2012 Ekim Anneleri

28-29 falansın diye düşünmüştüm. 25 göstermiyosun zaten hiç daha küçük duruyosun

maşallah çok tatlısın

kızlar geldim şimdi malesef plasentam çıkmamış ucu aşağıda dedi doktorum ben hala ağlama krizlerine giriyorm dedim korkma eğer ucu bu şekilde kalırsa kan almana bile gerek kalmayabilir doğumda dedi 1 kilo vermişim 73 tüm 77 olmuştum şimdi 76 geldim diyet işe yaramış dedi diyete devam el uyuşması için nerox b verdi ayak ağrılarınada iyi gelir dedi 15 gün sonra açlık şekerine baktır gel dedi o zaman vajinal bakacak 2 hafta içinde çıktı çıktı çıkmazsa çıkma ama büyük ihtimal böyle kalır değişmez dedi hamd olsun bebeğimiz iyi kilos sağlığı herşeyi normal dedi

bebgıne cok sevındım cnm.bu arada senın doktorun prevıeanla ılgılı nıye kan verıcez vermıcez diye senı urkutuyor.benı ıkı doktor bırden takıp edıyor.ben sordum ıkısınede kan lazım oluyormus falan dıye bana bırtanesı cok kızdı.dedıkı o kanama baslarsa bır ıgneyle bıle durdurulabılır.erken dogum sebebıde degılmıs prevıa.hatta bır hastası fotografcı daglara tırmanmıs 37.haftasında 40.haftada doktorum aramıs cagırmıs dogumu yapmıslar.bu prevıadan okadar cok vardedıkı bız bazen soylemıoyruz bıle dedı.cok basıt bısey bızım ıcın ne kanaması ne kanı dıyo.gerekırse durdurulur gerekırse takvıye yapılır dusunme bunları yorma kendını yeter dedı.sende aglama hala bak bebgın artık kocaman oldu anlar:)

çok şükür kuzucuk iyiymiş annesi . doktorunda olumlu konuşmuş bak ,yorma kendini sakın zorlama hiç iş falan için

canım aynı sorun yüzünden bana 2defadır idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı idrar zoru sandım o da değil çünkü geçmiyo malesef seninle haftalarımız yakın bu zamanlarda oluyomuş netten baktım merak etme:)))

günde 2 kez kullanıyorum kan hapını sabah ve akşam...

arkadaşlar benim 2sorum olucak sizlere...1.herkes kan hapı kullanıyomu bana sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapıldı idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı sonra dr um özel bir labaratuara yaptırdı onda bişey çıkmadı yanlış sonuçmuş sağlık ocağındaki kansızlıkta yok şekerte yok çkmıştı ilk hamileliğimde halbuki kanım çok düşüktü bunda yok sağlık ocağına güvenemiyorum sizce başka yere tekrar yaptırsammı kan ve şeker tahlili geçmi kaldım bilmiyorum...2.benim gibi 2.5yıl önce sezeryan olan varmı karnım gerildikçe ameliyat yerim ağrıyo???

gör benide bari bak senin için koydum ama 1 ayı geçti bu fotoyu çektireli
maşallah ne güzel çıkmışsın cnm yaa

28im ben canım yaşlandım artık

resmim yok ki hiç bu bilgisayarda
saçmalama cnm ne yaşlanması:)
bendende isticekmi bakalım.evet sık idrara çıkma olur diyor nette cnm.
brck faceden bir resim buldum ekledim

bknz. tonton ben
hani yok resim cnm
valla bu kız hepimizi gaza getirdi :)) bende albüme ekledim meğer ne hevesliymişiz eklemeye hiç belli etmiyormuşuz

brck iyiki söylemiş :)

Ya Azra bisey soyleyecegim,ben kanamalar gecirdim hastanede de yattim,buna ragmen benim doktorum kan lazim olur bilmem ne demiyor,kafana takma dinlen,en fazla sezeryan olursun diyor,biraz erken olabilir diyor ama boyle korkutmalarla hic karsilasmadim,ustelk kanamam kac gunlerce durmadi,hastanelerde kaldim.senin doktorun neden bu kadar abartili konusuyor,amac ne anlayamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…