2012 Ekim Anneleri

kızlarcım kadeh süsleyen varmı acaba aranızda kadehlerini,kurdelalarını aldım ama nasıl yapacağıma karar veremedim yardımlaşalım lütfen

Kızlar bu lohusa bardak süslerini kaç tane yapıcaksınız ortalama yani ben mevlitte şerbet yapmayı planlıyorumda ortalama 100 kişi olsa 100 tane mi yapıcam bizde mevlitte veriliyorda offf bu konuda da kafam karışıktı iyi ki konu açıldı aklımdakileri sorayım bari

ayy bende tazesine bayılıyorum ekmeğinin üzerine süzme yoğurt sürmeyi dene azıcıkta olsa kandırıyor insanı

Ay bende ona da bayılıyorum... Herşeye bayılıyorum zaten ben :=) Oburum da biraz...

Ay canım allah sana kolaylık versin. Ne büyük de sevap şliyorsun. İzmir de nerede yaşıyorsun?? Ben de İzmir'deyim :)

Ay ne saçmaymış o öyle yaa.... Sen 25-30 kilo aldıysan problem sende yani.. Tutsaydın ağzını dyeceksin olacak bitecek. Ebru Şallı mı neydi 9 kilo aldı hatun... Yarım mı doğdu bbeği?? Tamam kiminin bünyesi kilo yapıyor zaten onlara demiyorum. Ama boş boş konuşanlara benim lafım.

merhaba kızlar ufacık bişey sorucam strelizatör(yanlış yazmış olabilirim) çok gerekli mi ne dersiniz? almalı mıyız illa

Canım ben aldım... Ciciler sayfasında da var. Arzum marka. Yani almak zorunda değilsin tabi. Kaynatadabilirsin emzik ve biberonları. Ama sterilizatörle daha kolay olur.. Birde benim aldığımı düşünürsen buharlı pşirici ve yumurta pişirme özelliği de var...

canım ben 6 adet kadeh aldım onları hastane çıkışı gelenler için tasarlayacağım yani kurdelası çıkarıkıp yıkanabilen kadehler yapacağım bunun için annem azranında bahsettiği lastikli kurdela almış ama bende çıtçıt aldım yeni çıkmış birde bebek ayağı olan mavi bir kurdela ama bunları nasıl birleştireceğim bilemiyorum bekliyo öylece.ama sana mevlütün için güzel bir örnek vereyim çünkü benimde mevlütüm kalabalık olacak sırf anane tarafımız 60 oluruz eş dost derken oooo.bunun içinde bir blogda gördüğüm pet bardakları süsleyeceğimresim indirmek yasakmış o yüzden google görserlerden çatı katı blog mevlüt diye arattır orada pet bardağın pembe kurdela ile süslenmişi çıkıyor ondan yapabiliriz

Merhaba kızlar,

Epeydir giremiyordum. Umarım herkes iyi, her şey yolundadır.

Biz cumartesi şeker yüklememizi yaptırdık 70/115 çıktı sonuç. Nil Hanım (benim şahane doktorum) sonuç gayet normal dedi, çok seviyorum kendisini :) Ben her gittiğimde kıymetli bebeğimiz ve yavrukuşumuz(bu ben oluyorum) gelmiş diye karşılıyor bizi ve çok güzel ilgileniyor maaşallah :)

Bebişimizin kilosu 1200 gr olmuş, suyum normalmiş, bebeğin duruşu güzelmiş veee kimse kusura bakmasın aynı babası dedi :) Ben de, ben kusura bakmam, babası gibi yakışıklı olsun daha ne isterim dedim

Düzenli kullandığım multivitamin, demir ve progestan'a ilave olarak, magnezyum ve kalsiyum da eklendi listemize.

Kontrole gitmenin bebişle ilgili güzel haberler almak haricinde en çok sevdiğim tarafı, oradaki diğer hamişlerle sohbet etmek...Çok güzel oluyor...Arada sırada gidip hastanemin bekleme salonuna oturup diğer gebişlerle sohbet edesim var :)))

Keşke sizlerle de buluşup kaynatabilsek arada. Şahane olurdu....

