Kizlar 7. Ay ne zaman doluyodu yine karistiiii
canım bende annemden biliyorum komşumuza vermişti bi kere görmüştüm...2 tane yumurta bi paket çikolata ve hediyelik dantelli bi havlu vermişti...sanırım böyle bişeyden bahsetti komşun :44:
amaniinnn bu gelenekler bayağı masraflıymışş.))) hiç kullanmadığım bana gelen havlular vardı birini verim bari çokk sağoll yumurtada haşlanıyor sanırımm
ben sana misafir olayım o zaman doğuma kadar
evet kilise geldik, az kaldı oğluşa
amaniinnn bu gelenekler bayağı masraflıymışş.))) hiç kullanmadığım bana gelen havlular vardı birini verim bari çokk sağoll yumurtada haşlanıyor sanırımm
bak buda örnek resmı cnm
Eki Görüntüle 463625
saol canım bilgilerin için ne bileyim sanki sezeryan yerimde sızlama hissediyorum ben ama doğru diyosun gazda olabilir...1. sağlık ocağına pek güvenme derim, ben ilk hamileliğimde kızılaya yaptırmıştım, onlar bile yanlış yaptılar, üstelik de beta hcg idi bu yanlış dış gebelikten ve mol gebelikten şüphelenmemize ve haftasonuna denk geldiğinden 2 korkunç gün ve gece geçirmeme neden oldu. Üçüncü bir merkeze yaptırmanızı öneririm. Bu arada dzenli olarak kırmızı et tüketmeye özen gösterdiğimden kan hapına gerek duymadı doktorum, tahlil sonuçlarım iyiymiş. Elevit'in içinde zaten demir de var, elevite devam dedi.
2. ben ilk sezaryenimi 2009 ekim'de, 2. sezaryenimi 2010 aralık ayında oldum, ameliyat yerimle ilgili hiçbir problem de yaşamadım, çok şükür. Yalnız merak ettiğim, sezaryen izi zaten çok aşağıda kalıyor, orası gerilmiyor ki? Üstelik benim göbek ikiz göbeği gibi, fotoğraflardan görmüşsen, belki de çok ayran, soda falan tüketiyorsan gaz yapıyordur canım, bence yemeklerin içine kimyon koymayı ihmal etme.
vallhı canım bılmıyorumm bızler kacıncı haftada olucagız acaba bılen varmı
günaydın güzeller hayırlı cumalar
izmir valiliğinden açıklama hamile devlet memurları sıcaktan dolayı izinlihani bize izin
ohhh ne güzelll şahsen bana doktora gitceğimde bile zorla izin var bugün sıcak sen gelme yat dinlen dicek patronu daha görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?