2012 Ekim Anneleri

ben yayalada oturuyorum üfül üfül esiyo valla.ama burdada çok sıkılıyorum.keşke merkezde biyerde otursaydım klimanın başında otururdum diyorum.bu arada takvim artık kilisi gösteriyo.

ben sana misafir olayım o zaman doğuma kadar

evet kilise geldik, az kaldı oğluşa

Sanırım bu son dakikaya kadar ertelemecilik genel erkek tabiatı. Kendi adıma, "Ben böyle istiyorum!" diye ısrar edip huzursuzluk çıkarmaktansa, "Bebek için faydalı/zararlı" ekseninde ilerlemeyi tercih ediyorum. Bu hafta sonu İKEA'ya gitmeye ikna ettim, yoksa eylülde gidecektik, o kadar eşya ne zaman yıkanacak, ütülenecek, daha da önemlisi nereye kaldırılacak düşünen yok tabii! Bir annelik sitesinde okuduğum bir bilgiden yararlandım. "BEBEK MOBİLYALARININ ODAYA KURULDUKTAN SONRA CİLA, VERNİK, BOYA KOKULARININ GİDERİLMESİ İÇİN MUTLAKA 1-2 HAFTA HAVALANDIRILMASI GEREKİR." yazıyordu.

evet yerleştirmeden önce 2 3 kere silmek gerek deterjanla havalanması gerek bizimkinin siparişi daha marangoza verilmedi bile bakalım napıcaz koltuğun yerini değiştirelim ona göre ölçüp sipariş verelim diyorum tamam diyo icraat yok bu pazar sünnet var yapamayız bakalım ne zaman yapıcaz çokmu acele ediyorum bilmiyorum ama evde büssürü iş var halıları ne zaman yıkatmalıki daha erken dimi

Bir lamba için kaç defa gittik ikea'ya aradığımız lambayı bulana kadar. raf için ayrı gittik, cibiliği dönencesi...

geçen pazar öğlen sıcağında koçtaşa gitti raflarını aldı telaşe memuru kocam

bir de bana derdi ne acele ediyosun diye.

diyorum bir de çocuk isteseymişsin nasıl olcakmışsın sen

daha erken bence. bayramdan sonra vericem ben halıları yıkatmaya, kıyafetleri de o zaman yıkarım dedim. eylülde izne çıkıcam zaten

annem de gelicek beraber güzel bir temizlik yaparız nasipse

daha erken bence. bayramdan sonra vericem ben halıları yıkatmaya, kıyafetleri de o zaman yıkarım dedim. eylülde izne çıkıcam zaten

annem de gelicek beraber güzel bir temizlik yaparız nasipse

ben eylül 15 e kadar dayanablirsem çalışayım diyorum eylül 15 geçmi olur kitemizlik için hem havalar azda olsa serinler yoksa evin içi iş yapılcak gibi değil çok sıcak

Selm güzel anneler ve minnoşlarımız nasılsınız ben sıcaklarla mücadele içindeyim izindeyim bu ilk haftam birde haftaya var ama sonra iş başı yapıcak olmak canımı sıkıyor bu temizlik konusunda bende eylülü bekleyenlerdenim halıları bayramdan sonra vercem kısmetse de badana da yaptırcaz ama ne zaman o daha belli değil izne çıkınca bende çağırcam annemi gelsin bir sürü iş var zavallı anacım şimdiden üzülüyorum haline neyse size bir şey sorucam koyu renk ve büyük beden ama mümkünse en büyük beden kot pantalon bulmam lazım bu kotum artık küçük gelmeye başladı daha büyüğünü almam şart oldu ama ben bakındım buralara yani beylikdüzü ve civarına ama bulamadım birde toriuma bakıcam ama ya yoksa işte koyu renk kot giymem şartda yaz olduğu için hep açık renkler var sizce nerden bulabilirim bilen var mı???

eşim birde kulağını koyuyor ne duyacaksa
guruk guruk sesler geliyor dio:)
bizi hissediyo oğlum tepki veriyo hemen dio:)
benim eşim de sık sık kafasını dayar tabi ne duyuyor ben de bilmem
tuzu pek sevmem ama hiç tuzsuz da olmuyor ki..şimdilerde yerli domates çıktı tarladan mis gibi,bayılıyorum kesip kesip yüyorum meyve gibi eee azıcık tuz da ekiyorum
bende de ol dalgalanmalar oluyor birkaç gündür,ya çok keyif alıyorum herbirinde.. kopuyorum ortamdan..kızlar bence günler geçsin doğsun artık gibi istekler yapmayın,bu dönem bir daha kaç kere gelecek ki hayatta başımıza..bir de farketmeden hayat ta akıyor,doğsun,emeklesin,yürüsün,koşsun,konuşsun,çişini söylesin,yesin,içsin,okula başlasın,onu kazansın bunu kazansın derken geçecek zaten.. bence anı yaşayın sadece..

