kızlar nolur benim sorularımada bakın:)))
evet yerleştirmeden önce 2 3 kere silmek gerek deterjanla havalanması gerek bizimkinin siparişi daha marangoza verilmedi bile bakalım napıcaz koltuğun yerini değiştirelim ona göre ölçüp sipariş verelim diyorum tamam diyo icraat yok bu pazar sünnet var yapamayız bakalım ne zaman yapıcaz çokmu acele ediyorum bilmiyorum ama evde büssürü iş var halıları ne zaman yıkatmalıki daha erken dimi
arkadaşlar benim 2sorum olucak sizlere...1.herkes kan hapı kullanıyomu bana sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapıldı idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı sonra dr um özel bir labaratuara yaptırdı onda bişey çıkmadı yanlış sonuçmuş sağlık ocağındaki kansızlıkta yok şekerte yok çkmıştı ilk hamileliğimde halbuki kanım çok düşüktü bunda yok sağlık ocağına güvenemiyorum sizce başka yere tekrar yaptırsammı kan ve şeker tahlili geçmi kaldım bilmiyorum...2.benim gibi 2.5yıl önce sezeryan olan varmı karnım gerildikçe ameliyat yerim ağrıyo???
kızlar nolur benim sorularımada bakın:)))
saolun arkadaşlar yanlış hatırlamıyosam kızımda ferrosanol kullanmıştım...dr um elevitin içinde demir var dedi olmazsa ben tahlil yaptırayım tekrar...
şimdi???? .........
hohoyttt maşallah göbişe gellll
çok tatlısınız cnmmm
kızlar benım bugun garıp agrılarım ,ıgne batmalarım falan oldu gecer dedım gectı ...ama tekrarlayınca korktum hemen çapa yakın oraya gıttım muayne ettıler.. kasılmalar varmı karnımı takıp ettıler,nts ye sokmadılar 28.haftadan sonra gırılır 1 haftan var dedıler nts ile bebeğin kalp atıslarını takıp edıyorlarmıs ve rahım kasılmalarını ama bebegın durumu hakkında daha genıs bılgı verırmıs ben sadece sancı kontrolu ıcın kullanılıyor zannedıyordum ögrenmıiş oldum.en son da çatı muaynesı yaptılar acılma yok dedıler sonunda çatı muaynesi neymiş onuda öğendımgıcık bır durum catı muaynesı canım yandı ama kısa surdu
göbek aldı başını gidiyo5,5 kiloluk göbüş o yaa
arkadaşlar benim 2sorum olucak sizlere...1.herkes kan hapı kullanıyomu bana sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapıldı idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı sonra dr um özel bir labaratuara yaptırdı onda bişey çıkmadı yanlış sonuçmuş sağlık ocağındaki kansızlıkta yok şekerte yok çkmıştı ilk hamileliğimde halbuki kanım çok düşüktü bunda yok sağlık ocağına güvenemiyorum sizce başka yere tekrar yaptırsammı kan ve şeker tahlili geçmi kaldım bilmiyorum...2.benim gibi 2.5yıl önce sezeryan olan varmı karnım gerildikçe ameliyat yerim ağrıyo???
canım rahim büyüdükçe olurmuş o batmalar.idrar yolu enfeksiyonun olmadıgı sürece korkma.çatı muayenesini arkadasım da anlattı bana ayrıntısıyla.evet biraz sinir edici bir dururm ama napcaksın.inşallah Allah hepimize normal doğum nasip eder
Kızlar yaaa 2 gündür bebişin hareketleri azaldı.çok moralim bozuk çok korkuyorum.eskiden kıpır kıpırdı.şimdi arada bi dalgalanıyo,bi atıyo okadar.böle olanlar varmıı.napmalıyım((( 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?