çok geçmiş olsun neden hastahanedesin acaba ben gözden kaçırmışım cnm kendine dikkat et..
bebek çikolatalarına bakıyorum da çok pahalıya gelicek sanki , 85 lira kilosu
canim su kaybim var o yüzden.. 5 haftadir burdayim...
günaydın canım... dr.banada yazdı magnezyum ancak bi işe yaramadı anlamadım. magvitaldi sanırım.
doğum çantası mı, olduk mu o kadar
Kızlar Kızlar, 3.Trimester'e girdiiiim. Uuu baby diyorum! Nefes almak şimdiden zorlaştı, özellikle yemeği biraz fazla kaçırınca. Sizde de oluyor mu bu?
Şafak 90!
Doğum tarihlerimiz aynı:) Allah vaktinde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah.
Ben işe gelirken bir yokuş çıkıyorum orada acayip tıkanıyorum. Ama normalde bazen derinden bir nefes verme ihriyacı hissediyorum o kadar.
Ama bu aralar kulağım tıkalı. Meğerse bununda gebelikle alakası varmış. Rutin kontrolümde doktoruma soracağım ona göre kbb doktoruna gideceğim.
aysem, sana da Allah şifa versin. Hastanede durmak sıkıcıdır eminim ama sabret bakalım. Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar merhaba... Bugün yine çok sıcak günlerden biri. Allah'ım evde de çok sıkıldım. Sıcaktan da kimse çıkıp gelmiyor bana. Annem de Ankara'da oda yok. Allah'ım utanmasam eşime işe gitme diyeceğim. Sıcaktan kafayı yedim.
Bu arada hastanede yatan arkadaşıma sabır diliyorum. Okadar uzun süre yatmak hiç mi hiç kolay olmasa gerek. Yavrularımız için nelere katlanıyoruz işte. Allah yardımcın olsun. Sağ salim al bebeğini kucağına da herşeyi unutacaksın nasılsa. Hangi şehirdesin arkadaşım?? Hangi hastane??
kızlar bana akıl verinnapcamı şaşırdım eşim benle çok ilgili ama cinsel soğukluk çok fazla ben de ilişkiye girmeyi arzulamıyorum fakat nedense eşim benden de isteksiz bu durum beni çok üzüyor.önceleri ben hiç istemiyordum onun istemediğinin farkında değilmişim ama bulantılı günler geçip kendime geldiğmde bana gelmediğini farkettim hatta biraz da ben de yanaştım ama olmuyor.ben şimdi kendimi çok kötü hissediyorum..evliliğimizde ilk kez böyle oluyor normalde benim kaçmam lazım ama o kaçıyor... ( sevgisinden süphe etmiyorum hatta üstüme titriyor ama neden böyle oldu birşeyler yaşamak umrumda değil istekte çok yok zaten ama ne bileyim işte üzülüyorum ona çok çirkinim bu göbekle dediğimde olurmu yawrumu taşıyorsun diyor ama neden hiç yanaşmıyor? bu konuyu onunla konuşmalımıyım sizce ?
kızlar bana akıl verinnapcamı şaşırdım eşim benle çok ilgili ama cinsel soğukluk çok fazla ben de ilişkiye girmeyi arzulamıyorum fakat nedense eşim benden de isteksiz bu durum beni çok üzüyor.önceleri ben hiç istemiyordum onun istemediğinin farkında değilmişim ama bulantılı günler geçip kendime geldiğmde bana gelmediğini farkettim hatta biraz da ben de yanaştım ama olmuyor.ben şimdi kendimi çok kötü hissediyorum..evliliğimizde ilk kez böyle oluyor normalde benim kaçmam lazım ama o kaçıyor... ( sevgisinden süphe etmiyorum hatta üstüme titriyor ama neden böyle oldu birşeyler yaşamak umrumda değil istekte çok yok zaten ama ne bileyim işte üzülüyorum ona çok çirkinim bu göbekle dediğimde olurmu yawrumu taşıyorsun diyor ama neden hiç yanaşmıyor? bu konuyu onunla konuşmalımıyım sizce ?
Selm güzel anneler ve minnoşlarımıznasılsınız ben sıcaklarla mücadele içindeyim izindeyim bu ilk haftam birde haftaya var ama sonra iş başı yapıcak olmak canımı sıkıyor bu temizlik konusunda bende eylülü bekleyenlerdenim halıları bayramdan sonra vercem kısmetse de badana da yaptırcaz ama ne zaman o daha belli değil izne çıkınca bende çağırcam annemi gelsin bir sürü iş var zavallı anacım şimdiden üzülüyorum haline neyse size bir şey sorucam koyu renk ve büyük beden ama mümkünse en büyük beden kot pantalon bulmam lazım bu kotum artık küçük gelmeye başladı daha büyüğünü almam şart oldu ama ben bakındım buralara yani beylikdüzü ve civarına ama bulamadım birde toriuma bakıcam ama ya yoksa işte koyu renk kot giymem şartda yaz olduğu için hep açık renkler var sizce nerden bulabilirim bilen var mı???
cnm benim eşimde öyle ve bende bazen sen gibi huzursuzluğa kapılıorum aslında çok normal nasıl biz eskisi gibi adapte olamıyosak onlarda olamıyolar bide göbekler büyüdü ben burdayım diyo utanıyolar heralde ayıpmış gibi geliyo sanırım onlara yada zarar vermekten korkuyolar bebişlere bu saatten sonra eskisi gibi eşlerimizde olamaz bizde olamayız çünkü artık evde 3.bi kişi var ya uyanırsa ya ses duyarsa diye hep tedirgin olucaz
içini rahatlatıcaksa konuşmanda fayda var. ama bi çok çiftin yaşadığı olağan şeyler... benim ilk gebeliğim düşüktü, bu ikinci allah kısmet ederse ve 8.haftamda kanama yaşadım dr.yasakladı ama artık sıkıntı olmamasına ramen bizde birbirmize yanaşmıyoruz gebe kaldığım günden beri sarılıp uyuyoruz.
eşim kızına karşı ayıp olabileceği düşüncesindegarip bi psikolojide beni kutsal görüyor
Arkadaşlar merhaba... Bugün yine çok sıcak günlerden biri. Allah'ım evde de çok sıkıldım. Sıcaktan da kimse çıkıp gelmiyor bana. Annem de Ankara'da oda yok. Allah'ım utanmasam eşime işe gitme diyeceğim. Sıcaktan kafayı yedim.
Bu arada hastanede yatan arkadaşıma sabır diliyorum. Okadar uzun süre yatmak hiç mi hiç kolay olmasa gerek. Yavrularımız için nelere katlanıyoruz işte. Allah yardımcın olsun. Sağ salim al bebeğini kucağına da herşeyi unutacaksın nasılsa. Hangi şehirdesin arkadaşım?? Hangi hastane??
canım çok şükür ki bana ve oğluna karşı çok ilgili bu durum zaten benim sakinleşmemi sağlıyor ama eşimin hamilelik öncesi isteği ve ilişkimiz aklıma geldikçe nasıl bu kadar geriledik diyorum kendi kendime .. konuşmayı çok istedim ama bu da onu sıkar diye korkuyrm açıkçası... onuda düşünüyorum baba olacak haklı kaygıları var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?