eşlerimiz azıcık benziyor..vurdumduymaz değil de fazla rahat diyelim,yani olur gider düşüncesindeler..benim eşim de bir de korku var,hani herşeyini hazırlayıp bebeğe birşey olacağına,sağsalim doğsun da nasılsa eksikler tamamlanır,açta açıkta kalmaz diye söylüyor.. o da haklı,ama ben de en azından planını yapayım diyorum.. ağustosta yaparız..bizim oda olmayacağı için sadece bir karyola olacak,,kıyafetler de maşallah annem tamamlamış gibi görünüyor..ama ıvır zıvırı var daha...

ayyyy kızlar benim bebeklik eşyalarımı annem saklamış,onları bebişim de giyecek,hepsi sapasağlam duruyor.neler var neler görseniz,Allah giymesini nasip etsin...
Mayo bul kiz,bulursan bana da haber ver,gerci ayri sehirlerdeyiz ama

bulacağım ve markasını mağazasını söyleyeceğim,eğer benden önce sen bulursan sen haber ver..

çok mu cahil kalmışım ben?? tankiniyi ilk kez duydum ve hemen baktım..mantıklı birşey. mayoda wc sorunu oluyor.ama tankinide üst sıyrılıp çıkıp durursa yukarı yukarı, rahat edemem ben..ben yine bi mayo araştırayım en iyisi..

kızlar göbekleri direk güneş ışığına çıkarmayın.. tehlikeli.. uzun süre durmayın en azından.. mesela yan yatarak güneşlenin..görmeye başlıyorlar artık,yani gözlerini açmaya başlıyorlar,ve güneş ışığı gelince rahatsız oluyorlarmışşşşşş

ben manisa kulada herhangi bir dükkanda buldum markası Gör&Sin..nette de vardı...kot hem de ince tiril kotlardan...

karpuzda sıslıgı ındırıyor cunku ıdrarı sakır sakır yaptırıyor.ve ayaklar eller engec ertesı gun ınıyor

kızı sude olan kimdi,uyumlu bir isim aranıyordu,aklıma gözde geldi birdenbire..güzel isim bence

benim eşim de kulağını dayar hep.ne duycan gurul gurul gaz mı dinlicen derdim geçenlerde baya aşağılarda hissediyodum sanki dışarı çıkacak gibi çok belliydi hareketleri.eşim kulağını koydu kalp atışlarını duyuyorum dedi.bi müddet sonra pozisyon değiştirdi sanırım duyamadı bi daha..

geçenlerde yatarken birden ağrı girdi karnıma.gaz sancısıyıdı sanırımayy karnımm demişim.canım oğlum da heyecanla noldu anne çıktı mı bebek dedi ayyy başladım gülmeye..göbek deliğimi gösteriyo ordan çıkcakmış.şimdi bekliyo ordan çıksın diye

MerhAba aNneler bugün temizlik gunü kadın geldi oturma Odasının duvarını siliyor galiba yatak odasi oturma odasi yetişmiyormuş gibi ben temizliycem artık

çok tatlı görünüyosunuz kaç yaşındasın canım ben seni daha büyük düşünmüştüm nedense
25 yaşındayım cnm ben..
eşimin yanında bembeyaz kaldım yaa güneş deniz yüzü göremedim o gitmişti:)
gerçe eşim zaten esmer tenli ama bu kadar kara diil hehe

hayalindeki brck nasıldıııı:)
yıktımmı hayallerini yoksa hehe

Son düzenleme:
MerhAba aNneler bugün temizlik gunü kadın geldi oturma Odasının duvarını siliyor galiba yatak odasi oturma odasi yetişmiyormuş gibi ben temizliycem artık

geçen hafta bende duvarlarımı sildirdim canım iki gün arka arkaya geldi bayan yetişmiyor bütün ev aynı güne duvarları silmek işin içine girince bitmiyor tüm odalar temizlik bir gün sonraya kalıyor...aman sakın sende kendin yapmaya kalkma dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…