- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
30. haftadan sonra hazırlamayı düşünüyorum canım..
kızlar kıyafetleri eylülde yıkıcam, çantayı o zaman hazırlıcam diyorum. ama bi yandan hazır beklesem mi diye düşünüyorum
hazırlayan var mı çantasını?
geldik bile 30. haftayahazırlıyım bende en iyisi beklesin nolur nolmaz
evet canım artık ne olur ne olmaz hazır beklesin eşyalarımız..izine çıkman yakınsa izine çıkıncada hazırlasan olur aslında...bir cuma günü sela saati bi yasin okuyup hazırlamayı düşünüyorum ben
kızlar kıyafetleri eylülde yıkıcam, çantayı o zaman hazırlıcam diyorum. ama bi yandan hazır beklesem mi diye düşünüyorum
ne güzel düşünmüşsün
izne çıkmama daha var ,31 ağustos son inşallah. ondan eylülde hazırlarım diyodum ama şimdi sanki geç kalıcakmışım gibi gelmeye başladı
sanki süpriz yapçak kuzu
Dünden beri Brck yok :26:
bende merak ettim ,cumartesileri çalışıyor bildiğim kadarıyla
ben de bayramdan sonra hazırlarım diyorum çantayı.geç mi olur acaba yaa?ilkinde herşeyi önceden hazır ediyodum.bi telaş,bi heyecanşimdi nasıl olsa oğlumun kıayfetlerinin çoğu duruyo fazla bi eksiğimiz yok diye sanırım hiç bişey yapmıyorum.oğlumunkileri çıkarıp yıkamam lazım, eksikleri gözden geçirmem lazım.ama sıcaktan hiiiç bişey yapasım gelmiyo
hastaneyi aradım biraz önce randevu için.salı yada çarşamba gidecektim.ama cumartesiye randevu alabildimbütün randevuları doluymuş dr.n. böyle olmazdı hiç ama sanırım izinden dönüyo o yüzden dolmuş erkenden.ne güzel seviniyodum az kaldı görcem paşamı diye.şimdi kaç gün daha beklicem...
kızlar yanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yardımınıza ihtiyacım var
biz bugün doktora gidicez en son 2 temmuzda gitmişim ve bugün gidince kontrol fişiylemi giricem ayrı ücretmi ödemem gerekecek ? siz her gitmenizde para veriyormusunuz?
ben 2 doktora gittiğim için para para gına geldi valla
bugün ücret vermek istemiyorum ssk lıyım va özel hastaneye gidicem bana yardım edinnnnn
bakıyorum da heryerde 7. aydan itibaren çanta hazır bulundurulmalı yazıyor :44: takıldım ben bugün çantaya sanki yarın doğurcam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?