canım allah büyük..sıkma canını sen..ailende gelicek el birliği ile halledilir merak etme..ama sen kendini çok yorma.
sen şuan nerdesin ki canım? biz istanbuldayız, seneye de muhtemelen bizim şark görevi çıkacak. nasıloalcak bilmiorum? öteleyebilirsek öteliycez olmazsa eşim gidicek ben izmite annemlerin yanına geçicem,tabi tayin alabilirsemoff çok karşık..bak aklıma geldi yine çıkamadım işin içinden:26::26:
iyiymiş.. gerçi ben de geç öğrendim..adetlerim düzensizdi ve dolayısıyla geç döllenme oldu..biz bu durumda son adete göre değil ultrasona göre ilerliyoruz...öyle oluyormuş..hatta güvenemeyip birkaç doktora sordum..sen gitmiş miydin ilk kontrole?? belki sen de bu durumda 8 haftalık değilsindir..
ne kadar guzel tesaduf cnmmm.Rabbım saglıklı ayıpsız kusursuz kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.bu kadr zaman nasıl olduda anlamadın benm valla dha adet gunum gelmeden anlamıstım.
merhaba arkadaşlar...:)
bende 6+5 haftalık hamileyim. dün neredeyse bütün gün, bugüne kadar yazdıklarınızı okudum. aynı şeyi yaşamayanlar kesinlikle bizi anlayamıyorlar. bu yüzden hamilelik heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.:))
bir haftadır devam eden ve beni berbat hissettiren bulantım haricinde çok şükür iyiyim.
perşembe günü inşaallah ilk defa kalp atışlarını duyacağım.
inşaallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu günleri....
taşınmakta çok zor ben 2.5 yıllık evliyim 3. evime taşınıcam..
tayin olayları olunca böyle oluyor maleseff..
ben burda lojmandayım gittiğim yerde de lojman düşünebiliriz daha karar veremedik..
sizin öyle bir durumunuz yok mu canımm??
bende 2+1 ev düşünüyorum geniş odaları olursa sığarım diyorum..
çünkü oturma odam yok benim salonumu kullanıyorum..
tayinle uğraştığımdan eşyalarımıda çoğaltmak istemiyorum..
valla canım kafama çok takıyorum..allahtan hamile kaldığımı öğrenene kadar kullanmadığım eşyalarımı toplamıştım 10 koli kadar..
ben şuan siirtteyim canımm..bizde istanbuldan geldik istanbulluyum..
yanılmıyorsam 1 sene gibi erteleyebiliyorsunuz..ama belki bu işten işe değişiyordur..
benim de aklıma geldikçe çıkamıyorum işin içinden..
gunaydın sızlere bışı danışmak ıstıyordum 4 yasında oglum var okula gıdıyordu yanlı ben sabah erken kalkıyorum kalkar kalkmaz mıgde bulantısı tansıyon duşmesı olup fenalasıyorum 1 saaten fazla kalkamıyorum yerımden bulantım hıç gecmıyor agır yasıyorum ve oglumu okula göturemıyorum nasıl bır cozum bulabılırım
ilk kontrolüm bugün.kesin bugün öğrenirim ne olduğunu.bana 8 haftalık diyen bir doğum hemşiresi.tahminen söyledi.bakalım ne çıkacak.
merhaba arkadaşlar...:)
bende 6+5 haftalık hamileyim. dün neredeyse bütün gün, bugüne kadar yazdıklarınızı okudum. aynı şeyi yaşamayanlar kesinlikle bizi anlayamıyorlar. bu yüzden hamilelik heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.:))
bir haftadır devam eden ve beni berbat hissettiren bulantım haricinde çok şükür iyiyim.
perşembe günü inşaallah ilk defa kalp atışlarını duyacağım.
inşaallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu günleri....
valla canım kafama çok takıyorum..allahtan hamile kaldığımı öğrenene kadar kullanmadığım eşyalarımı toplamıştım 10 koli kadar..
ben şuan siirtteyim canımm..bizde istanbuldan geldik istanbulluyum..
yanılmıyorsam 1 sene gibi erteleyebiliyorsunuz..ama belki bu işten işe değişiyordur..
benim de aklıma geldikçe çıkamıyorum işin içinden..
