2012 Ekim Anneleri

Günaydın güzel ve melek anneler ve tatlı minnoşlar umarım herkes iyidir çok biz bu sabah erkenceyiz çok paşamı görcem heyecandan uyku tutmadı bakalım bizim paşa neler yapıyor:44: kızlar dün eminönüne gittim eşim de pes etti bana karşı öyle çok çok ucuz değil hatta buralarda daha ucuza mağazalarda var ben çok bir şey almadım oğluma hastanede dağıtacam lavantalı şekerlerden aldım sepetini yastığını birde kızlar lohusa bardakları için lastikli kurdele aldım 8 metre falan annem onları kesip yanlarından dikicek o iştende yırttım hem şık hem sade olsun istedim çoğunu beyaz aldım birazını da kırmızı mavi almadım ayyy görseniz çok güzel kapı süsleri vardı ama eşim ondan alma dedi kendi alcakmış sen doğum yaparken bizim aklımıza mı gelcek diyor odanı süslemek işte bende ondan alcaktım ya o kesin unutur ben diyim size ben doğuma giricem o başlıcak ağlamaya ilk evlendiğimiz aylarda minik bir operasyon geçirmiştim tam 1 saat ağlamış ameliyathane kapısında hatta dr bile demişti bu kadar yıllık dr um karısını bu kadar seven adam nadir gördüm diye bazen konuşuyoruz doğumu da diyom annem kalır yanımda ben kapıda beklerim diyor beni yalnız bırakamazmış ayyy gene çok yazdım heyecandan çenem düştü bana dua edin iyi haberler getireyim size

Canim insallah hayirli haberlerle gelirsin

kızlar esımın bır akrabası dogum yaptı erkek demışler ama kızı olmuş şok ıçınde herkes
aboooooooooooooo:18:
arkadaşlar ben sizlere bişey sorucam wc den çıkıyorum tekrar sıkışık oluyorum ama vajinamda acı hissediyorum canı çok acıyo varmı acaba böle olan normalmi?
bana pek normal gelmedi,bi idrar tahlili ver istersen.. ben de annem uyansın gideceğim bi tahlile..bir de kızlar hani ben başka yerde yaşıyorum ama şimdi memleketteyim ya,sağlık ocağından geçen senelerde kaydımı alırken hamile kalırsan gel demişlerdi,o zaman misafir gibi bişey mi oluyor yani? 2 yerde de mi bakılıyorum ,nasıl olacak? ben sağlık ocağına gitsem burda yaparlar mı tahlil?

çok geçmiş olsun,bu enfeksiyondan korkmaya başladım,herkeste olmaya başladı,erken doğuma sebep olabiliyormuş Allah korusun

ŞEKERLERRR GÜNAYDINLAR BİZ DÜN DR AMCAMIZA GİTTİK MAŞALLAH PAŞAMIZ İYİYMİŞ HAYIRLISI İLE 14 AĞUSTOS TA TEKRAR GİDİCEZ O ZAMANA KADAR VAKİT NASIL GEÇİCEK BİLMİYORUM

cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın varmı bir sorun?
ŞEKERLERRR GÜNAYDINLAR BİZ DÜN DR AMCAMIZA GİTTİK MAŞALLAH PAŞAMIZ İYİYMİŞ HAYIRLISI İLE 14 AĞUSTOS TA TEKRAR GİDİCEZ O ZAMANA KADAR VAKİT NASIL GEÇİCEK BİLMİYORUM
maşallah cnm hoşgeldinizzz geçer geçer beni ağustosun ilk haftası çağırdı..senin nerdeyse 1 ay var

Günaydınlar kızlarrr

teşekkürler arkadaşlar hepinize.. şu an doktorumu bekliyorum.. enfeksiyonun bebek hareketlerini etkilediğinden bahsetmedi doktorum gece nst ye girdim güzeldi kalp atışları.. biraz bile olsa önlem amaçlı yatırdı beni galiba size de önerim hele ki bu son aylarda bol su içmeniz..

