kızlar son kontrolde doktora sormayı unuttum da, balıkyağı hapını kesin ya da devam edin diye birşey söyledi mi doktorlarınız, ben devam ediyorum Elevite ve balıkyağına, sizde durum nedir?
cnm ben balık yemiyorum yaz geldi dedim..gerek yok ceviz ye karşılar ihtiycını dedi ama cevizde yemiyorum
unutuyorum hepp....
bide bana doktorum hiç tahlil yapmıyor kızlar
kızlar son kontrolde doktora sormayı unuttum da, balıkyağı hapını kesin ya da devam edin diye birşey söyledi mi doktorlarınız, ben devam ediyorum Elevite ve balıkyağına, sizde durum nedir?
cnm ben balık yemiyorum yaz geldi dedim..gerek yok ceviz ye karşılar ihtiycını dedi ama cevizde yemiyorum
unutuyorum hepp....
bide bana doktorum hiç tahlil yapmıyor kızlar
günaydın canım... dr.banada yazdı magnezyum ancak bi işe yaramadı anlamadım. magvitaldi sanırım.
doğum çantası mı, olduk mu o kadar
Doğum çantası mı?
Ay ben hazırlasam herhalde psikolojik olarak haftalar öncesinden doğumu beklemeye başlarım.
32. haftadan sonra hazırlanıyor herhalde.
.
sormuyor mu hiç akıntın var mı falan diye?
bende öyle yapayım aslında buzdolabında duruyor ama ha yedim ha yerim diyorum kalıyor:)sütte aynı şekildeBana doktorun ne balık ye dedi ne de balıkyağı verdi:)
Mutfak masasının üzerine koy cevizi:)
Ben öyle yapıyorum hem ceviz hem badem koyuyorum, unutmuyorum böylece. Ya bir avuç bademiçi ya da 4-5 ceviz kırıp yiyiyorum akşamları. Yanında da magnezyum ilacımı meyvesuyu gibi içiyorum:).
Kan ve idrar kültür tahlili yapılmalı. Belki yapacaktır bir daha ki sefere. Benim yapılmasaydı kanımım düştüğünü bilemeyecektik mesela, şimdi 2 tane içiyorum günde. İdrar temiz çıktı Allah'a şükür.
Bu da güzel:) Tahlil istemeyen doktor.bi sorun varmı diyor bende idrarım çok geliyor dedim kalktığım gibi gene geliyor dedim
tahlil istiyosan yapıyım ama tek kullanımlık ilaç vereyim dedi onu kullandım:)
slm arkadaslar...
hepiniz iyisinizdir insallah.. bende iyim cok sükür bebegimde iyi... hastanede günleri gecirmeye calisiyorum...kontrol altindayiz doguma kadar...
hepinizin dualarini bekliyorum....
slm arkadaslar...
hepiniz iyisinizdir insallah.. bende iyim cok sükür bebegimde iyi... hastanede günleri gecirmeye calisiyorum...kontrol altindayiz doguma kadar...
hepinizin dualarini bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?