- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
25 yaşındayım cnm ben..
eşimin yanında bembeyaz kaldım yaa güneş deniz yüzü göremedim o gitmişti:)
gerçe eşim zaten esmer tenli ama bu kadar kara diil hehe
hayalindeki brck nasıldıııı:)
yıktımmı hayallerini yoksa hehe
28-29 falansın diye düşünmüştüm. 25 göstermiyosun zaten hiç daha küçük duruyosun
maşallah çok tatlısın
sen kaç yaşındasın cnm senide göreyimmmm asude senideee
yok cnm 25 gösteriyorum yaa daha büyük gösteriyorum bence hatta:)
kızlar geldim şimdi malesef plasentam çıkmamış ucu aşağıda dedi doktorum ben hala ağlama krizlerine giriyorm dedim korkma eğer ucu bu şekilde kalırsa kan almana bile gerek kalmayabilir doğumda dedi 1 kilo vermişim 73 tüm 77 olmuştum şimdi 76 geldim diyet işe yaramış dedi diyete devam el uyuşması için nerox b verdi ayak ağrılarınada iyi gelir dedi 15 gün sonra açlık şekerine baktır gel dedi o zaman vajinal bakacak 2 hafta içinde çıktı çıktı çıkmazsa çıkma ama büyük ihtimal böyle kalır değişmez dedi hamd olsun bebeğimiz iyi kilos sağlığı herşeyi normal dedi
kızlar geldim şimdi malesef plasentam çıkmamış ucu aşağıda dedi doktorum ben hala ağlama krizlerine giriyorm dedim korkma eğer ucu bu şekilde kalırsa kan almana bile gerek kalmayabilir doğumda dedi 1 kilo vermişim 73 tüm 77 olmuştum şimdi 76 geldim diyet işe yaramış dedi diyete devam el uyuşması için nerox b verdi ayak ağrılarınada iyi gelir dedi 15 gün sonra açlık şekerine baktır gel dedi o zaman vajinal bakacak 2 hafta içinde çıktı çıktı çıkmazsa çıkma ama büyük ihtimal böyle kalır değişmez dedi hamd olsun bebeğimiz iyi kilos sağlığı herşeyi normal dedi
sen kaç yaşındasın cnm senide göreyimmmm asude senideee
yok cnm 25 gösteriyorum yaa daha büyük gösteriyorum bence hatta:)
Günaydınlarr....
nasılsınız kızlarr
Sizinde wc nizi yapınca kalktığınız gibi tekrar geliyormu bi benimmi böyle acaba:)
Bide arada bir rahmime bıçak saplanmış gibi oluyor aniden ve hemen geçiyor.Sizdede oluyormu?
arkadaşlar benim 2sorum olucak sizlere...1.herkes kan hapı kullanıyomu bana sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapıldı idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı sonra dr um özel bir labaratuara yaptırdı onda bişey çıkmadı yanlış sonuçmuş sağlık ocağındaki kansızlıkta yok şekerte yok çkmıştı ilk hamileliğimde halbuki kanım çok düşüktü bunda yok sağlık ocağına güvenemiyorum sizce başka yere tekrar yaptırsammı kan ve şeker tahlili geçmi kaldım bilmiyorum...2.benim gibi 2.5yıl önce sezeryan olan varmı karnım gerildikçe ameliyat yerim ağrıyo???
brck faceden bir resim buldum ekledim
bknz. tonton ben
valla bu kız hepimizi gaza getirdi :)) bende albüme ekledim meğer ne hevesliymişiz eklemeye hiç belli etmiyormuşuz
brck iyiki söylemiş :)
Asudecim maşallah sana ne güzel cikmissin
kafam şimdi klavyenin üzerine düşecekçok uykum geldi
maşallah ne güzel çıkmışsın cnm yaagör benide bari bak senin için koydum ama 1 ayı geçti bu fotoyu çektireli
saçmalama cnm ne yaşlanması:)
28im ben canım yaşlandım artık
resmim yok ki hiç bu bilgisayarda
bendende isticekmi bakalım.evet sık idrara çıkma olur diyor nette cnm.canım aynı sorun yüzünden bana 2defadır idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı idrar zoru sandım o da değil çünkü geçmiyo malesef seninle haftalarımız yakın bu zamanlarda oluyomuş netten baktım merak etme:)))
hani yok resim cnmbrck faceden bir resim buldum ekledim
bknz. tonton ben
valla bu kız hepimizi gaza getirdi :)) bende albüme ekledim meğer ne hevesliymişiz eklemeye hiç belli etmiyormuşuz
brck iyiki söylemiş :)
maşallah ne güzel çıkmışsın cnm yaa
saçmalama cnm ne yaşlanması:)
bendende isticekmi bakalım.evet sık idrara çıkma olur diyor nette cnm.
hani yok resim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?