günaydın umarım bulantıların hafifler canım benimde hafif hafif devam ediyo bişeyler yiyince iyi sonra yine aynı :26:
hayırlısı olsun cnm halledılır hersey bak destekcılerınde gelıyor ne guzel aılenın yanınada gıdıyorsun zor olan bır ay esınden ayrı gecıcek oda asılır cnm ya
benim de salonum, yatak odam ve ütü odam var..
ütü odamda yatak dolabım ve çekyatım var..
ben o odayı çocuk odası yaparım diye düşünüyorum..
istanbul çıkarsa aileme yakın otururum zaten birinin bende kalmasına gerek olmaz..
ben ciciler için o kadar bekleyebilceğimi sanmıyorum şimdiden sabırsızım..
bir de tayin çok masraflı olacağı için son zamana yüklenmek istemiyorum..
inanır mısın sadece burdan istanbula 5.000 lira nakliyat alıyorlar..
herkese güvenip veremiyorsun eşyalarını..
ev tutmak yerleşmek derken rakam uçacak..
eee bir de çocuk eklenince büyük yük olacağından ben daha erkenden ufak ufak almaya başlarım..
cnmm sıırt merkezmı bızde 3 yıl görev ıcabı sıırtteydık asker esıyım ve bu yıl ankaraya geldık:))
siirtte kıme gıdıyorsun
cnm tayın nedenıyle aılelerden farklı bı yerdeyız esım erken gıdıyor oglumun okulu 9 da baslıyor okul çok uzak degıl aslında yakın ama bas donmesı mıgde bulantısı emınımkı yolda bayılırım
ayyyy evet çok masraflı...ama bebeğin ilk etapta zaten kıyafet olarak az bişey alınacak,pratik şeyler...sağdan soldan çok geliyor:) büyük eşyalar var..bebek arabası da hemen lazım değil,ilk etapta büyük eşya olarak beşik var..ıvır zıvırı da çok gerçi..ufak şeyleri yavaştan yaparız o zaman..biz batmandan manisaya 1500 tlye taşıttık,çok ta memnun kaldık..
canım küçük şeyler daha çok para tutuyor..
el kadar şeyler dünya para..
aslında az alıncak diyoruz ama yetmediği oluyor..
ayrıca hediye gelen şeyler genelde gezmelik oluyor..
yine zorluyor insanı..
canım siirt-istanbul arası 1750 km..
2009 da 3.500 liraya getirdik..ama o kadar memnun kaldım ki bir bardağım bile çatlamamıştı..
ama siirtte oturduğum yerden karşı apartmana lojmanlara taşındım ne konsol kaldı ne buzdolabım..
çizik içinde kaldı..koltuklarımın derisi delindi..
o yüzden çok dikkat etmek lazımm..
canım benim eşimde polis...
yanlız 2 yıllık yerleri tercih etmeyin derim..
şuan doğu çok tehlikeli..
daha yeni üst komşum şehit oldu..
il seçerken çok dikkat edin..
siirt-van-hakkari-şırnaktan uzak durun derim..
bu sene siirtte alım çok olur çünkü herkes kaçıyor..
buraya geldiğimden beri gün sayıyorum ne zaman bitecek diye..
