2012 Ekim Anneleri

günaydın güzel anneler...
nasıl keyifler? bizim çok iyi 2 gün önce oğlumu gördüm :)oğlum yine haftasına göre tombiş çıktı:) eşimle bana benziyor sana benziyor tartışmaları yapmaya başladık. şeker yüklemem yapıldı bir sorun çıkmadı Allaha şükür.
Eşim izinde her gün denize gidiyoruz, oğlumuz suyu seviyor denizin içindeyken hep tekmeler atıyor. denize girmek doğumu kolaylaştırıyormuş diye duydum inşallah öyledir.sıcaklar ve sivrisinekler haricinde hiçbir sorunumuz yok çok şükür.

canım sıkılıyoooo ,en ufacık bir çalışma isteği duymuyorummmm

bende bende ama evde oturmakta istemiyorum evde oturursam hareketsizlikten dahada tutulup kalıcam farkındayım son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum ama zor olcak sanırım

bende bende ama evde oturmakta istemiyorum evde oturursam hareketsizlikten dahada tutulup kalıcam farkındayım son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum ama zor olcak sanırım

aynen evde oturmak istemiyorum, çalışmak istemiyorum, hiç bir iş yapmak da istemiyorum

günler geçsin oğluşum doğsun istiyorum

babişkomuz odamıza raflarımızı da takmış dün, bir halımız kaldı oda için alınacak

ohh ne güzel bizim daha bişeye dokunduğumuz yok eşimin en sevmediğim huyu vurdumduymazlığı oda boyancak hallederiz odanın şeklini değiştircez dolap yaptırcaz konuştunmu marangozla daha erken hallederiz gidelim eksiklerimizi alalım bari tamam alırız bugün çok yorgunum hergünümüz böyle bende sinir oluyorum heleki hallederiz lafından resmen tiksindim bakalım ne ara halledicez işlerimizi

benim eşim beni şok ediyor resmen. kesinlikle çocuk sahibi olmak istemeyen bir adamdı desem inanır mısınız

ama adam sanki 180 derece değişti ,kafasına koyduğu an hemen oda için gerekeni yapıyor

hatta pazar günü arkadaşlara gittik ,1 aylık bebekleri var. dediler ki küçük bir müzik seti aldık bebek müzikleri dinletiyoruz

benim koca hemen eve gelir gelmez müzik seti arayışına başladı bu kadarı da beni delirtiyo artık

bizimkide evlendiğimiz ilk gün başladı çocukta çocuk başkalarının çocuk haberlerini aldıkça morali bozuldu neden bizim olmuyo diye hiç korunmadık sayesinde insan 6 aylık evliyken doktoramı gider ben gittim eşimin zoruyla neden çocuğumuz olmuyo diye adam önce erken dedi baktı ben istiyorum ısrarla 1 ay ilaç kullandım diğer ay hamile kaldım eşime göre geç bile kaldık :)))))))) ailesi böyle sorumsuz yetiştirmiş herişi kendileri yapmışlar oğullarına kıyamamışlar sonuç bu evi gelip babası boyuycak eşyalarıda bana git kendin al diyo baktı surat astım bugün alıcam kendim dedim beraber gidelim alalım olurmu diyo ki alıncak bişeysi kalmadı çocuğu çok istediğini çok sevdiğini biliyorum ama bişeylerle uğraşmak zor geliyo beyfendiye

Yatalim kalkalim yatalim kalkalim gunler gecsin istiyorum:))))

Bayram gelsin herkes sorsun bende nerdeyse 1 ay kaldi diyeyim istiyorum:)))

Soyle ekimin basinda gece bagirarak esimi uyandirayim,suyum geldi diye,o da panikle saga sola carparak kalksin hemen dr a gidelim istiyorum....

Sonra saglikla kuzum dogsun:)))))ben onu gogsume yatirip oyle huzurla kaliyim istiyorum

Cok sey mi istiyorum:)))))))

ayy, işte benimde bu aralar tek derdim bu. Eşimin ailesi son dakika insanlarıdır, eşimde sinir olur ama kendiside aynısını yapar.
Şu odayı düzene koyalım, alalım beşiği, dolabı diyorum, tık yok. Geçen akşam kızdım, hastanenin dibinde Çilek Mobilya var, bir dahaki sefere gidip alacağım oradan diyorum, gülüyor. Bunun teslimatı var, havalandırması var, araya ramazan girecek, bayram girecek birde tatile gitmeyi düşünüyor. Artık ona kalırsam herhalde bunlar son iki haftada hallolur. Sanki son iki haftamız belli mi, onu hiç düşünmüyor. Aldığım eşyalar boş odada poşetlerde duruyor ya, gördükçe sinirlerim zıplıyor.
Artık geçen gece rüyamda "odasını maviye boyayalım bebeğimiz" diyorum, "tamam hadi alalaım boyayı" falan diyor. Bir uyandım, rüya imiş:)

merhaba arkadaşlar,bizimde bugün öğleden sonra kontrolümüz var.oğluşumu göreceğim 5 haftadan sonra.gerçi geçen seferde yüzünü görememiştik.doktor amcasıda ultrason fotoğrafında pipisini çekmişti.doktordan sonrada alışveriş yapacağız.daha çok ağırlaşmadan biraz bişeylerini alalım diyoruz.oğluşumun daha hiçbirşeyi yok.sadece bir takım hastane çıkışı almıştık.onuda hiçbirşeyi yok diye diye babasını başını yedim.oda sağolsun almıştı.o erken olduğunu düşünüyo,ben herşeyi alınsın istiyorum.burda sizin paylaştıklarınızı görünce çok özeniyorum.bu arada artık kesinleşti oğlumun adı kerim olacak.allahım hepimizin bebeklerini adıyla yaşatsın hayırlı uzun ömürler versin.

:))) ben rüyamda bile görmüyorum uğraşsa 1 gününü alıcak iş ama nerdeee çok yorgun olduğu için bazen kıyamıyorum ama hergün yorgun ne zaman yapılcak bu işler bilmiyorum bazen tartışmaya kadar varıyo konu babası emrivakiyle laminantları almış kendi evine çağırdı oğlunu döşetti işten geldi yorgun argın oraya gitti gece 12 ye kadar laminant döşedi.bende dedim onun acelesi yoktu 3 ay sonra çocukları olcak olanlar onlarmıydı dedim ses çıkmıyo bende napsamki alıp gelip boyaları önünemi koysam ama yapmaz bitek nazı bana geçiyomuş öyle diyo akşammm

cnm ama normalde hamile değilkende ben eşimin göbeğine doğru kafamı koyduğumda ondanda geliyor gurul gurul mideden sesler amaa

canim o baska... gecen gun kendi haftamla ilgili arastirma yaparken gordum biryerde yoga pozisyonunda otururken esiniz basini yaslarsa bebeginizin hareketlerini duyabilir ve kalp atislarini rahatca duyabilir yaziyordu :) bende arkadasimin gobegine yasladim basimi ilk basta bulamadim ama sonra yakin bir yer yakaladim galiba kalbine ve duydum sesini. neredeyse dr.daki kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…