2012 Ekim Anneleri

canım ben şuan özel medilife hastanesine gidiyorum ama özel hayat hastanesine devam etmeyi düşünüyorum kalan zamanımı..
sen sanırım afşin beye gidiyordun..
ben özel hayat hastanesinin temizliğini beğenmediğim için gitmek istemiyordum ama mecbur kalıyorum..
en azından denemeyi düşünüyorumm..

merhaba tekrar aramıza hoşgeldin öyleyse..
inş bebeğinin kalp atışlarını da duyarsın..
bundan sonra paylaşırız artık herşeyimizi..

slm güzel anne adaylarııı
kızlar cnm sürekli salatalık yemek istiyo sürekli:)
yarın doktora gidiyorum çok heyecanlıyım yaaa acaba bebeğim nasıl kalbi hala atıyormu yavrumun

hoş geldin canım aramıza inşallah hayırlısı ile kalp atışlarını görürsün bebişinin allah yardımcın olsun

merhaba güzel hamişler nasılsınız?
ben midemin bulandığına sevineceğimi hiç düşünmezdim kızlar bulantım olunca bebişim iyi diyorum :44:
Allah bebişlerimizi korusun

Kızlar cnm sürekli salatalık yemek istiyo sürekli:)
yarın doktora gidiyorum çok heyecanlıyım yaaa acaba bebeğim nasıl kalbi hala atıyormu yavrumun

hadi canım hayırlısı ile git gel bizede güzel haberler getir inş bende çok istiyorum bebeğimin son halini görmeyi ama benim randevuya daha çok 20 mart siz neden erken gidiyosunuz bu kadar benim bebeişin kalp atışlarından sonra 4 hafta sonra gel dedi

cnm hiç bilmiyorum bi 7.haftada çağırmıştı kalp atışını duymadım görmüştüm dinletmedi doktor.Umarım bu sefer dinletir inşallah herşey yolundadır.Bide bana test falan hiçbişi yaptırmamıştı henüz.2 haftada bi çağırıyo sanırım demekki

çok şükür bitmiş canım senin, atlatmışsınız allahın izni ile..bende çok korkuyorum..bakalım..bi geçsin zaman bi doğu görevimiz gelsinde o zaman karar vericez artık:26: bebişimizde bi doğsun hayırlısı ile..yüzümüzü güldürsün..

edamm ve gLssHh kızlar allah yardımcınız olsun eşlerinizi korusun inş. rahat edeceğiniz bi yerde hayatınız devam eder, bebişler uğuruyla gelsin inş. herşey güzel olacak...
amin canım..sağol..inşallah uğurlu gelir bebişlerimiz herkes için..herşey güzel olur umarım allahın izni ile...
kızlar cnm sürekli salatalık yemek istiyo sürekli:)

hadi bakalım hayırlısı ile git gelde güzel haberleri paylaş canım..bende cumartesi duycam pıt pıtlarımızı inşallah

Son düzenleme:

banada aynısını dedi dr.um nasıl gececek cnm 1 ay yaa özledim bebişimiii şimdiden

[hadi bakalım hayırlısı ile git gelde güzel haberleri paylaş canım..bende cumartesi duycam pıt pıtlarımızı inşallah
saol cnm inşallah sizinde herşey yolundadır yaaa çok meraklardayımmm
Ben artık hamile olduğumu unutuyorum ama eskiden beynim hep oraya yönelikti artık alıştım:)

kızlar kalp atışı için ben 8 martta dr. gidicem 7 haftalık olacak bebeğim inş.

hangi testleri istiyor doktor kan ve idrar testi mi yapıyorlar kızlar ben ilçede yaşıyorum bana yakın iki doktor var arada onlara gidip asıl takibi diğer ildeki doktorumla yapıcam aramızda 1 saat mesafe var :26:

kızlar bu arada bazı kan testlerini sağlık ocakları yapıyor haberiniz olsun boşuna özele para vermeyin

Son düzenleme:

evet cnm afşin beye gıdıyordum bıde ben askerı lojmanlardaydım tam hayat hastanesının karsısında 2 katlı bınalarda oturuyordum.dogum okadar pahalımıymış yaa

Selam herkese guzel bir hafta dilerim
Arkadaslar takip listesinde adi olmayan varsa bana ozel msj atsin ya da takip listesine bilgilerini biraksin buraya yazdiysaniz gozumden kacmis olabilir. Ayrica bilgileri taabloya gore verirsek daha guzel olur bazi kisilerin bilgisi eksik kalmis yamali bohca gibi olmus :) sadece sat ve bek dog tarihi verenleri ozellkle eklemedim ben duzenden yanayim tablomuz muntazam olsun diger aylardaki anne adaylarinin ki gibi tablodaki eksik bilgileri tamamlayalim arkadaslar tskler

bitti çok şükür canımm
şimdiden allah yardımcınız olsunnn...
inş gönlünüzce bir il çıkar...

Slm kizlar netim kapali takip edemyrm. Nasilsiniz ins herkes iyidir masumiyet nasil gidiyo cnm. Kac hafta oldu bebisler? Biz 8+3 teyiz hersey yolundasimdilik cok sukur ama halsizlik bulanti ogurtu beni bitiriyo. İns 2 gundur iyiyim bole gider bitmistir ins.

evet cnm afşin beye gıdıyordum bıde ben askerı lojmanlardaydım tam hayat hastanesının karsısında 2 katlı bınalarda oturuyordum.dogum okadar pahalımıymış yaa

biliyorum canım o lojmanları arkadaşlarım varr..
yok canım siirtte doğum ücretsiz..
sezeryana bile ücret almıyorlar..
ben doğumu istanbulda yapıcamm..

Son düzenleme:
ben de ilk 5 haftalıkken gitmiştim, doktor 9. haftada gel demişti. ama ben o doktora devam etmeyeceğim için bu hafta yeni bir doktora gitcem. inşallah iyi bir doktora denk gelirim de değiştirmek zorunda kalmam sonrasında. en yakın sağlık ocağına gidip gebelik takip kartı açtırın kızlar, zaten onlar hemen tahlilleri alıyorlar, güzel de takip ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…