2012 Ekim Anneleri

valla canım kafama çok takıyorum..allahtan hamile kaldığımı öğrenene kadar kullanmadığım eşyalarımı toplamıştım 10 koli kadar..
ben şuan siirtteyim canımm..bizde istanbuldan geldik istanbulluyum..
yanılmıyorsam 1 sene gibi erteleyebiliyorsunuz..ama belki bu işten işe değişiyordur..
benim de aklıma geldikçe çıkamıyorum işin içinden..

ilk kontrolüm bugün.kesin bugün öğrenirim ne olduğunu.bana 8 haftalık diyen bir doğum hemşiresi.tahminen söyledi.bakalım ne çıkacak.

merhaba arkadaşlar...:)

bende 6+5 haftalık hamileyim. dün neredeyse bütün gün, bugüne kadar yazdıklarınızı okudum. aynı şeyi yaşamayanlar kesinlikle bizi anlayamıyorlar. bu yüzden hamilelik heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.:))

bir haftadır devam eden ve beni berbat hissettiren bulantım haricinde çok şükür iyiyim.

perşembe günü inşaallah ilk defa kalp atışlarını duyacağım.

inşaallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu günleri....

tebrik ederimmm

ben de 2.5 yıllık evliyim.. bu 2.evimiz ama son altı yılda benim 6.evim.. biz hiç eşya almamıştık tayinlerden dolayı..artık burada uzunca kalacağımız için herşeyimizi aldık,yeni gelin evim oldu burası:) şimdi bu kadar eşyayla taşınmak daha da zor..şöyle bir durum var..biz ikimiz de öğretmeniz..bir oda kütüphane ve bilgisayar oluyor artı çekyat var..bir de ütü masası falan oluyor..yayıntı gibi oluyor bazen o oda.. bir oda yatak odası.bir oda da salonumuz..yani yine yetmiyor.. bana hem büyük oda hem de 3+1 gerek.. öğretmenlerin pek lojmanları olmuyor zaten sadece pansiyonlu okullarda var o da batıda pek yok..3+1 kaloriferli ev olacak,1 yatak odası,bir bebek odası ve annem de kalacak orada,bir salon,bir dediğim gibi kütüphane bilgisayar ve oradada çekyat olur böyle işte...ya ben plan yapmayı seven bir insanım,eşim de kızıyor ben böyle detayına kadar
düşününce.. hele diyor şöyle doğum yaklaşsınidur bakalım bi yaz gelsin falan.. bu arada cicişlere yazın başlarız di mi??7.ay falan olsun bi..

sorma canım ya..allah yardımcımız olsun. benim eşim polis. erteleme şansımız var ama tabiki uygun görülürse? bakalım nasıl olacak,? evimizi düzenimizi bozup gitmek çok zor gelio o iki yıllık bi yere giderse o zaman ben gitmiycem. bankanın hemen hemen her yerde şubesi var ama işte ilçelerde yok doğuda. allah yardımcımız olsun nasıl olacak bilmiyorum hiç:26:

eşin??yada başka bir yakının güvendiğin komşun??en olmadı servis??

ilk kontrolüm bugün.kesin bugün öğrenirim ne olduğunu.bana 8 haftalık diyen bir doğum hemşiresi.tahminen söyledi.bakalım ne çıkacak.

o son adetine göre hesaplamıştır doğal olarak.. bak bakalım ultrasonda kaç çıkacak.. benim son adetim 25 aralık ama 5 ocak mış gibi yapıyoruz:)

hoşgeldin canım..tebrikler

cnmm sıırt merkezmı bızde 3 yıl görev ıcabı sıırtteydık asker esıyım ve bu yıl ankaraya geldık:))
siirtte kıme gıdıyorsun

cnm cok duyuyorum okuyorum kotu sonuclanan hamılelıklerı dusunmeden edemıyorsun.bende kendıme kısmet bu yola cıktık ıyı yada kotu gıdecegız dıyorum.Rabbım sen verdın sen bılırsın dıyorum sonra gonderıyorum dusuncelerı ama yıne gelıyor yıne gelıyorrr
eskıden ınsanlar bızım gıbı herseyı gorup baktıramıyorlarmıs onlar nasıl dayanıyormus valla bız de nerde o sabırrr

benim de salonum, yatak odam ve ütü odam var..
ütü odamda yatak dolabım ve çekyatım var..
ben o odayı çocuk odası yaparım diye düşünüyorum..
istanbul çıkarsa aileme yakın otururum zaten birinin bende kalmasına gerek olmaz..
ben ciciler için o kadar bekleyebilceğimi sanmıyorum şimdiden sabırsızım..
bir de tayin çok masraflı olacağı için son zamana yüklenmek istemiyorum..
inanır mısın sadece burdan istanbula 5.000 lira nakliyat alıyorlar..
herkese güvenip veremiyorsun eşyalarını..
ev tutmak yerleşmek derken rakam uçacak..
eee bir de çocuk eklenince büyük yük olacağından ben daha erkenden ufak ufak almaya başlarım..

