bende ikinciyi kardesim evlenip eşi hamile kalınca düşünüyorum, çünkü oğlumun hiç yaşıt kuzeni yok en küçüğü 14 yaşında. ikinci bebişimin bari yaşıt kuzeni olsun istiyorum ama kısmet sağ sağlim bi doğurayımda
benim doğum psikolojime bağlı 2.yi yapıp yapmayacağım tek bildiğim bunun kadar acelee etmeyiz bi 6 7 yıl ara veririz gibime geliyo
benimde kardeşim bu sene üniversitede hazırlık sınıfını bitirdi daha 4 yıl okul 2 yıl askerlik ve iş bulma dersek bende 6-7 yıl sonra anca canım oğlumda büyümüş olur :)
benim doğum psikolojime bağlı 2.yi yapıp yapmayacağım tek bildiğim bunun kadar acelee etmeyiz bi 6 7 yıl ara veririz gibime geliyo
bizim de belli olmaz ben çok ara ermeyi düşünmüyorum.. bildiğim tek şey.2. çocuğun doğumu 1.nin okula veya kreşe başladığı yıla denk gelmemeliymiş..çünkü o geldi beni gönderiyorlar psikolojisine giriyormuş,bu şekilde kardeşinden nefret ediyormuş,gönderildiği yer de okul olduğu için okulu da sevmiyormuş.sürekli acaba ben yokken evde neler oluyor diye evde kalıyormuş aklı..aman dikkat...
ohooooo daha üniversiteyi bitircek işe gircek felan uzunmuş benmde kardeşimle 6 yaş var aramda ideal bence kardeşler arası kıskançlık her yaşta oluyo ben kıskanmazdım6 yaş farkıyla eşim kıskanırmış kardeşini aralarında 14 yaş olmasına rağmen yani yaş farkına bakmıyo o yüzden bende yapmıcam 6 7 yıl bu kez dikkatlide olucam oğlumuzu bi büyütelim o zaman düşünelim
tunaydınn guzel hamişler ve kuzucukları nasılsınız bızde pazartesıyı 4 gözlee beklıyoruz muayenemız varr alyamı özledık görmek ıstıyoruz.kızlar 30. haftadan sonra dooplere gırcekmısınız detaylı olarak bana dr 30. haftadan sonra tekrar detaylı ıstıyorum dedı erken dogum vs bışı varmı dıye
bende ara vermeyi düşünenlerdenim canım yaşıt bi kuzeni olsun istiyorum benim çok fazla kuzenim var çocuğumda o duyguyu yaşasın istiyorum güzel birşey :) şu anda en küçük kuzeni liseye başlıyacak onlarla ne paylaşabilir büyüdüğünde yaşıtı olsun ki oynasınlar eğlensinler
bende düşündüm bunu akşam klima karşısında uyumaktansa balkonda uyumak daha iyi diye eşim yatmadı betonda rahatsız olursun diye
bılmıyorumkı drum tek tek takıp aşamasını anlattı bana ve doplere sokucam 30, haftadan sonra dedı ben o nıcın olcak dıyınce doplerden dogum haftasını kesınlestırıyoruz dedı
Az önce bir duş aldım kızlar sonra karnımı nemlendirirken ne kadar değişmiş vücudum farkettim, karnımda ve göğsümde mavi mavi birsürü damarlar çok acayip
günaydın anneler...Lansinoh Süt Saklama Poşeti 25 Adet - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
bu ürün hakkında bilginiz var mı kızlar en iyisi bu mudur?
Az önce bir duş aldım kızlar sonra karnımı nemlendirirken ne kadar değişmiş vücudum farkettim, karnımda ve göğsümde mavi mavi birsürü damarlar çok acayip
kızlar bakın fıyatı çok uygun geldı bana sizce pembemı ekrumu almalıyım
Lohusa Güpürlü Pijama Takımı, Hamile & Lohusa Pijama Tk., ŞULE ONUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?