canım sen neden öyle kötü düşünüyosun kasma kendini engel ol valla benim aklıma geliyor direk başka şeylere yöneliyorum kötü düşüncesi bile çok üzüyor beni rabbim sana emanet ettim diyorum ve başka şeylerle ilgileniyorum
ben de 2.5 yıllık evliyim.. bu 2.evimiz ama son altı yılda benim 6.evim.. biz hiç eşya almamıştık tayinlerden dolayı..artık burada uzunca kalacağımız için herşeyimizi aldık,yeni gelin evim oldu burası:) şimdi bu kadar eşyayla taşınmak daha da zor..şöyle bir durum var..biz ikimiz de öğretmeniz..bir oda kütüphane ve bilgisayar oluyor artı çekyat var..bir de ütü masası falan oluyor..yayıntı gibi oluyor bazen o oda.. bir oda yatak odası.bir oda da salonumuz..yani yine yetmiyor.. bana hem büyük oda hem de 3+1 gerek.. öğretmenlerin pek lojmanları olmuyor zaten sadece pansiyonlu okullarda var o da batıda pek yok..3+1 kaloriferli ev olacak,1 yatak odası,bir bebek odası ve annem de kalacak orada,bir salon,bir dediğim gibi kütüphane bilgisayar ve oradada çekyat olur böyle işte...ya ben plan yapmayı seven bir insanım,eşim de kızıyor ben böyle detayına kadar
düşününce.. hele diyor şöyle doğum yaklaşsınidur bakalım bi yaz gelsin falan.. bu arada cicişlere yazın başlarız di mi??7.ay falan olsun bi..
eşin??yada başka bir yakının güvendiğin komşun??en olmadı servis??
gunaydın sızlere bışı danışmak ıstıyordum 4 yasında oglum var okula gıdıyordu yanlı ben sabah erken kalkıyorum kalkar kalkmaz mıgde bulantısı tansıyon duşmesı olup fenalasıyorum 1 saaten fazla kalkamıyorum yerımden bulantım hıç gecmıyor agır yasıyorum ve oglumu okula göturemıyorum nasıl bır cozum bulabılırım
ben daha kimseye kesin bişi demedim
annem hastalandınmı dedi yok ama hamileliğim kesinleşmedi dedim kalp atısını duymadan bişi demek istemedim
kız kardeşim ona sölemedim diye bana kızdı cunku kkdan okumussss
kaynanamlara sölemeyi şimdilik düşünmüyorum
benim ikinci olunca hemen sölenek istemiyorum acıkcası
merhaba güzel anneler
bugun gelemedim
sabah uyanır uyanmaz saglık ocagına gittim bir dünya test istedi 2 tüp kan verdim
yarın sonucları alcam inşallah
lekelenmemi sordum dikkat ek egır kaldırma kızını falan kucagına alma lekelenme devam ederse yada pembe,kırmıızya dönerse hemen doktoruna git igne yapar ama şimdilik dinenemek dikkat etmek kafi herkezin basına gelir dedi
içime su serpti
zaten en son lekeyi dun sabah gördüm cok şükür birdaha görmedim
her fırsatta uzanıyorum yatıyorum mecbur kalmadıkca sık hareket etmiyorum
ama kasıklarım agırıyor ama okudugum kadar cogu kişinin kasıklarda agrısı varmıs
hayırlısıyla bir kalp atısını duysaydık
bebişin kalp atıslarını taaaa 8 martta duycaz nasıl dayancam bilmem her dakka kötü senaryolar geliyor aklıma
dua ediyorum bebişimle konusuyorum
ilk 3 ay sag salim atlatsaydık
kızımda hiç böle olmamıstım evet pimpirikliydim gene bu haftalarda hasık karın agrılarım vardı ama
bazı sitelerde bazı ayfalarda kötğ sonucları okuyunca etkileniyorum sanırım
neysem ben buralardayım uanma modundayım
tatlıcıkkkk
iğne vuracak yerim şimdiden kalmadı kendime çıplak aynada bakamıyorum her yerim morardı allah sabır versin bize bide sana bişey sorcam ayak baldırına vurdunmu hiç iğne neresine vurdun doktor iç kısıma vur dedi bana çok morarttım ya kötü oldu ve vururken çok acıyor karnımda yer kalmayınca oraya geçtim biz 5+6 olduk sen kacıncı haftadasın
SLM BEKLENTİ AYNI GEBELİKLERİMİZ BENDE 5+6 DAYIM KESEMİZİ GÖRDÜK CUMARTESİ ÇARŞAMBADA KALP ATIŞINI DUYMAYA GİDİCEM ALLAH HEPİMİZE BEBEKLERİMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN CANIM
günaydın herkeseee
sabahın 5 inde dikildim ayağa sağolsun mide bulantım peşimi bırakmıyor..
