2012 Ekim Anneleri

Sağol cnmmm neyden neye dönüştüler dimiii..eski usglere bakıyorumda töbe haşa uzaylı gibiydi
Rabbimin mucizesi bu

evet yaa bide eskiden ekranda tam görünürdü ama şimdi maşallah kocaman oldular doktor bakarken bile başına ayrı,karnına ayrı, bacaklarına ayrı bakıp ölçüyor

büyüdüü boncuklarımız maşallahhh maşallahh onlara

bu gece doğru düzgün uyuyamadım yaa.tam dalıyodum oğlum uyandı anne yanına gelcem dedi.bi o yana döner bi bu yana döner.arkamı döndüm öyle yattım yoksa karnıma tekme yiyebilirdimbu sefer minik paşam uyutmadı kıpır kıpırbi dışardan bi içerden tekmeler arasında kaldım bi de karın ağrısı başladı sonra.bıçak gibi saplanıyo karnıma.mideme yani..soğuk soğuk suları içtim tabii üşüttüm.hala arada giriyo ağrı.ishal falan olcam sanırım

kızlar benm oğlum çok nazlı ve çok inatçı olucak heralde karnıma kim dokunursa dokunsun kıpırtısını hissetmek için tepki vermiyo dün annemlere gittim komşunun küçük kızı var kız resmen yarım saat elini koydu tepki vermedi hiç kıpırdamadı çocuk elini çekti başladı kıpırdamaya sıpaa bitek babasına yapmıyo hergece elini koyuyo hemen başlıyo kıpırdamaya babasından ve teyzesinden başkasına daha tepki vermedi kız inatla yapıştı karnıma hissetmek için bizimkinde tık yok eşime dedim çekiceğimiz var bu oğlandan çok inat dedim benim oğlum kızlara kıpırdamaz öylee pas vermez diyo babasıda

Ben arada ısırdığından şüpheleniyorum

Son düzenleme:

Evet canım anlıyorum seni.. Ama işte dikiş olursa rahatsızlık olmasın. Hemşireler de sürekli kontrole gelecek. Pansumanı bilmemnesi... Rahatlık olur. Ben de dr. normal doğum dese bile yanıma gecelik de alacağım çünkü allah göstermesin ama son anda sezeryana alınabiliriz neticede. Elimin altında olsun hesabı...

Bu arada sterilizatör konusuna gelince öyle saatler falan sürmüyormuş. En fazlası 10-15 dakikaymış... Saatler diye duyunca korkudan araştırdım. Ama öyle değil allahtan. Hatta kaynaymak daha zor diyorlar genelde.

merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli ?

uzun zaman oldu gelemiyorum nete... eşim vodafone hattı iş yerine götürüyor orada nete bağlanmak için haliyle ben gelemiyorum bu sefer ama bugun hatta el koydum dedim götürürsen gebertirim seni

geçmişi tam okuyamadım ama sanırım genel olarak iyiyiz ?

ben ve ilaydam cok iyiyiz rabbime şükürler olsun ki... hareketleri güclendi falan. bakalım persembe günü kontrolümüz var görücez bakalım küçük prensesimizi

Canım sen de hoşgeldin :) Bebşinde iyiymiş maşallah. Benmkinin de hareketleri artık besbelli hale geldi. Karnım da tsunami çıkıyor hareket ederken Herkesin aynı tabi.. Sabahları çok hoş oluyor onunla bir uyanmak

arkadaşlar nasıl anlatılır bilemedim ama benim rahim kemiklerim sızlıyor içten :S aşşagı taraf. birde kuyruk sokumum acıyor... dünden beri

valla bizim sıpa gece gündüz anası uyuyomus uyanıkmıs demeden maşaAllah cok hareketli resmen tekme atıyor ufaklık nazar değdirmeyelim

arkadaşlar nasıl anlatılır bilemedim ama benim rahim kemiklerim sızlıyor içten :S aşşagı taraf. birde kuyruk sokumum acıyor... dünden beri

Canım gaz sıkışman veya kabızlığın vvar mı ?? Benim ozamanlar oluyor bu anlattıkların. Hatta bazen popomun üstüne oturamıyorum. O derce

Canım gaz sıkışman veya kabızlığın vvar mı ?? Benim ozamanlar oluyor bu anlattıkların. Hatta bazen popomun üstüne oturamıyorum. O derce

o sıkıntılarım yok aslında.
aklıma kötüsü geliyor 3 gündür de rüyamda kızımı görüyorum doğmuş ama sağlıklı görünmüyor tam gelişmemiş cılız
bende erken doğum vs.. olcak diye korkuyorum. sanki kemiklerim açılıyor gibi bi ağrı..

Allah korusun kötü düşünmede bi git doktoruna istersen hem için rahatlar

ben arzum bebbe sterilizatör almıştım, gerçekten çok uzun sürüyor, 10-15 dakika falan değil. En azından o markayı almayın derim.

bende de var canım aynı ağrı ,geçen sefer doktora sormuştum bazı kadınlarda olur normal demişti

yorulmucakmışız, zorlamıcakmışız kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…