2012 Ekim Anneleri

Rahatsız olan tüm hamişlere geçmişler olsun.. İdrar yolları enfeksiyonunu ihmal etmeyin sakın bende idrar yollarımda takipteyim hep enfeksiyon geçirdim 2 kez gebelik yapıyomuş bunu benim gebeliğimde tek sorun idrar yollarım oldu hiç midem bulanmadı zorlanmadım hiç ama şu idrar yolları enfeksiyonu olma korkusundan suiçe içe bi hal oldum. Doktorunuz ne tedavi uygulamanız gerektiğini söylüyorsa uygulayın antibiyotik tedavisini kaç gün sürdürmeniz gerektiği bile çok önemli siz geçti der bırakırsanız tekrar eder tedeviyi ne zaman tamamlıcanızı doktorunuz söylesin =)) hee şimdi bide ellerimde hafif ağrı çıktı sabahları ama bunada şükür ne sorunlar var çok şükür iyi gidiyoruz oğluşumla )

kızlar son kontrolde doktora sormayı unuttum da, balıkyağı hapını kesin ya da devam edin diye birşey söyledi mi doktorlarınız, ben devam ediyorum Elevite ve balıkyağına, sizde durum nedir?

kızlar son kontrolde doktora sormayı unuttum da, balıkyağı hapını kesin ya da devam edin diye birşey söyledi mi doktorlarınız, ben devam ediyorum Elevite ve balıkyağına, sizde durum nedir?

cnm ben balık yemiyorum yaz geldi dedim..gerek yok ceviz ye karşılar ihtiycını dedi ama cevizde yemiyorum
unutuyorum hepp....
bide bana doktorum hiç tahlil yapmıyor kızlar

elevite devam demişti bana bir de kalsiyuma. ama balık yağı kullanmadım hiç

cnm ben balık yemiyorum yaz geldi dedim..gerek yok ceviz ye karşılar ihtiycını dedi ama cevizde yemiyorum
unutuyorum hepp....
bide bana doktorum hiç tahlil yapmıyor kızlar

Bana doktorun ne balık ye dedi ne de balıkyağı verdi:)

Mutfak masasının üzerine koy cevizi:)
Ben öyle yapıyorum hem ceviz hem badem koyuyorum, unutmuyorum böylece. Ya bir avuç bademiçi ya da 4-5 ceviz kırıp yiyiyorum akşamları. Yanında da magnezyum ilacımı meyvesuyu gibi içiyorum:).

Kan ve idrar kültür tahlili yapılmalı. Belki yapacaktır bir daha ki sefere. Benim yapılmasaydı kanımım düştüğünü bilemeyecektik mesela, şimdi 2 tane içiyorum günde. İdrar temiz çıktı Allah'a şükür.

günaydın canım... dr.banada yazdı magnezyum ancak bi işe yaramadı anlamadım. magvitaldi sanırım.
doğum çantası mı, olduk mu o kadar

Doğum çantası mı?
Ay ben hazırlasam herhalde psikolojik olarak haftalar öncesinden doğumu beklemeye başlarım.
32. haftadan sonra hazırlanıyor herhalde.

.

olduk galiba artık o kadar

bende öyle yapayım aslında buzdolabında duruyor ama ha yedim ha yerim diyorum kalıyor:)sütte aynı şekilde
belki ister bi dahakine ama kan hiç istemedi benden daha ilk testler ve dörtlü test dışında ve şeker okadar..

Bende multivitamin ve balik yagini iciyorum her gun duzenli doktorum balik yagi icin bisey demedi ama biz balik yemedigimizden iciyorum somon yagi olani aldi esim dha li hamilelere ozel

Ben balık yağı + multivitamin + demir + kalsiyum + magnezyum + progestan kullanıyorum şeker. Her doktor hepsini vermiyor bildiğim kadarıyla. Benimki kalsiyumu ben istediğim için(süt sevmiyorum) verdi mesela. Diğerlerini kendiliğinden yazdı.

bi sorun varmı diyor bende idrarım çok geliyor dedim kalktığım gibi gene geliyor dedim
tahlil istiyosan yapıyım ama tek kullanımlık ilaç vereyim dedi onu kullandım:)
Bu da güzel:) Tahlil istemeyen doktor.
Oysa hastaneler para koparmak için akla karayı seçiyorlar. Doktorlarda hastaneye ayak uyduruyorlar. Benim hastane 15 günlük takip istiyor, oysa sorun yoksa ayda bir rutün gebelik kontrolü yeterli. Bende ayda bir gidiyorum.

Dediğim gibi yap, cevizi gözünün önüne koy. Süt konusunda aynı durumdayım. Hele ki magnezyumu akşama bıraktıysam süte zaten yer kalmıyor, aklıma gelse bile. Ama bol bol cacık içip, yoğurt yiyiyorum.
Mesela semizotu salatası, kabak kavurması bunları yapıyorum. Hem yoğurtta yemiş oluyorum.

slm arkadaslar...
hepiniz iyisinizdir insallah.. bende iyim cok sükür bebegimde iyi... hastanede günleri gecirmeye calisiyorum...kontrol altindayiz doguma kadar...
hepinizin dualarini bekliyorum....

slm arkadaslar...
hepiniz iyisinizdir insallah.. bende iyim cok sükür bebegimde iyi... hastanede günleri gecirmeye calisiyorum...kontrol altindayiz doguma kadar...
hepinizin dualarini bekliyorum....

çok geçmiş olsun neden hastahanedesin acaba ben gözden kaçırmışım cnm kendine dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…