kızlar mrb bende ekim annesi olucam allah nasip ederse 5+6 bugün ama bende hiç değişiklik yok sadce karnım sık acıkıyor ve ekşi yiyorum devamlı turşu manyağı oldum sanrsam :)
cnm ben 3 yıl kaldım sıırtte hayat hastanesıne gıdıyordum ayy bak dr adı aklıma gelmedı erkek renklı gözluydu ama kadın dogumda calışan arkadaslarım vardı ordakı dr larda çok çok ıyı ler ozelden
selam kızlar. biz nihayet tam olarak yerleştik. bundan sonra daha çok sizlerle olabilcem inşallah. şuanda herkese yabancıyım nerdeyse. yakın zamanda KKTC'den İzmir'e dönüş yaptık ve yeni ev kurduk. koşturmacadan ne sizinle ne de bebişimle ilgilenemedim maalesef. sağlık ocağında tahlil yaptılar. sadece kandaki demir oranı sınıra yakın çıktı. 3. aydan sonra ilaç vereceklermiş, genelde tüm gebelere veriyoruz zaten dediler rahatladım. 8. haftamda olmama rağmen kalp atışlarını duymaya gidemedik henüz. o yüzden biraz rahatsızım, bugün sabah da karla uyandık. inşallah yarın ya da yarından sonra randevu alıp gitcem, kalp atışlarını duyarsam çok rahatlıcam. çünkü taşınma dolayısıyla falan beslenmeme ve dinlenmeye çok zamanım olmadı maalesef. umarım herşey yolundadır. ben mide bulantısı falan yaşamadım çok şükür, rahat geçiyor hamileliğim. umarım herkesin iyi gidiyordur. bundan sonra daha sık aranızda olup daha çok şey paylaşırım inşallah.
edamm ve gLssHh kızlar allah yardımcınız olsun eşlerinizi korusun inş. rahat edeceğiniz bi yerde hayatınız devam eder, bebişler uğuruyla gelsin inş. herşey güzel olacak...
selam kızlar. Biz nihayet tam olarak yerleştik. Bundan sonra daha çok sizlerle olabilcem inşallah. şuanda herkese yabancıyım nerdeyse. Yakın zamanda kktc'den izmir'e dönüş yaptık ve yeni ev kurduk. Koşturmacadan ne sizinle ne de bebişimle ilgilenemedim maalesef. Sağlık ocağında tahlil yaptılar. Sadece kandaki demir oranı sınıra yakın çıktı. 3. Aydan sonra ilaç vereceklermiş, genelde tüm gebelere veriyoruz zaten dediler rahatladım. 8. Haftamda olmama rağmen kalp atışlarını duymaya gidemedik henüz. O yüzden biraz rahatsızım, bugün sabah da karla uyandık. Inşallah yarın ya da yarından sonra randevu alıp gitcem, kalp atışlarını duyarsam çok rahatlıcam. çünkü taşınma dolayısıyla falan beslenmeme ve dinlenmeye çok zamanım olmadı maalesef. Umarım herşey yolundadır. Ben mide bulantısı falan yaşamadım çok şükür, rahat geçiyor hamileliğim. Umarım herkesin iyi gidiyordur. Bundan sonra daha sık aranızda olup daha çok şey paylaşırım inşallah.
slm güzel anne adaylarııı
Kızlar cnm sürekli salatalık yemek istiyo sürekli:)
yarın doktora gidiyorum çok heyecanlıyım yaaa acaba bebeğim nasıl kalbi hala atıyormu yavrumun
cnm hiç bilmiyorum bi 7.haftada çağırmıştı kalp atışını duymadım görmüştüm dinletmedi doktor.Umarım bu sefer dinletir inşallah herşey yolundadır.Bide bana test falan hiçbişi yaptırmamıştı henüz.2 haftada bi çağırıyo sanırım demekkihadi canım hayırlısı ile git gel bizede güzel haberler getir inş bende çok istiyorum bebeğimin son halini görmeyi ama benim randevuya daha çok 20 mart siz neden erken gidiyosunuz bu kadar benim bebeişin kalp atışlarından sonra 4 hafta sonra gel dedi
çok şükür bitmiş canım senin, atlatmışsınız allahın izni ile..bende çok korkuyorum..bakalım..bi geçsin zaman bi doğu görevimiz gelsinde o zaman karar vericez artık:26: bebişimizde bi doğsun hayırlısı ile..yüzümüzü güldürsün..yok canım siirt 3 yıll..
valla ben ilk yıl çok rahattım burda..
ama geçtiğimiz yılı her gün ağlayarak geçirdimm..
eşimi tüm gün camda bekliyordum..
bir ses duysam herkes cama koşuyordu düşün..
kaç kere saldırı oldu..üst komşum şehit olduğunda eşim de ordaydı haber alana kadar aklımı yiyordum..
ben bunları yaşayacağımı bilseydim hayatta 2-3 yıllık yerlere gelmezdimm..
ölüm korkusuyla yaşamak çok zor..ben nerdeyse psikolojik tedavi görecektimm..
biz atlattık..allah gelenlerin yardımcısı olsun inş..
amin canım..sağol..inşallah uğurlu gelir bebişlerimiz herkes için..herşey güzel olur umarım allahın izni ile...edamm ve gLssHh kızlar allah yardımcınız olsun eşlerinizi korusun inş. rahat edeceğiniz bi yerde hayatınız devam eder, bebişler uğuruyla gelsin inş. herşey güzel olacak...
slm güzel anne adaylarııı
kızlar cnm sürekli salatalık yemek istiyo sürekli:)
yarın doktora gidiyorum çok heyecanlıyım yaaa acaba bebeğim nasıl kalbi hala atıyormu yavrumun
hadi canım hayırlısı ile git gel bizede güzel haberler getir inş bende çok istiyorum bebeğimin son halini görmeyi ama benim randevuya daha çok 20 mart siz neden erken gidiyosunuz bu kadar benim bebeişin kalp atışlarından sonra 4 hafta sonra gel dedi
saol cnm inşallah sizinde herşey yolundadır yaaa çok meraklardayımmm[hadi bakalım hayırlısı ile git gelde güzel haberleri paylaş canım..bende cumartesi duycam pıt pıtlarımızı inşallah
canım ben şuan özel medilife hastanesine gidiyorum ama özel hayat hastanesine devam etmeyi düşünüyorum kalan zamanımı..
sen sanırım afşin beye gidiyordun..
ben özel hayat hastanesinin temizliğini beğenmediğim için gitmek istemiyordum ama mecbur kalıyorum..
en azından denemeyi düşünüyorumm..
çok şükür bitmiş canım senin, atlatmışsınız allahın izni ile..bende çok korkuyorum..bakalım..bi geçsin zaman bi doğu görevimiz gelsinde o zaman karar vericez artık:26: bebişimizde bi doğsun hayırlısı ile..yüzümüzü güldürsün..
evet cnm afşin beye gıdıyordum bıde ben askerı lojmanlardaydım tam hayat hastanesının karsısında 2 katlı bınalarda oturuyordum.dogum okadar pahalımıymış yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?