merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum sancılarım başlamıştı erken doğum olur diye hastaneye yattım erken çıktım çok şükür ama sürekli kontrole gidiyorum ilk gebeliğimdede olmuştu erkenden sancılar benim vücut bebeği belli bir aya kadar getiriyormuş ondan sonra atmak istiyormuş çok zorlanıyorum biran önce doğurmak istiyorum umarım sizler iyisinizdir
ben arzum bebbe sterilizatör almıştım, gerçekten çok uzun sürüyor, 10-15 dakika falan değil. En azından o markayı almayın derim.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum sancılarım başlamıştı erken doğum olur diye hastaneye yattım erken çıktım çok şükür ama sürekli kontrole gidiyorum ilk gebeliğimdede olmuştu erkenden sancılar benim vücut bebeği belli bir aya kadar getiriyormuş ondan sonra atmak istiyormuş çok zorlanıyorum biran önce doğurmak istiyorum umarım sizler iyisinizdir
benn geldım bıtmışş bır vazıyette :)))
çarşıya ındım oglumla kızımın chicio dan sampuan pişik kremı ve emzıgını aldım kızlar ben bıberon almak ıstemıyorum almasam olur sanırım eger çok lazım olursa hastanemde var alıverır esım dıyorum
evet canım arkadaşın dediği gibi sevsek te sevmesek te yanımızda iki çeşitten de olmalı..illa lohusa geceliği diye arama normal önü düğmeli birşey işini görür..kızlar selam size akıl danışacam..şimdi ben hayatımda gecelik kullanmam yazın şort,kışın pijama ile geçiririm beceremıyorum geceliği,dön dön belime kadar açılıyoşimdi bir hastane için yanı en fazla 2 gunlugune gıyecem sırf 2 gun için gecelik mi alacam yaaa..şöyle bir baktım hiç tarzım olan yok hepsi aynı hemen hemen.... birde zaten piyasada işin içine lohusa,bebek,hamıle kelımelerı girdimi fiyatları 2-3 katına çıkarıyorlar alt tarafı onden dugmelı gecelık ....hastanede yanımda annem ve kayınvalıdem olacak ...e zaten hemsırelerde var bır zahmet sıyırıversınler pıjamamı
kızlar benm oğlum çok nazlı ve çok inatçı olucak heralde karnıma kim dokunursa dokunsun kıpırtısını hissetmek için tepki vermiyo dün annemlere gittim komşunun küçük kızı var kız resmen yarım saat elini koydu tepki vermedi hiç kıpırdamadı çocuk elini çekti başladı kıpırdamaya sıpaa bitek babasına yapmıyo hergece elini koyuyo hemen başlıyo kıpırdamaya babasından ve teyzesinden başkasına daha tepki vermedi kız inatla yapıştı karnıma hissetmek için bizimkinde tık yok eşime dedim çekiceğimiz var bu oğlandan çok inat dedim benim oğlum kızlara kıpırdamaz öylee pas vermez diyo babasıda
benim de bu aralar karnım acıyor zaman zaman..bir de sanki alt taraflara batma gibi bişeyler oluyor..yürürken zorlanıyorum sanki..bazen kıvrılıyorum o batma anlarında..
canım sezeryan olursan gecelik iyi oluyo pijama giyemiyosun ama normalse ikisinide rahatlıkla kullanabilirsin...kayınvalidem pijamayı annem geceliği önerio 2sinde de alcam yanıma
dün gece bir rüya gördüm bebeğim doğmuş ve kızımla oyun oynuyorlar çok yaramazmış hiç durmuyormuş yerinde ama erkekmiş sonra kucağıma alıp seviyorum canım oğlum diyorum öyle uyandım ama benim kızım olacak
arkadaşlar ben sizlere bişey sorucam wc den çıkıyorum tekrar sıkışık oluyorum ama vajinamda acı hissediyorum canı çok acıyo varmı acaba böle olan normalmi?
kızlar esımın bır akrabası dogum yaptı erkek demışler ama kızı olmuş şok ıçınde herkes
arkadaşlar ben sizlere bişey sorucam wc den çıkıyorum tekrar sıkışık oluyorum ama vajinamda acı hissediyorum canı çok acıyo varmı acaba böle olan normalmi?
merhaba kızlar size hastaneden yazıyorum bebeğimin hareket yavaşlığı nedeniyle hastaneye gelmiştim idrar yolları enfeksiyonu çıktı 3 tane serum yiyicem biri bitti arada kalp atışlarını dinletmeye gelecekler benden bu kadar şimdilik ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?