sizler nasılsınız??
günaydın,ben dinlenmek istiyorum yorgunuuuuuuuuuuuum diye basmıştım çığlığı ya rapor aldım dün. gerçekten belim sırtım çok ağrıyor,karnım da ağrıyınca zor geldi okul..yatayım azıcık..aslında içim rahat değildi öğrenciler geride kalacak diye.. aman benden bizden önemli mi ya,canımın kıymetini bilmeliyim dedim.. evdeyim bu hafta sıkılırsam perşembeye doğru giderim yine..sabah kalkınca kahvaltı yapana kadar midem mızmızlık yapıyor ama kahvaltıyla o da geçiyor.. ya siz de acaba hala kalbi atıyor mu diye düşünüyor muzunuz bazen???hani hareketlerini dyuyor olsak günde bir kere tekme atsa yeter..ama böyle anlayabilecek bişey yok...
Canım inşallah sağlıcakla gidiyordur gebeliğimiz...hadi hayırlısıyla duy bakalım çarşamba...Burada paylaşalım gidişatımızı...sen hangi ildesin canım..Kaçıncı bebeğin?
hg canım tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.
canım benim sat 17 ocak keseyi gördüm 21 şubatta giitim doktora 10 gün sonra kalp atışı için gidicem inş. güzel haberler alırız:))))
Günaydın arkadaşlar ben dün üye oldum hemen yazdım ama bu siteyi doğru nası kullanırım bilmiorum :S yani yazdığımda bana gelen bildirimler olcak mı gelen cwpları nası okucam ws.. bu konuda yardım ederseniz sevinirim..bende 7+0 haftalık hamileyim.konyadayım.yaşım 26. umarım bütün anneler bebeklerini kucaklarına sağlıklı olarak alırlar.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.bu hafta sonu dr kalp atışları için çağırdı ama ben 1 hafta daha erteleyim mi ki kesin olsn diorum karar veremedim.Sizler ne diorsunuz? dr a gidiceğim gün 7 hafta biter.duyulur mu ki_?
sorma canım ya..allah yardımcımız olsun. benim eşim polis. erteleme şansımız var ama tabiki uygun görülürse? bakalım nasıl olacak,? evimizi düzenimizi bozup gitmek çok zor gelioo iki yıllık bi yere giderse o zaman ben gitmiycem. bankanın hemen hemen her yerde şubesi var ama işte ilçelerde yok doğuda. allah yardımcımız olsun nasıl olacak bilmiyorum hiç:26:
canım büyük ihtimalle istanbula..
zaten buraya da istanbuldan geldik..
şark görevimizi tamamladık..
şimdide dönücez inş..ben eşimden 1 ay önce dönücem..
komşularında çoğu tayinci yardım etmeleri zor olur ama istanbuldan ailem gelecek..
onlarla toplanıp dönücem haziran başı..temmuzda da eşim gelicek yeni evimize inş..
cnmm sıırt merkezmı bızde 3 yıl görev ıcabı sıırtteydık asker esıyım ve bu yıl ankaraya geldık:))
siirtte kıme gıdıyorsun
cnm cok duyuyorum okuyorum kotu sonuclanan hamılelıklerı dusunmeden edemıyorsun.bende kendıme kısmet bu yola cıktık ıyı yada kotu gıdecegız dıyorum.Rabbım sen verdın sen bılırsın dıyorum sonra gonderıyorum dusuncelerı ama yıne gelıyor yıne gelıyorrr
eskıden ınsanlar bızım gıbı herseyı gorup baktıramıyorlarmıs onlar nasıl dayanıyormus valla bız de nerde o sabırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?