2012 Ekim Anneleri

halı yıkatmak için bence de erken, çünkü halı ortada olacağından doğuma kadar tozlanabilir. Ben halıyı en sona bırakıcam, tabii onun da havalanması lazım.

1- Kan hapı kullanmalısın bence, çünkü kan hacimimiz %30-50 artıyor, bebeğimize gidiyor. Gebeliğimin ilk zamanında kanım normal çıkmıştı benim ama doktorum 20. haftadan sonra ilaç verdi. Kullanmama rağmen 24. haftada kanım düşük çıktı. Şimdi günde 2 tane içiyorum.
Ayrıca sağlık ocaklarında yanlış sonuç çıkabiliyor, imkanın varsa hastanede kan tahlilide şeker yüklemeside yaptır.

2- buna cevap veremeyeceğim:)))

saolun arkadaşlar yanlış hatırlamıyosam kızımda ferrosanol kullanmıştım...dr um elevitin içinde demir var dedi olmazsa ben tahlil yaptırayım tekrar...

bircan ben kan hapı hiç kullanmadım,kanımda her ay aynı çıkıyor hatta artıyor virgülden sonrası..sadece elevit ve balık hapı kullanıyorum.şeker en iyi sonucu 24-28 haftalar arası verirmiş.. çoğu sağlık sonucu yanlış çıkıyormuş,bunu birkaç kişiden daha duydum ben.. istersen tekrarla testlerini...

diğer sorunu bilemiyorum..

Son düzenleme:
saolun arkadaşlar yanlış hatırlamıyosam kızımda ferrosanol kullanmıştım...dr um elevitin içinde demir var dedi olmazsa ben tahlil yaptırayım tekrar...

benim dr da aynısını söylüyor.değerlerm de düşmüyor diye başlatmıyor

kızlar benım bugun garıp agrılarım ,ıgne batmalarım falan oldu gecer dedım gectı ...ama tekrarlayınca korktum hemen çapa yakın oraya gıttım muayne ettıler.. kasılmalar varmı karnımı takıp ettıler,nts ye sokmadılar 28.haftadan sonra gırılır 1 haftan var dedıler nts ile bebeğin kalp atıslarını takıp edıyorlarmıs ve rahım kasılmalarını ama bebegın durumu hakkında daha genıs bılgı verırmıs ben sadece sancı kontrolu ıcın kullanılıyor zannedıyordum ögrenmıiş oldum.en son da çatı muaynesı yaptılar acılma yok dedıler sonunda çatı muaynesi neymiş onuda öğendım gıcık bır durum catı muaynesı canım yandı ama kısa surdu

herkese meraba.dün hiç giremedim nete.bebişimizin odasına boya yapcak dedesi birazdan.o gelene kadar bakayım dedim geçmişe:)esyalarını da yarın isteriz artık almıştık depoda bekliyordu mağazada.cumartesi de sahile kacacaz bikaç günlüğüne.doktorum yolculuk yapabilirsin,denize de girebilirsin dedi sevindim bi sıkıntı olmamasına.işte bi tansiyon sorunum vardı.omron marka tansiyon aleti siparişi verdim netten bugün o da gelir.tansiyon kontrolü yapmam gerekiyor arada.tansiyon ilacına öyle baslıcam yüksek cıkarsa

canım rahim büyüdükçe olurmuş o batmalar.idrar yolu enfeksiyonun olmadıgı sürece korkma.çatı muayenesini arkadasım da anlattı bana ayrıntısıyla.evet biraz sinir edici bir dururm ama napcaksın.inşallah Allah hepimize normal doğum nasip eder

Kızlar yaaa 2 gündür bebişin hareketleri azaldı.çok moralim bozuk çok korkuyorum.eskiden kıpır kıpırdı.şimdi arada bi dalgalanıyo,bi atıyo okadar.böle olanlar varmıı.napmalıyım(((43:

1. sağlık ocağına pek güvenme derim, ben ilk hamileliğimde kızılaya yaptırmıştım, onlar bile yanlış yaptılar, üstelik de beta hcg idi bu yanlış dış gebelikten ve mol gebelikten şüphelenmemize ve haftasonuna denk geldiğinden 2 korkunç gün ve gece geçirmeme neden oldu. Üçüncü bir merkeze yaptırmanızı öneririm. Bu arada dzenli olarak kırmızı et tüketmeye özen gösterdiğimden kan hapına gerek duymadı doktorum, tahlil sonuçlarım iyiymiş. Elevit'in içinde zaten demir de var, elevite devam dedi.

2. ben ilk sezaryenimi 2009 ekim'de, 2. sezaryenimi 2010 aralık ayında oldum, ameliyat yerimle ilgili hiçbir problem de yaşamadım, çok şükür. Yalnız merak ettiğim, sezaryen izi zaten çok aşağıda kalıyor, orası gerilmiyor ki? Üstelik benim göbek ikiz göbeği gibi, fotoğraflardan görmüşsen, belki de çok ayran, soda falan tüketiyorsan gaz yapıyordur canım, bence yemeklerin içine kimyon koymayı ihmal etme.

Son düzenleme:
kızlar yaa sureklı ruyamda benı korkutuyorlarrr yaa bebegım olu doguyor ya karnımda oluyorrr hep boyle goruyorum ruyalarımııı cok korkuyorum

Amin canım kolaylıkla atlatalım dogumu hepimiz inşallah ama bi şey fark ettım doguma yaklaşmısız cıdden... hanı lafta yaklaştık dıyordum ama muaynede ciddi ciddi anladım yani ...

Kızlar yaaa 2 gündür bebişin hareketleri azaldı.çok moralim bozuk çok korkuyorum.eskiden kıpır kıpırdı.şimdi arada bi dalgalanıyo,bi atıyo okadar.böle olanlar varmıı.napmalıyım(((43:

aynı şey bende de oluyor.bazen çok hareketli bakıyorum ertesi gün tepikleri daha güçsüz.bence bunlar normal.Ben de sadece bende oluyor sanıyordum sürekli onu dinliyorum ne zaman tepecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…