allah yardımcın olsunnn...
Ben 10 gündür su bile içsem zor yetişiyorumm..
Artık midede birşey kalmayınca daha zor oluyor..
Inş çabuk atlatırızz...
canım benim sürekli bi bulantı hali vardı ama çıkarmıyodum bugun sütten oldu galiba
gunaydın guzel annısler..
ah ah o mıde bulantılarını bılmezmıyım neysekı gectı artık cok sukur kalmadı ama yınede ıstahsızlık devam edıyor olucak o kadar dıyorum.
benmde sızın gıbı korktugum sey ya kalbı durursa oluyor..kotu dusunmemek lazım ama engel olunmuyor kı..bnmde kontrolume 10 gun kaldı benm ıkız oldugu ıcın 2 haftada bır gıtmem gerekıyormus daha cok hasır nesır olucaz bebeklerle ..
günaydınn canımm..
bu korkular doğuma kadar sürecek heraldee..
zaman nasıl geçecek bilemiyorum..
valla cnm kontrollerı hesaplarken bı bakmıssın zaman gecıyor herhalde yaz gelse tatıllerımız olcak gezerız dolasırız derken unuturuz bıraz gıbıme gelıyor ve uc ayı atlatamadan kımsenın korkucukları gıtmıcek sahsen benm oyle
merhabalar ekim anneleri bende aranıza katıldım artık:) benim gebeliğim 8 haftalık ve yeni öğrendimilk kez bugün dr gidiyoruz.ilk başta çok ağladım,istemiyordum bebek kazara hamile kaldım.ama şimdi okadar mutluyum ki bir an önce doğsun istiyorum.ne kadar güzelmiş annelik duygusu...sizlerde sağlıkla kucağınıza alın insşallah...kısmetse benim doğumum 8 ekim olarak hesaplandı.eşimde bende ekim doğumluyuz
merhabalar ekim anneleri bende aranıza katıldım artık:) benim gebeliğim 8 haftalık ve yeni öğrendimilk kez bugün dr gidiyoruz.ilk başta çok ağladım,istemiyordum bebek kazara hamile kaldım.ama şimdi okadar mutluyum ki bir an önce doğsun istiyorum.ne kadar güzelmiş annelik duygusu...sizlerde sağlıkla kucağınıza alın insşallah...kısmetse benim doğumum 8 ekim olarak hesaplandı.eşimde bende ekim doğumluyuz
canım ben 3 ay sonra taşınıcam belki o beni biraz oyalar..
1.5 ay sonra falan ufak ufak toplanmaya başlarım..
haziran da tayinimiz çıkıcak..onu bekliyorum..
ama yorulucam diye de çok korkuyorum..
gerçi annemler gelicek ama ister istemez korkuyorum yine de..
ooooo çokmuş ama sabredeceğiz çünkü zaten 12.haftadan son 2 aya kadar ayda bir oluyormuş genellikle...
canım ben 3 ay sonra taşınıcam belki o beni biraz oyalar..
1.5 ay sonra falan ufak ufak toplanmaya başlarım..
haziran da tayinimiz çıkıcak..onu bekliyorum..
ama yorulucam diye de çok korkuyorum..
gerçi annemler gelicek ama ister istemez korkuyorum yine de..
gunaydın guzel annısler..
Ah ah o mıde bulantılarını bılmezmıyım neysekı gectı artık cok sukur kalmadı ama yınede ıstahsızlık devam edıyor olucak o kadar dıyorum.
Benmde sızın gıbı korktugum sey ya kalbı durursa oluyor..kotu dusunmemek lazım ama engel olunmuyor kı..bnmde kontrolume 10 gun kaldı benm ıkız oldugu ıcın 2 haftada bır gıtmem gerekıyormus daha cok hasır nesır olucaz bebeklerle ..
aaa nereye tasınıyosunuz cnm ya.dusnme sen nasıl yaparım ederım dıye elbet yardım edenlerın olucak bu sekılde olunca karsı komsusu bıle ınsana yardım edıyor cnm sen hıc yormucan kendını yapılıcak ıslerde olur merak etme
biz şükür geçen sene tayin işimiz hallettik fakat burada da 2+1 tuttuk evi..küçük sığamıyoruz..bebek olunca hiç sığılmaz..annem gelir onunla bebeğe bir oda lazım olacak.. biz de taşınacağız mecburen..bir de güya kaloriferli ev.. elektrikli soba falan yakıyoruz..artık yaza doğru aramaya başlarız..
canım büyük ihtimalle istanbula..
zaten buraya da istanbuldan geldik..
şark görevimizi tamamladık..
şimdide dönücez inş..ben eşimden 1 ay önce dönücem..
komşularında çoğu tayinci yardım etmeleri zor olur ama istanbuldan ailem gelecek..
onlarla toplanıp dönücem haziran başı..temmuzda da eşim gelicek yeni evimize inş..
herkes bu duumuma gülüyor aslındabenim adetlerim hep gecikirdi o nedenle şüphelenmedim hiç.belirtide yalşamadım.dalga geçiyor herkes bari doğumda haberin olsaydı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?