- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ben yayalada oturuyorum üfül üfül esiyo valla.ama burdada çok sıkılıyorum.keşke merkezde biyerde otursaydım klimanın başında otururdum diyorum.bu arada takvim artık kilisi gösteriyo.
ayy, işte benimde bu aralar tek derdim bu. Eşimin ailesi son dakika insanlarıdır, eşimde sinir olur ama kendiside aynısını yapar.
Şu odayı düzene koyalım, alalım beşiği, dolabı diyorum, tık yok. Geçen akşam kızdım, hastanenin dibinde Çilek Mobilya var, bir dahaki sefere gidip alacağım oradan diyorum, gülüyor. Bunun teslimatı var, havalandırması var, araya ramazan girecek, bayram girecek birde tatile gitmeyi düşünüyor. Artık ona kalırsam herhalde bunlar son iki haftada hallolur. Sanki son iki haftamız belli mi, onu hiç düşünmüyor. Aldığım eşyalar boş odada poşetlerde duruyor ya, gördükçe sinirlerim zıplıyor.
Artık geçen gece rüyamda "odasını maviye boyayalım bebeğimiz" diyorum, "tamam hadi alalaım boyayı" falan diyor. Bir uyandım, rüya imiş:)
ohh ne güzel bizim daha bişeye dokunduğumuz yok eşimin en sevmediğim huyu vurdumduymazlığı oda boyancak hallederiz odanın şeklini değiştircez dolap yaptırcaz konuştunmu marangozla daha erken hallederiz gidelim eksiklerimizi alalım bari tamam alırız bugün çok yorgunum hergünümüz böyle bende sinir oluyorum heleki hallederiz lafından resmen tiksindim bakalım ne ara halledicez işlerimizi
Sanırım bu son dakikaya kadar ertelemecilik genel erkek tabiatı. Kendi adıma, "Ben böyle istiyorum!" diye ısrar edip huzursuzluk çıkarmaktansa, "Bebek için faydalı/zararlı" ekseninde ilerlemeyi tercih ediyorum. Bu hafta sonu İKEA'ya gitmeye ikna ettim, yoksa eylülde gidecektik, o kadar eşya ne zaman yıkanacak, ütülenecek, daha da önemlisi nereye kaldırılacak düşünen yok tabii! Bir annelik sitesinde okuduğum bir bilgiden yararlandım. "BEBEK MOBİLYALARININ ODAYA KURULDUKTAN SONRA CİLA, VERNİK, BOYA KOKULARININ GİDERİLMESİ İÇİN MUTLAKA 1-2 HAFTA HAVALANDIRILMASI GEREKİR." yazıyordu.
Sanırım bu son dakikaya kadar ertelemecilik genel erkek tabiatı. Kendi adıma, "Ben böyle istiyorum!" diye ısrar edip huzursuzluk çıkarmaktansa, "Bebek için faydalı/zararlı" ekseninde ilerlemeyi tercih ediyorum. Bu hafta sonu İKEA'ya gitmeye ikna ettim, yoksa eylülde gidecektik, o kadar eşya ne zaman yıkanacak, ütülenecek, daha da önemlisi nereye kaldırılacak düşünen yok tabii! Bir annelik sitesinde okuduğum bir bilgiden yararlandım. "BEBEK MOBİLYALARININ ODAYA KURULDUKTAN SONRA CİLA, VERNİK, BOYA KOKULARININ GİDERİLMESİ İÇİN MUTLAKA 1-2 HAFTA HAVALANDIRILMASI GEREKİR." yazıyordu.
evet yerleştirmeden önce 2 3 kere silmek gerek deterjanla havalanması gerek bizimkinin siparişi daha marangoza verilmedi bile bakalım napıcaz koltuğun yerini değiştirelim ona göre ölçüp sipariş verelim diyorum tamam diyo icraat yok bu pazar sünnet var yapamayız bakalım ne zaman yapıcaz çokmu acele ediyorum bilmiyorum ama evde büssürü iş var halıları ne zaman yıkatmalıki daha erken dimi
daha erken bence. bayramdan sonra vericem ben halıları yıkatmaya, kıyafetleri de o zaman yıkarım dedim. eylülde izne çıkıcam zaten
annem de gelicek beraber güzel bir temizlik yaparız nasipse
benim eşim de sık sık kafasını dayar tabi ne duyuyor ben de bilmemeşim birde kulağını koyuyor ne duyacaksa
guruk guruk sesler geliyor dio:)
bizi hissediyo oğlum tepki veriyo hemen dio:)
tuzu pek sevmem ama hiç tuzsuz da olmuyor ki..şimdilerde yerli domates çıktı tarladan mis gibi,bayılıyorum kesip kesip yüyorum meyve gibi eee azıcık tuz da ekiyorumbanada dün ebe buzlu suda beklet biraz dedi iyi geliyomuş şişliğe benimde ayaklarım davul gibi resmen herşeyi tuzsuz yicekmişiz zeytini peyniri bile ben geçen gün ayaklarımın acısından yürüyemiyodum bile elledikçe sızlıyodu ayaklarım
bende de ol dalgalanmalar oluyor birkaç gündür,ya çok keyif alıyorum herbirinde.. kopuyorum ortamdan..kızlar bence günler geçsin doğsun artık gibi istekler yapmayın,bu dönem bir daha kaç kere gelecek ki hayatta başımıza..bir de farketmeden hayat ta akıyor,doğsun,emeklesin,yürüsün,koşsun,konuşsun,çişini söylesin,yesin,içsin,okula başlasın,onu kazansın bunu kazansın derken geçecek zaten.. bence anı yaşayın sadece..Herkese gunaydin kizlar!!! Mutlu gunler olsun. Benim kuzumun bareketleri artik oldurecek beni :) Karnim calkalaniyor resmen dondugunde. Guluyorum hep :) Esimde dalgalanmalari gorunce soruyor aciyor mu diye....
