2012 Ekim Anneleri

hayırlısı olsun cnm halledılır hersey bak destekcılerınde gelıyor ne guzel aılenın yanınada gıdıyorsun zor olan bır ay esınden ayrı gecıcek oda asılır cnm ya

haklısın canımmm..
annem sağolsun yardım eder bana iş bile yaptırmaz..
eşim konusunda nasıl sabredicem onu da bilmiyorum..
inş çabucak geçerde yanıma gelir hemencecikk..

ayyyy evet çok masraflı...ama bebeğin ilk etapta zaten kıyafet olarak az bişey alınacak,pratik şeyler...sağdan soldan çok geliyor:) büyük eşyalar var..bebek arabası da hemen lazım değil,ilk etapta büyük eşya olarak beşik var..ıvır zıvırı da çok gerçi..ufak şeyleri yavaştan yaparız o zaman..biz batmandan manisaya 1500 tlye taşıttık,çok ta memnun kaldık..

hmmm zor bir durum, kolay gelsin. ama bu durum da uzun sürmez bence..bir iki haftada geçer inşallah,ama oğlun alışırsa eve okula gitmek istemezse tekrar o kötü olur..

canım küçük şeyler daha çok para tutuyor..
el kadar şeyler dünya para..
aslında az alıncak diyoruz ama yetmediği oluyor..
ayrıca hediye gelen şeyler genelde gezmelik oluyor..
yine zorluyor insanı..
canım siirt-istanbul arası 1750 km..
2009 da 3.500 liraya getirdik..ama o kadar memnun kaldım ki bir bardağım bile çatlamamıştı..
ama siirtte oturduğum yerden karşı apartmana lojmanlara taşındım ne konsol kaldı ne buzdolabım..
çizik içinde kaldı..koltuklarımın derisi delindi..
o yüzden çok dikkat etmek lazımm..

evet kızlar küçük demeyın basta bez parası sıze yeterde artar bıle ben daha ogluma devam edıyorum beze yaz aıns alıstırıcam artık 4 yıl aralıksız kaka temzlıgıne devam

ayy canım yaa valla korkuyorum bende çok..siz iki yıldır mı ordasınız? of bu doğu görevi tam bi kabus. eşim istiyo 2 yıl olsun hemen bitsin diye. öyle olursa seni götürmem diyo. bebekte olucak şimdi? ne yapıcaz bilmiyorum. istanbulun doğu görevi sayılması gibi bi durum vardı 8 yıl için. ama ondanda ses yok? allah yardımcımız olsun:26: sizin çok şükür bitmiş bişi kalmamış.. uzatabilirsek uzatıcaz işte. istanbulda ev aldık bide. herşey karışık bebiş bi gelsinde..uğuruyla gelsin inşallah..bi yol bulunur elbet:44:

günadın kızlar ben çok kötüyüm bulantı halsizlik üstüne bide astım bronşit başlangıcı fenalardayım yemek kokusuna dayanmıyorum bide 3 yasında kızım var oyyy rabbim beterinden korusun ama kötüyüm

evet kızlar küçük demeyın basta bez parası sıze yeterde artar bıle ben daha ogluma devam edıyorum beze yaz aıns alıstırıcam artık 4 yıl aralıksız kaka temzlıgıne devam

öyle valla katılıyorum sana :))
ben abimin alışverişinden hatırlıyorum da küçük deniliyor ama aldıkça baya tutuyor..
en baştada doğumm..benim gittiğim hastanede sezeryan 3.500-4.000 lira..

yok canım siirt 3 yıll..
valla ben ilk yıl çok rahattım burda..
ama geçtiğimiz yılı her gün ağlayarak geçirdimm..
eşimi tüm gün camda bekliyordum..
bir ses duysam herkes cama koşuyordu düşün..
kaç kere saldırı oldu..üst komşum şehit olduğunda eşim de ordaydı haber alana kadar aklımı yiyordum..
ben bunları yaşayacağımı bilseydim hayatta 2-3 yıllık yerlere gelmezdimm..
ölüm korkusuyla yaşamak çok zor..ben nerdeyse psikolojik tedavi görecektimm..
biz atlattık..allah gelenlerin yardımcısı olsun inş..