evet kızlar küçük demeyın basta bez parası sıze yeterde artar bıleben daha ogluma devam edıyorum beze yaz aıns alıstırıcam artık 4 yıl aralıksız kaka temzlıgıne devam
ayy canım yaavalla korkuyorum bende çok..siz iki yıldır mı ordasınız? of bu doğu görevi tam bi kabus. eşim istiyo 2 yıl olsun hemen bitsin diye. öyle olursa seni götürmem diyo. bebekte olucak şimdi? ne yapıcaz bilmiyorum. istanbulun doğu görevi sayılması gibi bi durum vardı 8 yıl için. ama ondanda ses yok? allah yardımcımız olsun:26: sizin çok şükür bitmiş bişi kalmamış.. uzatabilirsek uzatıcaz işte. istanbulda ev aldık bide. herşey karışık bebiş bi gelsinde..uğuruyla gelsin inşallah..bi yol bulunur elbet:44:
günadın kızlar ben çok kötüyüm bulantı halsizlik üstüne bide astım bronşit başlangıcı fenalardayım yemek kokusuna dayanmıyorum bide 3 yasında kızım var oyyy rabbim beterinden korusun ama kötüyüm
merhaba canımselam kızlar nasılsınız bulantım için emedur içmeye başladım ama geçirmedi malesef ii değilim...kızımda yiceklerime çok dikkat ederdim bulantım hiç yoktu dr a sordum süt yumurta falan 12.haftadan sonra dedi rahatladım... bide bişey sorucam 2yaşındaki kızım ayağımda uyuyor gece yatağına alıorum mecbur bi sorun olurmu ki ya...listeye beni eklememişinizzz
gözünaydın canım aramıza hoşgeldin sanırım doktora gittiginde duyarsın kalpatısını hayırlı habererini bekliyoruzGünaydın arkadaşlar ben dün üye oldum hemen yazdım ama bu siteyi doğru nası kullanırım bilmiorum :S yani yazdığımda bana gelen bildirimler olcak mı gelen cwpları nası okucam ws.. bu konuda yardım ederseniz sevinirim..bende 7+0 haftalık hamileyim.konyadayım.yaşım 26. umarım bütün anneler bebeklerini kucaklarına sağlıklı olarak alırlar.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.bu hafta sonu dr kalp atışları için çağırdı ama ben 1 hafta daha erteleyim mi ki kesin olsn diorum karar veremedim.Sizler ne diorsunuz? dr a gidiceğim gün 7 hafta biter.duyulur mu ki_?
akşam yatarken iç sütü ben öyle yapıyorum cnmKızlar şimdi lavabodan kendimi zor topladım bi mide bulantısı ilk defa bu sabah oldu resmen zehir çıktı içimden ilk defa bu kadar hissettim midesi bulanan arkadaşlar allah yardımcınız olsun sanıyorum sabah aç karna bır bardak süt içmiştim ondan oldu
merhaba canım hogeldin aynı korkular hepimizde var ama kımıldayınca niye kımıldamıyor uyuyormu bişimi oldu o zmanda o kafana takılıyor kucagına almadıktan sonra hersey muammagunaydın guzel annısler..
ah ah o mıde bulantılarını bılmezmıyım neysekı gectı artık cok sukur kalmadı ama yınede ıstahsızlık devam edıyor olucak o kadar dıyorum.
benmde sızın gıbı korktugum sey ya kalbı durursa oluyor..kotu dusunmemek lazım ama engel olunmuyor kı..bnmde kontrolume 10 gun kaldı benm ıkız oldugu ıcın 2 haftada bır gıtmem gerekıyormus daha cok hasır nesır olucaz bebeklerle ..
merhaba canım aramıza hşgeldin hayırlıısyla bebeileri alırız inşallah kucaklarımızamerhaba arkadaşlar...:)
bende 6+5 haftalık hamileyim. dün neredeyse bütün gün, bugüne kadar yazdıklarınızı okudum. aynı şeyi yaşamayanlar kesinlikle bizi anlayamıyorlar. bu yüzden hamilelik heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.:))
bir haftadır devam eden ve beni berbat hissettiren bulantım haricinde çok şükür iyiyim.
perşembe günü inşaallah ilk defa kalp atışlarını duyacağım.
inşaallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu günleri....
kızzz daha niye alıştırmadın yazık paşayaaaaevet kızlar küçük demeyın basta bez parası sıze yeterde artar bıleben daha ogluma devam edıyorum beze yaz aıns alıstırıcam artık 4 yıl aralıksız kaka temzlıgıne devam
evet canım siirt merkez..
gittiğim dr daha yeni geldi 1 ay oldu nilgün doğan öztürk..
önceki senelerdeki dr ların hepsi sırayla gönderildi çokta iyi oldu..
sen ne kadar kaldın burda??hangi drları biliyorsun??
günaydınnn...
allah yardımcın olsun canımm..
merhaba canım
kuzunu tabi salla dizinde ama yataga yatırırken yardım al eşinden bende 3 yasındaki kızımı sallıyorum ama kaldırmıyorum kaldırdımdiye haftasonunu lekelenmeyle gecirdim sürekli yattım dikkat et
gözünaydın canım aramıza hoşgeldin sanırım doktora gittiginde duyarsın kalpatısını hayırlı habererini bekliyoruz
canım daha konusmuyo benım oglum bıkac kelıme o kadar yanı bıraz bılmesı lazım su an o asamadayız bır de kıs hasta olmasın dıye mayısta 2 yasıan gırcek ıns bu yaz hallederız bı de krese gdııyo nasıl olcak bılmıyom:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?