2012 Ekim Anneleri

Ben kilo alımımı hiç haftaya vurmuyorum kızlar
evde 62 çıktım doktorda 61,500 çıktım:)
evdeki digital tartımda bozuldu pilimi bitti acaba:26:

slmm bız geldık bugun dr kontrolumuz vardı kan verdık sonuçları 4 te ogrenıcem kızım kocaman olmuş 1,210 36 cm olmuş alyam buda bugunku resmımız
Eki Görüntüle 465758

masallah alya ya ohh 1 kiloyu gecmis fistik. acaba benim ki ne kadar oldu en son gördugumde 15 haftalikti, buralarda 1 kere bakiyolar ben yine gidicem ama eylulde annem gelince bakalim benim oglumda buyumus mu

Kızlar ben dr sordum tekrar tatıle cıkmak ıstedıgımıııı kesınlıkle ızın vermedı bana tatılı hıc bır sorunumda yok erken dogum vs gıbıı ama ızın vermedı tatıle...

Yıllık iznimden bir hafta almıştım.bu hafta evdeyim. 2 hafta önce oyun parkı yatağımız gelmişti ananemizin hediyesi.cuma gunude babanemizin hediyesi odamız bebek arabamız geldi:) kıyafetlerimiz tamam. Ufak tefek başka eksikler var. Bugün sabahtan beri tüm cicilerimizi yıkadım.Çarşamba gunü ananemiz gelip utuleyecek yerine koyacağız...bu arada seker ağacımızı hastane şekerlerimizi aldım... Artık cogu şey tamam birtek bebeğimi saglikla beklemek kaldı.17 Ağustos'ta yıllık iznime cikicamm.15 Ocak'a kadar o zmn bı gelse:))

Son düzenleme:

canım gündüzleri bakıcısı var akşamlarısa kayınpederim bakıyo yemeğini koyuyo altını alıyo şeker hastası bde ara öğünlerni veriyo çok zor bi erkek olarak ama yapıyo dr lar falz bişey beklemeyin hastanızdan demiş ölebilir demiş çok zor tüm hastalara şifalar diliyorum...daha da 57yaşında((

Kızlar ben dr sordum tekrar tatıle cıkmak ıstedıgımıııı kesınlıkle ızın vermedı bana tatılı hıc bır sorunumda yok erken dogum vs gıbıı ama ızın vermedı tatıle...

Bizde 32.haftada cikicaz canım önce doktora görünücem tabi ama çıkabilirsin falan diyordu bana benim doktorum rahat valla beni strese sokmuyor

valla benim doktorumda izin vermedi bi sorunumda yoktu ama, tr cok sicak oluyor bence gitme dedi hem tek bir yerde durmayacaktim hem annemlere hem kayinvalideme falan gidecektim o da yorucu olur dedi sicakta, ee benim esimde pimpirikli cok. gidemedim valla tr ye dugunde vardi. seneye acisini cikartcam insallah kuzumla denize gireriz bol bol

güle güle kullanın cicişlerinizi . hergün eve gidince oğluşumun odasına gidip eşyalarına bakıyorum , çekmecelerini açıp bakıyorum tek tek. oturuyorum koltuğa beşiğine vs. bakıyorum doğsalar da sevsek

Ben kilo alımımı hiç haftaya vurmuyorum kızlar
evde 62 çıktım doktorda 61,500 çıktım:)
evdeki digital tartımda bozuldu pilimi bitti acaba:26:

dijitaller değilde en güzeli eczanelerde eskiden olanlar varya büyük onlar bence pili azalınca bile eksik tartıyo hayatım ona göre hemen yenile pilleri.benim doktorumda herşey son sistem ama tartı eski tiplerden çok doğru tartıyor

Bizde 32.haftada cikicaz canım önce doktora görünücem tabi ama çıkabilirsin falan diyordu bana benim doktorum rahat valla beni strese sokmuyor

canım dr strese soktugundan degıl her ıhtımalı dusundugunden yollamuyorr cok sıcak cunkuu antalya 52 derecelerı bulmuss sıcak nem tansıyon cıkmasına buda erken doguma sebep oluyormus bu yuzden ızın vermedı hem bana dedıgıı doktorumun en teklıkelı aylardaymısız o yuzden ızın vermedı

bu mesajı size oğluşumun odasından yazıyorum sol tarafımda yığıntı şeklinde kutular mevcut.biz daha yerleştirmedik ama hergün bir kutuyu açıp dağıtıp tekrar topluyorum ayy Allah'ım sevindirik gibi oldum bende.napim özlüyorum cicilerini bile

kızlarcım kadeh süsleyen varmı acaba aranızda kadehlerini,kurdelalarını aldım ama nasıl yapacağıma karar veremedim yardımlaşalım lütfen

merhaba canlar nasılsız? kuzular ve tatlı anneleri? çok uğrayamıyorum umarım herkes iyidir kuzular sağlıkla büyüyorlardır

bizde çok şükür iyiyiz şeker yüklememiz yapıldı detaylı usg çok şükür ikiside iyi şu ana kadar herşey yolunda sağlıkla hepimiz 40. haftaları görür yavrularımızı sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder rabbim inş.

havalar çok sıcak çok etkileniyorum uyku düzenimde kalmadı hamilelik çok güzel ama son aylara doğru insan biraz şikayetçi oluyor herhalde yine de buna şükür sayfalar su gibi akmıştır kızlar okuyamadım kusura bakmayın herkesi

merhaba kızlar ufacık bişey sorucam strelizatör(yanlış yazmış olabilirim) çok gerekli mi ne dersiniz? almalı mıyız illa

bende yapmadım canım kardeşim lastikli 1 parmak genişliğinde mavi lastikli tül almış meyve suyu kadehlerinin beline geçiricez nasipse daha kesip dikmedim bende
tatil yasak olan arkadaşlar bende sizdenim hayırlısıyla bebişlerimizi alalımda kucağımıza seneye allah nasip ederse tadını çıkarırız

vallahı ben kadeh madeh yapmıycam hıc ugrasamam onlaa.... yanlız bırsey sorucam sıze bu mevlut kıyafetını 0-3 ay mı alsakk

kızlarcım kadeh süsleyen varmı acaba aranızda kadehlerini,kurdelalarını aldım ama nasıl yapacağıma karar veremedim yardımlaşalım lütfen
Bende yapicam ama nasil baglariz diye dusunuyodum azracim cvp vermis bende lastikli tul bulayim bari:))
vallahı ben kadeh madeh yapmıycam hıc ugrasamam onlaa.... yanlız bırsey sorucam sıze bu mevlut kıyafetını 0-3 ay mı alsakk
Ben daha erken diye hic bakmiyodum ama dun teyzesi aldi oglusuma ama cokkkk tatli bayildim resmen,ve evet soruya cevap 0-3 ay aldim,ben 1 ay icinde yapmayi dusunuyorum cunku havalar sogumadan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…