Günaydın güzel ve melek anneler ve tatlı minnoşlarumarım herkes iyidir çok biz bu sabah erkenceyiz çok paşamı görcem heyecandan uyku tutmadı bakalım bizim paşa neler yapıyor:44: kızlar dün eminönüne gittim eşim de pes etti bana karşı öyle çok çok ucuz değil hatta buralarda daha ucuza mağazalarda var ben çok bir şey almadım oğluma hastanede dağıtacam lavantalı şekerlerden aldım sepetini yastığını birde kızlar lohusa bardakları için lastikli kurdele aldım 8 metre falan annem onları kesip yanlarından dikicek o iştende yırttım hem şık hem sade olsun istedim çoğunu beyaz aldım birazını da kırmızı mavi almadım ayyy görseniz çok güzel kapı süsleri vardı ama eşim ondan alma dedi kendi alcakmış sen doğum yaparken bizim aklımıza mı gelcek diyor odanı süslemek işte bende ondan alcaktım ya o kesin unutur ben diyim size ben doğuma giricem o başlıcak ağlamaya ilk evlendiğimiz aylarda minik bir operasyon geçirmiştim tam 1 saat ağlamış ameliyathane kapısında hatta dr bile demişti bu kadar yıllık dr um karısını bu kadar seven adam nadir gördüm diye bazen konuşuyoruz doğumu da diyom annem kalır yanımda ben kapıda beklerim diyor beni yalnız bırakamazmış ayyy gene çok yazdım heyecandan çenem düştü bana dua edin iyi haberler getireyim size
aboooooooooooooo:18:kızlar esımın bır akrabası dogum yaptı erkek demışler ama kızı olmuş şok ıçınde herkes
bana pek normal gelmedi,bi idrar tahlili ver istersen.. ben de annem uyansın gideceğim bi tahlile..bir de kızlar hani ben başka yerde yaşıyorum ama şimdi memleketteyim ya,sağlık ocağından geçen senelerde kaydımı alırken hamile kalırsan gel demişlerdi,o zaman misafir gibi bişey mi oluyor yani? 2 yerde de mi bakılıyorum ,nasıl olacak? ben sağlık ocağına gitsem burda yaparlar mı tahlil?arkadaşlar ben sizlere bişey sorucam wc den çıkıyorum tekrar sıkışık oluyorum ama vajinamda acı hissediyorum canı çok acıyo varmı acaba böle olan normalmi?
merhaba kızlar size hastaneden yazıyorum bebeğimin hareket yavaşlığı nedeniyle hastaneye gelmiştim idrar yolları enfeksiyonu çıktı 3 tane serum yiyicem biri bitti arada kalp atışlarını dinletmeye gelecekler benden bu kadar şimdilik ....
cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın varmı bir sorun?merhaba kızlar size hastaneden yazıyorum bebeğimin hareket yavaşlığı nedeniyle hastaneye gelmiştim idrar yolları enfeksiyonu çıktı 3 tane serum yiyicem biri bitti arada kalp atışlarını dinletmeye gelecekler benden bu kadar şimdilik ....
maşallah cnm hoşgeldinizzz geçer geçer beni ağustosun ilk haftası çağırdı..senin nerdeyse 1 ay varŞEKERLERRR GÜNAYDINLAR BİZ DÜN DR AMCAMIZA GİTTİK MAŞALLAH PAŞAMIZ İYİYMİŞHAYIRLISI İLE 14 AĞUSTOS TA TEKRAR GİDİCEZ O ZAMANA KADAR VAKİT NASIL GEÇİCEK BİLMİYORUM
cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın varmı bir sorun?
