2012 Ekim Anneleri

canım bende annemden biliyorum komşumuza vermişti bi kere görmüştüm...2 tane yumurta bi paket çikolata ve hediyelik dantelli bi havlu vermişti...sanırım böyle bişeyden bahsetti komşun :44:

amaniinnn bu gelenekler bayağı masraflıymışş.))) hiç kullanmadığım bana gelen havlular vardı birini verim bari çokk sağoll yumurtada haşlanıyor sanırımm

bu arada aklıma gelmişken söylim dedim bebişlerin hareketlerini bazen hissetmiyoruz ve telaşa kapılıyoruz doğal olarak ben steteskop aldım daha doğrusu tansiyon aleti almıştım onun steteskopunu kullanıyorum sessiz bir odaya geçip minnoşu dinliyorum ve kalp atışlarını artık duyabiliyoruz bu haftalarda benim gibi evhamlı anne adaylarına tavsiye ederim gerçekten çok rahatlatıyo hareketlerini hissetmediğimde kalp atışını duyduğumda bir oh çekiyorum tabii bebeğin buradada pozizyonu çok önemli ama bana hep denk geldi maaşAllah

amaniinnn bu gelenekler bayağı masraflıymışş.))) hiç kullanmadığım bana gelen havlular vardı birini verim bari çokk sağoll yumurtada haşlanıyor sanırımm

cnm yumurtaları folyayla kapla ve kızsa pembe erkekse mavı kurdela ıle susle ve bebegın yanına koy çok şık oluyor

Kizlar 7. Ay ne zaman doluyodu yine karistiiii

27-31. haftalar arası 7. aydır. Yani 26+0dan 30+6ya 7. ay içinde kabul edilirsin ve bu süre sonunda 7 ay dolar, işte ben o zaman 7 aylığım diyorum, yani doldurduğum yaşı söylemek gibi doldurduğum ayı söylüyorum. Örneğin 27+5im ya yani 28. haftanın sonu gibi olduğundan 6,5 aylığım diyorum.

iyi akşamlar kızlarcım inşallah herkes iyidir geçmişi şimdi okumaya başlayacağım daha.çok şükür biz gayet iyiyiz.oğluşumun bebek şekerlerini bitirdim bu gün ekledik resimlerimizi görmek isterseniz.iyi akşamlar diliyorum

ayy ne kadar ilginç bi adetmiş bu böyle ilk kez görüyorum,duyuyorum ne güzel birşey daha öğrenmiş oldum bu gün.bizdede kırk uçurma var ona benziyor biraz kırkı çıkan anne bebeğini alıp ilk kez evden çıkarır anane,dede,hala teyze komşu kime giderse artık onlar bebeğe hediye verirler,altın,para,kıyafet böyle bizdede

kızlar bu çatlaklar için bir arkadaş çiğ sütü buzdolapta bekkletip sürüyoduk diye yazmıştı tam olarak o tarif neydi hatırlayan varmı:26::26::26:

saol canım bilgilerin için ne bileyim sanki sezeryan yerimde sızlama hissediyorum ben ama doğru diyosun gazda olabilir...
vallhı canım bılmıyorumm bızler kacıncı haftada olucagız acaba bılen varmı

çatı muayenesini ilk hamileliğimde 39haftalık olmuştum...

günaydın kızlarrr nasılsınız benim çok uykum var resmen bilgisayar başında kestiriyorum

günaydın güzeller hayırlı cumalar

izmir valiliğinden açıklama hamile devlet memurları sıcaktan dolayı izinli hani bize izin

günaydınlar minik bebeciklerim ve annelerii hayırlı cumalar ... 11 de randewumuz war prensesimi görücem heyecen yapıorum böle meraklanıorum napıo acep die :) bugün eşim çıkmısmı cıkmamısmı bakılıcak tekrar net bişi densin artık kafam karısıo böle bı doktor cıkar daha dio bırı daha cıkmaz dıo,cıkmasa ii benım ıcın,işime gelio normal dogumdan korkuorum cunkü ALlah kalbime göre werir inşallah :)

günaydın güzeller hayırlı cumalar

izmir valiliğinden açıklama hamile devlet memurları sıcaktan dolayı izinli hani bize izin

ohhh ne güzelll şahsen bana doktora gitceğimde bile zorla izin var bugün sıcak sen gelme yat dinlen dicek patronu daha görmedim ben

ohhh ne güzelll şahsen bana doktora gitceğimde bile zorla izin var bugün sıcak sen gelme yat dinlen dicek patronu daha görmedim ben

patronumun hakkını yemiyim bizde doktor dedin mi akan sular durur, sadece ben değil herkes çok rahat izin alır.

ama ben bu cuma- cts de izin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…