2012 Ekim Anneleri

slm annişler 3001 . sayfa olmuşş ne güzelll ....

dün doktoruma kemik ağrılarım var dedim mutlaka günde 2 bardak süt bi kase yoğurt ve kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ye dedi beyaz tenli olduğum için daha çok dikkat etmeliymişim ... beyaz tenlilerde kemik erimesi daha çok oluyomuş , sizlerde ihmall etmeyin bugün zorla 2 bardak sütümle peyniri yedim , yoğurdum kaldı onuda akşama artık:)

bebek çikolatalarına bakıyorum da çok pahalıya gelicek sanki , 85 lira kilosu

Hastane için mi düşünüyorsun çikolatayı?
Ben herhalde cici cici minik kutulara çifte kavrulmuş lokum koyup dağıtacağım. Kutularıda mevlüt şekerlerinide kendim hazırlamayı düşünüyorum. Nikah şekerlerimi kendim yaptığımdan tecrübeliyim biraz:)
Yalnız kurabiyede istiyorum, çok hoşuma gidiyor. Aslında bir ara şeker hamurlu kurabiye deneyeyim lazım olur dedim ama kalıbını al, şeker hamurunu al.. masrafı çok olacak diye yapmamıştım. Onlarında ortalama fiyatı 5 lira falan oluyor. Lora Şeker diye netten satış sitesi var, orada kurabiyede var. Fiyatı daha makul, 3 lira. Ne yapsam bilemedim.

Kızlar Kızlar, 3.Trimester'e girdiiiim. Uuu baby diyorum! Nefes almak şimdiden zorlaştı, özellikle yemeği biraz fazla kaçırınca. Sizde de oluyor mu bu?
Şafak 90!

Kızlar Kızlar, 3.Trimester'e girdiiiim. Uuu baby diyorum! Nefes almak şimdiden zorlaştı, özellikle yemeği biraz fazla kaçırınca. Sizde de oluyor mu bu?
Şafak 90!

Doğum tarihlerimiz aynı:) Allah vaktinde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah.
Ben işe gelirken bir yokuş çıkıyorum orada acayip tıkanıyorum. Ama normalde bazen derinden bir nefes verme ihriyacı hissediyorum o kadar.
Ama bu aralar kulağım tıkalı. Meğerse bununda gebelikle alakası varmış. Rutin kontrolümde doktoruma soracağım ona göre kbb doktoruna gideceğim.

aysem, sana da Allah şifa versin. Hastanede durmak sıkıcıdır eminim ama sabret bakalım. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

Aaa evet! Aynı gün hamiş kalmışız desene :) Ama benim 38 haftamda olacak doğum, Ekim'in ilk haftasına geliyor, asılnda Şafak 90 değil, 75 bende...

Bazen aldığım nefes yetmiyor gibi oluyor, derin derin almaya çalışıyorum ama yok, karnımı biraz fazla doldurunca sanırım ciğerlerim iyice daralıyor...Seninki normal sanırım. Yokuş çıkınca zaten olur o kadar şeker

herkese iyi gunler, nasilsiniz kizlar bebisler napiyor ben dun cok yurudum herhalde kalcalarim agriyor cok bugun yataktaydim buralarda yagmur var öyle bir gök gurledi ki korktum actim hemen gözlerimi ayni anda oglumda birden kipirdadi acaba denk mi geldi korktu mu yoksa kuzum

Arkadaşlar merhaba... Bugün yine çok sıcak günlerden biri. Allah'ım evde de çok sıkıldım. Sıcaktan da kimse çıkıp gelmiyor bana. Annem de Ankara'da oda yok. Allah'ım utanmasam eşime işe gitme diyeceğim. Sıcaktan kafayı yedim.

Bu arada hastanede yatan arkadaşıma sabır diliyorum. Okadar uzun süre yatmak hiç mi hiç kolay olmasa gerek. Yavrularımız için nelere katlanıyoruz işte. Allah yardımcın olsun. Sağ salim al bebeğini kucağına da herşeyi unutacaksın nasılsa. Hangi şehirdesin arkadaşım?? Hangi hastane??

