Brck maşallahhh bebişine
Sağol cnmmm neyden neye dönüştüler dimiii..eski usglere bakıyorumda töbe haşa uzaylı gibiydi
Rabbimin mucizesi bu
Maşallah sana ve kuzuna inşallah çok çok daha iyi olurlar.nil hanım benimde doktorum yarın randevumuz var bakalım benim minik kuş napıyorçok özledim paşamı ya
sorma canım nedir bu oğlanların bize ettiğibide karnımın içini tırnaklıyor sanki hareket ederken birde acıtıyo ki aman aman şimdi sağ tarafımda portakal gibi bi çıkıntı oluyor artık neresini döndürüyorsa bana beyefendi portakal popolu oğlum benim
bende pek sevmem geceliği heleki kış aylarında ama yazın giyerim doğumumda kışa doğru olcağından pijama tercihim olur fakat sezeryan olma durumuda olduğu için gecelikte alıcam rahat edemem ama napalım giycez mecburen
bende pek sevmem geceliği heleki kış aylarında ama yazın giyerim doğumumda kışa doğru olcağından pijama tercihim olur fakat sezeryan olma durumuda olduğu için gecelikte alıcam rahat edemem ama napalım giycez mecburen
merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli ?
uzun zaman oldu gelemiyorum nete... eşim vodafone hattı iş yerine götürüyor orada nete bağlanmak için haliyle ben gelemiyorum bu sefer ama bugun hatta el koydum dedim götürürsen gebertirim seni
geçmişi tam okuyamadım ama sanırım genel olarak iyiyiz ?
ben ve ilaydam cok iyiyiz rabbime şükürler olsun ki... hareketleri güclendi falan. bakalım persembe günü kontrolümüz var görücez bakalım küçük prensesimizi
Canım sen de hoşgeldin :) Bebşinde iyiymiş maşallah. Benmkinin de hareketleri artık besbelli hale geldi. Karnım da tsunami çıkıyor hareket ederkenHerkesin aynı tabi.. Sabahları çok hoş oluyor onunla bir uyanmak
arkadaşlar nasıl anlatılır bilemedim ama benim rahim kemiklerim sızlıyor içten :S aşşagı taraf. birde kuyruk sokumum acıyor... dünden beri
Canım gaz sıkışman veya kabızlığın vvar mı ?? Benim ozamanlar oluyor bu anlattıkların. Hatta bazen popomun üstüne oturamıyorum. O derce
o sıkıntılarım yok aslında.
aklıma kötüsü geliyor 3 gündür de rüyamda kızımı görüyorum doğmuş ama sağlıklı görünmüyor tam gelişmemiş cılız
bende erken doğum vs.. olcak diye korkuyorum. sanki kemiklerim açılıyor gibi bi ağrı..
Allah korusun kötü düşünmede bi git doktoruna istersen hem için rahatlar
Evet canım anlıyorum seni.. Ama işte dikiş olursa rahatsızlık olmasın. Hemşireler de sürekli kontrole gelecek. Pansumanı bilmemnesi... Rahatlık olur. Ben de dr. normal doğum dese bile yanıma gecelik de alacağım çünkü allah göstermesin ama son anda sezeryana alınabiliriz neticede. Elimin altında olsun hesabı...
Bu arada sterilizatör konusuna gelince öyle saatler falan sürmüyormuş. En fazlası 10-15 dakikaymış... Saatler diye duyunca korkudan araştırdım. Ama öyle değil allahtan. Hatta kaynaymak daha zor diyorlar genelde.
o sıkıntılarım yok aslında.
aklıma kötüsü geliyor 3 gündür de rüyamda kızımı görüyorum doğmuş ama sağlıklı görünmüyor tam gelişmemiş cılız
bende erken doğum vs.. olcak diye korkuyorum. sanki kemiklerim açılıyor gibi bi ağrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?