selam kızlar nasılsınız sıcaklarla boğuşuyoruz allah çalışanların yardımcısı olsun biz yine evde klimanın altındayız...bebişler nasıl benim kızım 2gündür az hareket ediyo...
selam hepiciğinizeee
sanırım sıcaktan herkesin bebişi içerde mayıştı benimkininde hareketleri seyrekleşti ama seyrek ve güçlü olmaya başladı.
Sıcaktan hareket edecek halim kalmıyor tansiyon zirvede kalp atımı 120 Allah hepimize kolaylık versin
icinde bulundugumuz haftalardanmidir nedir aksine benim oglumda kipir kipir masallahresmen ayaklarini hissediyorum karnimin ustunden elleyince herhalde haftam ilerleyince benimki de sakinlesir.
evet yerlerleri daraldikca hareket edemiyor sanirim kuzucuklarimizminik ayaklarını severim kuzucuğun, muhtemelen sakinleşicek büyüdükçe azalıyormuş hareketleri, hareketli ama eskisi haftalarla kıyaslayınca az gelior artık. allah bebişlerimizi esirgesin
kızlar bakın fıyatı çok uygun geldı bana sizce pembemı ekrumu almalıyım
Lohusa Güpürlü Pijama Takımı, Hamile & Lohusa Pijama Tk., ŞULE ONUR
Merhaba arkadaşlar benim de son adet arihim 1 ocak 2012 oğlumun da beklenen doğum tarihi 7 ekim 2012 Allah nasip ederse tabi ki...sizlerle aynı duyguları paylaşmak güzel...Allah herkesin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah!!!
Amin canim seninde insallah
Kizlar aranizda coraspin kullanan var mi,bana dr bu hafta birak dedi ama korkuyorum ne biliyim bisi olursa diye(((
[video=youtube;snOpoGbj5bE]http://www.youtube.com/watch?v=snOpoGbj5bE[/video]
kızlar 16 bölümden oluşuyor. vaktiniz olursa izleyin derim
Bebefox Silikonlu Bebek Yastığı (35x45) (Mavi) GittiGidiyor'da 60753668
nasıl yastık aldınız kızlar
Amin canim seninde insallah
Kizlar aranizda coraspin kullanan var mi,bana dr bu hafta birak dedi ama korkuyorum ne biliyim bisi olursa diye(((
ben kullanıyorum banada 32.haftada bırakacaksın dedi...arkadasımın doktoruda 32.haftada bırakacaksın demiş...senın kı neden bıraktırdı,tahlil falanmı istedi...
ben ilk hamileliğimde kullanmıştm canım 28.haftada bıraktırmıştı dr um...
[video=youtube;snOpoGbj5bE]http://www.youtube.com/watch?v=snOpoGbj5bE[/video]
kızlar 16 bölümden oluşuyor. vaktiniz olursa izleyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?