kızlar bana akıl verin napcamı şaşırdım eşim benle çok ilgili ama cinsel soğukluk çok fazla ben de ilişkiye girmeyi arzulamıyorum fakat nedense eşim benden de isteksiz bu durum beni çok üzüyor.önceleri ben hiç istemiyordum onun istemediğinin farkında değilmişim ama bulantılı günler geçip kendime geldiğmde bana gelmediğini farkettim hatta biraz da ben de yanaştım ama olmuyor.ben şimdi kendimi çok kötü hissediyorum..evliliğimizde ilk kez böyle oluyor normalde benim kaçmam lazım ama o kaçıyor...( sevgisinden süphe etmiyorum hatta üstüme titriyor ama neden böyle oldu birşeyler yaşamak umrumda değil istekte çok yok zaten ama ne bileyim işte üzülüyorum ona çok çirkinim bu göbekle dediğimde olurmu yawrumu taşıyorsun diyor ama neden hiç yanaşmıyor? bu konuyu onunla konuşmalımıyım sizce ?

al bendende o kadar sıkntıdan patlıcam hava zaten cayır cayır yanıyo iş yerindede bi başımayım napcağımı şaşırdım vallauzanıp tv izliyorum artık

cnm benim eşimde öyle ve bende bazen sen gibi huzursuzluğa kapılıorum aslında çok normal nasıl biz eskisi gibi adapte olamıyosak onlarda olamıyolar bide göbekler büyüdü ben burdayım diyo utanıyolar heralde ayıpmış gibi geliyo sanırım onlara yada zarar vermekten korkuyolar bebişlere bu saatten sonra eskisi gibi eşlerimizde olamaz bizde olamayız çünkü artık evde 3.bi kişi var ya uyanırsa ya ses duyarsa diye hep tedirgin olucaz

içini rahatlatıcaksa konuşmanda fayda var. ama bi çok çiftin yaşadığı olağan şeyler... benim ilk gebeliğim düşüktü, bu ikinci allah kısmet ederse ve 8.haftamda kanama yaşadım dr.yasakladı ama artık sıkıntı olmamasına ramen bizde birbirmize yanaşmıyoruz gebe kaldığım günden beri sarılıp uyuyoruz.
eşim kızına karşı ayıp olabileceği düşüncesinde garip bi psikolojide beni kutsal görüyor

canım bnım bende beylıkduzunde oturuyorum pelıkan mall da vardı lc waikikide.gecen gun baktımda benım 3 tane var almaım.

canım teşekkür ediyorum cevabın için ama kendimi kötü hissediyorum. dediğini gibi yapacak birşey yok zaten artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak ama inşallah eskisinden güzel olur başka açılardan..

canım çok şükür ki bana ve oğluna karşı çok ilgili bu durum zaten benim sakinleşmemi sağlıyor ama eşimin hamilelik öncesi isteği ve ilişkimiz aklıma geldikçe nasıl bu kadar geriledik diyorum kendi kendime .. konuşmayı çok istedim ama bu da onu sıkar diye korkuyrm açıkçası... onuda düşünüyorum baba olacak haklı kaygıları var..

Bizden önce onunla konuşmalısın zaten:).
Bu aralar sıcakta var. Valla ben geçen gün eşime diyorum, istiyorum ama sıcakta zor olacak diye. Eşimde aynı şekilde sıcaklardan ötürü biraz geri kaldık:).
Yasaklı aylara, lohusalık zamanına gelmeden son zamanların keyfini çıkarmak gerek. Zaten sonra bebek olacak, bakalım o rahat bırakacak mı?:) Ama işte sıcaklar kötü denk geldi.
Ve tabi artık eskisi gibi rahat olamayacağız, 3. bir kişi olacak evde.

merhaba... Quencikle oyna oyy tatlı kuçucuk sıcaklardan mayıştı köpeciklerde...
ben işteyim benim sıkıntımı düşün bide of sıcaklardan adapte olamıyorum artık 32.haftaydı şimdi 35.haftaya kadar çalışmaya karar verdim kısmetse istemiye istemiye sıcaklardan göğüslerimin arası isilik gibi bişey oldu zaten napcam ben böyle. allah çalışan çalışmayan tüm gebişlere yardım etsin... hastanedeki arkadaşımızada sabır versin.

Hiç birimiz aynı tempoda değiliz zaten, bence canını hiç sıkma. Bana doktorum 9. haftadan sonra izin verdi, eskisi gibi sık olamayacak ama dedi. Ne bileyim biz haftada bir- iki idare ettik. Ama konsantre olmak zor. Zaten normal hareketlerimize bile müdehale etmiyor mu eşlerimiz, aman uzanma, aman eğilme diye. Kendi isteklerimize göre değil de bebeklerimizi düşünüp hareket ediyoruz.
Doğumdan sonra süt dolu olacağız, büyüyük sarkacaklar birazcık. Bu seferde onu kafaya takarız artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…