slmm bız geldık bugun dr kontrolumuz vardı kan verdık sonuçları 4 te ogrenıcem kızım kocaman olmuş 1,210 36 cm olmuş alyam buda bugunku resmımız
Eki Görüntüle 465758
slmm bız geldık bugun dr kontrolumuz vardı kan verdık sonuçları 4 te ogrenıcem kızım kocaman olmuş 1,210 36 cm olmuş alyam buda bugunku resmımız
Eki Görüntüle 465758
Gunaydin kizlar.nasısiniz bakalim.ter icinde bir gune uyanmak ne hos,cok sukur.. offff dememeye calisiyorum.ne yapiyim.
Bircan gercekten allah yardimcin olsun..zor bir durum.ramazan disinda nasil bakiliyor peki.
Hep dualarimda hamileler yatak hastalari yaslilar var.allah herkesin yardimcisi olsun
Sude adinda kizi olankimdi.gozde ismini onermistim gecenn gun.begenilmedi mi acaba
Kızlar ben dr sordum tekrar tatıle cıkmak ıstedıgımıııı kesınlıkle ızın vermedı bana tatılı hıc bır sorunumda yok erken dogum vs gıbıı ama ızın vermedı tatıle...
Yıllık iznimden bir hafta almıştım.bu hafta evdeyim. 2 hafta önce oyun parkı yatağımız gelmişti ananemizin hediyesi.cuma gunude babanemizin hediyesi odamız bebek arabamız geldi:) kıyafetlerimiz tamam. Ufak tefek başka eksikler var. Bugün sabahtan beri tüm cicilerimizi yıkadım.Çarşamba gunü ananemiz gelip utuleyecek yerine koyacağız...bu arada seker ağacımızı hastane şekerlerimizi aldım... Artık cogu şey tamam birtek bebeğimi saglikla beklemek kaldı.17 Ağustos'ta yıllık iznime cikicamm.15 Ocak'a kadar o zmn bı gelse:))
Ben kilo alımımı hiç haftaya vurmuyorum kızlar
evde 62 çıktım doktorda 61,500 çıktım:)
evdeki digital tartımda bozuldu pilimi bitti acaba:26:
Bizde 32.haftada cikicaz canım önce doktora görünücem tabi ama çıkabilirsin falan diyordu bana benim doktorum rahat valla beni strese sokmuyor
güle güle kullanın cicişlerinizi . hergün eve gidince oğluşumun odasına gidip eşyalarına bakıyorum , çekmecelerini açıp bakıyorum tek tek. oturuyorum koltuğa beşiğine vs. bakıyorumdoğsalar da sevsek
Bende yapicam ama nasil baglariz diye dusunuyodum azracim cvp vermis bende lastikli tul bulayim bari:))kızlarcım kadeh süsleyen varmı acaba aranızda kadehlerini,kurdelalarını aldım ama nasıl yapacağıma karar veremedim yardımlaşalım lütfen
Ben daha erken diye hic bakmiyodum ama dun teyzesi aldi oglusuma ama cokkkk tatli bayildim resmen,ve evet soruya cevap 0-3 ay aldim,ben 1 ay icinde yapmayi dusunuyorum cunku havalar sogumadan:)))vallahı ben kadeh madeh yapmıycam hıc ugrasamam onlaa.... yanlız bırsey sorucam sıze bu mevlut kıyafetını 0-3 ay mı alsakk
merhaba kızlar ufacık bişey sorucam strelizatör(yanlış yazmış olabilirim) çok gerekli mi ne dersiniz? almalı mıyız illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?