2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım ayak bacak ağrısı sıcak el uyuşması sinek hepsi bir arada klimayı açtım yattım yine korkuyorum hasta olucam diye neyse ben pazardan biber patlıcan aldım domates kış için patlıcanları nasıl yapıyorsunuz benim dolapta iyi olmadığı için patlıcan ve biberleri kızartıp şişeye koysam üstünede sıcaklama domates kızartması ekleyip kapatsam nasıl olur acaba başlıcam şimdi acele fikre ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:

tatlım kavanoz işini domates haricinde yapmıyorum daha önceden yapmıştım biberde 10 kavanozda 3 tane fire verdi o yüzden bi daha hiç yapmadım...dondurucuya atıyorum en garantili saklama koşulu

Son düzenleme:
tatlım kavanoz işini domates haricinde yapmıyorum daha önceden yapmıştım biberde 10 kavanozda 3 tane fire verdi o yüzden bi daha hiç yapmadım...dondurucuya atıyorum en garantili saklama koşulu

olmuyo benim canım ya leş gibi kokuyo çıkarıyorum su gibi hepsi bir işe yaramıyo yani bende kavanoza deneyim diyorum napalım 5 lira kokular ve uğrallarım çöpe gider sağol

klimadan bende korkuyorum o yüzden gece ne kadar sıcak olursa olsun klima açıp uyumuyorum. hemen üşütüp idrar yolu enfeksiyonu olmaya müsaitim zaten.

geçen gittiğimde de doktor enfeksiyon erken doğuma sebep olur demişti, o yüzden korkuyorum

patlıcan hiç yapmadım bilmiyorum

Kizlar hepinize gunaydin....

İstanbul coook sicak bugun,isyeri klimali Allahtan,ama yine de ustumde bir yorgunluk var....

aynen canım hatta soğuk su bile içmiyorum enfeksiyon korkusundan... üstelik klima felaket başağrısı yapıyor

Evet bende enfeksiyon icin ilac kullandim 2 gun once yine,insallah gecmistir....

canım çok hoşmuş.ama ben aldım.önceden söyleseydin bundan alırdım

aynen canım hatta soğuk su bile içmiyorum enfeksiyon korkusundan... üstelik klima felaket başağrısı yapıyor

Evet bende enfeksiyon icin ilac kullandim 2 gun once yine,insallah gecmistir....

suyu da ılıştırıp içiyorum bende. gece azcık esti, eşime dedim pikeyi getir. oda diyo çok soğuk oldu sanki napçan pikeyi. bu sıcakta bi de soğuktan korunmaya çalışıyoruz

birara bana da ilaç vermişti doktor kullanmıştım geçmişti. en son gittiğimde de akıntıdan örnek aldı, şükür bişey çıkmadı

ayy ben çok beğenmiştim bunu ama başka gecelik ve pijama aldım sonra

kızlar kıyafetleri eylülde yıkıcam, çantayı o zaman hazırlıcam diyorum. ama bi yandan hazır beklesem mi diye düşünüyorum

hazırlayan var mı çantasını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…