canım sıkılıyoooo ,en ufacık bir çalışma isteği duymuyorummmm
bende bende ama evde oturmakta istemiyorum evde oturursam hareketsizlikten dahada tutulup kalıcam farkındayım son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum ama zor olcak sanırım
aynen evde oturmak istemiyorum, çalışmak istemiyorum, hiç bir iş yapmak da istemiyorum
günler geçsin oğluşum doğsun istiyorum
babişkomuz odamıza raflarımızı da takmış dün, bir halımız kaldı oda için alınacak
Canim hamile bikinisi oldugunu sanmiyorum,ben 40 beden aldim birkac tane onlari giydim,mayo icin pentiye bak istersen biz anneme aldik(gobeklidir kendisi hamile gibi))gobek kismi boyle pileli hamile tshirtleri gibi,rahat geldi bana...
ohh ne güzel bizim daha bişeye dokunduğumuz yok eşimin en sevmediğim huyu vurdumduymazlığı oda boyancak hallederiz odanın şeklini değiştircez dolap yaptırcaz konuştunmu marangozla daha erken hallederiz gidelim eksiklerimizi alalım bari tamam alırız bugün çok yorgunum hergünümüz böyle bende sinir oluyorum heleki hallederiz lafından resmen tiksindim bakalım ne ara halledicez işlerimizi
benim eşim beni şok ediyor resmen. kesinlikle çocuk sahibi olmak istemeyen bir adamdı desem inanır mısınız
ama adam sanki 180 derece değişti ,kafasına koyduğu an hemen oda için gerekeni yapıyor
hatta pazar günü arkadaşlara gittik ,1 aylık bebekleri var. dediler ki küçük bir müzik seti aldık bebek müzikleri dinletiyoruz
benim koca hemen eve gelir gelmez müzik seti arayışına başladıbu kadarı da beni delirtiyo artık
ohh ne güzel bizim daha bişeye dokunduğumuz yok eşimin en sevmediğim huyu vurdumduymazlığı oda boyancak hallederiz odanın şeklini değiştircez dolap yaptırcaz konuştunmu marangozla daha erken hallederiz gidelim eksiklerimizi alalım bari tamam alırız bugün çok yorgunum hergünümüz böyle bende sinir oluyorum heleki hallederiz lafından resmen tiksindim bakalım ne ara halledicez işlerimizi
C&a dan bu sezon mu aldin yoksa daha eskiden mi?
Masumcum tankini de guzel fikir.tesekkur ederim canim.
c&a dan aldığım tankiniydi, bahsettiğim mayoyu da onu da 2009da almıştım.
ayy, işte benimde bu aralar tek derdim bu. Eşimin ailesi son dakika insanlarıdır, eşimde sinir olur ama kendiside aynısını yapar.
Şu odayı düzene koyalım, alalım beşiği, dolabı diyorum, tık yok. Geçen akşam kızdım, hastanenin dibinde Çilek Mobilya var, bir dahaki sefere gidip alacağım oradan diyorum, gülüyor. Bunun teslimatı var, havalandırması var, araya ramazan girecek, bayram girecek birde tatile gitmeyi düşünüyor. Artık ona kalırsam herhalde bunlar son iki haftada hallolur. Sanki son iki haftamız belli mi, onu hiç düşünmüyor. Aldığım eşyalar boş odada poşetlerde duruyor ya, gördükçe sinirlerim zıplıyor.
Artık geçen gece rüyamda "odasını maviye boyayalım bebeğimiz" diyorum, "tamam hadi alalaım boyayı" falan diyor. Bir uyandım, rüya imiş:)
ben kom'dan aldım canım elbise mayo. göbek bölümü çok rahat memnun kaldım Eki Görüntüle 462929
üfül üfül esen bir yerde hamakta uyumak vardı şimdi
cnm ama normalde hamile değilkende ben eşimin göbeğine doğru kafamı koyduğumda ondanda geliyor gurul gurul mideden sesler amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?