- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
yine uyuyamadım yine yineee(((
günaydın kızlar çoooook sıcak yaaaa
yine uyuyamadım yine yineee(((
aynen odalar arası gezdim durdum bende
dünden beri baş ağrısı çekiyorum ya ne gıcık birşey.canım sen normal doğummu yapmayı düşünüyosun
günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım ayak bacak ağrısı sıcak el uyuşması sinek hepsi bir arada klimayı açtım yattım yine korkuyorum hasta olucam diye neyse ben pazardan biber patlıcan aldım domates kış için patlıcanları nasıl yapıyorsunuz benim dolapta iyi olmadığı için patlıcan ve biberleri kızartıp şişeye koysam üstünede sıcaklama domates kızartması ekleyip kapatsam nasıl olur acaba başlıcam şimdi acele fikre ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
tatlım kavanoz işini domates haricinde yapmıyorum daha önceden yapmıştım biberde 10 kavanozda 3 tane fire verdi o yüzden bi daha hiç yapmadım...dondurucuya atıyorum en garantili saklama koşulu
günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım ayak bacak ağrısı sıcak el uyuşması sinek hepsi bir arada klimayı açtım yattım yine korkuyorum hasta olucam diye neyse ben pazardan biber patlıcan aldım domates kış için patlıcanları nasıl yapıyorsunuz benim dolapta iyi olmadığı için patlıcan ve biberleri kızartıp şişeye koysam üstünede sıcaklama domates kızartması ekleyip kapatsam nasıl olur acaba başlıcam şimdi acele fikre ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
klimadan bende korkuyorum o yüzden gece ne kadar sıcak olursa olsun klima açıp uyumuyorum. hemen üşütüp idrar yolu enfeksiyonu olmaya müsaitim zaten.
geçen gittiğimde de doktor enfeksiyon erken doğuma sebep olur demişti, o yüzden korkuyorum
patlıcan hiç yapmadım bilmiyorum
klimadan bende korkuyorum o yüzden gece ne kadar sıcak olursa olsun klima açıp uyumuyorum. hemen üşütüp idrar yolu enfeksiyonu olmaya müsaitim zaten.
geçen gittiğimde de doktor enfeksiyon erken doğuma sebep olur demişti, o yüzden korkuyorum
patlıcan hiç yapmadım bilmiyorum
kızlar benim annemler pijama satıyor demiştimya toptancıdan bana 45 tlye almışlar mavi olanın geceliklisi sabahlığıda var aynısı penyeside süper çok pahalı satıyorlar benimkinin üstündede 90 yazıyor
Micro Viscon Süprem Loğusa Üçlü Pijama Takımı, Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA
Micro Viscon Süprem Loğusa Gecelik Sabahlık Takım, Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA
aynen canım hatta soğuk su bile içmiyorum enfeksiyon korkusundan... üstelik klima felaket başağrısı yapıyor
Evet bende enfeksiyon icin ilac kullandim 2 gun once yine,insallah gecmistir....
kızlar benim annemler pijama satıyor demiştimya toptancıdan bana 45 tlye almışlar mavi olanın geceliklisi sabahlığıda var aynısı penyeside süper çok pahalı satıyorlar benimkinin üstündede 90 yazıyor
Micro Viscon Süprem Loğusa Üçlü Pijama Takımı, Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA
Micro Viscon Süprem Loğusa Gecelik Sabahlık Takım, Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA
kızlar kıyafetleri eylülde yıkıcam, çantayı o zaman hazırlıcam diyorum. ama bi yandan hazır beklesem mi diye düşünüyorum
hazırlayan var mı çantasını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?