2012 Ekim Anneleri

Amin canım kolaylıkla atlatalım dogumu hepimiz inşallah ama bi şey fark ettım doguma yaklaşmısız cıdden... hanı lafta yaklaştık dıyordum ama muaynede ciddi ciddi anladım yani ...

canım ikimizin bebişlerinin doğum tarihi aynı dikkat ettim şimdi:)bir dahaki gidişimde çatı muayenesi yapar belki banada

kızlar yaa sureklı ruyamda benı korkutuyorlarrr yaa bebegım olu doguyor ya karnımda oluyorrr hep boyle goruyorum ruyalarımııı cok korkuyorum

gebelerın kabus gormesı normal miş canım bende sabahları içimde sıkıntıyla uyanıyorum bazen hatırlmamıyorum ruyamı Allah bılır neler göruyorum ..gerek hormonlar gerekse bilinçaltımıza attığımız korkular işte..dert etme ruya o neyı ıstersek ruyada elde edemıyoruz uzaklasıyo bende şuna benzetıyorum , unıversıte sınavına gırecegım zaman hep ruyamda ya sınava gec kaldıgımı yada sınavı kacırdıgımı gorurdum ama noldu ruyam cıkmadı sınavlara hıc bır zaman gec kalmadım ve kacırmadım evleneceğim zamanda ruyamda kocamı başka kadınla basardım düğünü iptal ederdim ama noldu kocamı basmadım düğünümde oldu

canım ikimizin bebişlerinin doğum tarihi aynı dikkat ettim şimdi:)bir dahaki gidişimde çatı muayenesi yapar belki banada

aaaaaaaa evet ya bende şimdi sen söyleyince fark ettim ...kız mı erkek mi senın minnoş ,sat larımız aynı demek benımkı 7 ocak benım ağrılarım oldugu için erken doğum mu dıye kontrol ettiler canım sana çatı yaparlarmı bilmem ..

Kızlar yaaa 2 gündür bebişin hareketleri azaldı.çok moralim bozuk çok korkuyorum.eskiden kıpır kıpırdı.şimdi arada bi dalgalanıyo,bi atıyo okadar.böle olanlar varmıı.napmalıyım(((43:

evet bendede oluyor bazen kıpır kıpır ..bazen oralı bıle olmuyo sen yınede takıp et elını karnına koy bazen hafıf vuruyo hıssetmıyoruz elını koyunca hıssedıyorsun...

dogruu canımm ama ınsan etkılenıyor ıstee ruyadan etkılenıyorumm bazenn hele ıss kızım oluncaa onceden kocamı hep baskalarıyla gorur yakalardım ruyamdaa sımdıde durmadan kızımı goruyorummm ayy cok ozledımm bır pztesı olsada gorsem kuzumuuu

minnoşum erkek:))benim de 7ocak.bende önce gebelik şekeri çıktı.son kontrolde kayboldu.şimdi de yüksek tansiyon var dedi doktor.ilaç verdi ama kullanmaya cesaret edemedim daha.kendim bikaç kez ölçecem ondan sonra kullancam.geçmiş olsun.şekerden dolayı bebek iri olabilir demişti ama pazartesi gittiğimde hersey normal çıktı kilosu falan

dimi insan çok özlüyor daha tanımadan özlemek buymuş yaaa...benım randevu daha 4 ağustosta

benım minnoşumda erkek :) aynen bendede önce şeker çıkar gibi oldu ..sonra normale döndü şeker çıkmadı. bebeğin kılosuda normal .bugunde tansıyorum hafıf yüksek çıktı ama bi şey demediler,ötekı randevum taaaaa 4 agustosta sabretmek zor ama oğlun ıyı olsunda beklerim napim

Kızlar yaaa 2 gündür bebişin hareketleri azaldı.çok moralim bozuk çok korkuyorum.eskiden kıpır kıpırdı.şimdi arada bi dalgalanıyo,bi atıyo okadar.böle olanlar varmıı.napmalıyım(((43:

cnm sıkma canını benimde aynı ama bugün hareketli...3 gündür çok sakindi korktum..
pazar doktora gidicem sorarım....
ama bu aralar herkesin sorusu bu demekki herkeste var ozaman normal:)

kızlarr bu çatı muyanesi önceden mi oluyo yaa ben doğum anında sanıyodum:S çok mu kötü acı veren bişey acabaa

canım benım agrı ve sancılarım oldugu ıcın muayne ettıler sonrada bırde çatıya bakalım dedıler,o yuzden baktılar bana özel bir durum yanı..çok acı vermedı eldıven gıyıp elle muayne ettı 2 dakika bile sürmedi sonra acılma yok dedi..acısına gelınce şöyle tarıf edeyım hanı gebe olmadan önce rutin kontrollerinde jınekolog alttan muayne eder ya ince bir acı hissedersin o acının azcık fazlası gıbıydı ...korkacak bi şey yokmuş yani bende gözümde büyütmüştüm bayağı :18:

gecen dr gıttıgımızde kadının bırı hamıle catı muanesı oluyorduuu bagırtısı dısarı duyduu vallahıı esımde soruyorr o kadına dr napıyorda oyle bagrıyorrr dıee catı muanesı edıyor dedım oda ne dıyorrr ??? ölürmüsün üldürürmüsün su erkekler ıllahı herseyı acık acık duymak ıstıyorrr

hadi ya niye o kadar bağırmış ki ,onun doğumu mu yaklaşmış acaba :18:

selammmm kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nasılsınız bakalım güzel anişleerrr benim acil bir sorum var ( yardım lütfeenn benim üst komşum yeni doğum yaptı bana gelcek yumurtaları hazırla dedi gülerek ya ben bu geleneği hiç bilmiyorum doğum yapmış anneye ne yumurtası verilir haşlanacakmı acaba yada kaçtane ay utancımdan soramadımda :)):18:

canım bende annemden biliyorum komşumuza vermişti bi kere görmüştüm...2 tane yumurta bi paket çikolata ve hediyelik dantelli bi havlu vermişti...sanırım böyle bişeyden bahsetti komşun :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…