Maşallah cnm hoşgeldinizzz geçer geçer beni ağustosun ilk haftası çağırdı..senin nerdeyse 1 ay var
günaydınlar kızlarrr
aboooooooooooooo:18:
bana pek normal gelmedi,bi idrar tahlili ver istersen.. ben de annem uyansın gideceğim bi tahlile..bir de kızlar hani ben başka yerde yaşıyorum ama şimdi memleketteyim ya,sağlık ocağından geçen senelerde kaydımı alırken hamile kalırsan gel demişlerdi,o zaman misafir gibi bişey mi oluyor yani? 2 yerde de mi bakılıyorum ,nasıl olacak? ben sağlık ocağına gitsem burda yaparlar mı tahlil?
çok geçmiş olsun,bu enfeksiyondan korkmaya başladım,herkeste olmaya başladı,erken doğuma sebep olabiliyormuş Allah korusun
günaydın güzel ve melek anneler ve tatlı minnoşlarUmarım herkes iyidir çok biz bu sabah erkenceyiz çok paşamı görcem heyecandan uyku tutmadı Bakalım bizim paşa neler yapıyor:44: Kızlar dün eminönüne gittim eşim de pes etti bana karşı öyle çok çok ucuz değil hatta buralarda daha ucuza mağazalarda var ben çok bir şey almadım oğluma hastanede dağıtacam lavantalı şekerlerden aldım sepetini yastığını birde kızlar lohusa bardakları için lastikli kurdele aldım 8 metre falan annem onları kesip yanlarından dikicek o iştende yırttım Hem şık hem sade olsun istedim çoğunu beyaz aldım birazını da kırmızı mavi almadım ayyy görseniz çok güzel kapı süsleri vardı ama eşim ondan alma dedi kendi alcakmış sen doğum yaparken bizim aklımıza mı gelcek diyor odanı süslemek işte bende ondan alcaktım ya o kesin unutur ben diyim size ben doğuma giricem o başlıcak ağlamaya Ilk evlendiğimiz aylarda minik bir operasyon geçirmiştim tam 1 saat ağlamış ameliyathane kapısında hatta dr bile demişti bu kadar yıllık dr um karısını bu kadar seven adam nadir gördüm diye Bazen konuşuyoruz doğumu da diyom annem kalır yanımda ben kapıda beklerim diyor beni yalnız bırakamazmış Ayyy gene çok yazdım heyecandan çenem düştü bana dua edin iyi haberler getireyim size
günaydın kızlarsağlık ocağına gittim geldim , kuzucuğumun kalp atışlarını dinledim
bacak krampları için magnesyum yazdı doktor
doğum çantalarını hazırda bekletmek lazım heralde :18: ,sordu hemşire hazır mı çantan artık diye
Günaydın hanımlar
Benimde idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik kullanmıştım ama yine tekrarladı gibi geliyor zaten pek kolayda geçmiyormuş
3 hafta sonra kontrolum var ozaman kan ve idrar tahlili yaptiricam yine gecmis olsun sizlerden de
Bu arada 3000. Sayfaya az kalmış maasallah
günaydın hanımlar
benimde idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik kullanmıştım ama yine tekrarladı gibi geliyor zaten pek kolayda geçmiyormuş
3 hafta sonra kontrolum var ozaman kan ve idrar tahlili yaptiricam yine gecmis olsun sizlerden de
bu arada 3000. Sayfaya az kalmış maasallah
günaydın kızlarsağlık ocağına gittim geldim , kuzucuğumun kalp atışlarını dinledim
bacak krampları için magnesyum yazdı doktor
doğum çantalarını hazırda bekletmek lazım heralde :18: ,sordu hemşire hazır mı çantan artık diye
günaydın...
ben bu zamana kadar 2 kere tahlil yaptırdım kan ve idrar olarak onun dışında dr.istemedi. o istemeden mi yaptırıyorsun? bu aralar herkes yaptırıyor nerdeyse bende mi yaptırsam bilemedim.
haftalar akıp gittikçe sayfalarda akıyor
maşallah inş sayfamızaa aman dikkatli ol masumıyetcımm son zamanlara doğru stres korku heyecan hepsi bir arada inşşş sağlıkla alırız da bebişlerimizi ama o zamanda başka heyecanlar stresler olur bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?