2012 Ekim Anneleri

kızlar kıyafetleri eylülde yıkıcam, çantayı o zaman hazırlıcam diyorum. ama bi yandan hazır beklesem mi diye düşünüyorum

hazırlayan var mı çantasını?

Bende 30. haftayı geçmeyi bekliyorum hayırlısıyla bugün 29 olduk ondan sonra başlicam yıkayıp ütüleyip hazirlica çantamı inşallah

geldik bile 30. haftaya hazırlıyım bende en iyisi beklesin nolur nolmaz

evet canım artık ne olur ne olmaz hazır beklesin eşyalarımız..izine çıkman yakınsa izine çıkıncada hazırlasan olur aslında...bir cuma günü sela saati bi yasin okuyup hazırlamayı düşünüyorum ben

ne güzel düşünmüşsün

izne çıkmama daha var ,31 ağustos son inşallah. ondan eylülde hazırlarım diyodum ama şimdi sanki geç kalıcakmışım gibi gelmeye başladı

sanki süpriz yapçak kuzu

kızlar kıyafetleri eylülde yıkıcam, çantayı o zaman hazırlıcam diyorum. ama bi yandan hazır beklesem mi diye düşünüyorum

ben de bayramdan sonra hazırlarım diyorum çantayı.geç mi olur acaba yaa?ilkinde herşeyi önceden hazır ediyodum.bi telaş,bi heyecanşimdi nasıl olsa oğlumun kıayfetlerinin çoğu duruyo fazla bi eksiğimiz yok diye sanırım hiç bişey yapmıyorum.oğlumunkileri çıkarıp yıkamam lazım, eksikleri gözden geçirmem lazım.ama sıcaktan hiiiç bişey yapasım gelmiyo

Merhaba güzel anneler ve minik kuzularımız nasılsınız ben daha şimdiden yorgunum kaynanamlar köye gittiler sabahtan beri onlarla ilgilendim birde vişne aldım dolaba koycam poşetleyip daha onlarla ilgilencem daha yemek ev işi falan offf şimdiden yoruldum akşam olmaz bana bugün umarım sizin günleriniz daha iyi geçer

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
Bizde kizimla anneannedeyiz esim yine yok salı gelecek kismetse

hastaneyi aradım biraz önce randevu için.salı yada çarşamba gidecektim.ama cumartesiye randevu alabildimbütün randevuları doluymuş dr.n. böyle olmazdı hiç ama sanırım izinden dönüyo o yüzden dolmuş erkenden.ne güzel seviniyodum az kaldı görcem paşamı diye.şimdi kaç gün daha beklicem...

aman aman hepimizin kuzuları vaktinde gelsin

geç gelmeye başladı bana da bayramdan sonra :44: bizde de eksik pek bişey kalmadı ama herşey yıkanıp ütülenicek

bikaç gün daha sabır annesi

bakıyorum da heryerde 7. aydan itibaren çanta hazır bulundurulmalı yazıyor :44: takıldım ben bugün çantaya sanki yarın doğurcam hemen

aynen canım eylülün ilk haftası eşyalarımız gelecek kısmetse onları yerleştirip sonra cicileri yıkanacak teyzesi ve çantamız hazırlanacak siz böyle yazınca bende acaba diyorum :44:

kızlar yanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yardımınıza ihtiyacım var

biz bugün doktora gidicez en son 2 temmuzda gitmişim ve bugün gidince kontrol fişiylemi giricem ayrı ücretmi ödemem gerekecek ? siz her gitmenizde para veriyormusunuz?

ben 2 doktora gittiğim için para para gına geldi valla
bugün ücret vermek istemiyorum ssk lıyım va özel hastaneye gidicem bana yardım edinnnnn

ohh kizlar sizler yine herwseyciklerinizi hazir etmissiniz ben bebisime daha bir igne bile almadim, agustosta insallah herseyi toptan alicam, hem babamiz tatile girecek hemde elimize yuklu bir para gecicek artik hepsini bi anda cikartiriz. eylulde de annem gelicek o da kiyafet falan biseyler getirecek tr den, artik hepsini yikar hazir ederiz insallah.

canım 12 gün olmuş.sanırım ücret alırlar.10 gün içindeki kontroller ücretsiz diye biliyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…