Son düzenleme:

maşallahhh ikinizedee sağlıkla doğsun tatlı bebişin

vallahı ben kadeh madeh yapmıycam hıc ugrasamam onlaa.... yanlız bırsey sorucam sıze bu mevlut kıyafetını 0-3 ay mı alsakk

bence kesinlikle evet, ne kadar doğacağını, 40 günde ne kadar alacağını bilemezsin ki, 0-3 ay garanti olur. Ben de şu papyonlu,smokin görünümlü mevlüt kıyafetlerine bakıyorum ama eşim beğenmiyor, içimde kalacak resmen!:18:

Maşallah sana ve kuzuna inşallah çok çok daha iyi olurlar.nil hanım benimde doktorum yarın randevumuz var bakalım benim minik kuş napıyor çok özledim paşamı ya

herkese günaydın.
ben şiddetli bel ağrısıyla uyandım.belden kasıklara vuran bir ağrı.
yataktan zor kalktım.dün de hafif olmuştu sonra geçti.Ama bugün daha ağır.
var mı bu şekilde sacısı olan ?

Aynen cnm herkes bir yorum yapıyor sinir oluyo insan..istedikleri kadar konuşsunlar..74 günümüz kaldı tam nasipse..5 kilo almak mümkün olurmu acaba?Fazla alınır gibi geliyor bana..10 la tamamlayabilseydim iyiydi:)Ama tabi önce bebeğimin sağlığı geliyor.

günaydın kızlarr nasılsınız biz oğlumla gayet iyiyiz sıcağı saymazsak allahtan düşücekmiş hava sıcaklığı belki biraz nefes alırız dün akşam cicilerimizi odaya serdik babayla baktık durduk hayaller kurduk durduk eksiklerimiz kalmışmı onu kontrol ettik sevdik durduk oğluşumun cicilerini annemdekileride götürücez tam kontrol yapıcaz eksik kaldıysa tamamlayalım diyorum

Canim hafif agrilarla bende uyaniyorum ama siddetli olmadi Allaha sukur,bir dus alip dinlen bakalim,olmazsa bir git gorun enfeksiyonda agri yapabiliyor,insallah onemli bisi degildir.

Bu arada hepinize gunaydin kizlar 3000 olduk kizlar,digurana kadar 4000 yapariz biz bunu:)))

Aynen bende oyleyim kapidan kafami uzatip bakiyorum her sabah:))) daha kuramadik odasini bir an once yapmak istiyorum

günaydın güzel annişler nihayet rüzgar çıktı ama evin içi hala çok sıcaktı gece

çok uykum var benim ya ,zıpır tavşanım da hiç uyumadı galiba dünden beri kıpır kıpır hiç durmadı

günaydın güzel anneler...

nasılsınız bakalım? ben çok uykusuzum..sıcaktan uyuyamıyorum hiç. tam uykuya dalarken miniğimin kocaman tekmesiyle uyandım. çok korktum ne oluyo diye:) tüm gün uyudu annesi uykuya dalınca uyandı cadı kızım:):) benide uyutmadı bi süre. sonra da sıcak uyutmadı zaten. sabah işe gelmek çok zorr

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. ya bebişimin hareketlerini iki gündür pek hissedemiyorum yani öle şiddetli değil çok yavaş halbuki ne çok oynardı nazar değdirdim galiba. normal mi acaba doktora mı gitsem??

günaydın kızlar.. ya bebişimin hareketlerini iki gündür pek hissedemiyorum yani öle şiddetli değil çok yavaş halbuki ne çok oynardı nazar değdirdim galiba. normal mi acaba doktora mı gitsem??

belli olmuyor canım yaramazlar bazen çok sakin oluyor ,2-3 gün sonra başlıyolar zıplamaya bende korkmuştum hareketleri azalınca ama şükür sonra bir harekete geçiyor ,azcık dur oğlum diyorum

dün gece ayaklar karnımdan çıkçaktı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…