacaksa
guruk guruk sesler geliyor dio:)
bizi hissediyo oğlum tepki veriyo hemen dio:)
canım o ayak şişmesini çok iyi bilirim insanı çok rahatsız ediyoo benimde geçen haftaya kadar öyleydi sana tavsiyem akşamları hava serinleyince git 1 saat yürü sonra ayaklarını soğuk suyla yıka ayaklar havada kalacak şekilde uzan benim şişlerim ciddi anlamda indi çok fenaydım gören şaşırıyodu ayaklarıma
kızlar günaydın heyecan dorukta çıkıyorum doktara gidicem tam 3 haftadır bebeğimi görmedim inşallah hayırlı haberle gelicez:18::18::18::18::18:
Kizlar gunaydin,
Benim bir sorum var sizlere,hamile mayosu nereden alinabilir ya da bikini?bir fikri olan var mi?
eşim birde kulağını koyuyor ne duyacaksa
guruk guruk sesler geliyor dio:)
bizi hissediyo oğlum tepki veriyo hemen dio:)
Kizlar gunaydin,
Herkese gunaydin kizlar!!! Mutlu gunler olsun. Benim kuzumun bareketleri artik oldurecek beni :) Karnim calkalaniyor resmen dondugunde. Guluyorum hep :) Esimde dalgalanmalari gorunce soruyor aciyor mu diye....
arkadasim esin artik bebeginin kalp atislarini duyabilir. tabi kulagini uygun yere koyarsa yani kalbine yakin biryer yakalarsa. benimki dinliyor. ultrasound aletinde dinledigimize benziyor diyor. birde hareket ederken suyunu dalgalandiriyor ya ozaman da hafif sesler cikiyor diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?