2012 Ekim Anneleri

benim eşim de balkonda uyuyakalıyo.ben yatamıyorum nasıl yatıyosa o artık güzel güzel uyuyo.en iyisi balkona yatak atmak lazım ben de vantilatörün karşısında uyuyabiliyorum ancak.kaç gecedir böyleyim hasta olmam inşallah.yoksa uyumak ne mümkün.dün gece bi de ayaklarımın altı yanıyodu yaa yıkayıp yıkayıp durdum ayaklarımı

demek ki napıyoruz kızlar 2. çocukları şubat -mart gibi doğuruyoruz

ben oğlumu haziranda doğurmuştum.o zaman dedimki ben bi daha sıcaklarda doğurmam.bu sıcakalarda lohusa olmak çoook daha zor. size yapışık bi bebişle ter içinde kalıyosunuz ikincisi bari eylül-ekim gibi olsun kışın rahat olurum,hem yaza kadar baya büyümüş oluruz dedim ben de.ama en güzeli dediğin gibi şubat-mart bence de

[video=youtube;snOpoGbj5bE]http://www.youtube.com/watch?v=snOpoGbj5bE[/video]

kızlar 16 bölümden oluşuyor. vaktiniz olursa izleyin derim

mrb kızlar okuyamadımda sabah eşim kontrole gitti hemoroid ve anal fisürden ameliyat olmuştu 2 hafta önce hala kötüydü doktoru pek beğenmedim bu zamana kadar geçmeliydi demiş tekrar ilaç vermiş 10 güne geçmesse tekrar ameliyat olucak inşallah iyileşir

bugün çok sessiz burası neden ki :44:

canım bebe bisküvisi istedi, biri beni durdursun

ayyy hemde sutle beraber cok severim bende benim canim da hep ivir zivir seyler istiyor engel olamiyorum kendime bende yiyorum napiyim bunca zaman hep zayiftim ne yesem kilo almiyodum ama simdi durum farkli tabi yedigim kilo yapiyo, umarim verebilirim

canim gecmis olsun umarim gecer de ameliyata gerek kalmaz. cok gecmis olsun insallah daha iyiye gider esin.

canım allah acil şifalar versin. bende korktum şimdi niye geçmediki. doğumdan sonra bende fissür ameliyatı olcam.
bana gebeliğin 6.ayında gel ameliyat yapalım demişti genel cerrah ama neyseki bi ilaç sayesinde kontrol altına aldım doğumdan sonraya erteledim. doktor korkulcak hiç bişey yok 10 dk.lık operasyon ertesi güne bişeyin kalmıcak demişti ben genede gebeyken göze alamadım. erteledim de doğumdan sonra nasıl olcak bana muhtaç bebeğimle bilemedim :44:

çalışan arkadaşlar 32.haftamda izne ayrılcam kısmetse ancak 32.haftanın başında mı doktora gitmeliyim izin belgesi için yoksa 32+6 da mı?

selam kızlar nasılsınız sıcaklarla boğuşuyoruz allah çalışanların yardımcısı olsun biz yine evde klimanın altındayız...bebişler nasıl benim kızım 2gündür az hareket ediyo...

cevaplarınız için teşekkürler. artık gelsin 32.haftam çok zorlanmaya başladım. ama neyseki çalışma saatlerimde düzenleme talep ettim itirazsız kabul ettiler :) kabul etceklerini bileydim en başta isterdim..

Hayatımda ilk kez tartıda 56 kiloyu gördüm.

Her gün biraz daha ağırlaştığını gösteren tartıya gülümsemek ne ilginç değil mi :)

Canim ya cok gecmis olsun,iste herkese gore dgisiyor bazilarinin daha cabuk geciyor,indallah 2. Ameliyata gerek kalmaz canim

çalışan arkadaşlar 32.haftamda izne ayrılcam kısmetse ancak 32.haftanın başında mı doktora gitmeliyim izin belgesi için yoksa 32+6 da mı?

32+0 diye biliyorum bende hatta bebim bi sonraki kontrolum 31+2 de ama o zaman alamayacagim 1 hafta sonra gidicem rapor icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…