2012 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum sancılarım başlamıştı erken doğum olur diye hastaneye yattım erken çıktım çok şükür ama sürekli kontrole gidiyorum ilk gebeliğimdede olmuştu erkenden sancılar benim vücut bebeği belli bir aya kadar getiriyormuş ondan sonra atmak istiyormuş çok zorlanıyorum biran önce doğurmak istiyorum umarım sizler iyisinizdir

allah yardımcın olsun sıcaklarada denk geldik çok dikkatli olmakta fayda var. ilk gebeliğinde doğum oldu mu?

ben arzum bebbe sterilizatör almıştım, gerçekten çok uzun sürüyor, 10-15 dakika falan değil. En azından o markayı almayın derim.

Ay canim ta kendisi aldim.. Arzumun buharli pisiricili, yumurta pisiren falan filanli olanindan hani. Onn icin de ayni seyi yazmislar. Cok uzun surmuyor diye. Artik sans bakalim ne olacak kullaninca. Ama bir arkadasimda vardi oda uzun surmuyordu bak simdi hatirladim. Uzun suruyorsa da artik ne yapalim yedekli aliriz biberonlarimizi :)

Ay canim cok gecmis olsun. Ilginc bir durummus. Ilk defa duydum. Allah yardimcin olsun. Ilac falan kullaniyor musun?

benn geldım bıtmışş bır vazıyette :)))
çarşıya ındım oglumla kızımın chicio dan sampuan pişik kremı ve emzıgını aldım kızlar ben bıberon almak ıstemıyorum almasam olur sanırım eger çok lazım olursa hastanemde var alıverır esım dıyorum

Alma o zaman anim eczanelerde tummarkalar ar zaten...

selam annişler rüyamda hep oglumun dogdugunu görüyorum yaa dün gecede gördüm babası havaya atıp atıp tutuyodu benimde aklım gidip gidip geliyodu =))

evet canım arkadaşın dediği gibi sevsek te sevmesek te yanımızda iki çeşitten de olmalı..illa lohusa geceliği diye arama normal önü düğmeli birşey işini görür..

ayyyy aynı benim kızım.. sadece babasına geldi birkaç tekme..onun dışında annem çok istiyor hareketlerini hissetmeyi ama tık yok..neyse çıkınca zaten gösterecek bize dünyanın kaç bucak olduğunu

benim de bu aralar karnım acıyor zaman zaman..bir de sanki alt taraflara batma gibi bişeyler oluyor..yürürken zorlanıyorum sanki..bazen kıvrılıyorum o batma anlarında..

kızlar su kurabiyelere bakarmısınız harikalar.... bebeğimiz için hastanede ikram olarak ya da eve gelenlere, mevlütte ikram edilebilir harika görünüyolar fiyatları da uygundur umarım bilgi mesajı bekliyorum eger cok ucuk değilse defnoşuma hoşgeldin kurabiyeleri yaptırıcam inşallah....

http://www.facebook.com/pages/DİZAYN-BUTİK-KURABİYE/104759609559372

Son düzenleme:
benim de bu aralar karnım acıyor zaman zaman..bir de sanki alt taraflara batma gibi bişeyler oluyor..yürürken zorlanıyorum sanki..bazen kıvrılıyorum o batma anlarında..

bu batmalar bendede oluyodu 2 gündür sanki bıçak saplanıyo gibi.. bugün doktoruma sordum idrar tahlili yapalım belki bi sıkıntı vardır dedi yarın alıcam sonucu ... sende bi yaptır istersen...

Ya bu sterilizatoru denesem nekadar suruyor steril etmesi diye. Sonra birkac ay calismadan bekleyecek ya bozulur mu acaba durmaktan. Ben 6 ay diye biliyorum. 6 ay calismazsa bozulurmus ya... Sizce??

dün gece bir rüya gördüm bebeğim doğmuş ve kızımla oyun oynuyorlar çok yaramazmış hiç durmuyormuş yerinde ama erkekmiş sonra kucağıma alıp seviyorum canım oğlum diyorum öyle uyandım ama benim kızım olacak

kayınvalidem pijamayı annem geceliği önerio 2sinde de alcam yanıma
canım sezeryan olursan gecelik iyi oluyo pijama giyemiyosun ama normalse ikisinide rahatlıkla kullanabilirsin...

canım inanırmısın aynı rüyayı bende gördüm kızım olucak ama erkekti kucağımda bana bakıp gülüyodu...

arkadaşlar ben sizlere bişey sorucam wc den çıkıyorum tekrar sıkışık oluyorum ama vajinamda acı hissediyorum canı çok acıyo varmı acaba böle olan normalmi?

arkadaşlar ben sizlere bişey sorucam wc den çıkıyorum tekrar sıkışık oluyorum ama vajinamda acı hissediyorum canı çok acıyo varmı acaba böle olan normalmi?

normal değil bi idrar testi yaptır istersen ben bugün yaptırdım yarın sonucu alıcam ... daha wc den çıkmamla girmem bi oluyo , 2 gündürde çok kötü bıcaklar saplanıyo sanki...

kızlar esımın bır akrabası dogum yaptı erkek demışler ama kızı olmuş şok ıçınde herkes

Canım yaa detaylı ultrasound a girmiş miydi acaba? Orada da mı erkek demşlerdi? Bana en son kontrolmde de erkek ded yine dr. Pipisini gösterdi tekrar. Böyle şeyleri duyunca korkuyorum. Okadar şey aldık ki... Kız olursa erkek fatma olur artık

merhaba kızlar size hastaneden yazıyorum bebeğimin hareket yavaşlığı nedeniyle hastaneye gelmiştim idrar yolları enfeksiyonu çıktı 3 tane serum yiyicem biri bitti arada kalp atışlarını dinletmeye gelecekler benden bu kadar şimdilik ....

evet bende öleyim idrar testi yapılıyo devamlı ama oda öle okadar kötü çıkmıyo idrar kültürüde normal çıktı hatta.. ama crp denilen şeyde enfeksiyon çıktı vucutta antibiyotik kullandım şimdi daha iyiyim. bu arada ben serklaj oldum operasyon yerimden kaynaklı diye düşünüyodum.

Canim ciddi bisey degildir umarim,cok mu yuksek cikti niye yatirdilar hastaneye? Bebegin hareketlerini etkiliyormuymus bu durum? Cok gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…