Amin canım kolaylıkla atlatalım dogumu hepimiz inşallahama bi şey fark ettım doguma yaklaşmısız cıdden... hanı lafta yaklaştık dıyordum ama muaynede ciddi ciddi anladım yani ...
kızlar yaa sureklı ruyamda benı korkutuyorlarrr yaa bebegım olu doguyor ya karnımda oluyorrr hep boyle goruyorum ruyalarımııı cok korkuyorum
canım ikimizin bebişlerinin doğum tarihi aynı dikkat ettim şimdi:)bir dahaki gidişimde çatı muayenesi yapar belki banada
Kızlar yaaa 2 gündür bebişin hareketleri azaldı.çok moralim bozuk çok korkuyorum.eskiden kıpır kıpırdı.şimdi arada bi dalgalanıyo,bi atıyo okadar.böle olanlar varmıı.napmalıyım((( 43:
gebelerın kabus gormesı normal miş canım bende sabahları içimde sıkıntıyla uyanıyorum bazen hatırlmamıyorum ruyamı allah bılır neler göruyorum..gerek hormonlar gerekse bilinçaltımıza attığımız korkular işte..dert etme ruya o Neyı ıstersek ruyada elde edemıyoruz uzaklasıyo bende şuna benzetıyorum , unıversıte sınavına gırecegım zaman hep ruyamda ya sınava gec kaldıgımı yada sınavı kacırdıgımı gorurdum ama noldu ruyam cıkmadı sınavlara hıc bır zaman gec kalmadım ve kacırmadım Evleneceğim zamanda ruyamda kocamı başka kadınla basardım Düğünü iptal ederdim ama noldu kocamı basmadım düğünümde oldu
aaaaaaaa evet ya bende şimdi sen söyleyince fark ettim ...kız mı erkek mi senın minnoş ,sat larımız aynı demek benımkı 7 ocakbenım ağrılarım oldugu için erken doğum mu dıye kontrol ettiler canım sana çatı yaparlarmı bilmem ..
dogruu canımm ama ınsan etkılenıyor ıstee ruyadan etkılenıyorumm bazenn hele ıss kızım oluncaa onceden kocamı hep baskalarıyla gorur yakalardım ruyamdaa sımdıde durmadan kızımı goruyorummm ayy cok ozledımm bır pztesı olsada gorsem kuzumuuu
minnoşum erkek:))benim de 7ocak.bende önce gebelik şekeri çıktı.son kontrolde kayboldu.şimdi de yüksek tansiyon var dedi doktor.ilaç verdi ama kullanmaya cesaret edemedim daha.kendim bikaç kez ölçecem ondan sonra kullancam.geçmiş olsun.şekerden dolayı bebek iri olabilir demişti ama pazartesi gittiğimde hersey normal çıktı kilosu falan
Kızlar yaaa 2 gündür bebişin hareketleri azaldı.çok moralim bozuk çok korkuyorum.eskiden kıpır kıpırdı.şimdi arada bi dalgalanıyo,bi atıyo okadar.böle olanlar varmıı.napmalıyım((( 43:
kızlarr bu çatı muyanesi önceden mi oluyo yaa ben doğum anında sanıyodum:S çok mu kötü acı veren bişey acabaa
gecen dr gıttıgımızde kadının bırı hamıle catı muanesı oluyorduuu bagırtısı dısarı duyduu vallahıı esımde soruyorr o kadına dr napıyorda oyle bagrıyorrr dıee catı muanesı edıyor dedım oda ne dıyorrr ??? ölürmüsün üldürürmüsün su erkekler ıllahı herseyı acık acık duymak ıstıyorrr
vallhı canım bılmıyorumm bızler kacıncı haftada olucagız acaba bılen varmı
selammmm kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nasılsınız bakalım güzel anişleerrr benim acil bir sorum var( yardım lütfeenn benim üst komşum yeni doğum yaptı bana gelcek yumurtaları hazırla dedi gülerek ya ben bu geleneği hiç bilmiyorum doğum yapmış anneye ne yumurtası verilir haşlanacakmı acaba yada kaçtane ay utancımdan soramadımda :)):18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?