günaydınnn...
allah yardımcın olsun canımm..

merhaba canım
kuzunu tabi salla dizinde ama yataga yatırırken yardım al eşinden bende 3 yasındaki kızımı sallıyorum ama kaldırmıyorum kaldırdımdiye haftasonunu lekelenmeyle gecirdim sürekli yattım dikkat et

gözünaydın canım aramıza hoşgeldin sanırım doktora gittiginde duyarsın kalpatısını hayırlı habererini bekliyoruz

akşam yatarken iç sütü ben öyle yapıyorum cnm

merhaba canım hogeldin aynı korkular hepimizde var ama kımıldayınca niye kımıldamıyor uyuyormu bişimi oldu o zmanda o kafana takılıyor kucagına almadıktan sonra hersey muamma

merhaba canım aramıza hşgeldin hayırlıısyla bebeileri alırız inşallah kucaklarımıza

kızzz daha niye alıştırmadın yazık paşayaaaa

kızlar mrb bende ekim annesi olucam allah nasip ederse 5+6 bugün ama bende hiç değişiklik yok sadce karnım sık acıkıyor ve ekşi yiyorum devamlı turşu manyağı oldum sanrsam :)

evet canım siirt merkez..
gittiğim dr daha yeni geldi 1 ay oldu nilgün doğan öztürk..
önceki senelerdeki dr ların hepsi sırayla gönderildi çokta iyi oldu..
sen ne kadar kaldın burda??hangi drları biliyorsun??

cnm ben 3 yıl kaldım sıırtte hayat hastanesıne gıdıyordum ayy bak dr adı aklıma gelmedı erkek renklı gözluydu ama kadın dogumda calışan arkadaslarım vardı ordakı dr larda çok çok ıyı ler ozelden

selam kızlar. biz nihayet tam olarak yerleştik. bundan sonra daha çok sizlerle olabilcem inşallah. şuanda herkese yabancıyım nerdeyse. yakın zamanda KKTC'den İzmir'e dönüş yaptık ve yeni ev kurduk. koşturmacadan ne sizinle ne de bebişimle ilgilenemedim maalesef. sağlık ocağında tahlil yaptılar. sadece kandaki demir oranı sınıra yakın çıktı. 3. aydan sonra ilaç vereceklermiş, genelde tüm gebelere veriyoruz zaten dediler rahatladım. 8. haftamda olmama rağmen kalp atışlarını duymaya gidemedik henüz. o yüzden biraz rahatsızım, bugün sabah da karla uyandık. inşallah yarın ya da yarından sonra randevu alıp gitcem, kalp atışlarını duyarsam çok rahatlıcam. çünkü taşınma dolayısıyla falan beslenmeme ve dinlenmeye çok zamanım olmadı maalesef. umarım herşey yolundadır. ben mide bulantısı falan yaşamadım çok şükür, rahat geçiyor hamileliğim. umarım herkesin iyi gidiyordur. bundan sonra daha sık aranızda olup daha çok şey paylaşırım inşallah.

edamm ve gLssHh kızlar allah yardımcınız olsun eşlerinizi korusun inş. rahat edeceğiniz bi yerde hayatınız devam eder, bebişler uğuruyla gelsin inş. herşey güzel olacak...

tünaydın
sabah etken kalktık ama kahvaltı ev topla kızla ugras derken bu saati ettim bayadırda ayakta duruyorum dinleneme zamanı
amann saglık ocagı sonucları 11:30 12 arası veriyormus
eşim arabayı bırakayım git sonucları al dedi ama kendi yürüyerek gitcekti nasıda soguk ve acaip rüzgar var kıyamadım
akşam üstüde sonuclara bakıyorlarmıs 4 4:30 arası o zman gel götür beni dedim
öyle olunca sonuc akşamüstüne kaldı
neyse gec olsun güç olmasın bir sıkıntı cıkmasın inşallah
cok şükür kasık agrılarım hafifledi lekede yok ama genede dikkatteyim
örgümü alayım uzanayım ben kızlar buralardayım görürşüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…