2012 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız sıcaklarla boğuşuyoruz allah çalışanların yardımcısı olsun biz yine evde klimanın altındayız...bebişler nasıl benim kızım 2gündür az hareket ediyo...

amin canım allah yardım etsin çalışanlara çok zor gerçekten evde olsam rahat rahat giyinirim çalışınca öyle değil ayakkabılarım bile rahatsız bebişin için endişelenme bebek büyüyüp rahim boşluğunu doldurdukça hareketlerinde bir azalma olurmuş. benim elifimde bu aralar tembelleşti gibi. akşam eve gidip uzanmadan hissedemiyorum kuzumu...

selam hepiciğinizeee
sanırım sıcaktan herkesin bebişi içerde mayıştı benimkininde hareketleri seyrekleşti ama seyrek ve güçlü olmaya başladı.
Sıcaktan hareket edecek halim kalmıyor tansiyon zirvede kalp atımı 120 Allah hepimize kolaylık versin

amin.
artık ağırlaşmaya başladık sanırım. hoş daha 5 kilo aldım ancak göğüslerimin arasından şıpır şıpır ter akıyor sırtımdan aynı şekilde oturduğum halde... evet hareketleri daha güçlü artık ee arık kiloya ulaştı kuzular.

icinde bulundugumuz haftalardanmidir nedir aksine benim oglumda kipir kipir masallah resmen ayaklarini hissediyorum karnimin ustunden elleyince herhalde haftam ilerleyince benimki de sakinlesir.

icinde bulundugumuz haftalardanmidir nedir aksine benim oglumda kipir kipir masallah resmen ayaklarini hissediyorum karnimin ustunden elleyince herhalde haftam ilerleyince benimki de sakinlesir.

minik ayaklarını severim kuzucuğun, muhtemelen sakinleşicek büyüdükçe azalıyormuş hareketleri, hareketli ama eskisi haftalarla kıyaslayınca az gelior artık. allah bebişlerimizi esirgesin

minik ayaklarını severim kuzucuğun, muhtemelen sakinleşicek büyüdükçe azalıyormuş hareketleri, hareketli ama eskisi haftalarla kıyaslayınca az gelior artık. allah bebişlerimizi esirgesin
evet yerlerleri daraldikca hareket edemiyor sanirim kuzucuklarimiz olsun sagliklari herseyleri iyi olsun da varsin hareketleri azalsin, hayirlisiyla kucagimiza alirsak bol bol görcez o kipirtilarini, hele yeni dogduklari zaman mIkIr mIkIr hic durmicaklar

Merhaba arkadaşlar benim de son adet arihim 1 ocak 2012 oğlumun da beklenen doğum tarihi 7 ekim 2012 Allah nasip ederse tabi ki...sizlerle aynı duyguları paylaşmak güzel...Allah herkesin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah!!!

Amin canim seninde insallah

Kizlar aranizda coraspin kullanan var mi,bana dr bu hafta birak dedi ama korkuyorum ne biliyim bisi olursa diye(((

Amin canim seninde insallah

Kizlar aranizda coraspin kullanan var mi,bana dr bu hafta birak dedi ama korkuyorum ne biliyim bisi olursa diye(((

ben kullanıyorum banada 32.haftada bırakacaksın dedi...arkadasımın doktoruda 32.haftada bırakacaksın demiş...senın kı neden bıraktırdı,tahlil falanmı istedi...

mrb tatlım eşine acil şifalar diliyorum.aldığım uyku setlerinin içinden yastıkları çıktı ama kullanmayı düşünmüyorum zaten ilk başta kullanmıyomuşuz yastık.ben yün yorgan ve incecik yün bir yastık diktirdim.ananemizde benim bebeklik yorganımı ve yastığımı getirecek en sağlıklısı yün mis gibi tertemiz hatta hazır yatağının üzerine incecik yün döşek diktirsekmi diye düşünüyoruz.:44:

slm kızlar herkese iyi akşamlar..benim çok fena topuklarım ağrıyor.size de oluyor mu?özellikle gece uyanıp lavaboya kalktığımda hissediyorum.zannedersem ağırlaştığımız için oluyor.

ben kullanıyorum banada 32.haftada bırakacaksın dedi...arkadasımın doktoruda 32.haftada bırakacaksın demiş...senın kı neden bıraktırdı,tahlil falanmı istedi...

Yok canim tahlil falan istemedi,zaten daha 12 haftalikken falan 28 de birakacaksin,bana da unutturma demisti!!!!!

herkese gunaydinn biz erkenciyiz bugun, babamizi gecirdik ise ve birazdan yine uyuruz kuzumla

günaydın kızlar. biz de babamızı uğurladık. birazdan ütüye başlıcam. hava tam ısınmadan bitireyim istiyorum. sonrasında kahvaltı yapıp babamızın yanına gitmek için hazırlancaz zaten. bu akşam sinemaya gidiyoruz, son zamanların keyfini çıkaralım di mi, doğumdan sonra bir süre uzak kalcaz ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…