arkadasim esin artik bebeginin kalp atislarini duyabilir. tabi kulagini uygun yere koyarsa yani kalbine yakin biryer yakalarsa. benimki dinliyor. ultrasound aletinde dinledigimize benziyor diyor. birde hareket ederken suyunu dalgalandiriyor ya ozaman da hafif sesler cikiyor diyor :)
eşlerimiz azıcık benziyor..vurdumduymaz değil de fazla rahat diyelim,yani olur gider düşüncesindeler..benim eşim de bir de korku var,hani herşeyini hazırlayıp bebeğe birşey olacağına,sağsalim doğsun da nasılsa eksikler tamamlanır,açta açıkta kalmaz diye söylüyor.. o da haklı,ama ben de en azından planını yapayım diyorum.. ağustosta yaparız..bizim oda olmayacağı için sadece bir karyola olacak,,kıyafetler de maşallah annem tamamlamış gibi görünüyor..ama ıvır zıvırı var daha...ohh ne güzel bizim daha bişeye dokunduğumuz yok eşimin en sevmediğim huyu vurdumduymazlığı oda boyancak hallederiz odanın şeklini değiştircez dolap yaptırcaz konuştunmu marangozla daha erken hallederiz gidelim eksiklerimizi alalım bari tamam alırız bugün çok yorgunum hergünümüz böyle bende sinir oluyorum heleki hallederiz lafından resmen tiksindim bakalım ne ara halledicez işlerimizi
Mayo bul kiz,bulursan bana da haber ver,gerci ayri sehirlerdeyiz ama
Selm güzel anneler ve minnoşlarımıznasılsınız ben sıcaklarla mücadele içindeyim izindeyim bu ilk haftam birde haftaya var ama sonra iş başı yapıcak olmak canımı sıkıyor bu temizlik konusunda bende eylülü bekleyenlerdenim halıları bayramdan sonra vercem kısmetse de badana da yaptırcaz ama ne zaman o daha belli değil izne çıkınca bende çağırcam annemi gelsin bir sürü iş var zavallı anacım şimdiden üzülüyorum haline neyse size bir şey sorucam koyu renk ve büyük beden ama mümkünse en büyük beden kot pantalon bulmam lazım bu kotum artık küçük gelmeye başladı daha büyüğünü almam şart oldu ama ben bakındım buralara yani beylikdüzü ve civarına ama bulamadım birde toriuma bakıcam ama ya yoksa işte koyu renk kot giymem şartda yaz olduğu için hep açık renkler var sizce nerden bulabilirim bilen var mı???
c&a da normal var ama buyuk bedenı bana oldu.Kizlar gunaydin,
Benim bir sorum var sizlere,hamile mayosu nereden alinabilir ya da bikini?bir fikri olan var mi?
banada dün ebe buzlu suda beklet biraz dedi iyi geliyomuş şişliğe benimde ayaklarım davul gibi resmen herşeyi tuzsuz yicekmişiz zeytini peyniri bile ben geçen gün ayaklarımın acısından yürüyemiyodum bile elledikçe sızlıyodu ayaklarım
hehehehbenim esimde aynisini yapiyo kulagini koyuyor ne duyacaksa artik gecende arkadasimin kizi var ufak, karnimi seviyor sonra bakti dikkatlice dedi ama ben bebegi göremiyorum diye göbegimin deligine bakiyor dikkatlice bebegi görmek icin, arkadasla basladik gulmeye, ah bu cocuklar bi alem....
Herkese gunaydin kizlar!!! Mutlu gunler olsun. Benim kuzumun bareketleri artik oldurecek beni :) Karnim calkalaniyor resmen dondugunde. Guluyorum hep :) Esimde dalgalanmalari gorunce soruyor aciyor mu diye....
arkadasim esin artik bebeginin kalp atislarini duyabilir. tabi kulagini uygun yere koyarsa yani kalbine yakin biryer yakalarsa. benimki dinliyor. ultrasound aletinde dinledigimize benziyor diyor. birde hareket ederken suyunu dalgalandiriyor ya ozaman da hafif sesler cikiyor diyor :)
asude bak albümüme
silicem birasdannn son halim:)
25 yaşındayım cnm ben..çok tatlı görünüyosunuzkaç yaşındasın canım ben seni daha büyük düşünmüştüm nedense
MerhAba aNneler bugün temizlik gunü kadın geldi oturma Odasının duvarını siliyor galiba yatak odasi oturma odasi yetişmiyormuş gibi ben temizliycem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?