2012 Ekim Anneleri

cnm sıkma canını benimde aynı ama bugün hareketli...3 gündür çok sakindi korktum..
pazar doktora gidicem sorarım....
ama bu aralar herkesin sorusu bu demekki herkeste var ozaman normal:)

günaydınlar öncelikle.aslında kilo aldıkça daha çok aoynaması gerekirken haraketler azaldı.28 haftadan sonra haraketleri saymayı ınutmayın 10 bulması gerekiyormuş nette okudum.

ne oldu yaptın mı??

bizim buralarda çok meşhurdur.yumurta haşlanmaz..bir poşete birkaç yumurta,biraz şeker koyarsın..havlu,yelek ceket gibi bi eşya koyarsın,eğer bebek erkekse yanankalrına un sürersin çok hafif,hani yaşlılığını dedeliğini görelim diye,kızsa saçına hafif sürersin un.
Kizlar 7. Ay ne zaman doluyodu yine karistiiii

benim paylaştığım listelerde 29+6 da bitiyordu..

patronumun hakkını yemiyim bizde doktor dedin mi akan sular durur, sadece ben değil herkes çok rahat izin alır.

ama ben bu cuma- cts de izin istiyorum

izin veriyorda bizimki suratı asılıyo bigün kanamam geldi ilk zamanlar aradım gelemicem dedim rahatsızım dedim yanımdaki kızada anlattım eşi gelince söyle bilsinler neyim olduğunu diye kız anlatmış eşine herkesin başına geliyo büyütlcek bişi değilki demiş daha sonra doktordan geldim aradım 1 hafta yat dedi doktor diye tamam dedi kapattı geçmiş olsun bile demedi ne kendi ne eşi 1 kere aramadılar ciddiye bile almadılar durumumu

Kızlarr herkese günaydınlarrr inşş herkes iyidir bende salı günü gidicem dr amcamıza ama çok özledim oğluşumu inş gelişimi güzeldir

Günaydınlar kızlar...

bugün akşam olurmu yaaa çok uykum var offffffffff zamanda geçmiyor

Hayırlı cumalar herkese kızlar.. bende dün gece zor uyudum çok sıcak, sonunda dalmışım ama üstüm hep açık eşim örtüyo ben açıyorum sonrada kızıyo bende ona tabiki ama böyle giderse balkonda yatcaz galiba orası serin çok güzel...

bende düşündüm bunu akşam klima karşısında uyumaktansa balkonda uyumak daha iyi diye eşim yatmadı betonda rahatsız olursun diye

aynen yaa gece kalkıp vantilatörün karşısında yattım.. ağlıcaktım sıcaktan yaa

aynen ya,ağlıcaktım gece.bir uyanıyorum sanki banyodayım o kadar terlemiş oluyorum.. ben bu kadar ter görmedim hayatımda.şakır şukur akıyor.. vantilatörü açtım karşısında uyumuşum ama korktum bu sefer de terli terli..eşim balkonda sızıp kalıyor hadi gel içeri demiyorum,o bari uyusun..balkon güzel aslında ama belim ağrıyor orda da.. valla biz daha 3.trimesterın başındayız ne olacak bilmem..gece defalarca uyanıyorum,dönerken bile hep uyanıyorum ters hareket yapmıyım diye bilinçaltıma yerleştirdim herhalde..ağustosu düşünmek bile istemiyorum...Allah nerde hamile ,nerede hasta,özellikle yatak hastası varsa herkesin yardımıcısı olsun ..

bu arada oruç tutmayı düşünen varsa bence bir kere daha düşünsün,tehlikeye atılamam valla şahsen .sonra Allah nasip ederse öderiz borçlarımızı...

günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar

bende çok fenayım sıcaklardan yanagece 4 kere üst değiştirdik su gibi oluyorumm allahım sabır versinnnnnn

suya kalk çişe kalk terle kalk 3-4 saat uyuyabiliyoruz ancak

sende bendensin desene:d valla ben ne olursa olsun dedim geçtim vantilatörün karşısına napim uyuymam lazım yarın iş var çok uykusuzumm

herkese hayirli cumalar aksam hic uyuyamadim bel agrisina, kemiklerim ayrilicakti sanki...

valla biz 2.nin planını yaptık bile Allah izin verirse 2016da

bende ikinciyi kardesim evlenip eşi hamile kalınca düşünüyorum, çünkü oğlumun hiç yaşıt kuzeni yok en küçüğü 14 yaşında. ikinci bebişimin bari yaşıt kuzeni olsun istiyorum ama kısmet sağ sağlim bi doğurayımda

geldik doktordan bu ay 4 kg almısım dr yavaş gdelim biras dedi :) kızımda büyümüş, agzı acık elını sokup cıkarıo agzına napsın canım ya pek dadluyduu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…