cnm sıkma canını benimde aynı ama bugün hareketli...3 gündür çok sakindi korktum..
pazar doktora gidicem sorarım....
ama bu aralar herkesin sorusu bu demekki herkeste var ozaman normal:)
ne oldu yaptın mı??selammmm kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nasılsınız bakalım güzel anişleerrr benim acil bir sorum var( yardım lütfeenn benim üst komşum yeni doğum yaptı bana gelcek yumurtaları hazırla dedi gülerek ya ben bu geleneği hiç bilmiyorum doğum yapmış anneye ne yumurtası verilir haşlanacakmı acaba yada kaçtane ay utancımdan soramadımda :)):18:
Kizlar 7. Ay ne zaman doluyodu yine karistiiii
patronumun hakkını yemiyim bizde doktor dedin mi akan sular durur, sadece ben değil herkes çok rahat izin alır.
ama ben bu cuma- cts de izin istiyorum
benim paylaştığım listelerde 29+6 da bitiyordu..
Günaydınlar kızlar...
bugün akşam olurmu yaaa çok uykum var offffffffff zamanda geçmiyor
Hayırlı cumalar herkese kızlar.. bende dün gece zor uyudum çok sıcak, sonunda dalmışım ama üstüm hep açık eşim örtüyo ben açıyorum sonrada kızıyo bende ona tabikiama böyle giderse balkonda yatcaz galiba orası serin çok güzel...
aynen yaa gece kalkıp vantilatörün karşısında yattım.. ağlıcaktım sıcaktan yaa
aynen ya,ağlıcaktım gece.bir uyanıyorum sanki banyodayım o kadar terlemiş oluyorum.. ben bu kadar ter görmedim hayatımda.şakır şukur akıyor.. vantilatörü açtım karşısında uyumuşum ama korktum bu sefer de terli terli..eşim balkonda sızıp kalıyor hadi gel içeri demiyorum,o bari uyusun..balkon güzel aslında ama belim ağrıyor orda da.. valla biz daha 3.trimesterın başındayız ne olacak bilmem..gece defalarca uyanıyorum,dönerken bile hep uyanıyorum ters hareket yapmıyım diye bilinçaltıma yerleştirdim herhalde..ağustosu düşünmek bile istemiyorum...Allah nerde hamile ,nerede hasta,özellikle yatak hastası varsa herkesin yardımıcısı olsun ..
bu arada oruç tutmayı düşünen varsa bence bir kere daha düşünsün,tehlikeye atılamam valla şahsen .sonra Allah nasip ederse öderiz borçlarımızı...
demek ki napıyoruz kızlar 2. çocukları şubat -mart gibi doğuruyoruz
Valla ben oglumu bi dogurayim da ikinciyi hayal bile edemiyorum:)))
valla biz 2.nin planını yaptık bile Allah izin verirse 2016da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?