bendede var enfeksiyon geçmiyo bi türlü sağlık ocağındaki ebe bana bazı insanlarda hamileyken oluşuyo yani hamilelikten kaynaklanıyo geçmiyo ne kadar ilaç içsede demişti doğumdan sonra geçiyomuş bide bende vajinal enfeksiyon vardı kaşıntı yanma vardı sürekli fitil + kremle onu hallettimde diğerini halledemedim daha bide teyzem hamile el ayak şişmesine ona idrar yolları enfeksiyonundan demiş şaşırdım ondan şişermiki el ayak

kızlar ankaradada bu tarz süslemeler ve şeker yapan suluhan diye bi yer varr içimizde ankarada olan arkadaşlar giden varsa fiyatlar nasıl acaba internettenmi sipariş versem bilemedim

günaydın kızlar sağlık ocağına gittim geldim , kuzucuğumun kalp atışlarını dinledim

bacak krampları için magnesyum yazdı doktor

doğum çantalarını hazırda bekletmek lazım heralde :18: ,sordu hemşire hazır mı çantan artık diye

Günaydın hanımlar
Benimde idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik kullanmıştım ama yine tekrarladı gibi geliyor zaten pek kolayda geçmiyormuş
3 hafta sonra kontrolum var ozaman kan ve idrar tahlili yaptiricam yine gecmis olsun sizlerden de
Bu arada 3000. Sayfaya az kalmış maasallah

günaydın canım... dr.banada yazdı magnezyum ancak bi işe yaramadı anlamadım. magvitaldi sanırım.
doğum çantası mı, olduk mu o kadar

günaydın...
ben bu zamana kadar 2 kere tahlil yaptırdım kan ve idrar olarak onun dışında dr.istemedi. o istemeden mi yaptırıyorsun? bu aralar herkes yaptırıyor nerdeyse bende mi yaptırsam bilemedim.
haftalar akıp gittikçe sayfalarda akıyor

günaydın kızlarrrrrrrr
prenslerimize prenseslerimizemaşallahhhhhh

ne kadar çok idrar enfeksiyonundan yakınıyorsunuz aman dikkat bollllll su ve şu sıcaklarda zor ama ayaklar çıplak basmayın yerlere oda tetikler ben 2 gün bassam hemen yanarımmmbiliyorum çıçımın huyunu

maşallah inş sayfamızaa aman dikkatli ol masumıyetcımm son zamanlara doğru stres korku heyecan hepsi bir arada inşşş sağlıkla alırız da bebişlerimizi ama o zamanda başka heyecanlar stresler olur bizde

Doğum çantası mı?
Ay ben hazırlasam herhalde psikolojik olarak haftalar öncesinden doğumu beklemeye başlarım.
32. haftadan sonra hazırlanıyor herhalde.

Normalde gebeliğin ilk kontrolünde isterler kan ve idrar tahlili. Birde son 3 aya girildiğinden kan ve idrar tahlili yaptırırlar. Ama şikayetin varsa özellikle idrar tahlilini yaptırır doktorlar. Ben geçen gittiğimde sordum, "başka tahlil bir şikayetin olmadıkça yapılmayacak" dedi doktorum.
Ama özellikle sık idrara çıkma varsa hele ki yanmaya kadar iş vardıysa mutlaka doktorunuza gidip tahlil yaptırın. Vajinal kaşıntıda önemli. Enfeksiyon için daha meyilli oluyoruz. Takip etmemiz gerekir.

maşallah inş sayfamızaa aman dikkatli ol masumıyetcımm son zamanlara doğru stres korku heyecan hepsi bir arada inşşş sağlıkla alırız da bebişlerimizi ama o zamanda başka heyecanlar stresler olur bizde

Seninle günlerimiz aynı gözüküyor bakalım önce hangimizin ki gelecek
Amma stresli biseymis bu hamilelik hiç derdi bitmiyor hep endişe içindeyim öyle mı olacak böyle mı ikinciyi pek düşünmüyorum ben

Günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir gün dilerim

idrar yolları sıkıntısından bahsetmişsiniz, 1 ay önce filan doktorum bana da antibiyotik ve fitil vermişti, antibiyotiği kullanamadım, 3 tanesini filan içtim sadece hap yutma sorunluyum da biraz fitili de tam bitene kadar kullanmadım. Sık idrara çıkma veya yanma gibi sıkıntım yok çok şükür, sadece ara sıra çok sıkışmış gibi hissediyorum ama bi gidiyorum sadece bir kaç damla.. su konusunda ise baya su içiyorum aslında. dikkat etmek lazım bebişlerimiz için.

Bacak krampları konusunda ise bana da doktorum magnezyum yazdı "magnorm". önceleri günde bir kullanıyorum, iki gün önce kontrole gittiğimde günde ikiye çıkarttı dozunu, (benim normalde de yüzerken filan kramp girer ayaklarıma ve bacaklarıma). 2 gündür günde 2 kullanıyorum ve sanki artık daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…