aynen ya,ağlıcaktım gece.bir uyanıyorum sanki banyodayım o kadar terlemiş oluyorum.. ben bu kadar ter görmedim hayatımda.şakır şukur akıyor.. vantilatörü açtım karşısında uyumuşum ama korktum bu sefer de terli terli..eşim balkonda sızıp kalıyor hadi gel içeri demiyorum,o bari uyusun..balkon güzel aslında ama belim ağrıyor orda da.. valla biz daha 3.trimesterın başındayız ne olacak bilmem..gece defalarca uyanıyorum,dönerken bile hep uyanıyorum ters hareket yapmıyım diye bilinçaltıma yerleştirdim herhalde..ağustosu düşünmek bile istemiyorum...Allah nerde hamile ,nerede hasta,özellikle yatak hastası varsa herkesin yardımıcısı olsun ..
bu arada oruç tutmayı düşünen varsa bence bir kere daha düşünsün,tehlikeye atılamam valla şahsen .sonra Allah nasip ederse öderiz borçlarımızı...
demek ki napıyoruz kızlar 2. çocukları şubat -mart gibi doğuruyoruz
bugün çok sessiz burası neden ki :44:
canım bebe bisküvisi istedi, biri beni durdursun
mrb kızlar okuyamadımda sabah eşim kontrole gitti hemoroid ve anal fisürden ameliyat olmuştu 2 hafta önce hala kötüydü doktoru pek beğenmedim bu zamana kadar geçmeliydi demiş tekrar ilaç vermiş 10 güne geçmesse tekrar ameliyat olucak inşallah iyileşir
mrb kızlar okuyamadımda sabah eşim kontrole gitti hemoroid ve anal fisürden ameliyat olmuştu 2 hafta önce hala kötüydü doktoru pek beğenmedim bu zamana kadar geçmeliydi demiş tekrar ilaç vermiş 10 güne geçmesse tekrar ameliyat olucak inşallah iyileşir
bak buda örnek resmı cnm
Eki Görüntüle 463625
ne oldu yaptın mı??
bizim buralarda çok meşhurdur.yumurta haşlanmaz..bir poşete birkaç yumurta,biraz şeker koyarsın..havlu,yelek ceket gibi bi eşya koyarsın,eğer bebek erkekse yanankalrına un sürersin çok hafif,hani yaşlılığını dedeliğini görelim diye,kızsa saçına hafif sürersin
en kısa zamanda yapacam canımm ben hiç bilmiyordum ama sayenizde öğrenmiş oldum sağollun kızlaarrrr
32. Gebelik haftası (31+0, 31+6. Günler)çalışan arkadaşlar 32.haftamda izne ayrılcam kısmetse ancak 32.haftanın başında mı doktora gitmeliyim izin belgesi için yoksa 32+6 da mı?
çalışan arkadaşlar 32.haftamda izne ayrılcam kısmetse ancak 32.haftanın başında mı doktora gitmeliyim izin belgesi için yoksa 32+6 da mı?
çalışan arkadaşlar 32.haftamda izne ayrılcam kısmetse ancak 32.haftanın başında mı doktora gitmeliyim izin belgesi için yoksa 32+6 da mı?
32+0dan sonra izne çıkabiliyoruz diye biliyorum ben.
bugün çok sessiz burası neden ki :44:
canım bebe bisküvisi istedi, biri beni durdursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?