cnm oncelıkle anı kalkmalar yapmıcaksın.once yatakta yavasca dogrul sonra arkanı yasla yataga dur sonra yavs ca kalk mıde bulantısı ıcınde doktorlar yataktan kalkmadan kraker bıskuvı yıyın ondan 5 dakka sonra kalkın dıyorlar bı dene ıstersen benm oyle bı durumumolmdı ama denemeye deger

günaydın taze anneler:))):119::119::119:

canım allah bağışlasın kızını bebeğin sımsıkı tutunsun inş. sana bol bol dinlen umarım sonuçların güzel çıkar benimde 8 martta kontorülüm kalp atışı için

canım allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

SLM BEKLENTİ AYNI GEBELİKLERİMİZ BENDE 5+6 DAYIM KESEMİZİ GÖRDÜK CUMARTESİ ÇARŞAMBADA KALP ATIŞINI DUYMAYA GİDİCEM ALLAH HEPİMİZE BEBEKLERİMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN CANIM

Canım inşallah sağlıcakla gidiyordur gebeliğimiz...hadi hayırlısıyla duy bakalım çarşamba...Burada paylaşalım gidişatımızı...sen hangi ildesin canım..Kaçıncı bebeğin?

hg canım tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.

canım benim sat 17 ocak keseyi gördüm 21 şubatta giitim doktora 10 gün sonra kalp atışı için gidicem inş. güzel haberler alırız:))))[/QUOTE]

Aminnn inşallah canımmm...Hepimiz sağlıcakla alırız inşallah...5. haftada doktor keseyi gördü ama dedi ki yeri biraz aşağıda...yani tutunması gereken yerde değil. Düşük tehlikesi olabilir dedi...Allah korusun...Dedim neden böle oluşmuş.yapısal dedi...İnşallah tutunur bebeğim...inşallah beni bırakmazz...Burada bilgilerimizi paylaşalım olur mu...
Sen hangi ildesin canımm?
Ben İstanbul dayım...2006 da evlendik.16 ay önce bebek istedik anca oldu...Bu ilk gebeliğim....Rabbim bana 16 ay sonra verdi hediyemi inşallah onu benden geri almazz..[/QUOTE]

inş. bebeğin sana sımsıkı tutunur bol bol dinlenmeye çalış canım düşük tehlikesi için en iyi önlem ben k.maraştayım canım kalbini ferah tut ve dua et canım inş. sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına.

günaydın herkeseee

sabahın 5 inde dikildim ayağa sağolsun mide bulantım peşimi bırakmıyor..

sizler nasılsınız??

günaydın umarım bulantıların hafifler canım benimde hafif hafif devam ediyo bişeyler yiyince iyi sonra yine aynı :26:

günaydın dinlenin bol bol canım bende evde olsam çok güzel olurdu walla iş çekilmiyo bu halde

Aminnn inşallah canımmm...Hepimiz sağlıcakla alırız inşallah...5. haftada doktor keseyi gördü ama dedi ki yeri biraz aşağıda...yani tutunması gereken yerde değil. Düşük tehlikesi olabilir dedi...Allah korusun...Dedim neden böle oluşmuş.yapısal dedi...İnşallah tutunur bebeğim...inşallah beni bırakmazz...Burada bilgilerimizi paylaşalım olur mu...
Sen hangi ildesin canımm?
Ben İstanbul dayım...2006 da evlendik.16 ay önce bebek istedik anca oldu...Bu ilk gebeliğim....Rabbim bana 16 ay sonra verdi hediyemi inşallah onu benden geri almazz..[/QUOTE]

ben mersinin ilçesi anamurdayım canım allahım hakkımızda hayırllısını versin 2008 de evlendim bende geçen sene bi düşük yaşadım benimde ilk bebeğim olacak allah kısmet ederse hayırlısıyla karnım ağrıyor benim bu ara bide hafif bulantılar başladı bu arada çalışıyormusun bilmiyorum ama tehliken varsa yatman gerek biliyondur heralde sakın hiçbişey yapma kendine dikkat et canım[/QUOTE]

benimde bi düşüğüm var bende 2008 de evlendim canım bu sefer inş. sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim

günaydın hg canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun.... aminnn benim dr. 7. haftada çağırdı bence duyarsın canım git erteleme....

canım benim eşimde polis...
yanlız 2 yıllık yerleri tercih etmeyin derim..
şuan doğu çok tehlikeli..
daha yeni üst komşum şehit oldu..
il seçerken çok dikkat edin..
siirt-van-hakkari-şırnaktan uzak durun derim..
bu sene siirtte alım çok olur çünkü herkes kaçıyor..
buraya geldiğimden beri gün sayıyorum ne zaman bitecek diye..

hayırlısı olsun cnm halledılır hersey bak destekcılerınde gelıyor ne guzel aılenın yanınada gıdıyorsun zor olan bır ay esınden ayrı gecıcek oda asılır cnm ya

cnmm sıırt merkezmı bızde 3 yıl görev ıcabı sıırtteydık asker esıyım ve bu yıl ankaraya geldık:))
siirtte kıme gıdıyorsun

evet canım siirt merkez..
gittiğim dr daha yeni geldi 1 ay oldu nilgün doğan öztürk..
önceki senelerdeki dr ların hepsi sırayla gönderildi çokta iyi oldu..
sen ne kadar kaldın burda??hangi drları biliyorsun??

evet ya ultrason yok bişey yok..nasıl duruyorlarmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…