kızlarcım kadeh süsleyen varmı acaba aranızda kadehlerini,kurdelalarını aldım ama nasıl yapacağıma karar veremedim yardımlaşalım lütfen
ayy bende tazesine bayılıyorumekmeğinin üzerine süzme yoğurt sürmeyi dene azıcıkta olsa kandırıyor insanı
selam kızlar nasılsınız dışarı çıktık hava alalım dedik amanın ne bu sıcak izmir kavruluyooo valla...arkadaşlar benim eşim ramazanda gececi iftardan sonra gidip sahurdan sonra gelio babasıyla birlikte çalışıyo ve kayınvaldem yatalak olduğu için benle görümcem kalıcaz başında sırayla bu 3.ramazanımız yatalak olalı malesef ama bu yıl baya zorlanıcam gibi yandım nasıl geçicek bu 1ay hem ben ağırlaştım hemde küçük kızım var yandım yanii allah yardımcım olsun...
Oğluşum 1.220 gram olmuş teyzeleri..
Dedim zayıf gibi sanki..Hayır maşallah çok yerinde kilosu dedi..
Renkli açtı yine öyle baktı maşallah baksanıza dedi nur topu gibi derler ya aynı öyle dedi.Dedim kime benziyor sizce..
Eşime baktı bana baktı tekrar:)Dedi aynı baba burun falan.babasının burnu çok güzel çünkü:)dedim ama daha geniş gibi duruyor.yok dedi o öyle görünüyor ama yandan belli
zaten dedi..Dudaklarıda bana benziyor gibi kalın olcak sanırım biraz:)Suyu falan herşeyi yerinde..Gününü bekler sanırım bu bebek dedi..
Ama kasılmalarım varmış biraz stresten..Bu aralar fazla duygusalım doktor eşime dedi sana çok iş düşüyor falan:)
öyle yani kızlar güzel geçti..Hala 5 kilodayım.Dedim nasıl görünüorum gayet fitsin dedi
Artık ben 25-30 kiloyla doğuma gittim diye övünenleri bana acır gibi bakanları çocuğunu besleyemiyosun diyenleri hiç takmıyorum
merhaba kızlar ufacık bişey sorucam strelizatör(yanlış yazmış olabilirim) çok gerekli mi ne dersiniz? almalı mıyız illa
Kızlar bu lohusa bardak süslerini kaç tane yapıcaksınız ortalama yani ben mevlitte şerbet yapmayı planlıyorumda ortalama 100 kişi olsa 100 tane mi yapıcam bizde mevlitte veriliyorda offf bu konuda da kafam karışıktı iyi ki konu açıldı aklımdakileri sorayım bari
Merhaba kızlar,
Epeydir giremiyordum. Umarım herkes iyi, her şey yolundadır.
Biz cumartesi şeker yüklememizi yaptırdık 70/115 çıktı sonuç. Nil Hanım (benim şahane doktorum) sonuç gayet normal dedi, çok seviyorum kendisini :) Ben her gittiğimde kıymetli bebeğimiz ve yavrukuşumuz(bu ben oluyorum) gelmiş diye karşılıyor bizi ve çok güzel ilgileniyor maaşallah :)
Bebişimizin kilosu 1200 gr olmuş, suyum normalmiş, bebeğin duruşu güzelmiş veee kimse kusura bakmasın aynı babası dedi :) Ben de, ben kusura bakmam, babası gibi yakışıklı olsun daha ne isterim dedim
Düzenli kullandığım multivitamin, demir ve progestan'a ilave olarak, magnezyum ve kalsiyum da eklendi listemize.
Kontrole gitmenin bebişle ilgili güzel haberler almak haricinde en çok sevdiğim tarafı, oradaki diğer hamişlerle sohbet etmek...Çok güzel oluyor...Arada sırada gidip hastanemin bekleme salonuna oturup diğer gebişlerle sohbet edesim var :)))
Keşke arada sizlerle buluşup kaynatabilsek arada. Şahane olurdu....
merhaba kızlar ufacık bişey sorucam strelizatör(yanlış yazmış olabilirim) çok gerekli mi ne dersiniz? almalı mıyız illa
vallahı ben kadeh madeh yapmıycam hıc ugrasamam onlaa.... yanlız bırsey sorucam sıze bu mevlut kıyafetını 0-3 ay mı alsakk
Merhaba kızlar,
Epeydir giremiyordum. Umarım herkes iyi, her şey yolundadır.
Biz cumartesi şeker yüklememizi yaptırdık 70/115 çıktı sonuç. Nil Hanım (benim şahane doktorum) sonuç gayet normal dedi, çok seviyorum kendisini :) Ben her gittiğimde kıymetli bebeğimiz ve yavrukuşumuz(bu ben oluyorum) gelmiş diye karşılıyor bizi ve çok güzel ilgileniyor maaşallah :)
Bebişimizin kilosu 1200 gr olmuş, suyum normalmiş, bebeğin duruşu güzelmiş veee kimse kusura bakmasın aynı babası dedi :) Ben de, ben kusura bakmam, babası gibi yakışıklı olsun daha ne isterim dedim
Düzenli kullandığım multivitamin, demir ve progestan'a ilave olarak, magnezyum ve kalsiyum da eklendi listemize.
Kontrole gitmenin bebişle ilgili güzel haberler almak haricinde en çok sevdiğim tarafı, oradaki diğer hamişlerle sohbet etmek...Çok güzel oluyor...Arada sırada gidip hastanemin bekleme salonuna oturup diğer gebişlerle sohbet edesim var :)))
Keşke sizlerle de buluşup kaynatabilsek arada. Şahane olurdu....
Aynen cnm herkes bir yorum yapıyor sinir oluyo insan..istedikleri kadar konuşsunlar..74 günümüz kaldı tam nasipse..5 kilo almak mümkün olurmu acaba?Fazla alınır gibi geliyor bana..10 la tamamlayabilseydim iyiydi:)Ama tabi önce bebeğimin sağlığı geliyor.Ay ne saçmaymış o öyle yaa.... Sen 25-30 kilo aldıysan problem sende yani.. Tutsaydın ağzını dyeceksin olacak bitecek. Ebru Şallı mı neydi 9 kilo aldı hatun... Yarım mı doğdu bebeği?? Tamam kiminin bünyesi kilo yapıyor zaten onlara demiyorum. Ama boş boş konuşanlara benim lafım.
günaydın güzel anneler
tatlı bebişlerrrrrrrrrrrr
herkese günaydın.
ben şiddetli bel ağrısıyla uyandım.belden kasıklara vuran bir ağrı.
yataktan zor kalktım.dün de hafif olmuştu sonra geçti.Ama bugün daha ağır.
var mı bu şekilde sacısı olan ?
günaydın kızlarr nasılsınız biz oğlumla gayet iyiyiz sıcağı saymazsak allahtan düşücekmiş hava sıcaklığı belki biraz nefes alırız dün akşam cicilerimizi odaya serdik babayla baktık durduk hayaller kurduk durduk eksiklerimiz kalmışmı onu kontrol ettik sevdik durduk oğluşumun cicilerini annemdekileride götürücez tam kontrol yapıcaz eksik kaldıysa tamamlayalım diyorum
günaydın kızlar.. ya bebişimin hareketlerini iki gündür pek hissedemiyorum yani öle şiddetli değil çok yavaşhalbuki ne çok oynardı nazar değdirdim galiba. normal mi acaba doktora mı gitsem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?